Kalanchoe Billeder

Kalanchoe - billeder og billeder af dit yndlingsværk.

Kalanchoe tilhører succulenter, dvs. planter, der er i stand til at akkumulere vand, takket være, og overlever i de mest ubehagelige forhold. I alt er der mere end to hundrede arter, der er almindelige i Afrikas tropiske zone, Amerika og Asien.

I vores hjem dukkede først Kalanchoe Degremona op. Det kan ofte findes på billeder og billeder, denne art er velkendt for alle. Ekstraordinært populær plante med smalle blade kødfulde besidder overraskende træk: takkede kanter lille blad kage "baby". En lille, men helt uafhængig plante, bare noget at gøre - falder til jorden for straks at tage rod.

Kærlighed til den "viviparous" Kalanchoe intensiverede, da det blev kendt om de medicinske egenskaber af sin saft. Heal sår og forbrændinger, stop blødning og endda en masse nyttige og helbredende kan gøre en mirakelblomst. Dette anerkendes selv ved seriøs officiel medicin.

I det sidste årti er antallet af fans også øget for den velklædte, smukt blomstrende Kalanchoe of Blossfeld, præsenteret i billeder og billeder. Nu er det fashionabelt at præsentere disse lyse levende buske i stedet for at skære blomster til fødselsdage og 8. marts. Med dygtig håndtering opløses hvide, gule, røde blomsterarter mere end en eller to gange. Den ubøjelige buket vil være en behagelig påmindelse om donoren. Det oprindelige land for begge Kalanchoe-arter er Madagaskar.

Med hensyn til pleje er Kalanchoe meget mere forfærdeligt end overfladen af ​​fugt end dets fravær. På grund af blomsterkulturernes hyppige fejl - overdreven vanding - bliver bladene gule, og rødderne rotner.

Lige vigtig er belysning. Meget lys kræver en Kalanchoe, men uden direkte stråler. Så blomstringen vil være regelmæssig og mindelig. Det er ønskeligt at regulere længden af ​​en lysdag: våbensperioden må ikke overstige 8-9 timer. Så blomsten "sat i seng" - Cover med en kasse, der giver mulighed for at hvile let i mørket.

Som i billeder og billeder, er kompakte planter med en saftig mørkegrøn løv og en farverig blomsterkurke passende overalt. På kontoret skaber Kalanchoes rene, mættede farver kreativ tanke og skaber i hjemmet en hyggelig og venlig atmosfære.

13 bedste arter og sorter af clanhoe

Kalanchoe tilhører gruppen af ​​tropiske stauder, den har mange helbredende egenskaber, blandt hvilke anti-inflammatoriske, antiseptiske og andre effekter er almindeligt anvendt. Afhængig af arten har den en højde på 20 cm til 4 m og har kødfulde blade af flad elliptisk sektion, langstrakt i længderetningen. Et særpræg er muligheden for reproduktion ved at nyrerne danner på området mellem tænderne placeret på bladets laterale overflade. Sådan ser Kalanchoe ud af forskellige slags se nedenfor.

Beskrivelse af planten og information om arter

Planter af denne art er præget af uhøjtidelighed og kan vokse både i forhold til varmt tørt klima og i området af fugtige tropiske skove. Takket være dette, Antallet af kendte sorter af Kalanchoe er mere end to hundrede. De mest populære arter til avl vises nedenfor med detaljerede beskrivelser og billeder.

Det er en halv busk op til 30 cm høj og vokser i tropiske skove og byder på en frodig og lang blomstring. Denne sort er blevet forfader for mange dekorative former, der varierer i deres sortiment af farve og højde. Blossfeldblomstringen begynder i februar og varer næsten til slutningen af ​​foråret. På nuværende tidspunkt dækker planten en række røde rørformede blomster, der når en diameter på 1 cm og indgår i blomsten, der har form af en paraply. Bladene er kendetegnet ved mellemlængde og jævnt grønne med røde nuancer langs kanterne. Reproduktion sker ved forgrening og udvikling af laterale skud efter afslutningen af ​​vækst af basisplanten.

Under naturlige forhold kan den nå en højde på flere meter. Stængler har svage forgreninger og store blade. Lange blade af denne type Kalanchoe placeret på den modsatte type udgør en korsformet form. Bladene er kileformet eller trekantet i form og udstyret med store tænder placeret ved kanterne. Blomstringen af ​​Bekhara Kalanchoe foregår om sommeren, hvor planterne er dækket med små blomster af gule toner.

Det er en kort, langsigtet art, der er karakteriseret ved en svag type forgrening. På en højde på op til en halv meter har planten små blade, der har en indsnævring, der konvergerer til bagagerummet. Blomster, der har en udpræget rød-orange farve, med petal størrelser op til flere centimeter i diameter, danner en blomstrende blomstring.

Denne type Kalanchoe er præget af sådanne karakteristiske træk ved arten som den mørkegrønne farve af bladene har en oval form og en grov tekstur til berøring. Blomster har en dyb lyserød farve. Reproduktion sker ved lag eller stiklinger. Anlægget er følsomt for temperaturregimet, som skal fluktuere afhængigt af sæsonen inden for grænserne 17-22 ° C og fugtighed, for hvilke eksperter anbefaler at anvende et moderat vandingssystem. Blomstringen fortsætter fra den første måned vinter til midten af ​​året.

Interessant for blomsterhandlere uhøjtidelighed og muligheden for let avl under alle forhold. Det er kendetegnet ved kødfulde blade, der er trekantet i form og er placeret ved den yderste kant af de tunge tænder. Ydermere er de massive petioles placeret på den tykke stamme ifølge den modsatte type. Hvert hak bærer i sig rudimentet af et nyt frøplante, som som en voksen plante har blade, stilke og rodrotter. Briophyllum er undertiden isoleret i en særskilt art, som igen har mange sorter, der er forskellige i højden fra planten, skovets struktur, typen af ​​blade og blomstersfarver i blomstringsperioden.

Det er kendetegnet ved mellemhøjde og refererer til semiskruber. Et stort antal grønne blade med nuancer af grå og mættede brune pletter, har en smal form og en stor længde (op til 13cm) . I slutningen er der op til 10 dentikler med skarpt skærpet apices. Dette er en slags beskyttelsesmekanisme af planten, som gør det muligt at redde de brødknopper, der dannes på området mellem tænderne. Blomstringen er i løbet af blomstringen overdækket dækket med røde blomster placeret på corolla med en rørlængde på op til 3 cm.

Faktisk er det en hybrid af Kalanchoe blossfeld og Kalandiva, der ikke adskiller sig væsentligt fra dem ved hjælp af pleje, blomstringsperioden og nuancer af blomster. Rosalina er præget af en lille vækst og et stort antal blomsterstande. Blomsterhandlere noterer sig følsomheden af ​​arten til regimet med vanding, men med passende pleje blomstrer planten i flere måneder, glædeligt ejerne med bløde nuancer af blomster.

Den når en højde på en og en halv meter, er kendetegnet ved lille bladstørrelse, ikke mere end 6 cm . Betegner dekorative arter, har plantet blade af sølvfarvet farve og langstrakt aflang form. På overfladen er der en belægning i form af et tyndt lag, hår, også kaldet fluff. Blomster har lilla, røde og bourgogne nyanser af farve og er placeret på en kort corolla, hvis længde ikke overstiger 1,5 cm.

Isoleret blandt andre sorter af en usædvanlig stærkt dissekeret form af skud, med et lille lag af voksplaque. Juicy blade har en lysegrøn farve. Den usædvanlige form af busken kompenseres af mindre ekspressiv blomstring, hvor Kalanchoe er prydet med blomster af gule toner.

Det er resultatet af et udvalg af Blossfeld-arterne, der adskiller sig fra originalen med større blomster, der ligner hængende klokker af lyserøde og røde nuancer. Blomstringen af ​​denne sort Blossfeld falder på foråret, Men med en vis omhu kan man fortsætte hele året.

Det adskiller uhøjtidelighed i omsorg og en smuk og storslået udsigt i blomstringsperioden. Blomstringen af ​​denne art fortsætter fra begyndelsen af ​​vinteren til midten af ​​året. Bladene er mørkegrønne i farve og arrangeret i en sammenhængende type og har udviklet saftige skud. Blomster opsamlet i form af en børste af opretstående type er kendetegnet ved en lang række farver.

Det er en busk, der når flere meter i højden, med udviklet forgrening og den modsatte placering af bladene. Det er viviparous, ifølge princippet om Briophyllum, typen af ​​Kalanchoe. De nedre blade af Kalanchoe er af stor længde og bredde af bladoverfladen, med hensyn til vegetationen placeret højere i niveau. Fire kronblade danner store blomster af røde og lilla nuancer, der ligger på rør, hvis størrelse når 3 cm.

Det er en populær art af Kalanchoe, den tilhører mellemstore plantearter. Lange (op til 20 cm) og brede (op til 4 cm) blade findes på den modsatte type, har en grønlig-grå farve i den øvre del og en lysere bund. Lilla pletter på deres overflade ligger tættere på arkets midterlinie, som har en lidt foldet indvendig form.

Degremona tilhører også viviparous typer, Reproduktion sker ved at knoppe knopper vokser mellem tænderne på bladets overflade. Anlægget adskiller sig ved at det ikke kan blomstre inden for et år, hvis der stadig er blomstrende, falder det på vinterperioden. Blomster opsamlet på blomstrer af umbellate typen er kendetegnet ved små størrelser og kedelige pink eller orange nuancer af farve.

Kalanchoe's antimikrobielle, fugtighedsgivende, næringsmæssige og bakteriedræbende egenskaber fastslog dets anvendelse ikke kun i behandlingen af ​​sår og slid på overfladen af ​​kroppen, men også en bred anvendelse i kosmetologibranchen. Kalanchoe juice er brugt til at forberede produkter, der anvendes til terapi af dermatologiske lidelserd. Desuden er planten i stand til at rense luften i rummet, hvor den vokser, for at kompensere for den negative stråling af elektromagnetiske husholdningsapparater. Den mest kendte anvendelse af Kalanchoe-saften er imidlertid at lette vejrtrækningen i rhinitis ved at eliminere fra næsehulen, som forhindrer slim fra å trække vejret.

Ovenfor er nævnt et par af det store antal arter af Kalanchoe, rigdommen af ​​form og farver af blomsten, der bestemmer dens popularitet hos blomsterhandlere. Nyttige egenskaber ved anlægget, stimulere det til at erhverve luftrensning, udsmykning af rummet og brug til medicinske formål.

Navne og fotos af forskellige arter af Kalanchoe

Den medicinske plante Kalanchoe bragt for hundreder af år siden er repræsenteret af to arter - pinnat og Dergemon. I naturen er der omkring 200 former for Kalanchoe. Mange af dem besatte et værdigt sted i hjemmet for de nordlige og mellemliggende breddegrader. Nye sorter er bragt ud, naturlige planter dyrkes. Vi vil vise nogle sorter af Kalanchoe, fotos og navne på disse blomster.

For at planten kan trives under kunstige forhold, er det nødvendigt at skabe forhold tæt på det for naturen. Det faktum, at Kalanchoe er saftigt, en plante med tykke kødfulde blade, taler om dens tørkebestandighed. En beboer i ørkenen lander, han samler fugt og holder det omhyggeligt. Saften af ​​denne plante har gentagne gange reddet aboriginerne, som befandt sig i ørkenen uden vand.

For at planteen skal blomstre i kultur, bør den skabe forhold:

  • jord er lys, med mange sand- og stenkrummer, sur;
  • vanding er tempereret, næsten magert;
  • give en hvileperiode
  • juster varigheden af ​​dagslys og temperatur
  • regelmæssig beskæring og fodring
  • i tid til transplantation.

Planten blomstrer om vinteren i flere måneder, senere får styrke og en hvileperiode. For at opnå en rigelig lang blomstring er det nødvendigt at overholde betingelserne for tilbageholdelse. Med subtiliteter af landbrugsteknikker, dem, der forstår denne plante generøst og kan overtale det til at blomstre til enhver betydelig dato.

Kalanchoe blomstrer er både et lægemiddelplante og dekorativt. Dens blade og stamme bruges i folkemedicin og traditionelle. Denne plante er repræsenteret af to arter - pinnat og Kalanchoe af Dergemon. Arten adskiller sig i det på de krammede blade, de udgør babyer, miniatureplanter med færdige rødder. Ved at røre jorden, tager barnet let rod. På en anden måde kaldes sådanne planter calanchoe viviparous.

Kalanchoe Rosalina i flere måneder gør dig til at se i timevis en generøs blomstring. Amatøren forlades fra tid til anden for at fjerne de løsne knopper, hvilket gør plads til nye blomsterstængler. Disse blomster reproduceres af frø eller stiklinger. Rooting skal ske i vådt sand i et minipark.

Kalanchoe Kalandiva foto imponerer sejrblomstring i forhold så langt fra naturlige. Men plantens livskraft er så altomfattende, at der i de nærmeste retter spredes et mirakel i vinduet mellem vinteren. Denne planteart har korte blomstestænger, og blomsterkurven strækker sig næppe over flere kødfulde blade. Dværgplante kræver ikke meget plads på vindueskarmen.

Kalanchoe mini mixer er små buske, der kan skabe et malerisk tæppe med forskellige nuancer. Planterne ser fantastisk ud på balkonen, vindueskarmen. Især usædvanligt er sammensætningen i en krukke af flere forskellige farvede planter.

Kalanchoe of Blossfeld er repræsenteret af mange sorter af forskellige farver. Stænglerne af denne plante er glatte, op til 40 cm høje. Bladene har dentikler. Blomstrer denne slags Kalanchoe et halvt år i sommermånederne. Resten er fra november til februar.

Kalanchoe Lacinia adskiller sig fra sine slægtninge med alvorligt dissekerede blade. De repræsenterer kødfulde grene, der minder om de unge hjortes horn. Den samme blid og næret med medicinsk juice. Under saftens vægt falder bladene gradvist, og planten kan betragtes som ampel ved anvendelse i vægkompositioner. Blomsterne af denne art er rørformede, sparsomme, men de ser blide ud i sammensætningen. På anden måde kaldes denne blomst Kalanchoe hjortehorn.

Kalanchoe split - dette er et andet af navnene på Leciniates. Ikke alle kan opnå blomstringen af ​​denne plante. Men for hans tolerance, for hans evne til at leve ved siden af ​​den tørre luft af indendørs batterier, bruges han i kompositioner på det østlige vindue. Blomsten er uhøjtidelig, men med overdreven vanding kan det rådne. Det multiplicerer, ud over de sædvanlige metoder, selv luftrødder. Skære petiole, det kan straks forankres.

Kalanchoe Rosaflauers er en ny hybridkultur, hvor der er lidt information, men blomstrets udseende gør at du stopper fra den overraskende kombination af delikate nuancer og skønhed i den åbne knopp. Planten er ikke høj, så længe den er bosiddende i drivhusene, hvor denne art formeres. Reproduktion er formeret af stiklinger.

Kalanchoe Bekharskoye er en busk med blålige blade af usædvanlig form. De kan være grå eller grøn med udeladelse. Blomstrer denne plante midt om sommeren og kaster løs stegepande af lysegul farve. Da bladene på bagagerummet falder af, så skal topen afskæres og rodfæstes fra tid til anden for aktualitet.

Kalanchoe følte vokser op til 40 cm i højden med meget tæt kødfulde filt blade. Blomstrer denne saftige i juli, blomsterne er hvide eller lidt rosa. På spidsen af ​​voksende blade er der brune pletter.

Sådan plejer Kalanchoe for en lang og rigelig blomstring

Når man er blevet bekendt med samlingen af ​​blomster, kan det konkluderes, at ikke alle Kalanchoe kræver samme pleje. Afhængig af blomstringen har planterne en anden hvileperiode, og det vil derfor være nødvendigt at studere typen af ​​den erhvervede blomst for at opnå maksimal skønhed.

Kalanchoe falmede og begyndte at dumpe blade. Det er nødvendigt at fodre planten med blomstergødning. Han har ikke nok mad.

De generelle regler for alle Kalanchoe er:

  • skabelse af en kort dag i stærkt lys i en hvileperiode
  • valget af et belyst sted at bo;
  • før foderstoffer foder op med fosforgødning;
  • månedligt anvende gødninger til kaktus.

Men det er allerede klart, at blomstringen foregår af en hvileperiode. Og i begyndelsen af ​​denne periode er planten dannet, multipliceret og fodret. Det vigtigste er, at de opretholder den nødvendige lysdag. Derfor, at erhverve en Kalanchoe, du skal vide dens sort og udseende, finde oplysninger om pleje. Først da kan man få en blomstrende plante.

Rooting af planter forårsager ikke vanskeligheder. Hvis reproduktion udføres af frø, så bliver en tallerken med frø dækket af en film, men hver dag er den ventileret. Frøplanter vises i en måned.

Bladene skinner, deprimeret form af planten. Hårdt vand bruges til vanding. Det er nødvendigt at forsvare eller anvende sne og regnvand. Salte af hårdhed er skadelige for planten

En af grundene til manglende blomstring kan blive insekter, der har koloniseret planten. En frygtelig skadedyr for succulenter er scab. Det er usynligt, indtil det danner en stor koloni. Kampen med insekt skadedyr udføres med brug af insekticider. Brug af blade til medicinske formål kan ikke udføres, før saften er befriet fra giftet.

Ved overdreven vanding, med overdreven afkøling eller i en varm fugtig jord kan skimmel- og svampesygdomme starte. Behandlingen udføres ved anvendelse af fungicider. Det er bedst at transplantere planten til et nyt substrat.

Video om forskellige farver af Kalanchoe

Hvis du har et spørgsmål, så kan du spørge det i kommentarerne til artiklen nedenfor!

Vores eksperter besvarer dit spørgsmål i den nærmeste fremtid (1-2 dage), abonner på kommentaren i tide for at modtage en meddelelse om svaret!

Fortæl mig navnet på blomsten. Blade rørformet.

Klik på PHOTO:

Fortæl mig navnet på blomsten

Klik på PHOTO:

Bladpladen er ikke tydelig synlig. Du er tilfreds med din blomstrende farve. En anden mulighed er muligt - lapageria. Blomstringen af ​​disse planter ligner hinanden meget. Du kan skelne mellem løv. I coleria er det blødere og der er villi.

Fortæl mig hvad en plante. Og hvordan man pleje. Brochurer falder af. På toppen vokser. Stænglerne nedenfor er lige så store, øverst er grønne.

Vedhæft venligst et billede. Fra ordene er det ikke helt klart, at mange planter falder under denne beskrivelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 3 = 5