Mursten i køkkenet

Mursten i køkkenets indre - et usædvanligt element af indretning til et usædvanligt design

Mursten bruges overalt, og ikke kun i hovedstadskonstruktion. Ikke mindre bredt anvende dette materiale i design af interiører. Specielt aktive designere bruger naturlige og kunstige dekorative mursten i køkkenet. Der er foreninger med en brændende pejs, et hjem og familie varme. Det er nok at se på billederne af smarte spisestuer og køkkener ved hjælp af murværk for at inspirere og beslutte sig for en sådan genindspilning derhjemme. Det viser sig, at der ikke er noget kompliceret i dette.

I hvilke stilarter findes murværk ↑

Moderigtigt og stilfuldt element i interiøret - mursten findes i mange stilarter af dekoration. Ønskes det, kan det organisk skrives i ethvert køkken. Afhængig af typen af ​​murværk er dens farve, form, tekstur det muligt at dekorere og præsentere den samme væg på helt forskellige måder.

Industrial Romance - loft stil ↑

En af de mest populære og populære stilarter i dag er loftet. De vigtigste træk ved loftet i interiøret er ru, ubehandlede materialer, en overflod af ledig plads og lys. Brick er et yndlings byggemateriale på denne lofts.

Spille på kontrast - hvide vægge, farvede blokke

Alle materialer er kombineret i et interiør

Teglsten i loftet stil køkkenet ser meget organisk. Ofte med kontrasterende design af vægge designere zonirujut rum af køkken. Det kan for eksempel være et ubehandlet gulv til loft murstensarbejde i arbejdsområdet. En anden mulighed - et lille tildelt område i spisepladsen.

En høj, smal murstenindsats gør det allerede høje loft endnu højere

For store værelser er denne stil uundværlig

Stenblokke er ofte til stede ikke kun på væggen, men også i udformningen af ​​andre elementer i køkkenet. Oftest er disse kolonner, bar tæller, køkken ø. Så den lyse væg bryder ikke ud af billedet. Men nogle gange har den modsatte funktion, idet man lægger vægt på at stå ud mod resten af ​​køkkenet.

Selv en lille indsats ser meget imponerende ud

Murværk kombinerer første og anden lejlighed

Landets charme - landstil ↑

Landsstilen har været populær blandt designere i lang tid og giver ikke op med sine positioner. Naturmaterialer, elementer af folkekunst, kunsthåndværk, en overflod af tekstiler og dekorative små ting håndlavede - det er det der tiltrækker landestil.

Adskillelse af væggen i to halvdele

Vintage møbler og dekorative møbler ved blokke

Land i fransk stil - Provence, perfekt kombineret med murstenindsatser i udformningen af ​​køkkenets vægge. Naturlig murværk, malet i hvid eller efterligning fra keramiske fliser, oftest af pastelltoner, kan anvendes.

Moderne Provence med brug af keramiske fliser

De gamle forfaldne blokke ser meget naturlige ud

Hvis en sådan væg ikke accentueres, tjener den ikke som et kontrastelement. Det skal snarere være en diskret baggrund for lyse tematiske accenter - pastorale malerier, sammensætninger af friske blomster, åbne hylder med keramiske figurer og andre traditionelle franske elementer af dekoration.

På baggrund af grønne ser fint farvet mursten

Amerikanske land er vedvarende i rød-orange toner af naturligt træ og rød mursten. Murværk i køkkenet i denne stil skal være ubehandlet, naturligt, med alle sine mangler og mangler. Imagination trækker billeder fra gamle westerns, hvor man kan godt overveje denne stil af interiør.

Køkken med pejs i amerikansk stil

Andre populære stilarter i køkkenet ↑

En minimalistisk, lys, lakonisk skandinavisk stil er nu kendt langt ud over sit hjemland. Køkkenet, der er designet på denne måde, vil være rummeligt, funktionelt og praktisk, indretning - så enkelt som muligt uden pretentiøsitet. Mursten i indretningen af ​​køkkenet i skandinavisk stil findes ofte.

Koldt skandinavisk interiør

Meget hvid og kontrastvæg

Den klassiske gotiske stil indbefatter også murstenelementer, især i udsmykningen af ​​væggene. I køkkenet i gotisk stil kan en væg eller en del af det være murværk. Det er muligt at dekorere vinduesåbninger eller en lerzone. Gamle gamle mursten er velkomne, nogle gange knækket og sortet fra tid til anden. Sådan en dyster udsmykning tager lejere til et gammelt middelalderligt slot.

Dystert tone - et visitkort af gotisk stil

Fordele og ulemper ved brug af murværk ↑

Når du arrangerer dit hjem, og især køkkenet, er det vigtigt at overveje ikke kun udseendet, men også interiørets praktiske funktion, funktionalitet og bekvemmelighed. Ikke alle turder at fordele hele væggen i køkkenet under en murværk. Det er i æstetisk forstand at gøre eller ikke lægge murværket i køkkenet, og det er et spørgsmål om smag af enhver person, men ellers har dette element af indretning sine fordele og ulemper.

Bar tæller også står over for mursten

Fordele ved at bruge mursten i indretningen ↑

 • en fantastisk måde at zoning plads på;
 • tjener som en diskret baggrund for enhver indretning;
 • billigt materiale, kræver ikke yderligere efterbehandling;
 • i holdbarheden af ​​dette materiale kan ikke tvivles;
 • At dekorere væggen med en mursten i en række med dine egne hænder, kan du ikke engang have byggeri færdigheder;
 • Tekniske egenskaber af mursten giver varme og lydisolering af køkkenet.

Et perfekt valg til færdiggørelse af køkkenforkladen

Vigtigt! Det vigtigste er at bruge efterbehandling med mursten doseret. Hvis du beslutter dig for at spare på færdiggørelsen af ​​alle væggene og lade dem være klare, er det usandsynligt, at du opnår effekten af ​​hygge og boligindretning. Alt skal være moderat.

Ulemper ved at bruge mursten ↑

Ud over så mange indlysende fordele har murværk som et element af indretning i køkkenet sine ulemper:

 • Mursten - ikke det mest praktiske materiale. Da dens struktur ikke er ensartet, akkumuleres støv og fedt i sømene fra pladen. Mursten bliver nødt til konstant at tage sig af;
 • om hvad man redder det vil ikke være muligt - på belysning. Naturlig rød mursten afspejler ikke godt og spredes ikke lyset, på grund af, hvad køkkenet har utilstrækkelig belysning, har en dyster atmosfære. Luminaries bør være en størrelsesorden større end ved brug af andre materialer;
 • Foruden mangel på belysning kan et overskydende mursten i kabinen visuelt reducere rummet, hvilket gør det tæt og dyster.

Selv på gulvet er dette universelle materiale passende

Hvad skal man overveje, når man dekorerer vægge med mursten ↑

Hvis du er inspireret af ideen om at dekorere dit køkken med murværk, kan du implementere denne ide med dine egne hænder. Afhængigt af hvilket slags slutresultat du vil have, skal du vælge materialet og typen af ​​murværk samt det efterfølgende design af det færdige murværk.

En gammel kobling er bedst forladt uberørt

Hvis væggen, som du planlægger at lave mursten, er bygget af mursten, overvej, du er meget heldig. Alt du skal gøre er at forsigtigt rense murværket af ydersiden og forureningen: kitt, tapet, maling osv. Det kan gøres mekanisk eller kemisk - ved hjælp af specielle midler.

I kombination med udsøgte møbler og tilbehør ser murværket ikke ujævnt ud

Hvis du ikke har en rigtig mursten, bliver du nødt til at komme ud af situationen anderledes. Dekorativ mursten til køkkenindretning er lavet af sådanne materialer:

 • ler (keramiske fliser);
 • kalk-sand mørtel (silikat mursten);
 • lim-cement blanding;
 • gips og gipsblandinger.

Sidstnævnte mulighed, gips, bruges oftest til at simulere murværk i boligindretning. Formenes form, størrelse og struktur kan være meget forskelligartede. Gipspladens længde og bredde gentager parametrene for disse blokke, men deres tykkelse er ret lille - ca. 5 mm.

Ydermere kan gipsplader, efterligning af mursten, ikke kun traditionelt rødt. Farveområdet er meget bredt: fra naturlig hvid til maling til komplekse farver fra flere nuancer med overgange i ombre-teknikken.

Strukturen af ​​gipsplader varierer også. Glat blankt - til elskere af klassikere, rustikeret for antikken - til vintagebilleder i interiøret. En anden populær type dekorative efterbehandling er en "flået" mursten med revne kanter. Multifacetterede fliser ser ud til at være volumen og originale nok. Clutching ligner en naturlig "wild" rocky shore.

For at tilføje mangfoldighed skal du bruge blokke af forskellige nuancer

En anden værdig mulighed - en keramisk flise, der simulerer en mursten. Det er let, det er lettere at lægge, i udseende er det ikke ringere end modstående mursten. Med en sådan flise er det nemt at arbejde. Fliserne er dækket med glasur for at give det en blank glans. Men du kan vælge en matte indstilling. Det ser fantastisk ikke kun ud som et forklæde over arbejdsfladen, men også som en komplet vægdekoration.

Glansig hvid overflade

Vægpaneler fra MDF med efterligning af udlægne blokke - en mulighed for dem, der ikke ønsker at bryde sig med styling og sømning. Færdige paneler er store nok til at passe om et par timer. Ved første øjekast er det umuligt at skelne en ægte mur fra en "falsk".

Hurtig og smuk

Murenes naturlige farve svarer ikke altid til den stil, som designeren overholder. Du kan arbejde på murværk, fra dette bliver det kun mere interessant og usædvanligt. Den enkleste mulighed er at dække den med en klar lak. Efter sådanne enkle manipulationer vil du bemærke at murstenen har spillet med nye farver, har genoplivet sig og været fornyet.

Belægning med lak vil beskytte lægningen

En populær metode er at male murstensstenen i resten af ​​væggene. Således skiller væggen med mursten sig ud blandt de andre kun i sin tekstur, hvilket i sig selv er et meget interessant træk.

Hvid maling ser godt ud i køkkenet

Placering af murværk i køkkenets indre ↑

For at sikre, at den originale væg passer godt ind i interiøret, skal du vælge ikke kun materialet og typen af ​​murværk, men også placeringen inde i rummet. Fra placeringen af ​​den kontrasterende murvæg vil hele stemningen i køkkenet afhænge, ​​det vil være dyster eller let og luftigt.

Masser af lys i køkkenet

Den første regel af et let diskret interiør er, at stående væg skal belyse. Det er bedre, hvis det er placeret overfor vinduet. Kombiner flere egnede efterbehandling materialer. Den bedste mursten er i harmoni med andre naturlige materialer - træ, metal, sten. En anden god nabo til dette materiale er konkret.

Meget træ og originale vægindretning

Sådan plejer du dekorativt murværk ↑

Det er ikke meget svært at se efter murværket inde i bygningen. Det vigtigste er at rense murværket i tide fra akkumuleret støv. Særlig udnyttelse og pleje af en mursten i køkkenet er sandsynligheden for komplekse forureninger. På grund af sin porøse struktur har mursten det formål at absorbere alt, der er blevet skuret på det.

Åbn hylder på en rød mursten baggrund

Fedt er særlig farligt. En oliefarve tilbage på en lerblok kan ødelægge udseendet af hele køkkenet. Hvis en sådan situation opstår, bør pletten tørres så tidligt som muligt med hvid spiritus eller andet stærkt opløsningsmiddel.

Murværk i køkkenet ser altid anderledes ud

Et andet problem - fra indtræk af fugt på overfladen af ​​murstenen kan virke salt hvide pletter, hvilket forårsager en stor ulejlighed for ejer af køkkenet. Det er ubrugeligt at kæmpe med dem, da salt er til stede i selve løsningen, som mursten blev lagt på. For at slippe af med saltpletter er det muligt ved hjælp af specielle midler på basis af syrer.

Sådan laver du en mursten i køkkenet ↑

Læg en mur af dekorative mursten med egne hænder vil ikke være svært. Da dette design ikke bærer belastninger, er det vigtigste at gøre alt smukt og ryddeligt. Materialer der skal bruges til arbejde:

For at anvende lim skal du bruge en skårt trowel

Trin for trin kan processen med at lægge en mursten på væggen inde i rummet beskrives som følger:

 1. Til at begynde med er fliserne lagt ud "på tør", uden mørtel. Dette gøres for at beskære de elementer, der vil være omkring kanterne, og bestemme tykkelsen af ​​sømmen.
 2. Limen påføres med en skåret trowel til bunden. Så er den første mursten lagt på den. Det skal nøje afbalanceres. Hvis murværket på dit køkken falder på hjørnet af rummet, skal du starte med det.

Begynd med hjørner

 1. Når flere rækker af mursten er lagt, strækker du strengen, så de efterfølgende elementer i rækken er lige.
 2. Mellem rækkerne lægges en turniquet af samme tykkelse før den efterfølgende forsegling af leddene;

Bredden af ​​sømmen skal være den samme

 1. Tilsvarende passer alle andre serier. Hvert par rækker, skal du kontrollere koblingen i alle retninger ved hjælp af niveauet.

Vigtigt! Lim, som virker under murværk og pletter forsiden, skal straks fjernes med en tør klud. Efter tørring vil det gøre det meget vanskeligere.

 1. Så følger sømningen. Forskellige metoder kan bruges: rulle til ydersiden, til underbud, forsænket mv. For at pænt udvide sømmerne i dekorative murværk, skal du have en vis erfaring i denne sag.

Dekorativ mursten i køkkenet skal lægges pænt, især med hensyn til sammenføjning og maling. At slette dårligt anvendt maling fra murværk er meget vanskelig. Derfor skal en erfaren mester arbejde med en dekorativ mursten. Vælg en designmulighed vil hjælpe designeren og realisere sin ide - en professionel byggmester.

Køkken i loft stil er den ideelle løsning til dynamisk, afslappet og risikabel natur, hvis hjerter slår sammen med hjertet af metropolen. Urban.

Jern logik af køkken design i loft stil: mursten, beton og kobber rør

De kan tjene som baggrund for headsettet og tilbehør, og kan blive den vigtigste udsmykning af rummet, fordi forskellige farver og teksturer af dette materiale til.

Baggrund som et stilfuldt køkkendesignelement: original vægindretning, møbler, forklæde

I indretningen er mode for naturlige materialer for nylig blevet observeret. Tværtimod bør moderne boliger ikke kun være smukke og hyggelige, men også miljøvenlige. .

Mursten i køkkenet

Der er en opfattelse af, at mursten kun anvendes i kapitalbyggeri. Men dette er ikke den eneste anvendelse af dette materiale. Han har godt etableret sig i design af interiører, især aktivt dekorative mursten designere bruger i køkkenet.

Takket være tilstedeværelsen af ​​murstensblokke bliver rummet hyggeligt, hjemligt, og folk, der kommer i køkkenet, slapper af, føler sig mere komfortable, beskyttede.

At beslutte at lave en sådan artikel i dit eget hus, er nok nok til at se på billederne af den fantastiske skønhed af køkkener og kantiner, hvor mursten blev brugt. Gør det med dine egne hænder er ret simpelt.

Fordele ved at bruge mursten i det indre

Fordelene ved dette efterbehandling er meget. Dette er styrke, holdbarhed, fugt modstand, modstand mod pludselige temperaturændringer, perfekt kompatibilitet med andre materialer. Derudover er mursten lige så god mod baggrunden for moderne og klassisk interiør.

 • overkommeligt materiale;
 • behøver ikke yderligere efterbehandling
 • lave en murvæg kan endda en person, der ikke har erfaring med byggearbejde;
 • Tekniske egenskaber ved mursten giver lyd og varmeisolering i køkkenet.

Det vigtigste i et interiør, hvor murværk anvendes, er doseringen. Hvis du forlader alle murene mursten, vil effekten af ​​et åndeligt hjemmemiljø ikke være. En følelse af proportioner bør være i alt.

Funktioner af mursten:

 • en ideel variant af ruminddeling i separate funktionelle zoner;
 • er den perfekte baggrund for indretningen;

Selvom murstenen har mange positive egenskaber, har den også ulemper: Det er ikke det mest praktiske materiale, da det har en heterogen struktur, og i sømene mellem blokkene er der snavs og dråber olie, der flyver fra en varm stegepande. For en mur skal du konstant overvåge, rengøre og passe på.

I køkkenet med sådan en usædvanlig indretning bliver nødt til at installere yderligere belysning. Naturligt mursten absorberer lys, så hvis det ikke er tilstrækkeligt i rummet, bliver det ret mørkt.

Mangel på belysning er ikke det eneste problem. Overskuddet af murværk i indretningen fører til en visuel reduktion af rummet, det bliver trængt og dyster.

For at skabe en mur eller indretning af mursten i køkkenet indrettes følgende varianter:

I gamle huse er næsten alle indvendige vægge lavet af mursten, og denne gang bruger ejere af fast ejendom med succes. Efter at have fjernet tapetet eller laget af gips fra murværket og dekorere mursten med maling eller lak, kan du få en original mursten, som du ikke behøver at skifte.

Et ekstra lag lak eller maling vil ikke blot gøre billedet mere attraktivt, men også beskytte den naturlige mursten fra forurenende stoffer, der ofte vises under madlavning. Som en mulighed kan du lukke væggen med et glas lærred af passende størrelse. Ofte på et murværk sættes gips eller forsætligt gammelt (registreringsmåden afhænger af et interiør).

Denne type mursten er lille i størrelse og flad overflade - den ideelle løsning til små køkkener. Det betyder, at han ikke "spiser" plads.

Takket være formen er en sådan mursten nem at dekorere væggene, og det brede sortiment giver dig mulighed for at vælge den ønskede farve og relief. Ved hjælp af modstående mursten kan du smukt dekorere vinduesåbninger, lave et arbejdsforklæde eller et panel i køkkenet.

Keramiske fliser, udført "under en mursten"

Denne slags modstående materiale passer til forskellige stilarter, fordi den har forskellige former og strukturer. Rektangulære plader bruges til moderne, firkantet - til højteknologi og grov efterligning af natursten, der passer perfekt ind i landets stil, Provence.

Andre materialer svarende til en mur

Glasfiber og tapet med et mønster. Hvis der ikke er nogen måde at lave et rigtigt murværk, kan vaskbar vinyl tapet med et mursten med succes erstatte den virkelige mursten.

Ofte laves en mur i køkkenet i husholdninger i landstil eller loft. Selvfølgelig er dette korrekt, men moderne mursten i form af efterbehandling er mere varieret, det er perfekt kombineret med andre stilarter.

For eksempel lægger hvid klinker mursten vægt på overflader og krom og glas, der er en udbredt designdetaljer af moderne køkken i højteknologisk stil.

Denne samme mursten bliver en gave til de lokaler, der er skabt i gotisk stil. Hvis væggen fra de første dage af sin eksistens var forsynet med keramiske klodser ved bordet, er den nødvendige skygge til ovenstående stil givet til den med maling eller venstre som den er.

Teglsten i Art Deco-stil køkkenet fremkalder også hyggelige følelser. Vedhæftede toner af kaffebarringer af murværk gør det ædelt, men samtidig stramt - hvad du behøver for et elitistisk og luksuriøst interiør.

I stil med minimalisme vil mursten indføre noget ekstravagance, men i dette tilfælde er det nødvendigt at bruge denne slags indretning meget omhyggeligt. Eksperter anbefaler at male muren med en passende farve, for eksempel sort. Sort køkken afspejler bedst minimalismens stil.

For en varm middelhavsstil bliver murværk en lys dekoration. Også modstående mursten kan bruges til indramning af buer, loftshvelv osv. De kombinerer godt med træelementer.

Stenmurens strenge gotiske stil kan elegant diversificere, men her skal du tydeligt forstå hvilken farve og metode der skal vælges, så køkkenet ikke eksternt bliver til en kælder.

I klassisk interiør bruges murstenelementer til at skabe en separat væg eller til at vende mod visse møblerelementer, for eksempel en bar-tæller.

Hovedregelen, der udtrykkes af designere, lyder som dette: Når du indretter et indvendigt køkken med en murvæg, kan du ikke organisere et forklæde på arbejdsfladen med samme materiale. Årsagen er ganske enkel - lav hygroskopicitet af denne finish og grov overflade, hvilket gør det svært at pleje.

Sandt nok har moderne specialister fundet en vej ud af situationen, murstensoverfladen behandles med en speciel farveløs lak, men ikke altid er denne løsning berettiget til de investerede midler. Nogle gange er det mere hensigtsmæssigt at erstatte murværk med murstenfliser, der efterligner murværk, men det er meget mere modstandsdygtigt over for aggressive faktorer af indflydelse fra køkkenet, og det er desuden nemt at rengøre.

Hvis der er vanskeligheder med at vælge en mur, hvor man skal lægge murværk, skal man se på den naturlige belysning. Baseret på placeringen af ​​solens stråler skal der laves en stenmur der.

For at udsmykke alle eksisterende vægge med mursten er det ikke ligegyldigt, hvilken stil der er valgt, helt mursten vil gøre køkkenlokalet ligne en gammel kælder. Det er bedre at bruge murværk som et bindende element til andre efterbehandling materialer.

Belysning bør være så meget som muligt. Mursten afspejler ikke lyset, og uden yderligere belysning bliver rummet meget mørkt.

Sengebordene og skabene på køkkenets arbejdsflade ved hjælp af mursten kan også indrettes med succes. Takket være koblingen kan du få en original kopi af denne pejs. En mursten kan laves og loftet, men sådan en dristig beslutning i lejlighederne vil ikke være passende, det er kun egnet til landehuse.

Normalt er en mur tilbage i en naturlig form, men hvis designbetingelser er påkrævet, kan den males i den ønskede farve.

Mursten maleri regler:

 • Maling af en mur i en ny bygning er ikke den bedste løsning. Slutresultatet vil ubehageligt overraske ejere af fast ejendom. Ikke tidligere end et års bopæl kan opnå den ønskede virkning;
 • Rengør væggen fra "uglerne" med en stiv børste og bare vand. Brug syre opløsninger er ikke tilladt;
 • Før maling skal du sørge for, at væggen er helt tør. Alt arbejde er bedre færdigt om sommeren, i varmt vejr. Dette er den eneste måde at undgå udseende af revner og blærer, og malingen tørrer meget hurtigt;
 • Overflade før maling skal primeres.

Maleri de gamle mursten af ​​mursten er kun mulig efter restaurering. Således kan deres udseende forbedres væsentligt. Dette vil kræve:

 • fjern lag af gips og cementrester
 • Juster revner og chips med en bygningsforbindelse;
 • Imprægner koblingen med et middel, der beskytter mursten mod indflydelse af miljømæssige faktorer.

Mursten er en original dekorative detalje, så du behøver ikke at oversætte interiøret, det skal være point-lignende i rummet.

Takket være murstenen kan du med succes fremhæve de funktionelle områder i køkkenet, for eksempel dets frokostdel. Det vigtigste er at tage hensyn til rummets dimensioner og først lave en mursten, som vil være på den bedste måde i harmoni med andre efterbehandling materialer.

Alle rettigheder forbeholdes, 14+

Kopiering af webstedsmaterialer er kun mulig, hvis du installerer et aktivt link til vores hjemmeside.

Varianter af indretning af køkken "under en mursten"

Ønsker du at give køkkenet et mere moderne udseende, men ved ikke hvordan man gør det uden de enorme anstrengelser og økonomiske omkostninger? Eller har du måske en svaghed for sådanne moderne stilarter som loft, øko eller fusion?

Denne artikel vil være informativ, hvis du:

 • har længe tænkt på indretningen af ​​køkkenet på mursten
 • har ikke til hensigt at lave reparationer i den nærmeste fremtid, men er fast besluttet på radikalt at ændre atmosfæren i deres køkken;
 • klar til at reparere og ikke opgive et par nye ideer til indretning.

Naturlig, dekorativ mursten eller andet efterligningsmateriale - en perfekt baggrund for enhver situation kombineret med mange retninger i indretningen - du kan se dette ved at se på billederne nedenfor.

Kan du lide det? Som du kan se, ikke kun dig. Takket være sin alsidighed og anvendelighed er mursten ofte blevet brugt til at dekorere køkkenvægge, især i loftet stil.

Du har sikkert bemærket, at mursten eller dekorerede "under en mursten" vægge harmonerer med nogen - monokrom eller farve design, og den lodrette indsættelse af det kan bruges til at adskille stort rum i zoner.

Herefter ser vi på 5 måder, hvordan du kan oprette et sådant interiør.

Så der er flere muligheder. I beskrivelsen af ​​hver af dem angav vi fordele, ulemper og mulige tiltag for at forbedre udseendet.

1 vej. Det er meget enkelt - vi renser køkkenets vægge og afdækker murværket. Radikalt, men uden unødvendige investeringer. Selv om du skal arbejde hårdt og få noget gips. Denne metode er velegnet til dem, der ikke er på udkig efter nemme måder eller lige ved grænsen for reparation. Åh ja, og dem der selvfølgelig bor i et murstenhus.

Fordele: Det ser ud til at være naturligt, slidstærkt og slidstærkt materiale, væggene trækker vejret, det passer til ethvert interiør, det kan du selv gøre.

Ulemper: absorberer og lagrer mere støv og fedt, absorbere fugt og kræver derfor konstant pleje, er standard røde mursten ikke reflekterer lyset, hvilket gør køkkenet en mørk, visuelt reducerer rummet.

Hvad kan gøres: Specielt beskyttende og lette at vaske lakker, male i lettere farver, god og jævnt fordelt belysning, brug af mursten til at dekorere individuelle dele af køkkenvæggen.

2 vejs. Og hvem sagde at dette burde være præcis en sten? Desuden bor ikke alle i murhuse. Vægpapir til en mursten er også en mulighed. Ved udseende adskiller de stort set ikke fra mursten, de kan være blanke, matte og teksturerede som en rigtig mursten. Find ud af hvad dette tapet, du kan kun ved nærmere undersøgelse.

Fordele: Naturligt udseende, farveområdet er uendeligt, der er vaskbare typer af tapet, du kan indsætte på egen hånd.

Ulemper: lavet af naturlige materialer, papir eller tekstil tapet - ikke den bedste mulighed for køkkenet: de absorberer fugt, kan falme og rive. Mere holdbar og holdbar og modstandsdygtig over for vand og fedt, vaskbar tapet lavet af syntetiske materialer og dyrt.

At det er muligt at påtage sig: at bruge et beskyttende dække - en film eller en gennemsigtig plexiglas til flere budgettyper af papirpapirer, ikke at tænke på økologisk kompatibilitet og for at få høj kvalitet baggrunde.

3 vejs. Flise til mursten. Det ligner naturlig rød eller anden mursten.

Fordele: Smuk og organisk udseende, miljøvenlig, kan være en hvilken som helst ønsket farve, der passer til enhver stil, relativt let at rengøre, absorberer ikke fugt.

Ulemper: Det er relativt dyrt, det er svært at hænge møbler på det, det har ikke gode varme- og lydisoleringsegenskaber, det er nødvendigt at have visse færdigheder til at lægge (især i tilfælde af en "svin").

At det er muligt at påtage sig: ikke at lægge en flise under vægregimenter, at vælge en kork eller anden varme- og lydisoleret flise, for at invitere eksperten til lægning.

4 vejs. En mursten lavet af gips, som om ønsket kan males i en hvilken som helst anden farve.

Fordele: ser æstetisk smukt og vægge indånder, miljømæssigt holdbare og let behandles overfor materiale hvid mursten forfriskende gør lettere og forstørrer ethvert rum, har gode akustiske og varmeisolerende egenskaber, kan have nogen tekstur og tykkelse, for lang tid vil slippe af med behovet for at lave kosmetiske reparationer.

Ulemper: Gipsens høj luft, damp og fugtgennemtrængelighed som et naturligt materiale.

Hvad kan jeg gøre: dække mursten med en speciel lak; For at reducere ovennævnte parametre for gips dekorative klodser tilsættes forskellige mineralske additiver af naturlig oprindelse til udgangsmaterialet under deres fremstilling. Derfor behøver du bare købe vandfaste klodser.

5 vejs. Mix og match! Du kender allerede fordele og ulemper ved dette eller det pågældende materiale, og intet forhindrer dig i at indpakke dette op for dig selv. For eksempel i nærheden af ​​bordpladen, kan du bruge mere modstandsdygtige over for fugt fliser, vægmalerier og møbler i den øverste del af køkkenet, kan du nemt hænge på tapetet, og de resterende dele af væggene lå dekorative gips sten.

Og et par ideer til komfort i dit køkken

Alle ved, hvad visuelle illusioner er. Her er nogle af dem, designet til indretning:

 • visuelt øge dit køkken og gøre det lettere, du vil hjælpe væggene i hvide eller lyse farver;
 • for dem der ønsker at reducere eksponenterne visuelt mere egnede vægge malet i mørke farver;
 • Du kan udvide det smalle køkken med vandrette linjer;
 • At lave et køkken med lavt loft visuelt højere vil hjælpe lodrette linjer.

Hvis du foretrækker kun miljøvenlige materialer, ud over at have været lagt ud med natursten vægge, kan du lide tanken om trægulvet af de hvide eller sorte brædder, harmonisere eller kontrastfarve med andre eksisterende elementer i interiøret. De vil give dig en woody duft, fornøjelsen af ​​at gå barfodet og en endnu større følelse af komfort.

Hvordan vil det indre af dit køkken, dekoreret med en mursten, med en plankegulv, du kan se på billederne nedenfor. Og endnu flere eksempler på interiører ses i gennemgangen af ​​køkkener i øko-stil.

Vi håber, at vores artikel var nyttig for dig og inspirerede dig til at skabe et unikt køkkendesign!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

82 − 75 =