Brick brazier egne hænder

Brick brazier egne hænder

Bærbare lys mangaler er gode i naturen, og i nærheden af ​​huset eller ved dacha vil du have mere komfort og æstetik. Alt dette kan give mursten mangal. På grund af materialets plasticitet kan de være små - der besættes omkring en firkant i området, og der kan være anstændige vinkelkomplekser med pejs, kogeplade og endda en håndvask og vand / kloak. Den mest enkle mangal af mursten af ​​egne hænder kan lægge ud endda en helt uerfaret murer. Et sådant projekt beskrives detaljeret nedenfor. Det kan bruges som en træningsopgave, før du bygger noget mere seriøst.

Enhver struktur af mursten kræver et fundament. Og selv sådan en lille brazier, som præsenteret nedenfor, er meget uønsket at sætte direkte på jorden. Grundlaget skal udfyldes. Du kan gøre det tape eller plade. Pladen er mere pålidelig: om vinteren vil den ikke føre, og murværket ikke falder fra hinanden.

Denne enkle brazier af mursten kan endda foldes af en nybegynder

Strukturens størrelse under mursten af ​​mursten er 10-15 cm større end dens dimensioner. Først fjernes det vegetative lag, om nødvendigt bliver skytten dybere med 10-15 cm. Bunden af ​​den er nivelleret og trampet. Et lag af murbrokker hældes 10 cm, og så rammes det igen. I dette tilfælde er det tilrådeligt at bruge en pladetyver: Ved manuel ramming kompakterer du ikke nok jord. Båndets højde er 20-30 cm, pladens fundament er 10 cm.

Afhængigt af den valgte type fund er der udformet et tilsvarende formwork. For større styrke udføres forstærkning med en stang med en diameter på 10-12 mm. Til båndet lægges to tråde langs omkredsen, "buret" er lavet til pladen: læg stængerne sammen og tværs i intervaller på 20 cm. Den hældes med hele betonen af ​​mærket ikke lavere end M200.

Hvis temperaturen under opbygningen holdes i nærheden af ​​+20 ° C, er det efter ca. en uge muligt at fortsætte arbejdet: Beton har opnået mere end halvdelen af ​​styrken. Det er lagt to rækker af vandtætning (ruberoid, tagdækning, moderne rullevandtætning), smurt med bituminøs mastik eller anden væskeisoleringsløsning. Derefter kan du begynde at lægge.

Denne lille brazier af mursten med egne hænder kan foldes selv uden at have nogen erfaring. Det er en struktur i form af bogstavet "P". Der er to dele: den faktiske brazier og et nærliggende bord. Designet er enkelt og let ændret. Du kan tilføje et andet afsnit nær, gøre det bredere eller smalere, dybere eller mindre. Du kan lave to ledninger under stængerne - dette er hvis du forbereder et stort antal shish kebabs.

I basisversionen er dimensionerne:

Til læggelsen af ​​denne havebrød kan du tage en solid keramisk mursten, du kan også bruge chamotte ShA-8. Til denne ordre blev 202 mursten brugt.

For den nedre del - op til 5. række - anvendes opløsningen cement-sand 1: 3 eller med tilsætning af en del af kalk. Yderligere, hvor opvarmning allerede finder sted, anvendes en ler-sand-opløsning. Dens proportioner udvælges ud fra lerens kvaliteter (olieagtige, normale, magre). Ifølge densiteten - det bør ikke være for flydende, men ikke for tykt. Ligesom en god tyk creme creme.

Denne dacha mangal er lavet af mursten lagt "på sengen." To udragende rækker (teglene lægges på tværs) tjener som støtte til arket af brazier og grillnet. Her kan du lægge på en ske (læg på en smal del), så vil arket stige lidt højere. I den nederste del kan du tilføje brænde eller bruge til andre husholdningsbehov.

Rækker sættes i en dressing - med skift, for det har vi brug for halvdelen af ​​murstenene. De kan skæres til en bulgarsk. De første seks rækker danner brazier og bordet til højre. Fra den syvende række går muren kun i den del, hvor brazeren selv vil være placeret.

Tykkelsen af ​​sømmen er 5-8 mm. Det skal være det samme.

Ordren af ​​et lille land mangal lavet af mursten

For ikke at forstyrre geometrien under konstruktionen, kan du trække ledningerne og justere alle rækkerne langs dem. Men hver mursten og hver række styrer niveauet for vandret. Konstant skal du kontrollere lodretheden af ​​væggene og hjørnerne. For at gøre dette skal du bruge en konstruktion lodret linje (ledning med en belastning i slutningen). Du kan tjekke lodretheden og niveauet, men det har en fejl, især hvis det ikke er en professionel, men et amatørinstrument. Så med denne test er der en solid chance for at få en brazier med skrå, fyldte vægge.

Ordren i denne mursten er simpel, og der kræves ingen yderligere forklaring. Der kan være spørgsmål om tørring. Hvis vejret er tørt, lad brazeren tørre i tre eller fire dage. Så kan du gradvist bygge en brand. Et par dage, druknet i mild tilstand, ved hjælp af tyndt brænde og lidt efter lidt. Derefter kan du stege det første parti shish kebabs.

En af mulighederne for en simpel grillsten. Fra basisversionen er forskellig, fordi der er to rækker af udragende mursten. En anden forskel er, at bordet har mindre dimensioner

Hvis der regnes med regnen, og der ikke er baldakin over brazeren, dækkes det med en olieklæde. Efter cirka en uge kan du begynde at tørre langsomt: ild fortynd lidt og ikke for lang tid. Tørring vil også gå 2-3 dage. Derefter kan brazieret af mursten, bygget med egne hænder, testes.

Video-bestilling af grillen med en komfur

For dem der bedre opfatter det visuelle område end ord, vil det være mere bekvemt at se end at læse beskrivelsen. For dig, detaljerede forklaringer, hvordan man bygger en brazier af mursten med dine egne hænder i videoformat.

Denne bygning er mere monumental - og ovnens tag er rund og komfuret er nært. At have ingen erfaring overhovedet vil ikke være let.

Hvis du installerer en mursten grill i lysthuset, vil ovenstående muligheder ikke fungere - røgen vil være alt under taget, så du bliver ikke glad. Til pavilloner har du brug for en brazier med en skorsten. Denne struktur er mere kompliceret, men du kan også gøre det selv. Bestilling af brazier lavet af mursten til et sommerhus med egne hænder er ikke for svært at tilføje. Det har som den første også en jævn bue, som er meget lettere at gøre i mangel af erfaring.

Denne grill grill er af gennemsnitlig størrelse:

 • bredde 150 cm;
 • dybde på 75 cm;
 • Den samlede højde før skorstenens begyndelse er 217,5 cm.

Udseende og udskæringer af grillen lavet af mursten. Det kan gøres uafhængigt i lysthuset

Til murværk kan du bruge keramiske mursten. For den zone, hvor ilden brænder, kan du (men ikke nødvendigvis) bruge ildstedsmure. I figuren er det markeret med en lysegul farve.

Kobling "kold" bælte - op til 11 rækker inklusive - kan laves på cementcementmørtel (1: 3). Derefter skal du bruge lerssand. Tykkelsen af ​​sømmen er under alle omstændigheder 5-7 mm. Det kan modstå nøjagtigt.

Strukturelt består denne brazier af tre "kolde" rum, hvor du kan opbevare brænde og bruge til husholdningernes trivia. Den "varme" zone begynder med den 12. række. Der laver de en brand, installerer en grill eller grillholdere.

Ordren af ​​denne mursten af ​​mursten er lidt mere kompliceret, hvorfor der er behov for forklaringer. Den første række er lagt ud på samme niveau som lysthusgulvet. Hvis fundamentet du har vist sig at være lavt, kan du også hæve det med mursten lagt på cementopslæmningen.

Rækkefølgen af ​​grillen til en lysthus

De næste fire rækker er sat sammen med et bandage. Det vil være en træ-logger - et område, hvor det er bekvemt at opbevare brænde. På den femte række lægges tre metalstrimler med en tykkelse på 3 mm og en bredde på 50 mm ovenpå. De vil tjene som støtte for mursten i næste række. Den sjette og syvende række er lagt i henhold til ordningen.

I den 8. række begynder dannelsen af ​​to kamre til husholdningsunderlag. Se omhyggeligt på sømmenes placering. Dette er vigtigt: ingen skal falde sammen med sømmen i den nederste række. Kun så mursten vil være stærk nok. Hvor det er påkrævet af ordningen, er mursten afskåret: de bruger halvdele og lige kvartaler.

I den 11. række er midtervæggen ikke fastgjort, men metalstrimler placeres igen på toppen af ​​dem: Næste række overlapper det økonomiske rum vil hvile på dem. Den 12. række er lidt større end de andre: på bagvæggen går alt glat, og foran mursten stikker ca. 3 cm ud.

Den 13. række er ligeledes lagt solidt ud. Det vil installere en brazier. I størrelse er den stadig lidt større end den forrige.

Den midterste del af ordren: vi danner zonen i ilden

De næste rækker danner en "hot" zone - her brænder ilden. Ved størrelsen af ​​denne zone er mindre end alle de underliggende rækker. For at gøre det mere modstandsdygtigt over for ildens virkninger, er det dækket med ildsted mursten på en smal side. I størrelse er det ikke sammenfaldende med keramikken, og højden på rækker og sømme vil være anderledes. Vær ikke opmærksom på det, spred det uanset keramik. Følg blot vekslen, som angivet i diagrammerne.

I den 21. række lægges et stålhjørne. Brugen kan laves af sort eller rustfrit stål 3-4 mm tykt. Vinklenes dimensioner er 40 * 40 mm eller 50 * 50 mm. Længden er fra midten af ​​mursten til højre mod midten af ​​den til venstre. Rygrørets forvæg hviler på dette hjørne.

Danner et rør til at aflede røg fra brazeren

I den 22. række er der stadig ildsted mursten, og også skorstenens forvæg vises og hviler på hjørnet. Med hensyn til størrelse er denne række større end de foregående: Hæng over hjørnet 3 cm foran stene. Næste række bliver endnu bredere, og så er der gradvist fald. Rækken fra rækken af ​​røgkanalen bliver mindre. Et rør danner til 30. række. Det stiger op over lofterhuset på ikke mindre end 50 cm. Med sin konstruktion skiftevis vekselvis 30 og 31 rækker. På denne måde kan brazeren fremstillet af mursten af ​​egne hænder betragtes som bygget. Nu skal du tørre det uden branddage 5-7, og derefter et par dage lidt ild, fordampe vandet fra murværket.

Murstenlægge mangal: et andet projekt

En anden version af grill grill lavet af mursten i lysthuset er præsenteret i videoen. Der er ingen forklaringer, men alt er klart nok, og der er ingen problemer i dette projekt. Måske skal det siges, at der fra 52 sekunder er lagt 4 savede mursten. Den forreste del af dem skæres i en vinkel på 45 °. I videoen har de savede dele en lysere skygge.

Også i andet minut (1:35) er dannelsen af ​​hvælvet på vej. Det er lettere at gøre dette, hvis du skærer ud og fixer mønsteret fra gipsvæggen og lægger mursten på det.

En anden udgave af grillen, men mere kompleks: en kedel med en komfur. Videoinstruktionen er detaljeret, der er forklaringer i rammen fra forfatteren.

Nogle gange er det nødvendigt at indskrive en manga fra en mursten ind i et hjørne. For at gøre dette er der en speciel form for ildkasse, selv om ingen forstyrrer en af ​​de muligheder, der tilbydes tidligere, og en vinkel, der fastgør den økonomiske overflade. Et af hjørnet braziers af mursten er lagt ud på ordren nedenfor. Dette er et ret seriøst arbejde med døre, låse og andre attributter til komfurer.

Corner brazier lavet af mursten: den første del af ordren

Den anden del af ordren

De sidste rækker af lægningen af ​​en hjørne brazier lavet af mursten

Brazier lavet af mursten for hånd: detaljerede instruktioner

Mange sommer beboere er arrangeret på deres steder mursten mangal. Dette design giver dig mulighed for at forberede lækre kebab og arrangere hyggelige sammenkomster.

For at opbygge en sådan brazier er det vigtigt at vælge et sted. Fra stedet for dette design afhænger af dets parametre og udseende. Her er det nødvendigt at følge følgende kriterier:

 1. Det skal beskyttes mod vinden. Så det er mere bekvemt at lave mad, og røg vil ikke komme til naboområder eller ind i huset. Til dette formål er en skorsten og en askepande indbygget i brazeren, i hvilken brændte kuler får.
 2. Bygningen er bygget på en perfekt flad overflade.
 3. Den brazier er placeret ved siden af ​​huset. Så der er ingen problemer med at udføre vand og elektricitet. Det vil være nemmere at transportere mad og retter. Det er bedst at koncentrere brazeren på et særligt område i et åbent lysthus.
 4. Sørg for, at brazeren er beskyttet mod regn. Placer det under en baldakin eller et tag. Så du vil på alvor forlænge hans tjeneste.

Det er også vigtigt at organisere et rekreativt område til picnics. Det er ikke ønskeligt at lægge mange møbler. Det er ganske passende et sæt: bord, bænke, stole, brazier, stå for mad og mad.

I modsætning til grillordningen, hvor et rør er nødvendigvis til stede, er grillen enklere. Dette er et åbent design. Selvom der er mere indviklede strukturer, hvor to fungerende overflader er skabt på siderne af brazeren. Der er en grill, der kombinerer et røghus, en ovn og en grill. Meget ofte forudsætter opstillingen af ​​grillen forekomsten af ​​en vask, så der er vand transporteret.

Nødvendige materialer til byggearbejder

Der er ingen store vanskeligheder. Det behøver ikke mange kredsløb. Men du skal stadig kompetent beregne materialerne og lave en tegning. Figuren angiver strukturens opfattede højde og bredde og placeringen af ​​alle dens elementer.

Vi bygger af følgende materialer:

 • kalk (bedst af alt, slaked);
 • mesh forstærkning
 • cement;
 • sand;
 • knust sten;
 • kantede brædder (hvoraf formwork er skabt);
 • wire (det hjælper med at reparere murværk);
 • brandfast mursten;
 • standard rød mursten;
 • metal hjørner.

Af den brandsikrede mursten er de vigtigste dele af grillen lavet. Fra den røde kan du bygge steder med mindre aktiv opvarmning. En brazier kan ikke klare et gitter og en metalpall, og også en plade, der bliver en bordplade.

Den brazier kan også være bygget af metal eller sten. Men det første materiale lider ofte af korrosion. Og den anden har enorme priser, og det er meget svært at få det ud af det. Derfor er mursten det mest populære materiale til grill.

Nødvendigt værktøjssæt

Arbejdet med at opføre en mursten brazier indebærer skabelse af forme, fundament, murværk. Derfor er listen over krævede værktøjer som følger:

 1. Landskabsgruppe. Først og fremmest er det vigtigt at have en skovl. Vi har brug for sin bajonet version og skovl.
 2. Gruppe til arbejde med beton. Det er nødvendigt at få en elektrisk betonblander eller en mixer.
 3. Gruppe til måling og kontrol. Roulette (minimumslængde - 3 m), bygningsniveau, rebplumb, lige fladt bord eller dele af aluminiumsprofil.
 4. Gruppe til opskæring. Må ikke være uden en mølle eller et hacksav til metal.
 5. En gruppe af håndværktøjer: to hammere (mellem og tung), træ hacksav, tang, slædehammer, lille skrot, mejsel.
 6. Til murværk: trowel eller trowel, pickaxe (hjælper med at justere mursten), metalbeholder til cement sammensætning (normalt en skovl).

Hvordan man laver ud: Eksempler på de mest almindelige tegninger til murstenbøller.

Figur 1. En variant svarende til en grill.

Figur 2. Brazier med mange funktioner.

Figur 3. Den mest enkle og billige løsning med bordplade.

Oprettelse af fundament og indledende linje af murværk

På dette stadium er der ofte en fejlagtig opfattelse: Et tilstrækkeligt grundlag for en brazier er en pude, tampet og dækket af belægningsplader. I dette tilfælde vil enhver svingning i jorden ødelægge strukturen. Og alt dit arbejde og udgifter vil være ubrugeligt. derfor straks er det nødvendigt at udfylde et solidt fundament, at bygge en stationær brazier i lang tid.

For at skabe en kvalitetssammensætning til påfyldning skal du:

 1. Olie ler. Farve - rød. Tilstedeværelsen af ​​fremmede elementer er udelukket.
 2. Sand. Det er bedre at tage en karriere. Kræver god belastning.
 3. Granit knust sten. Fraktionsparameter: 1,5 - 2,5 cm.
 4. Cement. Mindste karakter er M400.

Yderligere konstruktion er mærkning af byggesonen. Der sættes pinde. Mellem dem strækker et skævt reb. Ved denne mærkning graver en overfladisk grøft. Dybden er ikke mere end 25 cm. Dimensionerne af en sådan grop skal være 10 cm højere end dimensionerne af den fremtidige mangal.

Følgende faser af arbejdet er trin for trin:

 1. Dampening bunden af ​​grøften. Sove en sandpude er 6-10 cm. Sandet hældes forsigtigt med vand fra vandkassen (sandet skal ikke vaskes ud) og derefter rammes igen.
 2. Sandlaget er dækket af et lag granitrug. Den samlede højde af disse lag skal nå 15-25 cm.
 3. Græsets vægge er dækket af brædder. Den øverste kant af fordybningen skal overstige grundniveauet med 5 -10 cm.

Fremstilling af betonkomposition

Det går i sådanne proportioner:

Disse komponenter blandes grundigt i vand, indtil den ønskede konsistens opnås. Derefter introduceres 3 fraktioner af murbrokker til dem. Forberedelse af sammensætningen i betonblanderen varer mindst tre minutter. Udvikle fluiditeten af ​​beton kan være, hvis du hælder flydende sæbe.

Fyld forskallingen med denne forbindelse i flere lag. Først og fremmest flydende sammensætning er fyldt. Han rystede sig med en pind for at trænge ind i grøften. Når dette lag bliver stærkere, er det muligt at koncentrere det forstærkende skelet på det. Det skal fuldstændigt fylde hele området af grøften. Derefter hældes den resterende beton. Han når toppen af ​​fordybningen.

Eksempel på fremstilling og forstærkning af forskallingen:

Eksempel på forskalling fyldt med beton.

Efter påfyldning af fordybningen med mørtel er det vigtigt at fjerne luftbobler fra det. Armering med træpinde. De ryster grundigt sammensætningen, der fylder nettet. Derefter vil han tage alle former for formwork.

Derefter tillader du ikke fordampning af vand fra sammensætningen. Til dette er det dækket af et tagmateriale. I en varm periode anbefales sammensætningen at blive sprøjtet med vand for at forhindre revner.

Efter udarbejdelsen af ​​fundamentet kan du allerede bygge og gaden brazier selv. Først skal du prøve: på fundamentet for at tilføje en tør række af mursten. Mellem dem er der et hul på 1 cm. Denne procedure bestemmer, hvor meget du skal bruge mursten i hele og i halvdelen. I nærværelse af samme forberedte rist og paller tages der hensyn til deres parametre og positioner i den fremtidige konstruktion. Linjen af ​​det udtænkte murværk er skitseret og fastgjort.

Øge styrken af ​​bygningen kan være, hvis dagen før murværket ruller murstenene med vand fra slangen. På en dag vil de tørre ud udefra, og fra indersiden bliver det vådt. En sådan operation vil ikke tillade mursten at tage fugt ud af betonblandingen.

Andelene af sammensætningen til murværk er som følger:

Sammensætningen bringes under betingelser af tyk creme. Det gør ikke ondt for at kontrollere alle målinger igen. Mursten er lagt ud på blandingen i samme rækkefølge som på beslaget. De bør tappes med en trowel, så de koncentrerer sig grundigt i sammensætningen.

Den oprindelige linje af murværk er et referencepunkt for den efterfølgende bestilling. Brick murværk følger i skak algoritmen: linjen i forhold til den foregående skiftes til en halv mursten.

Grill til sommerhus og privat hus. Sten af ​​murværk:

 1. Arbejdet starter fra hjørnet. Så er der påfyldning af sidevæggene. Løsningen skal fordeles jævnt mellem linjerne og teglernes sider. Overskydende blandinger rengøres straks pænt.
 2. Det er nødvendigt at konstant kontrollere byggeplanet. Her har du brug for et bygningsniveau og en rørledning. Checken udføres hver tredje linje. Strukturen bør ikke være skæv. Murerens vinkeldele skal forstærkes med en metaltråd.
 3. Sømene vil perfekt behandle haven slangen. Så de vil få et pænt udseende.
 4. Grundlaget for brazier er som følger: Mellem de modsatte vægge sættes metalelementer (hjørner eller stænger). På dem ligger ovnen og panden. Grundlaget er mursten. Pallen er lavet af metal. Det er vigtigt at overveje, hvordan ovnen bliver ryddet af aske.
 5. Arranger luftforsyningen til forbrændingskammeret. Til dette formål forbliver huller omkring det. I et andet scenario vil du have svært ved at dyrke ild.
 6. I forvejen indsætter metalstænger i væggen eller arrangerer fremspring i murværket. Gitteret vil blive installeret på dem. Sådan gør du fremspring: murstenene på det rigtige niveau er placeret over væggen. De skal jævnt gå ind i brazeren.

Her først sådanne faser:

 1. Bordplade. Normalt bruges den til belægningsplader. Gulvversionen er også velegnet. Det vigtigste er, at det er meget slidstærkt og nemt at rengøre.
 2. Korrekt position på arbejdsfladen - på siden af ​​hovedovnen. Fra murstenen oprettes en udvidelse af visse parametre. En forberedt plade er fastgjort til den. Type fastgørelsesdele: mørtel eller metalholdere.

For information er en åben kilde til ild ikke tilladt i lysthuset.

Derefter kan du arrangere en brandzone. Det er bygget på en brandhæmmende chamotte mursten. Dette materiale deponeres på en ler-sandsammensætning. Dens plasticitet bliver høj, hvis et par dage før arbejde er leret gennemblødt i vand. I dette ler introduceres sand. Blandingen bringes til dejenes tilstand. Smid den lille flagellum fra sammensætningen. Hvis det ikke deformeres, har blandingen vist sig at være af høj kvalitet. Grundlaget for brændstofrummet over hele området er dannet fra denne mursten.

Derefter dannes vægge på siderne og en mur foran. Deres tykkelse er 1 og 0,5 klodser. Frontvæggen er ca. 20-25 cm høj, sidevæggene er maksimalt 50-60 cm. I væggene bag og i forreste kan huller arrangeres for at give luften mulighed for at komme til kulerne.

I for- og bagvæg kan du også arrangere en plade, helst med små lodrette indsnit. De vil hjælpe med at lægge og fixe spydspidser med kød.

Eksempel på brændstofkammerets indre hulrum:

De begynder kun efter fuldstændig hærdning af sammensætningen til væggene i brændkammeret. Skorstenen er skabt på samme mursten og komposition som ildkassen.

Skorstensrøret har en betydelig masse. Og før skabelsen af ​​skorstenen selv sættes der tværs over åbningen fra forsiden stålhjørner. Deres mindste tværsnit er 5 x 5 cm. eksempel:

Skorstenen modtager halvdelen af ​​trykket fra rørets masse. Af denne grund bør det nå længden af ​​halvdelen af ​​væggen i længden.

Hætter til røgfangst Formen skal repræsentere en afkortet kegle. Derfor ligger den oprindelige linje af mursten langs hele omkredsen af ​​ovnrummet. Hver næste linje ligger langs omkredsen, men med en ubetydelig afvigelse til centrum af brazeren. Dette resulterer i en ufuldstændig kegle. I midten skal den ende med et hul for røgtunnelen. Hulets tværsnit: 15 x 15 cm (ca.).

Skorstenen er oprettet fra flere mursten linjer. Dens minimumshøjde fra brændstofkammerets niveau: 2-3 m. Kun på denne måde opnås et godt naturligt udkast. Spændingen kan justeres ved at placere en speciel spjæld i skorstenen. Dens stilling er omkring 175-185 cm fra jorden.

For at beskytte mod vind og nedbør er toppen af ​​skorstenen placeret defensiv deflektor. For at lette arbejdet med skorstenen kan du købe en allerede oprettet hætte eller stålrør (stål - rustfrit stål, brandsikkert).

Vandstrømmen skal tænkes gennem fundamentet. Det bliver lettere at fjerne rør gennem bunden. Rør kan være skjult, og de vil ikke forværre strukturens overordnede udseende. Over grillen kan du arrangere belysning. Dette giver dig mulighed for at slappe af med komfort på sommeraftener og nætter.

Der er forskellige versioner af brazier. eksempler:

Mulighed: Der er en bordplade og en vask.

røgeri

Opførelse af store strukturer er vanskeligere. Og fra starten til slutningen har du skabt en simpel mulighed, du har allerede en god oplevelse. Måske skaber vi over tid mere sofistikerede og interessante ændringer.

Hvordan laver man en runde brazier ud af sten eller mursten

En enkel og samtidig oprindelige form for en rund brazier er nok:

I arbejdet kan du bruge 20-30 mursten (kommer ud og ægteskab) og natursten:

 1. At oprette en almindelig pit, der er praktisk for ejerne, udgraves.
 2. Grav skovlen op på bajonetten.
 3. Sporvogn bunden.
 4. Gruensvægge er lavet af mursten.

Og alt, enkel og holdbar mangal klar.

Det er vigtigt, at fugt ikke akkumuleres på bunden, så baldakinen eller placeringen på bakken er velkommen.

En lignende model, men med et stativ:

Til sikrere brug er det bedre at dække en kilde til åben ild med en sten:

Tip! Arrangerer den første række i en rund brazier, det er bedre at forlade huller:

Så er ilt nok til hele området af ilden.

Hvis du har tillid til dine evner, kan du prøve at implementere en mere kompleks version af grillen, for eksempel som videoen nedenfor. Forfatterens forklaringer på videoen er forståelige, klare og detaljerede, hvilket ikke er så almindeligt blandt yutuba master klasserne.

Hvordan man laver en brazier af mursten

Brick brazier - dette er en nødvendig egenskab af landstedet, det kan bruges til at forberede en lækker sundt mad med en duftende haze. Hvad kan jeg sige? Selv den mest almindelige kød-, fisk- og grøntsagskål kan ikke sammenlignes med den mad, der er kogt på en almindelig komfur.

Med hensyn til brazierens placering skal den bygges således, at vinden fører røgen fra huset mod ødemarken.

Harmonisk ser brazier ud for lysthuset - det er meget praktisk. Således kan du se processen med madlavning uden afbrydelse fra festen.

Tegning af en mursten brazier

Første fase er oprettelsen af ​​et projekt og valg af placering samt køb af materialer, der er nødvendige til konstruktion.

Så lad os begynde med færdiggørelsen af ​​byggematerialet. Du skal bruge ildfast mursten, træelementer til tagbeklædningen, cementbaseret lim til dekorative varmebestandige fliser, sand, cement, grus, mursten. Stykke af helvedesild og et gitter af forstærkning, plademateriale. Og det kan du selvfølgelig ikke gøre uden betonblander, skovle, skovl og bajonetskovle, hammer og konstruktion.

Uddybning under fundamentet

Når det forberedende arbejde er afsluttet og alt nødvendigt udstyr er samlet, fortsætter vi til fundamentet for fundamentet - dette er grundlaget for ovenstående struktur. Jo mere kvalitativt fundamentet vil blive bygget, jo længere konstruktionen bliver.

Stiftelse til en mursten

På toppen af ​​sandpuden lægges et forstærkning på 10 mm og en forskydning er arrangeret. Fordybning er dannet af arkkrydsfiner og hældes med betonmørtel. Efter 48 timer, når betonformningen er beslaglagt, kan du gå videre til installationen af ​​vandtætningslaget. Vandtætningslaget kan skabes ved hjælp af en konventionel film eller en ruberoid.

Opførelse af sokkel

Basen af ​​grillen kan være alt, alt afhænger af dine økonomiske muligheder og præferencer.

Basens enkle struktur består af et kammer til brænde, et kammer til kogning af kød og et skærerum. Hvis du er en kebab elsker, er designen af ​​grillen mere kompliceret, og den er ordnet permanent. I dette tilfælde, når du ikke har særlige færdigheder, kan du eksperimentere med et primitivt design.

 1. Højden af ​​soklen, eller rettere højden fra gulvet til kogepladen skal vælges for den person, der vil lave mad, den skal nå et niveau lige over taljen, så det ville være bekvemt at arbejde med ilden med dine hænder.
 2. Bredden må ikke overstige 35 cm.
 3. Længden må ikke være mere end 1 meter.
 4. Dybden skal være 12 cm.

Korrekt opbygge en brazier

Forbered cementmørtel med tilsætning af specielle varmebestandige fyldstoffer, niveau og mursten og fortsæt med at lægge den første række af soklen. Justere den første række i niveauet, fortsæt til lægningen af ​​den anden række, der fører stødsåbningerne til side. Lægning af faste rækker er lavet til det niveau, hvor ilden vil blive placeret.

Sporene skal hældes på forskellige niveauer, så du kan styre varmeniveauet.

Så er væggene rejst, og mangalrøret er lagt. Et rør er et tungt element, så det skal installeres på understøttende søjler. Den nederste del af røret skal være bredere end den øvre del. Den øverste del af røret er lagt af fire mursten og er dækket af varmebestandigt stål.

Men hvis der ikke er noget ønske om at bygge et rør af mursten, så kan du bruge et metalrør. I dette tilfælde kan du oprette et interessant design af brazier, der kombinerer flere typer materiale i et enkelt design.

For at forhindre atmosfærisk nedbør i at komme ind i ilden og ødelægge strukturen, er det nødvendigt at lave et tag over grillen.

Overdækket brazier med baldakin

Du kan også bygge en baldakin, som kan være af forskellig design. Den er installeret på en monolitisk væg, stenstativer eller metalstøtter. Visiret skal være fremstillet af varmebestandigt jern, og den ydre del er dækket af et vandtætlag.

Gazebo med grill

Grill BBQ

Materialer og værktøjer til byggeri

BBQ ordning

Bestilling af en mursten brazier

Ordren af ​​en hjørne brazier

Video: Byg en simpel brazier

Ordningen for fundamentet grill

Grill med gryderet

Brazier med kogeplade

Mangalkompleks

Brick brazier med vask og bord

Selvfølgelig er det godt at have din brazier. Men hvor meget vil det koste at skabe det?

For to år siden købte jeg sommerhus og lykkedes allerede at bygge et hus og et badehus, og i år besluttede jeg at bygge en mursten af ​​mursten. Til grillen valgte jeg det mest solrige sted på stedet, da jeg ved siden af ​​grillen planlægger at lægge og have en havepavillon, så vi uden at kunne afvige fra ilden kunne hvile fredeligt med venner i frisk luft. Efter at jeg havde besluttet på stedet, begyndte jeg at se, hvilke muligheder der er for at opbygge en grill. Jeg blev ikke klog, jeg besluttede at gøre noget omtrentligt, som du har vist, og er allerede begyndt at gennemføre. Han hældte grunden og købte en flot mursten, så det var senere ikke nødvendigt at afslutte det. Indtil nu har jeg ingen vanskeligheder med at opbygge en brazier. Og tilsyneladende bliver brazeren bygget hurtigt nok, og jeg har ingen spørgsmål. Ifølge planer skal jeg klare for nogle få dage, så i en uge må jeg allerede give shish kebaber med mine venner og baske i solen.

I lang tid tænkte jeg på at gøre sådan en brazier på mit websted. Da processen syntes mig enkel, begynder jeg at implementere det. Som vejret disponerer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

39 − = 35