Kål lavet af bølgepapir

Master-klasse "Kål hvid, velsmagende og moden"

Master-klasse "Kål hvid, velsmagende og moden"

Der er mange ferie i Rusland. Den mest glade og generøse i efteråret, hvor folk, høstede, lavede forberedelser til vinteren. Fra ophøjelsen (27. september) i landsbyerne begyndte de at skære kål. Vinterreserver blev betragtet som ikke kilo, men skovle og tønder. Sådanne store reserver er vanskelige at gøre alene, men fordi de skærer og salt kål kvinder sammen for hele landsbyen, der flytter fra et hus til et andet. På denne dag inviterede værtinde gæster til "kål Vecherki". Den vigtigste behandler var kål tærte. Kål blev saltet i tønder, af depositum lagt. Kål var en succes!

Her er et mærkeligt job at gøre for kål samlinger.

På basis af det er det muligt at tage en flaske fra under imunele, idet den har afskåret det næppe under midten - det bliver en stub.

Vi udgør den vigtigste kachan. vi tager tre rektangulære bånd af bølgepapir af hvid eller blød grøn farve, sno i midten, fold i halv og bøje en vej. Disse kronblade er limet til "stubben".

Derefter lim vi rundt om stubben den første række blade efter højden af ​​de samme 4 stk med den. Den anden række af blade gør længere og drejer dem med en blyant udad. Du får et sådant hoved kål.

"God Harvest" Hej! I dag vil jeg gerne fortælle dig, hvordan vi samlede en stor, rig afgrøde af grøntsager og besluttede at lave blanke til vinteren.

En kål fest. Scenarie efterårsferie, dedikeret til mors dag for børn 5-6 år Tegn. Voksne: værtinde, førende. Børn: Gede, Børn i folkedragt. Mod mødre og børn kommer ud i værtinden i folklore.

249830-016-015 af 28. september 2014

Færdigdesignet design til abstracts, folder-skift

Layout "Forest Wild Animals"

Årets træ

Lapbook om økologi

DELTAG! Underviser, lærer, lærer - MAAM.ru:

Konkurrencer og eksamensbeviser, læseplaner og programmer, abstracts, spil.

«Porteføljesertifikat» - på en gang. Dit websted - gratis.

Klik her og Tilmeld dig nu Nu!

Grundlægger, udgiver, chefredaktør: Fonov DV Redaktøren, administratoren: Вовченко Е.А.

Udgave: 400066, Den Russiske Føderation, Volgograd, st. Mira, d. 11, apt. 36.

ISSN 2587-9545 er registreret hos Den Russiske Føderations ISSN's National Agency

El nr. FS77-57008 certifikat for registrering af medierne 6+

Kål kostume med egne hænder

Nytårsferien nærmer sig, og vores børn vil helt sikkert have brug for lyse og muntre karneval kostumer. Uanset om det er en morgen præstation i børnehave, skole, eller du vil have en festlig maskerad på nytårsaften derhjemme - er det tid til at reflektere over kostume til dit elskede barn.

Det ser ud til, at børnenes kostume kål - en temmelig mærkelig outfit. Men nogle gange kræver dette scenarie en matinee, hvis det påvirker grøntsags temaet. Faktisk vil karneval kostume af kål se mindst oprindelige. Du må ikke altid klæde et barn i en snefnug eller en snepige.

Der er mange muligheder - bare lad din fantasi løbe vildt. Og du kan lave en koldragt fra et stof, fra en tyll eller måske endda fra bølgepap. Vi tilbyder at overveje nogle muligheder mere detaljeret. Og vi starter med en stofdragt - det ser som regel den mest elegante ud.

Kokdrag af egne hænder: mesterklasse №1

For dette kostume har du brug for:

  • Elegant stof af to grønne nuancer;
  • tynd skumgummi;
  • elastisk bånd-elastisk;
  • lille stykke velcro.

Først skal du sy en sundress ved hjælp af et mønster af kål kostume. Vi begynder med at skære et rektangel ud af stoffet, hvis længde er lig med volumenet af hofterne multipliceret med 2,5. Bredden kan vælges afhængigt af hvor længe det endelige produkt du ønsker at få. Det er ønskeligt, at sundressen ikke når knæene lidt.

For at gøre tøjet mere voluminøst og frodigt, skal du lave et par riller ovenfra og under. Også vi vil duplikere sarafan klud med skumgummi og sætte det på beklædningen.

Udskærede kålblader - halvcirkelformede detaljer, der skal behandles på bunden af ​​en smal stitch-zigzag. På toppen af ​​detaljerne af bladene vender vi om, laver en linje med store masker og ledsages let. Så sætter vi de opnåede blade med tier og sy på bunden, der flytter fra bunden til toppen.

Nederste og øverste af sarafan vi vender, vi laver en kulisk og indsætter et bredt elastikbånd. Nederst på elastikken gør sundress rundt og mere som kål.

Vi skærer ud og vi skærer ud brede stropper, og vi sætter dem øverst på produktet, og på dem på skuldersiden suger vi velcro - den hårde del. Velcro vi har brug for sikkert at rette pelerinka.

Kappen er skåret ud i form af "sol", hvilket gør nakken på elastikbåndet, så det er bekvemt at sætte det over hovedet. Vi arbejder bunden af ​​pelerinen med en fin zigzag, og på toppen af ​​det syer vi kålblad med flere niveauer. Længden af ​​kappen skal være sådan, at den dækker sarafan med 10 cm. Bemærk, når du monterer pelerinets og stroppens kontaktsted, syning på pelerinen indefra en blød del af kardborrelåset.

Som hovedbeklædning foreslår vi at du laver et tørklæde, der kan vikles rundt om hovedet og bundet til en knude. I færdiggjort form ser en sådan kålkostume sig ganske imponerende og realistisk ud.

Sådan laver du en kål kostume fra papir: master klasse №2

Børns papirdragt med kål med egne hænder er ikke svært at lave. Du skal have bølgepapir af samme farve eller flere nuancer af grønt.

Som grundlag kan du tage enhver passende kjole, helst grøn. Denne kjole er simpelthen dekoreret med bølgepap, som en del af sin fantasi.

Først skal du skære kålblader, så begynder man gradvist at sy dem på kjole og flytter fra bunden opad. Vi nashivaem dem til niveauet af brystet, og på skuldrene laver vi en pelerine fra to store plader af "kål". For at gøre det mere storslået, strække lidt ud hvert ark.

Med samme princip kan du lave en hat på hovedet. Vi laver basis for pap, vi limer blade af "kål" på den. På denne enkle måde kan du hurtigt og billigt lave et godt kostume.

Kopiering af oplysninger er kun tilladt med en direkte og indekseret reference til kilden

husmor

En festlig buket kål. Masterclass + video

Master klasse af Tatiana Prosnyakova fra "Country of Masters", hvordan man laver en luksuriøs festlig buket fra almindelig kål. Og som video, hvordan man laver krysantemum fra Peking kål.

Krysantemum og roser af vores buket er skåret fra Peking og rødkål ved hjælp af meget enkle værktøjer. En sådan buket vil gøre det festlige bord helt unikt!

Foto og forfatter tekst

1. Tag den gennemsnitlige leder af kinesisk (Peking) kål.

2. Skær den øvre løse del.

3. Traditionelt udskæring på grøntsager (udskæring) udføres ved hjælp af specielle knive af forskellige former. For eksempel udskæres sådanne krysantemum med en udskæringskniv i form af en rille. Men jeg tilpassede et simpelt værktøj - et låg fra en dåse oliven, som skal bøjes i halv for at gøre en oval rille. Spændets kanter er ikke for skarpe, men man må ikke glemme forsigtighed. Først er det nødvendigt at justere for at holde det så behageligt som muligt uden at røre kanterne.

4. Tag rillen på denne måde og skære lange riller langs den hårde del af hovedet. Først bør sporet ikke gå meget dybt. Tættere på jorden, du er nødt til at lede det dybere inde.

5. Det er nødvendigt at stoppe og ikke nå ca. 2 cm til bladets ende. Tag sporet ud og skær kronbladet ved siden af ​​det. For det første er 3-5 kronblade placeret på et ark.

6. Løft de færdige kronblade og skar forsigtigt de resterende dele af pladen med små saks, hvis de ikke adskiller sig selv under kronbladets skæring.

7. Tag resten af ​​arket ud.

8. Fortsæt med at udføre de samme operationer. Hold de færdige kronblade, vælg den yderste (af de resterende) ark, skær kronblade med en rille. Kronbladene bliver kortere.

9. Skær kronblade så lang som muligt. Mellemen kan skæres og rettes. Her viser en sådan blomst i 15-20 minutters arbejde (hver efterfølgende - alt er hurtigere og lettere). Nu skal blomsten lægges i en halv time i meget koldt vand, eller bedre i vand med is. Blomsten vil åbne mere og kronblade vil bøje mere. Sådanne krysantemum kan laves i forvejen, de lagres perfekt i beholdere med vand i mere end to dage.

10. Rosetter kan laves af rødkål. Vi har brug for det øverste, største ark og den øverste, tyndere, lidt podvyavshy kant. Skær og fjern forsigtigt hele arket.

11. Skær bladets kant.

12. Klip kronbladene ud med en saks. På et stort ark vil de være mere. Hvis bladene er små, kan du tage to.

13. Afskær spidsen af ​​en tyk agurk og fjern alt kød.

14. Skær dentiklene langs kanterne med en saks.

15. Overbevis kålbladene i røret, indsæt i agurkekoppen og spred kronbladene.

16. Men sæt ikke roser i vandet. Kålbladet svulmer og slappe af. Du kan forsøge at vride roser fra en stribe grønkål, fra et rullet bånd, tyndt skåret med gulerødder eller med en tomat. At sætte roser på stilken, tag et stykke af en stærk grøntsag, som en base (radise, kål). Stik det en træpind (spyd) i den rigtige længde, læg løgspennen på den, og så - rosen selv.

17. Blade er meget nemme at skære fra porrer og æble skræl med små saks. Skæringsteknikken er den samme som papirets. Med det klare børnene med glæde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

9 + 1 =