Curry Japanese Pleniflora

Curry Japanese Pleniflora

Løvfældende, hurtigt voksende busk, op til 3 m højde, med lige, grønne, stangformede skud, der danner en konisk krone. Blade lanceret, op til 10 cm, langspidset, to gange serrat, glabrost på toppen, pubescent under. Om sommeren er de lysegrønne, om efteråret er de lyse gule. Blomster op til 4,5 cm, gylden gul, for det meste enkelt, ofte terry, duftende. Varigheden af ​​blomstringen er 25 dage, enkelt - op til 50 dage, blomstrer ofte igen om efteråret. Frugt - et hold, saftig, sortbrun drupe. I mellembåndet er frugterne af kerriererne ikke bundet. I meget alvorlige vintre fryser spidsen af ​​skuddene ud over snedækslet, men efter en dekorativ haircut vokser brystet hurtigt, og de dekorative kvaliteter genoprettes inden for få uger.

I GBS siden 1949 blev 6 prøver (22 prøver) dyrket af frø opnået fra Potsdam, reproduktion af HBS og ukendt oprindelse. På 19 år er højden 1,3 m, kronens diameter er 260 cm. Den vokser fra midten af ​​april til slutningen af ​​oktober. Væksten er høj. Blomster fra maj til august. Frugterne modnes ikke. 92% af stiklinger er forankret under behandling med 0,005% IMC opløsning. Vinterbestandighed under gennemsnittet.

Kerria japonica 'Pleniflora'

Den japanske kerry har to dekorative former. Den smukkeste og den mest almindelige i haver og parker er 'Pleniflora'(' Pleniflora ') - med tætte blomsterpompoms op til 3-4 cm i diameter, placeret enkeltvis eller 2 3 i bladernes aksler. Det er mest effektivt.

Kerria japonica 'Pleniflora'

Billede af Kravchenko Kirill

I GBS siden 1952 blev tre prøver (13 prøver) dyrket af stiklinger, der blev opnået fra plantesamlinger af HBS og af ukendt oprindelse. Højden er 1,7 m, kronens diameter er 130 cm. Tidspunktet for fænologisk udvikling falder sammen med de vigtigste arter. Væksten er høj. Rooting 100% af stiklinger ved behandling af 0,005% IMC opløsning i 16 timer. Vinterhardhed er under gennemsnittet.

Formularen 'Albo Marginata'(' Albomarginata ') - bladene har en hvid kant på kanten. Denne form er præget af tilbageholden vækst og asymmetri af bladene, hvilket skaber indtryk af stagnation og mangel på vitalitet. Imidlertid gør mode til flodplanter sit arbejde. Og denne formular er købt med glæde af amatører og samlere af sjældne planter. Begge er krævende af habitatbetingelser og har brug for øget pleje. I kultur siden 1834.

'variegata'(' Picta '). Busken er omkring 1,0-1,2 m bred og ca. 0,6 m høj. Meget elegant form med lav udstrakte buskform. Bladene er dækket af cremet hvide pletter. Blomsterne er gule, ikke-marmorerede. Den vokser hurtigt, mere udvidende i bredde end i højden.

'Argenteo-marginata '. Bladene på denne busk (op til 2 m høj) er frynset af en hvid tynd stribe. Blooms i maj-juni.

Område information: kan vokse i penumbra, hvor den blomstrer mindre rigeligt. Et sted beskyttet mod kold vinde er påkrævet.

jord: kræver rig, fugtig jord.

plantning: til et fast sted plantet i det tidlige forår, før det spirende, eller om efteråret, 1-1,5 måneder før begyndelsen af ​​vedvarende forkølelse. Om sommeren og sene forår er det kun muligt at plante kun kimplanter i beholdere med et lukket rodsystem. Sørg for at lave en plan før plantningen, idet der tages højde for størrelsen af ​​voksne voksenplanter, således at planterne i løbet af årene ikke undertrykker hinanden, og derfor er deres naturlige skønhed ikke tabt. Pladser, der måler 50x50 cm, graver på forhånd og fylder dem med næringsstofkompost. Ved plantning vandes planten rigeligt, og så er landet omkring godt mulket.

Kerria japonica 'Variegata'

Billede af Polonskaya Svetlana

Pas på: for at opretholde kerriyaens dekorativitet og dets form har brug for pleje. I begyndelsen af ​​foråret, inden begyndelsen af ​​sapbevægelsen, skæres alle krympede og knuste skud til sundt træ. Yngre, sunde skud er forkortet med en fjerdedel. Denne operation fremmer udseendet af nye laterale skud. Busken bliver mere tæt og fluffy, antallet af blomster stiger. Umiddelbart efter blomstringen helt, det er til bunden, bliver gamle 4-5 årige skud skåret ud. Efter beskæring er der brug for en fuldbådig sejl med makro- og mikroelementer. I er ikke egnet til anvendelse som en forbinding kan anvendes godt modne kompost at strø bush omkring 4-5 cm askelag med tilsætning af 100-200 g pr. Gødning. Vanding udføres afhængigt af vejrforholdene, efter behov. Da kerriya i svære vintre kan fryse til niveauet af sne eller jord, så har dets skud brug for ly. Skylter skal nødvendigvis være tørre. Dæk kerria i oktober november, når tørre dage med stabile til 10 grader under nul er etableret. For at gøre dette, skal du tilslutte bushen over ham konstruere en ramme af indsatserne, hældte tørre blade eller høvlspåner, og toppen er dækket med en gennemsigtig plastfilm. Nogle gange er det nemmere at bøje skuddene, og fyld med tørre blade eller savsmuld og dække med plast wrap, trykke den i hjørnerne af murstenene. Samtidig skal luften cirkulere mellem jorden og kanterne af filmen, hvilket forhindrer busken i at komme ud. At fjerne indkapslingen skal gradvist, startende fra maj, hvor truslen passerer stærk tilbagevenden frost gradvist at reducere lag blade eller savsmuld 10-15 cm. Den sidste film fjernes, fortrinsvis i en overskyet dag. Under en sådan læ bevarer alle de skud og blomsterknopper, som bidrager til den rigelige blomstrer i slutningen af ​​maj og juni.

reproduktion: stiklinger, afkom og lag.

Anvendelse: yderst dekorativ buske. Kerry - kulturen i selvstændig, så haven design, er det bruges oftest som en kabale eller en lille gruppe på baggrund af plænen eller jorden dække stauder såsom primula Julia Ushkova, acaulescent, såvel som i kombination med periwinkle, tiarelloy, Heuchera, zhivuchka lilla. Den bedste følgesvend til Kerry buske er fælles nøddebrune purpurnolistnaya og shrubby Potentil, især dens lavtvoksende sort med store gule blomster. Denne sammensætning er velegnet til en have i landskabsstil, hvilket giver en farve fra forår til efterår. Det er let at tidligt destillere til arrangement af buketter senest den 8. marts. Du kan dyrke kartofler i gryder og potter. I dette tilfælde er buskene mere kompakte.

Jeg købte en japansk kerry "Pleniflora9quot; på en lokal planteskole i nærheden af ​​Moskva for to år siden godu.Pervuyu vinter lutrasilom gemte, det er ødelagt af frost til niveauet pochvy.Za sommer perfekt restaureret og i slutningen af ​​august og september tilfreds temmelig rigelige blomstring! Denne vinter, ikke harbor noget vymerzli tilbage til jordoverfladen og har lykkedes at vokse 40-50 centimeter. Jeg håber, i år vil hun igen med sine guldpompoms!

Kerry, japansk fangenskab.

Den kerriya japanske pleniflora vokser normalt op til 1,5 m i højden og op til 2 m i bredden. Dens lyse grønne kvistformede grene hænger lidt. Bladene er ret store, ovale, med store dentikler langs kanten, lyse grønne om sommeren bliver gul efter efteråret.

Blomstring i maj Kerr gylden duftende blomster til 3,5-4 cm i diameter (de kan være frotté), der er enkeltvis anbragt ved enderne af skud i hjørnerne af blade. Blomstring varer 30-50 dage, kan genflyde om efteråret. I sydlige regioner kan bære frugt. Planten er tørkebestandig, men foretrækker fugtige jordbundige humus. Fotofiløse, men det vokser godt nok og blomstrer i penumbraen. Til landing er det bedre at vælge et sted beskyttet mod vinden. Planten er vinterhård, men i kolde vintre med et lille snedække kan grene fryse.

Carry for curry er at beskære de frosne ender af grene i foråret. Efter trimning er bushen genoprettet og blomstrer i maj-juni 25-35, og nogle gange op til 50 dage. Efter blomstringen skal du klippe ud gamle grene. Deres levetid i bærer er 2-3 år, så bliver de alder, de blomstrer svagt og dør gradvist af.

Efter sommerskæringen bør buskeren af ​​kerriya japanske pleniflora suppleres med en kompleks gødning, der indeholder makro- og mikroelementer, eller du kan bruge godt modnet kompost. Den er lavet i form af mulch i stumpcirklen til et lag på op til 4 cm og tilsæt aske til det med en hastighed på 100 g / m2. Du bør ikke fodre frisk gødning. Med sådan pleje giver bushen en årlig forøgelse på op til 15 cm. Det er ofte muligt at observere den gentagne blomstring af kerry i august-september. I regioner med lidt sne om vinteren til forsikring, kan Kerria være lidt overdækket.

LiveInternetLiveInternet

 • *** HANDMADE *** (175)
 • Strikning: Krog (5)
 • Strikning: Striknål (32)
 • Jeg elsker boho! (46)
 • Patchwork (22)
 • Patchwork: sengetæpper, tæpper, måtter (11)
 • Diverse (HandMade) (29)
 • Sting, kæber (17)
 • Vævning (2)
 • Syning (8)
 • Skole til syning (5)
 • I: Interessante links (HandMade) (7)
 • *** COTTAGE *** (142)
 • Gennemførelse (21)
 • Svampe (3)
 • Lodret havearbejde (31)
 • Landskabspleje (6)
 • Træforarbejdning (3)
 • Diverse (2)
 • Planter i min have (8)
 • Vandingssystem (32)
 • Sukkulenter (12)
 • Skole for reparationer (7)
 • Skole for reparationer: Værktøj (14)
 • I: Interessante links (Cottage) (4)
 • *** DOMESTIC *** (50)
 • Multivark (2)
 • Nyttige råd (14)
 • Diverse (Husholdning) (2)
 • Opskrifter (3)
 • Spar tid i køkkenet (25)
 • I: Interessante links (Husholdning) (2)
 • *** LIV UDEN KEMISK ** (26)
 • Tænder (1)
 • Citronsyre (1)
 • Ansigt (4)
 • Naturlig kosmetik og hudpleje (2)
 • Ammoniumalkohol (1)
 • Stain remover (1)
 • Scrubs (1)
 • Vaskeri (4)
 • Rengøring (5)
 • Eddike (1)
 • Husholdnings sæbe (1)
 • Rengøringsmidler (1)
 • Shampoo (1)
 • Det er interessant (1)
 • *** LIFE *** (216)
 • Bilen (5)
 • Film (1)
 • Astrologi (1)
 • Virtuelle ture (18)
 • Livet som et mirakel! (6)
 • Ivan Ivanovich (11)
 • Interessante mennesker (2)
 • Laziness (6)
 • Medicinsk behandling (68)
 • Musik og dans (18)
 • Nyttige tips (liv) (11)
 • Visning (1)
 • Simpelthen smuk (1)
 • Læs (2)
 • Netværk: Indtjening (4)
 • Netværk: Hjælpeprogrammer (3)
 • Eventyrterapi (9)
 • Hunden (2)
 • Baggrund (1)
 • Alderdom (6)
 • Tekniske gadgets (35)
 • Kunstnere (3)
 • I: Interessante links (Livet) (2)
 • *** SUNDHED *** (250)
 • Aromaterapi (7)
 • Gymnastik (21)
 • Diagnose og beskrivelse af sygdomme (26)
 • Beekeeping produkter behandling (7)
 • LM (3)
 • Traditionel medicin (95)
 • Naturkraftteknik (16)
 • Førstehjælp (1)
 • Sundhedsprodukter (39)
 • Selvmassage (8)
 • I: Interessante links (Sundhed) (6)
 • *** HVORDAN GØR DET FRA NØDVENDIGT *** (2)
 • PET-flasker (1)
 • *** LÆGEMIDLER ** (57)
 • Apotek på haven (13)
 • Behandling med lægeplanter (36)
 • Behandling med havre (11)
 • *** SAD-GARDEN *** (286)
 • Sygdomme af planter, skadedyr (6)
 • Krøllet (12)
 • Beskyttelse og topforbinding af planter, stimulerende midler (24)
 • Grønland (3)
 • Arbejds kalender (22)
 • Container (2)
 • Smukt blomstrende (1)
 • Mulching (17)
 • Mosser (3)
 • Beskæring, formning af kronen, hække (7)
 • Grøntsager (8)
 • Frugttræer (2)
 • Nyttige tips til haven (36)
 • Frøplanter (13)
 • Planter i min have (5)
 • Saplings (1)
 • Urter (11)
 • Blomster senge (8)
 • Blomster (34)
 • Øko-have-have (18)
 • Dette er interessant (10)
 • Berry buske (28)
 • Bær og bær (11)
 • Yaya: Interessante links (Have-have) (5)

Champignonhavet. Sådan sår svampe "rassada9quot; - Det er nemt. Hatten er allerede taget.

Svampe senge på stubbe med egne hænder Og så de bedste svampe til hjemmet.

Du kan lide svampe, men du har ikke tid til at samle dem? Vær ikke bange, pas på svampe i selve Dacha.

Vi vælger en palette med farver til et klip. MEMORY BEGINNING PHOTOSHOPPERS Vi vælger pa.

At underskrive et billede er hurtigt og smukt.

-Søg efter dagbog

-venner

-samfund

Japanske Keriya

Titel: Slægten er opkaldt efter William Kerr, direktør for Kew Botanical Garden. Slægten er repræsenteret af kun 1 arter, der er fælles i Japan og Kina.

Løvfældende voksende busk, op til 3 m høj, med lige, grønne skud stangdannende konisk krone. Lancetformede blade op til 10 cm, dlinnozaostrennye dobbelt tandede, glatte, pubertære nedenfor. Om sommeren er de lysegrønne, om efteråret er de lyse gule. Blomster op til 4,5 cm, gylden gul, for det meste enkelt, ofte terry, duftende. Varigheden af ​​blomstringen er 25 dage, enkelt - op til 50 dage, blomstrer ofte igen om efteråret. Frugt - et hold, saftig, sortbrun drupe. I mellembåndet er frugterne af kerrierne ikke bundet. I meget strenge vintre skyder tip rager op over sneen, fryse lidt, og Bush vokser hurtigt efter klipning dekorative og dekorative kvaliteter genoprettes inden for et par uger.

I GBS siden 1949 blev 6 prøver (22 prøver) dyrket af frø opnået fra Potsdam, reproduktion af HBS og ukendt oprindelse. På 19 år er højden 1,3 m, kronens diameter er 260 cm. Den vokser fra midten af ​​april til slutningen af ​​oktober. Væksten er høj. Blomster fra maj til august. Frugterne modnes ikke. 92% af stiklinger er forankret under behandling med 0,005% IMC opløsning. Vinterbestandighed under gennemsnittet.

Kerria japonica # 3; Pleniflora '

Den japanske kerry har to dekorative former. Den smukkeste og mest almindelige i haver og parker - # 3;Pleniflora'(# 3; Pleniflora') - med dobbelte blomster-pomponer til 3-4 cm i diameter, anbragt enkeltvis eller i 2 til 3 bladhjørner. Det er mest effektivt.

Kerria japonica # 3; Pleniflora '

Billede af Kravchenko Kirill

I GBS siden 1952 blev tre prøver (13 prøver) dyrket af stiklinger, der blev opnået fra plantesamlinger af HBS og af ukendt oprindelse. Højden er 1,7 m, kronens diameter er 130 cm. Tidspunktet for fænologisk udvikling falder sammen med de vigtigste arter. Væksten er høj. Rooting 100% af stiklinger ved behandling af 0,005% IMC opløsning i 16 timer. Vinterhardhed er under gennemsnittet.

Formularen # 3;Albo Marginata'(# 3; Albomarginata') - bladene har en hvid kant på kanten. Denne form er præget af tilbageholden vækst og asymmetri af bladene, hvilket skaber indtryk af stagnation og mangel på vitalitet. Imidlertid gør mode til flodplanter sit arbejde. Og denne formular er købt med glæde af amatører og samlere af sjældne planter. Begge er krævende af habitatbetingelser og har brug for øget pleje. I kultur siden 1834.

# 3;variegata'(# 3; Picta'). Busken er omkring 1,0-1,2 m bred og ca. 0,6 m høj. Meget elegant form med lav udstrakte buskform. Bladene er dækket af cremet hvide pletter. Blomsterne er gule, ikke-marmorerede. Den vokser hurtigt, mere udvidende i bredde end i højden.

# 3;Argenteo-marginata '. Bladene på denne busk (op til 2 m høj) er frynset af en hvid tynd stribe. Blooms i maj-juni.

Område information: kan vokse i penumbra, hvor den blomstrer mindre rigeligt. Et sted beskyttet mod kold vinde er påkrævet.

jord: kræver rig, fugtig jord.

plantning: til et fast sted plantet i det tidlige forår, før det spirende, eller om efteråret, 1-1,5 måneder før begyndelsen af ​​vedvarende forkølelse. Om sommeren og sene forår er det kun muligt at plante kun kimplanter i beholdere med et lukket rodsystem. Sørg for at lave en plan før plantningen, idet der tages højde for størrelsen af ​​voksne voksenplanter, således at planterne i løbet af årene ikke undertrykker hinanden, og derfor er deres naturlige skønhed ikke tabt. Pladser, der måler 50x50 cm, graver på forhånd og fylder dem med næringsstofkompost. Ved plantning vandes planten rigeligt, og så er landet omkring godt mulket.

Kerria japonica # 3; Variegata '

Billede af Polonskaya Svetlana

Pas på: for at opretholde kerriyaens dekorativitet og dets form har brug for pleje. I begyndelsen af ​​foråret, inden begyndelsen af ​​sapbevægelsen, skæres alle krympede og knuste skud til sundt træ. Yngre, sunde skud er forkortet med en fjerdedel. Denne operation fremmer udseendet af nye laterale skud. Busken bliver mere tæt og fluffy, antallet af blomster stiger. Umiddelbart efter blomstringen helt, det er til bunden, bliver gamle 4-5 årige skud skåret ud. Efter beskæring er der brug for en fuldbådig sejl med makro- og mikroelementer. I er ikke egnet til anvendelse som en forbinding kan anvendes godt modne kompost at strø bush omkring 4-5 cm askelag med tilsætning af 100-200 g pr. Gødning. Vanding udføres afhængigt af vejrforholdene, efter behov. Da kerriya i svære vintre kan fryse til niveauet af sne eller jord, så har dets skud brug for ly. Skylter skal nødvendigvis være tørre. Dæk kerria i oktober november, når tørre dage med stabile til 10 grader under nul er etableret. For at gøre dette, skal du tilslutte bushen over ham konstruere en ramme af indsatserne, hældte tørre blade eller høvlspåner, og toppen er dækket med en gennemsigtig plastfilm. Nogle gange er det nemmere at bøje skuddene, og fyld med tørre blade eller savsmuld og dække med plast wrap, trykke den i hjørnerne af murstenene. Samtidig skal luften cirkulere mellem jorden og kanterne af filmen, hvilket forhindrer busken i at komme ud. At fjerne indkapslingen skal gradvist, startende fra maj, hvor truslen passerer stærk tilbagevenden frost gradvist at reducere lag blade eller savsmuld 10-15 cm. Den sidste film fjernes, fortrinsvis i en overskyet dag. Under en sådan læ bevarer alle de skud og blomsterknopper, som bidrager til den rigelige blomstrer i slutningen af ​​maj og juni.

reproduktion: stiklinger, afkom og lag.

Anvendelse: yderst dekorativ buske. Kerry - kulturen i selvstændig, så haven design, er det bruges oftest som en kabale eller en lille gruppe på baggrund af plænen eller jorden dække stauder såsom primula Julia Ushkova, acaulescent, såvel som i kombination med periwinkle, tiarelloy, Heuchera, zhivuchka lilla. Den bedste følgesvend til Kerry buske er fælles nøddebrune purpurnolistnaya og shrubby Potentil, især dens lavtvoksende sort med store gule blomster. En sådan sammensætning er egnet til haver i landskabet stil, giver det farve fra forår til efterår. Det er let at tidligt destillere til arrangement af buketter senest den 8. marts. Du kan dyrke kartofler i gryder og potter. I dette tilfælde er buskene mere kompakte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

93 − = 86