Keramisk granit til garagen på gulvet

Sådan lægges keramisk granit til garagen på gulvet

På trods af de mange moderne overflader til garagen gulvet er den mest optimale løsning for nylig den keramiske granit afbildet på billedet, og det skyldes, at materialet opfylder mange krav til gulvbelægning i sådanne rum. Det er valgt af de ejere, der sætter pris på den højeste kvalitet, skønhed og elegance.

For at afgøre, hvorvidt man skal gøre gulvet i en granitgarage, skal man ikke kun kende fordelene ved en sådan belægning, men også ulemper.

Af de positive karakteristika skal det bemærkes:

 • styrke - en kvadratcentimeter af belægningen er i stand til at modstå en 200 kg belastning;
 • modstandsdygtighed over for stød;
 • fugt modstand;
 • med passende plejefliser kan vare i snesevis af år;
 • besiddelse af anti-slip egenskaber
 • lavt indeks for temperaturudvidelse;
 • let pleje;
 • modstand mod kemiske reagenser.

Mangler der karakteriserer porcelæn stentøj til en garage på gulvet:

 • høje omkostninger;
 • at lægge det selv, skal du have de rette færdigheder;
 • installation af denne belægning - en lang og besværlig besættelse;
 • skrøbelighed - materialet skal omhyggeligt transporteres.

Ejere af garagebygninger, der besluttede at lægge porcelænstentøj på gulvet, er interesserede i spørgsmålet om, hvordan man vælger dette materiale.

Der er flere regler, hvis gennemførelse vil bidrage til at gøre det rigtige køb.

 1. Først og fremmest er det nødvendigt at gøre sig bekendt med de meninger og udtalelser fra de bilister, der allerede har brugt dette materiale.
 2. Det er nødvendigt at lære at skelne keramiske fliser fra porcelæn stentøj. Dette efterbehandling materiale har en homogen struktur. I modsætning hertil er flisen farvet ovenfra i en bestemt farve, som på skæringen afviger væsentligt fra pladens generelle struktur.
 3. For at bestemme høj kvalitet af porcelæn stentøj brug en konventionel markør. De bærer den over overfladen af ​​produktet. Efter 5 minutter kan stien let fjernes fra kvalitetsfliser, ellers bør produkter ikke købes.
 4. Af lige stor betydning er vægten af ​​en kvadratmeter finishmateriale. Sådanne oplysninger findes sædvanligvis i de medfølgende produktdokumenter. I mangel af sådan dokumentation bør produktets kvalitet fremkalde tvivl.
 5. Keramisk granit til garagen på gulvet bør vælges med glatte, regelformede kanter uden chips. Dette er hvad der angiver dens høje kvalitet. Det er nødvendigt at overveje bagsiden af ​​materialet for tilstedeværelsen af ​​depressioner på den. Det anses for at være deres dybde op til 1,5-2 centimeter.
 6. Produktet skal specificeres af producentens land. Læs også: "Hvordan man vælger granit til gulvet - hvad man skal overveje, når man vælger".

Egenskaber ved lægning af keramisk granit på gulvet i garagen

For at rette installationen af ​​keramisk granit på gulvet i garagen, skal du tage højde for flere vigtige punkter:

 1. Først og fremmest skal du vide, at et helt udvalg af arbejde vil tage lang tid.
 2. Kvadratiske arkmaterialer kan lægges på forskellige måder, som følge heraf vil opfattelsen af ​​rummet ændre sig.
 3. Når man vælger rektangulære fliser, er det nødvendigt at tage højde for, at de vil forøge rummet, små fliser vil forøge rummet, og de store vil reducere (mere detaljeret: "Gulvflise til garagen: Vi laver gulvet i garagen af ​​fliser").
 4. Arbejdet vil have brug for: plastikkryds (for at kontrollere rigtigheden af ​​vinklen), spatel, fliseskærer, bulgarsk med en skærecirkel.

Selv styling af keramisk granit

Sekvensen af ​​værker til installation af porcelæn stentøj er som følger.

Etape 1. For det første skal du forberede en roughing base til fremtidens gulv. Det skal være helt glat, rent og tørt, først da vil det være muligt at lægge keramisk granit korrekt. Der er mange måder at løse dette problem på. Ofte hældes et skræl for at niveauere overfladen.

Trin to. Det er nødvendigt at lægge flere rækker af plader af materiale for at bestemme layoutet. At klare fliserne kræver en speciel lim, designet til arbejde med porcelæn stentøj. I dag kan du købe det nemt.

Limen påføres den første artikel ved hjælp af en speciel spatel med en tandkonstruktion. Udfør denne handling så forsigtigt som muligt, så klæbemidlet er ensartet og har ingen hulrum. Den første flise skal placeres i et hjørne i en afstand på ca. 5 millimeter fra væggen. For at sikre clearing af den korrekte størrelse, er plastkryds, der sælges i byggevirksomheder, involveret.

Selvom klæbemidlet endnu ikke er hærdet, kan flisen flyttes. Ved udlægning er det nødvendigt ikke at glemme at kontrollere arrangementet af keramisk granit i forhold til gulvniveauet ved hjælp af bygningens niveau.

Trin tre. Derefter monteres et par flere fliser på det første produkt. Overskydende lim rengøres forsigtigt. For at opfylde samme størrelse mellem dem skal du bruge de samme kryds af plastik, ellers fungerer det ideelle mønster på gulvet ikke. Brug af niveauet justerer ikke kun placeringen af ​​hver af fliserne, men samtidig flere rækker. Resultatet udføres korrekt af egne hænder, arbejdet vil være helt fladt i garagen af ​​porcelænstensil.

I processen med at lægge gulvet er det nødvendigt at skære fliserne, da rummets geometri sjældent er korrekt. Under alle omstændigheder vil det ikke være muligt at undvære uden montering i hjørnerne og i nærheden af ​​væggene. Til skæring skal du bruge et specielt værktøj: fliseblade eller bulgarsk.

Etape fire. Ved afslutningen af ​​arbejdet er fogene fordybet, hvilket under alle omstændigheder dannes under gulvbelægningen af ​​porcelænstensil. For at gøre dette skal byggevirksomheden købe særlige blandinger, der tilbydes i en bred vifte. Takket være deres anvendelse kan du bringe gulvet til et ideelt udseende.

 1. Ved udførelsen af ​​arbejdet med at lægge keramisk granit er det nødvendigt at tage pauser.
 2. Man bør huske på, at fliserne tidligere blev placeret under dem, der er monteret nu.
 3. Limet til fliser af keramisk granit fryser som regel inden for 24 timer, hvorefter du kan begynde at fugte sømmen. På samme tid kan gulvet ikke udnyttes, ellers bliver det ubrugeligt.
 4. Det anbefales at lade klæbemidlet være på plads i to uger.

Installationen af ​​porcelæn stentøj refererer til komplekse og besværlige typer arbejde og kan kun udføres, hvis anbefalinger og råd fra specialister overholdes.

DIN GARAGE

Stakning af keramisk granit på betonggulv til garage

Porcelænfliserne til garagen på gulvet passer i sjældne tilfælde. Omkostningerne ved en sådan teknologi er for høje. Men for folk der sætter pris på moderne stil, skønhed og høj kvalitet, er dette modstående materiale den bedste løsning.

Karakteristika af gulvet

Teknisk keramisk granit har følgende egenskaber:

 • slidstyrke;
 • styrke (modstå belastning på 200 kg / 1 cm²)
 • frost modstand
 • lav porøsitet
 • lav varmeoverførsel;
 • fremragende fugtbestandighed;
 • absolut brandsikkerhed.

Let at pleje for porcelæn stentøj. Ved opretholdelse af korrekt pleje vil driftsperioden for det modstående produkt nå op til 50 år. Belægningen deformerer ikke ved temperaturudsving.

Dette beklædningsmateriale har også ulemper. De vigtigste "minus" er sårbarheden af ​​gulvbelægningen. Derfor skal der lægges særlig vægt på korrekt transport af det modstående produkt. Brug ikke porcelæn stentøj i en garage, der ikke opvarmes. Dette skyldes, at dette gulvmateriale er karakteriseret ved minimal varmeisolerende egenskaber.

For den kvalitative gennemførelse af arbejdet vil følgende materialer og værktøjer være nødvendige:

 • det modstående materiale
 • særlige lim;
 • konkrete opløsning;
 • fugemasse til sømme;
 • bygning niveau;
 • roulette;
 • den bulgarske
 • 2-3 diamantskiver
 • bygningsblander;
 • Tand- og gummi spatler;
 • murske;
 • gummi hammer;
 • kapacitet til arbejdsblanding
 • Plastkryds til sømme.

Teknologien af ​​enheden af ​​et gulv af keramisk granit svarer til stabling af ethvert gulvbelægning. Et kendetegn ved materialet er en stor vægt. Af denne grund vil det være nødvendigt at bruge en speciel lim, som pålideligt skal forbinde finishet med det hårde gulv.

Der er endnu et problem, der kan opstå i forbindelse med installationsarbejder. Det er forbundet med højstyrkeporslin, som om nødvendigt vil komplicere processen med at skære den.

Når du køber et vendende produkt, skal du straks være opmærksom på emballagen. Det skal nødvendigvis angive firmaet og den stat, hvor gulvbelægningen er lavet.

Porcelæn stentøj til styling i garagen kan være poleret og uglaseret. Den første type har fremragende udseende og maksimal belastningsevne. Men har en betydelig ulempe - spejlfladen er let beskadiget af hjul med besat gummi (med glidning eller pludselig bremsning).

Det mest egnede produkt er gulvet gulvbelægning. Det er bedre at bruge en mat sort uden glasur. Dette materiale kræver ikke særlig pleje. Ja, og det viser næsten ikke ridser.

Med hensyn til dimensionerne anvendes en 30 * 30 cm eller 45 * 45 cm belægning til en garage med 1-2 maskiner. Den optimale tykkelse af den keramiske flise til garagen er 8-9 mm. Hvis der er mere end 2 biler i garagen, er det nødvendigt at købe materiale med en tykkelse på 10-12 mm og en størrelse på 60 * 60 cm.

Kvaliteten af ​​keramisk granit bestemmes ved anvendelse af en konventionel markør, som trækker en lille linje på overfladen af ​​belægningen. Hvis du efter 5-7 minutter tørrer linjen uden problemer, er materialet af høj kvalitet.

Ved køb skal du være opmærksom på gulvets bagside. Det skal ikke have for dybe nedtryk. Deres dybde må ikke overstige 2 cm.

For at skelne granitten fra fliserne skal du omhyggeligt inspicere gulvbelægningen. Den keramiske granit har en homogen struktur. Fliserne er malet i en bestemt farve, som adskiller sig fra hoveddelen af ​​materialet.

Ved køb af et specielt klæbemiddel tages behørigt hensyn til sådanne egenskaber som plasticitet, evnen til at modstå maksimalbelastningen og det optimale hældepunkt. Du kan bruge den sædvanlige lim til flise. Men den største effekt opnås ved anvendelse af en specialblanding (Eunice Granit, Werker eller Knauf Fliesen).

På dette stadium er overfladen nivelleret. Højder over 1,5 cm fjernes med en betonplade. Små forskelle udlignes ved installation af gulvbelægningen ved at anvende et tykkere lag lim.

Ved anordningen af ​​et varmt gulv med en keramisk granit omfatter forberedelsesfasen:

 • gulvbelægning af vandtætningsmateriale;
 • installation af elementer af varmt gulv;
 • betonoverflade
 • kongealing løsning;
 • Gulvbehandling med antiseptisk og primer;
 • tørring af overfladen.

Hvis den gamle gulv var træ, så skal den demonteres og erstattes med nye brædder. Men en mere passende løsning er at erstatte trægulve med en betonbase. Det er muligt at udføre både skabelsen af ​​et nyt betongulv og hælde beton med udvidet ler, som fylder rummet mellem lagene.

Efter forberedelsen af ​​basen og forberedelsen af ​​arbejdsblandingen begynder de at lægge granitten til gulvet i garagen.

Teknologien til at skabe et gulv fra porcelæn stentøj giver følgende sekventielle handlinger:

 • Påføring af lim på gulvet og på gulvbelægningen (der anvendes en hakket trowel);
 • lægge den første flise i hjørnet langt fra indgangen til garagen (i en afstand af 5 mm fra væggen);
 • installation af følgende fliser (med kontrol af korrekt vandret niveau placering);
 • udjævning af det modstående materiale i flyet med en gummihammere (om nødvendigt);
 • fjernelse af overskydende lim;
 • indsættelsen af ​​plastkryds ind i de interlacerende sømme;
 • limhærdning;
 • fugning sammenflettet sømme med en gummi spatel.

Porcelæn kan flyttes. Men dette gøres, indtil limen er stoppet. Til bunden presses flisen forsigtigt med lette rotationsbevægelser. Der bør ikke være nogen hulrum mellem målbeklædningen og skræftet. Ellers vil dette føre til skade på porcelæn stentøj.

Det er nødvendigt at tage højde for en ny nuance. Når man lægger beklædningsmaterialet, er der lavet pauser. Efter pausen vil de tidligere lagte fliser være placeret under det nylavede porcelænstensil.

I processen med at implementere murværk skal du håndtere det faktum, at gulvbelægningen skal skæres. Til disse formål bør du bruge en bulgarsk udstyret med en diamant disk.

Brug garagen anbefales kun efter 2-3 uger efter den endelige installation af keramisk granit.

Hvilken flise at vælge på gulvet i garagen: fortov eller porcelæn fliser? Valg af billeder

Det antages, at porcelæn og belægningspladen ligger i åbne rum. Men belægningen kan bruges i produktionshuse, lagerhuse.

Kan lægges ud gulv i garagen af belægningsplader.

Flise er bedre end beton, det ser ikke kun godt ud i rummet, men har også mange andre fordele.

Flise i garagen på gulvet: fordele og ulemper

Porcelæn fliser betragtes som en underklasse af keramiske fliser. Dette er en kunstig sten, der er fremstillet af specielle typer ler. Inkluderingen af ​​tilsætningsstoffer giver dig mulighed for at give materialet de nødvendige egenskaber. Den færdige blanding presses, derefter bages den ved en høj temperatur.

Hvordan man vælger porcelæn stentøj til en garage på gulvet? Industrien producerer keramisk granit af flere typer. Alle produkter er meget holdbare, er ikke bange for mekanisk påvirkning. Sådan en fliser til garage på gulvet er resistent overfor kemikalier. Det er ikke bange for temperaturfald, fordi materialet har en lav porøsitet.

Men du skal overveje det på grund af denne lim dårligt klæber til flisen. Derfor skal du omhyggeligt vælge glutinøse blandinger.

Produkterne er egnede til drift ved en temperatur på -40 til +60 grader, de vil være efterspurgt i enhver klimatisk zone. Kvalitetsbelægningsfliser af enhver art har følgende positive egenskaber:

 1. Styrke. Produktet er ikke bange for chokbelastninger. Det kan modstå biler og lastbiler.
 2. Høj fugtighedsbestandighed. Polymermjukgørere, som producenterne af materialet tilføjer til blandingen, øger belægningens elasticitet. Tilsætningsstoffer beskytter mod fugt.
 3. stabilitet til virkningerne af kemikalier. Dette er et meget vigtigt punkt, fordi garagen gulvet konstant får forskellige brændstoffer og smøremidler. Kvaliteten af ​​belægningspladen ændres ikke, belægningen varer meget lang tid.
 4. Modstandsdygtighed overfor slid. Gulve udgør ikke støv, porcelæn stentøj og andre typer produkter slid ikke selv under tung belastning.

Husk at ovenstående egenskaber kun er iboende for de produkter, der blev frigivet på fabrikken. Hjemmelavede gulvfliser i garagen og produkter lavet af små virksomheder er sjældent i overensstemmelse med dem, der accepteres i branchen standarder.

Flise i garagen på gulvet - foto:

På hvilket grundlag skal installationen?

Gulve i garagen af fliser kan stables på to måder. Det afhænger af hvilket fundament tilgængelig i garagen. Den første er baseret på lægning af keramisk granit på gulvet fra beton. Den anden metode indebærer montering på et lag sand. Der er ingen beton i garagen, og basen er bar jord.

lægge ud gulv i garagen fliser kan bruges, hvis der er en fugtig jord inde i rummet, og selve objektet er på et båndfundament. Pladerne bør ikke være placeret over garderingsdørets nederste kant. Beregninger er meget enkle. Hvis der er biler i garagen, hæld mursten og sandet tykt 10 centimeter. For tungere maskiner skal du gøre det yderligere et lag af knust sten 10 cm tykt.

Fjern primeren, jord bunden. Forstærkning af gulvet behøver ikke, bare fylde et lag af murbrokker. Dæk det med et lag med sand, fug det forsigtigt og tamp.

Hvis grundvandet er tæt, skal du lave en vandtætning af garagen. For at gøre dette, køb en ruberoid, læg den efter et lag af sand. Tætningsledninger med tætningsmiddel, det er godt at bruge bituminøs harpiks. Glem ikke at forlade materialet, fordi du skal gøre adgang til væggene.

Gulvfliser for garagen er monteret på en blanding af cement og sand, det påføres i tør form. Flodsanden skal sigtes, bland cement med det. Glem ikke om andelen 1: 4. Hæld et lag af en blanding på 5 cm tykt ovenpå. Fortsæt derefter med at lægge pladerne.

Når arbejdet er færdigt, hæld en blanding af cement og sand på gulvet, gnid det i hullerne. Overskydende blandinger kan fjernes. Efter fugning leddene, pour gulvvand, så absorberer blandingen fugt og hærder.

I dette tilfælde installation af plader accelereret. Ryd gulvet af affald, anvend en primer. Det er bedre at købe en dyb penetration. Få en selvnivellerende blanding i butikken, læg den på gulvet og lav en let hældning. Scat til frakørsel fra garagen.

Start installationen. Processen udføres på samme måde Den første mulighed er, at du kun skal bruge en løsning af sand og cement til at fiksere materialet eller et frostbestandigt fliserække. Efter færdiggørelsen af ​​installationen, drys fliserne med en blanding, gnid det ind i afklaringerne. Damp gulvet med vand og lad et stykke tid gå. Når cementen størkner, kan du lægge maskinen på dækslet.

Til opførelse af en pålidelig base i garagen, en flise af flere arter:

Dette materiale er ikke bange for frost og høje temperaturer, det har et storslået udseende. Hvis du laver et gulv i garagen fra porcelæn stentøj, så få et solidt fundament. Med det vaskes du nemt af snavs, fjerner pletter af olie.

Paving fliser til garage på gulvet har lang levetid, Til salg er der produkter af forskellig form og farver. Lavpris gør produkterne tilgængelige for de fleste bilejere. Pavement flisebelagt gulv i garagen glider ikke. Installation er meget hurtigt.

Dette er en meget tæt belægning, med praktisk taget null evne til vandabsorption. Det er modstandsdygtigt over for fysisk stress og kemisk forurening, er ikke bange for temperaturforskelle. Materialet har nok høj prisen.

Materialet er fremragende stabilitet til alle slags reagenser. Et sådant grundlag kan findes i hundredvis af industrielle virksomheder. Men syrebestandige plader kræver, at basen fremstilles. Dette skal tages i betragtning, hvis du selv skal montere dem. Sortiment af produkter lille.

Et sådant gulv er nemt at vaske, fliserne passer hurtigt. Belægningen er slidstærkt, gulvet absorberer ikke vand. du aldrig Må ikke glide på gummioverfladen, og når du falder, skal du ikke blive skadet.

Gummi komfur til garage på gulvet:

Valg af materialer til enheden af ​​et gulv i garagen, giver præference sej og frost-resistente plader. Før installationen arbejder, skal du forsigtigt forberede basen, bruge cement af høj kvalitet og ikke bryde teknologien.

Hvordan man stiler plader i garagen på gulvet? Se videoen:

Kan du se unøjagtigheder, ufuldstændige eller forkerte oplysninger? Ved du hvordan man laver en artikel bedre?

Ønsker du at foreslå publikationsbilleder om emnet?

Vær venlig at hjælpe os med at gøre webstedet bedre! Efterlad en besked og dine kontakter i kommentarerne - vi vil kontakte dig og sammen vil vi gøre publikationen bedre!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

37 − = 27