Smukke døre indvendige fotos

Hvordan man vælger smukke indvendige døre?

Reparation i dit hjem udføres ofte ved at installere indvendige døre. For at gøre indre af rummet rigere og mere maleriske, hjælper de visuelt med at isolere et funktionelt rum fra det andet. Smukke indvendige døre, der tjener dig trofast, er et værdifuldt køb. Vi vil fortælle dig, hvordan du træffer den rigtige beslutning, og derefter ikke fortryde eventuelle fejltagelser.

Interiørdesign kan laves af forskellige materialer. Deres design varierer også afhængigt af tyngden af ​​tegnebogen og smag af køberen.

Der er smukke indretninger af et særligt lager, den såkaldte "døv". Det betyder, at de ikke har huller og indsatser. Sådanne modeller kan nemt passe ind i det klassiske interiør, der er egnet til indretning af døråbninger til badeværelset og toiletrummet. De vil ikke tillade udenlandsk udsigt at falde på mesterens seng og redde børnenes fred. Smukke tegninger kan påføres over dørens bund.

Glaserede strukturer med forskellige procentdele glasindsatser vil se elegant ud i stuerne. De smukke refleksioner af et lille glasmosaik vil ikke forstyrre nogen af ​​de moderne stilarter.

Smukke indvendige døre i billedet ser meget godt ud, hvis de helt er fremstillet af glas. Særligt populære er sådanne modeller blandt kontorbygninger og studier. Kreative naturer føler særligt stærk harmoni med moderne interiør. Ikke underligt, at de mest fremtrædende designere foretrækker at visuelt øge rummet ved at installere glasdøre. Desværre kan sådanne mønstre ikke installeres i alle døråbninger, men delvist perfekt indvendigt, de er helt i stand til. Især hvis de med succes kombinerer med hinanden.

Ved eksterne kriterier kan smukke interiørdesign også opdeles i:

 1. Glat. Den mest tilgængelige af mulighederne. Det er let at fremstille og har derfor mere end en acceptabel pris. Hvis der er et ønske om at købe smukke interiørdesign og spare penge, så er dette dit valg. Materialet til deres fremstilling er oftest en række af fyr eller MDF paneler. Berømte producenter kan nemt lave budgetposter fra budgetmaterialer. Det vigtigste - at indsende korrekt, for at komme ind i interiørdesign i indretningen med de nødvendige ansigter. Normalt er de ikke dekoreret med nogen dekorative elementer, der overholder princippet om maksimal funktionalitet.
 2. Støbt frontpanel. Designet med lignende design er ikke ualmindeligt. Ejere af sådanne modeller bærer præg af god smag. Mønstre skabt på frontpanelerne skal svare til indretningens stemning og karakter. Dette er den mest acceptable løsning til det klassiske design af køkkenet, korridorerne og andre steder, hvor der kræves interiørdesign. På billedet ser disse ting temmelig imponerende og elegante ud, ikke levende, udfører rollen som et fremragende baggrundsdesign til tapet, maling, tilbehør.
 3. FILMED INTERSTATE STRUCTURES. Panelerne, der indsættes i overfladen af ​​den indvendige dør, fordeler lyset på en særlig måde. De spiller en vigtig rolle ved bestemmelsen af ​​rummet og interiøret generelt. Materialet i deres fremstilling er forskelligt. Den hyppigste indstilling er et træ, mindre hyppigt glas.

Helt glaserede strukturer passer ikke til de flittige ejere, der bryr sig om sikkerhed. Det anbefales heller ikke at installere dem i tilfælde af at huset har små børn eller rastløse dyr.

Glasets effektivitet og elegance lokker mange. Indlæg i interiørdesign kan være:

 • gennemsigtige;
 • røget;
 • mat;
 • farvet glas;
 • udført af faktura kombinationer;
 • dekoreret med venetiansk glas.

Den sidste mulighed er den smukkeste og dyre. Hvis du vælger en glasdør, skal du følge din egen smag eller tage hjælp fra en tiltrukket designer. I hvert fald, hvis det er tilfreds med resultatet, er dette det rigtige valg, fordi glas- og glasstrukturerne har meget få forskelle med hensyn til teknologiske og operationelle komponenter. Medmindre de afviger fra vægt.

Ofte gør interiørdesign en sving, men her er der muligheder for indvendige løsninger. Designerne kan åbnes til venstre og højre. De er enkeltbladede og toskallede. På grund af installationens bekvemmelighed er de mest foretrukne til kontor- og lagerfaciliteter. Indvendig polstring vil være et supplement til ethvert design, uanset hvilken model du vælger. Før du træffer en beslutning, vil det ikke være forkert at sikre, at dørens placering på værelset ikke forstyrrer åbningen af ​​dørens åbning. For smukke døre er det meget vigtigt at bevare dit æstetiske udseende, og hvis det ikke fungerer korrekt, er det usandsynligt.

Billedet viser, at døråbningen med svingdøre ikke skal være mere end 90 cm i bredden. Hvis din forventede åbning er større, så skal du ryste dine hjerner hårdt. Det er mest hensigtsmæssigt i dette tilfælde at installere en glidemodel i døråbningen. En sådan dør ser meget godt ud i hallen, den elegante bevægelse kan skubbes til side. Det udvider rummet. I dette tilfælde er der en fordel: det foregår ikke inde i rummet. Installation i dette tilfælde skal overlades til den professionelle, da amatøren ikke har svært ved at opnå et tilstrækkeligt kvalitetsniveau.

Folding strukturer - en mere oprindelig variant af registrering af døråbninger. Overvej det, du viser kreativitet. Bløde eller stive hængsler, single-leafed eller bicuspid, alt afhænger af din smag. Forsøg og vær sikker på dine evner. Det vigtigste er en følelse af proportioner og harmoni.

Billedet nedenfor viser en række smukke indretninger. Stol på din smag og vær ikke bange for at trække vejret ind i interiøret med lyse detaljer, smukke tilbehør, negle og med det din egen individualitet. Valget er dit. Smukke interiørdesign venter på deres ejere.

 • Oversigt over mulighederne for indvendige døre i salen
 • Oversigt over de bedste modeller af hængedøre
 • Hvad er den vigtigste forskel mellem finer og miljømaling

Installation af døren er en af ​​de sværeste reparationer, jeg efterspørger.

Skydedøre - den mest succesfulde mulighed for små værelser.

Hovedformålet med glidende systemer er at spare plads, fordi.

Folding indvendige døre - en anden mulighed for at redde flyet.

Garderobeskapet for længe siden tog stilling til en leder blandt lignende kong.

Indvendige døre: billede i interiøret

Indvendige døre i indretningen kan gøre underværker. Korrekt valgte svingende eller glidende, elite- eller økonomiklassede døre vil fremhæve stilen på rummet og gøre det originalt og hyggeligt.

Billede af indvendige malerier i et moderne interiør

Tøj med fotoudskrivning

Ved større reparationer af flerværelseslejligheder kan man ved udarbejdelsen af ​​et enkeltbygges projekt ikke klare en kompetent løsning på at installere indvendige døre. Og du skal nærme det meget nøje, fordi beslutningen ikke er lavet for en dag eller en måned. Markeds tilbud om dette produkt er simpelthen grandiose: fra økonomiklassen af ​​plastik og slutter med et sådant designer mesterværk som elite indvendige døre med fotoudskrivning.

Principperne for klassificering af sådanne produkter er forskellige, men følgende betragtes som grundlæggende:

 1. Af det materiale, hvorfra det er lavet.
 2. Ved produktionsteknologi.
 3. Ved åbningen.
 4. Ved udformningen af ​​dørbladet.

Glidebælg af træ

Denne klassificering tjener som grundlag for den efterfølgende fastsættelse af prisen og vil derfor bestemme produktets design, styrke og holdbarhed. Forresten vil den endelige pris af varerne også tilføjes under hensyntagen til dørkarmen og det tilbehør, der kræves til installation.

Det er nødvendigt at omhyggeligt se kataloget: I nogle tilfælde angiver fabrikanterne separat dørrammens omkostninger, de faktiske bevægelige dele, styrene (til skydedøre), tætningselementerne, dørgrænsen mv. Dette bør modtage foreløbige oplysninger fra sælgere.

Tilbehørene skal svare til sin stilopløsning

Materialer og produktionsteknologi

I mange tilfælde er en vigtig faktor ikke kun selve materialet, men også den måde, den behandles på.

I overensstemmelse hermed kan moderne indvendige døre skelnes:

træ , lavet af massivt træ (dette er den mest holdbare og smukke elit døre, hvis design bør naturligvis se i et raffineret interiør);

Arrangementet i interiøret ser luksuriøst ud

fineret med værdifulde træarter

Finer er ikke ringere end træ i form af æstetik

glas (oftest med glasplade, hvis udformning kan være meget forskelligartet - fra hærdet glas til farvede glasmosaikrammer, der især dekorerer elitdøre);

Stekliao giver interiøret besvær og lethed

døvene - panelet eller glat: i grunden er de hængslede eller toskallede, der tilhører økonomiklassen og er lavet af plastik.

Døvblader udfører godt lydisoleringsfunktionen

Til en planteskole fra en matrix

Produkter fra serien er lavet af særligt værdifulde sorter af træ, hvis farver vælges til et bestemt design i det indre. Træ døre fra array antager tilstedeværelsen af ​​værdifulde klipper gennem tykkelsen af ​​dørbladet. Toning af produkter er obligatorisk, for hvilken der anvendes specielle teknologier til imprægnering eller overfladebelægning med slidstærk lak. Alt dette øger i sidste ende produktets masse, hvilket påvirker arrangementet og udvælgelsen af ​​dørkarme, markiser, guider og andre relaterede dele.

Efter toning blokke fra arrayet få en mere mættet farve

Hver producent af sådanne produkter har sit eget varekatalog, der er også branded saloner, hvor du kan se produktet direkte i aktion.

Blokke er bedre at se i kabinen

For eksempel tiltrækker indvendige døre fra barretrænet fra JSC "Stroydetal" (Vileika, Republikken Belarus) ikke alene høj produktionskvalitet, men også med fremragende økologiske indikatorer. Derudover har produkterne lave omkostninger, og alle er certificeret i henhold til kravene i ISO 9001: 2008.

Produkter, især i børnehaven, skal opfylde kravene til miljøvenlighed

Produkter af massivt træ:

 • har en høj holdbarhed,
 • er rig på farve,
 • er miljøvenlig,
 • ser godt ud i ethvert interiør,
 • Støtter muligheden for reparation.

Døre af finer, også kaldet fineret, kan bruges som et element af produkterne fra den foregående type (som en del af dørene fra matricen) og som en selvstændig art. Grundlaget for dem er plader fra MDF- eller fiberpladepaneler, hvor tynde (ikke mere end 1 mm tykke) skiver af værdifulde træ limes. Moderne dobbeltsvingede svingdøre kan være de samme for forskellige farver som træ og tjener derfor også som en værdifuld dekoration i interiøret. Imidlertid er massen af ​​sådanne produkter ret høj. Til denne type er det nødvendigt at medtage dørene dækket med laminat, som også er indrettet til dyrebare træsorter.

Bivalve faner egnet til rummelige værelser

Kataloget for sådanne produkter gør det muligt at se og evaluere dets attraktivitet i et moderne interiør. Deres levetid er ringere end produkter fra massivt træ eller finer, men det adskiller sig i mindre vægt og pris. Designet giver også nok muligheder for at gøre sådanne produkter til et ornament i det indre af lejligheden.

Lamineret billigere og lettere

Ved udførelsen af ​​dørbladet er indvendige døre lavet glatte og panelerede. I sidstnævnte tilfælde ser overfladen af ​​dørbladet mere attraktivt ud. Udformningen af ​​disse produkter forbedrer indsatserne under glasset betydeligt, hvis farver kan matches med den overordnede farveopløsning i det indre.

Glasfiber med glasindsatser lamineret

Glasfiber med og uden glasindsatser

Forbrugeregenskaber er etableret afhængigt af kravene i GOST 6629-88 fra 1. januar 1989, og også på typen af ​​produkt. De grundlæggende data er angivet i tabellen:

Under ordren udføres og produkter under ikke-standardåbninger.

Ikke-standard åbning - ikke noget problem

Ikke-standard åbning til svingning

Åbningsmetoden er afgørende for optimalt valg. I mange tilfælde er det berettiget at minimere det nødvendige rum til åbning. Swinging (især toskallede) strukturer på denne parameter er begrænsede, da de kræver mindst 1 m for at åbne et frit område. Dobbeltsvingede dørdøre vil optage endnu mere plads. Kataloget for sådanne designs betragter dem hovedsagelig for store døråbninger og til meget rummelige værelser.

Swing - klassisk i interiøret

Derfor er mere interesse køb og installation af skydedøre, som kan hængsles eller suspenderes, og foldes - muslinger eller endda firebladede.

Suspended kræver ikke installation af en lavere skinne

Moderne design af bevægelige indvendige døre giver undertiden en række af dem, såsom svingning. I interiøret er de mest vellykkede for stuer. De åbner i begge retninger og fremstilles oftere end træ, men er fremstillet af glas eller plast. Den største ulempe, som forårsager deres begrænsede anvendelse, er dårlig støj og lydisolering.

Swing let at bruge

I små rum foretrækkes glidende skydedøre. Katalog over mulige forslag om disse strukturer er omfattende og tilbyder en række versioner, både med installationen af ​​den øvre skinne (suspenderet) og en kombineret åbne knudepunkter (Hængslede). Vis kompleksitet tvinger åbneren at tænke gennem hans system på tidspunktet for reparation eller bygning, som kræves for at tilvejebringe et tilsvarende hulrum i væggen.

Ophængt glidende spektakulært udseende i interiøret

Der er dog også design, der kan installeres over væggen, for hvilket der er monteret specialskinner. Hængslede døre vil have en fordel i forhold til hængende på grund af det faktum, at i nærvær af de øverste og nederste styringer næsten elimineres forvrængninger, og designet vil fungere meget længere.

Suspended i interiøret

Skydedøre ikke har god integritet på grund af den uundgåelige kløft teknologi installation vil sive uvedkommende lyde eller uønskede lugte. Derfor anbefales det ikke at installere dem i køkkener, badeværelser og toiletter. De er også meget krævende af kvaliteten af ​​pleje af dem: den uregelmæssige fedt øger støj i brug, og tærsklen kan få snavs og affald, der ville hindre processen med lukning / åbning.

Glide med bundskinne

Glidning med nedre vejledning kræver omhyggelig forsigtighed

Hvis du køber hængslede eller suspenderede produkter, skal du være opmærksom på muligheder, der gør det lettere at bruge strukturen. Kataloget på dem giver et tilstrækkeligt udvalg af produkter ved hjælp af aluminium og plast: vægttab vil bidrage til en mere pålidelig drift.

Plast er lettere i vægt og lettere at passe på

Elite - en luksus og upåklagelig smag

Elite indvendige døre installeres oftest i værelser, der tiltrækker mere opmærksomhed hos gæster og besøgende, og bidrager til at hæve prestige. Blandt disse værelser er primært stuer og private kontorer. Katalog over relevante produkter giver dig mulighed for at se og vælge den bedste mulighed for sådanne døre.

Design giver dig mulighed for fuldt ud at forstå, hvor smukt produkterne er og passer til det indre af dette værelse. For eksempel ser elite dobbeltbløde døre med glasindsatser stor ud i rummelige værelser, og tilstedeværelsen af ​​specielle skjulte sløjfer gør det muligt at forbedre designet af den tilstødende væg. Elite døre til kontoret skal have en meget høj lydisolering, hvilket er særligt vigtigt under fortrolige forhandlinger.

Elite buet i kabinet

Udvidelige dobbeltbladsdøre af førsteklasses kan laves med forskellige bredder af dørblad. Selv med farveindsatser (hovedsageligt glas) skal sådanne produkter naturligvis laves af et solidt udvalg af værdifulde træ.

Elite fra gruppen

De indvendige døre med den fotografiske udskrivning, der anvendes på dem, er fuldt anvendelige for de pågældende konstruktioner. I indretningen bliver de i de fleste tilfælde et selvstændigt emne, fordi de er dekoreret med farvede fotografier i bredformat.

Elite med fotoudskrivning

Dette giver interiøret en komplet unikhed og originalitet. Fotoprint på dørblad giver dig mulighed for at dække døråbningen, visuelt gennemgå rummets perspektiv, harmonisere farveopløsningen med vægternes farve. Billedet er opnået på følgende måder:

 • direkte ultraviolet udskrivning;
 • triplex udskrivning;
 • filmudskrivning.

Med fotoprint til stuen

Fotoprint giver dig mulighed for at give produkter den største sofistikation. Et værelse med en sådan dør kan blive mere rummelig, eksotisk eller hyggelig - afhængigt af mønsteret.

LiveInternetLiveInternet

-Altid ved hånden

-Tags

 • (1055)
 • Alt om dagbogen og bloggen (335)
 • Animation (34)
 • Generatorer (35)
 • Cliparts (2)
 • Registrering af stillinger, dagbog (163)
 • Spiller (24)
 • Rammer (45)
 • Rammer til video (4)
 • Ordninger (96)
 • Baggrunde (9)
 • COTTAGE, HOUSE (1213)
 • Idéer til haven, landskabsdesign (301)
 • Grøntsagshave (312)
 • Reparation, interiør, ideer til hjemmet, indretning (494)
 • Gardiner (6)
 • Dyr (733)
 • Katte (414)
 • Sundhed, traditionel medicin, hjælp (344)
 • Tabe sig sammen (137)
 • Online butikker (99)
 • COMPUTER (319)
 • Nyttige links (151)
 • Software (92)
 • Arbejde på internettet (40)
 • Gratis download (64)
 • Photoshop (27)
 • KULINÆR (2363)
 • Pandekager, fritter (91)
 • Sandwicher (61)
 • Bagning (557)
 • Snacks (304)
 • Gryderetter (49)
 • Kødretter (323)
 • Drikkevarer (19)
 • Grøntsager (210)
 • Gullyen (201)
 • Ferie retter (638)
 • Fiskeretter (114)
 • Salater (320)
 • Slik (243)
 • Kager (145)
 • Dekoration af retter, udskæring (102)
 • PERSONLIG (238)
 • Mine videoer (34)
 • FASHION (140)
 • Mine Gifs (38)
 • MIN MEST SUCCESSFUL POSTS (166)
 • VELDIG MEGET RENTENDE (9536)
 • Bilindustrien (58)
 • Video (1426)
 • Horoskoper (7)
 • Maleri (481)
 • Spil (102)
 • Berømte personer (131)
 • Malerier (305)
 • Bøger (12)
 • Skønhed (1009)
 • Kreative (205)
 • Musik (9)
 • Animationsfilm (29)
 • Hjælpeprogrammer (1242)
 • Vittigheder (244)
 • Natur (202)
 • Ordsprog (108)
 • Rejser over hele verden (639)
 • Annoncepause (19)
 • Religion, bønner (15)
 • Godmorgen (96)
 • Digte (2676)
 • Test (41)
 • Film (81)
 • Flashdrev (38)
 • Foto (617)
 • Kunstnere (2354)
 • Blomster (152)
 • Citater, kloge tanker (45)
 • Erotik (41)
 • Humor (643)
 • OM BØRN OG TIL BØRN (823)
 • På livet (267)
 • Om kærlighed (183)
 • FERIE (747)
 • 1. april (13)
 • 1. maj (3)
 • Fødselsdato (37)
 • 23. februar (5)
 • 8. marts (15)
 • St. Valentinsdag (6)
 • 9. maj (22)
 • Andre helligdage (16)
 • Fødselsdato (96)
 • Valentinsdag (23)
 • Andre helligdage (3)
 • Shrove tirsdag (15)
 • Nytår (176)
 • Påske (80)
 • Forberedelser til NG af 2017 (84)
 • Nytår (33)
 • Påske (8)
 • LESSONS (54)
 • HOBBY (675)
 • Farvede ruder (5)
 • Broderi (17)
 • Strikning (230)
 • Vi laver legetøj (94)
 • Læder (7)
 • Quilling (2)
 • Master klasser (240)
 • Vævning fra aviser (3)
 • Gaver (124)
 • Patchwork (14)
 • Forskellige former for håndarbejde (131)
 • Freeform (7)
 • Syning (92)
 • Det er nødvendigt at vide (177)

Maleren Angelica Privalihin (Angelica Privalihin) - (0)

Omkring os flyver så mange engle, Åbn dine øjne, og du vil se vingerne dækket med l.

Lys og sunde boller til te! Tilsætning af havremel til dejen giver dem en smag. nemlig t.

1. 2. Kærlighed er femte gang på dagen - ikke om aftenen, ikke om natten, ikke.

Vi kommer alle fra barndommen.

Tysk kunstner Angelika Peißker (Angelika Peissker). - (0)

Vi kommer alle fra barndommen. Fra fantasier og drømme, hvor pigen Gerda og gryden.

-Abonner via e-mail

55 billeder af meget smukke indvendige døre

Hej alle sammen! Du kan forestille dig, da vi flyttede til et nyt hus, var der intet inde. Rough efterbehandling og alt! Det var i oktober. Men på en eller anden måde blev det lidt afgjort, hvor det var muligt, skabt en hyggelig atmosfære. A. Døren. Du vil ikke tro det. De overvintrede, hængende tæpper i døråbningerne. Ja. økonomier sang romancer. Derefter fik kampmanden et eller andet sted at holde den brugte dør fast, hang den op. og de begyndte at leve videre! Og hvad skal jeg gøre? Jeg ønskede at komme ind i mit hus så hurtigt som muligt! Og intet, det vinterede normalt, selvom om vinteren var temperaturen -35 på gaden. Nu søger vi alle, vi ønsker at sætte nye smukke døre. Jeg gik til internettet og fandt vidunderlige døre, nu vil jeg hurtigt oversætte drømme til virkelighed. Eller måske har nogle også indvendige døre. Jeg har samlet et udvalg fra udenlandske hjemmesider, jeg kan godt lide alt meget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

51 − = 45