Hvilken elektronisk cigaret at vælge

Sådan vælger du en e-cigaret: tips til begyndere

Til dato har forbrugerne et stort udvalg af elektroniske cigaretter. En nybegynder, som regel fra et så bredt udvalg, vælger den rigtige model er ret vanskelig. Hvem køber disse enheder og hvorfor? Nogen forsøger at få en ny smagspalet og fornemmelser fra rygningsprocessen, og en person forsøger på denne måde at reducere de månedlige udgifter til køb af tobaksprodukter, hvilket så kraftigt er steget i pris. Motiver til at købe ES er ikke så vigtige. Den nederste linje er, at før du køber dette produkt, bør du sætte dig i stand med den nødvendige viden og forstå, hvilke elektroniske cigaretter der er. Dette vil gøre det muligt at vælge imod en model, der kan tilfredsstille alle anmodninger og forventninger fra rygningsprocessen.

EF - dette er den såkaldte dampinhalator, hvorved der skabes en efterligning af rygning. Når væsken inddampes, dannes der damp i patronen. I væsken bruges til at fylde blækpatronerne, er der nikotin. Men de er også ikke-nikotin. Sådan hentes en elektronisk cigaret, og hvad du har brug for til en elektronisk cigaret - det er allerede et spørgsmål om dampmaskinens individuelle behov.

ES har tre hovedelementer:

 • batteri (batteri), hvorigennem forsyningen af ​​elektricitet;
 • forstøver (fordamper), der er designet til dampproduktion;
 • Den patron, der er ansvarlig for væsken, der kommer ind i fordamperen.

I nogle typer enheder er patronen kombineret med en forstøver. Formen på denne model kan være identisk med en cigar, et rør eller en normal cigaret. Valget afhænger af rygerens aktivitet. Hvordan vælger man den rigtige elektroniske cigaret? På trods af at der er mange af deres modeller - at lave det rigtige valg er ikke så svært. Til at begynde med bør du estimere antallet af cigaretter, der røges om dagen, og bestemme graden af ​​deres styrke.

Aktivitetsniveauet for rygere er:

 1. Rygningsprocessen er som regel ikke regelmæssig fra sag til sag.
 2. For en dag bruger en ryger omkring femten lette cigaretter.
 3. En dag bruger en pak med mellemstore cigaretter.
 4. Forbruget af cigaretter om dagen er mere end en pakke med medium styrke.
 5. I en dag er en pakke eller flere stærke cigaretter røget.

Hvis rygerens aktivitet svarer til de to første muligheder, anbefales det at købe en ES med en lille patron og en lille batterikapacitet. I det tredje tilfælde vil det være rationelt at vælge produkter med batterier, der holder ladningen meget længere. I de to sidste varianter er det nødvendigt at sørge for, at opladning af batteriet og den genopfyldte patron er nok til hele dagen.

For aktive rygere fremlægges en række modeller, såsom: eGo, Riva-T. Sådanne produkter købes af dem, der ønsker at slippe af med den afhængighed, der ikke kan gøre ellers. I sådanne tilfælde er batterikapaciteten på 1000 mAh at foretrække, men ofte nok og mindre, hvis du ikke ryger hele dagen.

Det er nødvendigt at bemærke, at producenterne af ES er begyndt at producere modeller, hvis batterier er meget store i kapacitet. De bruges af tunge rygere, der ikke ønsker at slippe af med tobaksafhængighed, men derimod nyde dampen under aktiv rygning.

På dette stadium er der ikke udviklet en enkelt ES klassifikator i overensstemmelse med internationale standarder. Dette betyder, at forbrugeren ved valget til fordel for en bestemt model først og fremmest styres af de eksterne egenskaber ved design af produkterne. En bred vifte af formfaktorer er repræsenteret på ES-markedet.

Diameteren af ​​denne model er 9 mm og meget ligner den sædvanlige tobaksprodukt. Disse enheder er engangsartikler, og deres patroner kan ikke genopfyldes.

En lille elektronisk cigaret i diameter varierer fra 11 til 12 mm. Disse modeller er ikke så velkendte på markedet, da mange stadig foretrækker valgmuligheder med standardstørrelser.

Diameteren af ​​sådanne indretninger er fra 14 til 16 mm. Modeller af disse størrelser er de mest populære, og for leverandører af disse produkter betragtes de som standarden. De er præsenteret med et stort udvalg af komponenter, såsom batterier, patroner mv.

Diameteren er 18 mm, ifølge efterspørgslen efter disse modeller kan de sammenlignes med en mini.

Sådanne modeller har en stor diameter på 20 mm. De er meget høje kvalitet og pålidelige, hvilket forklarer deres popularitet blandt brugere, der har forbrugt elektroniske cigaretter i lang tid.

De har samme handlingsprincip, men de er meget fremtrædende i deres udseende. Disse modeller foretrækkes for de rygere, for hvem den æstetiske side af rygning, volumen af ​​patronen og batterikapaciteten er vigtig.

Efter at have valgt et valg for denne eller den elektroniske cigaretform, er den tekniske komponent af dette produkt den følgende faktor, som det er nødvendigt at være opmærksom på. Detaljeret kendskab til egenskaberne ved mekanismerne ved elektronisk cigaret vil hjælpe med at forstå dette problem nemt.

Hvordan vælger man en elektronisk cigaret baseret på batteriets egenskaber? Batterierne er opdelt i automatisk og mekanisk. I sammensætningen af ​​automatiske batterier er der chips og regulatorer af det skabte tryk. Ved tilspænding aktiveres trykmonitoren, og batteriet påføres fordamperen. På dette tidspunkt begynder fordampning af væsken, som et resultat af hvilken damp dannes.

Mekaniske batteripakker har chips med knapper. De gør det muligt for røgen at justere intensiteten af ​​spændingen på fordamperen med hånden. Til dette skal du holde knappen nede, når du strammer den.

For at batteriet skal fungere i den rigtige tilstand og holde en god opladning, er det helt nødvendigt at aflade batteriet helt flere gange helt i starten af ​​apparatet. Opladningsprocessen skal vare ca. otte timer. I fremtiden indebærer brugen af ​​enheden opladning af batteriet i højst tre timer. Elektroniske cigaretter med mekaniske batterier betragtes som mere pålidelige og praktiske.

Brugeren er meget lettere at justere dampforsyningsprocessen, det er lettere at rengøre fordamperen. Levetiden for disse modeller er langt længere end elektroniske cigaretter, som inkluderer et automatisk batteri. Batterier kommer i forskellige kapaciteter: fra 280 mAh til 1100 mAh, og de er nok henholdsvis til 280 - 1110 puffer. Og det er fra 12 til 75 almindelige cigaretter.

Atomizer, samme fordamper, er den vigtigste komponent i den elektroniske cigaret. Det fordamper væsken og danner en røgdamp. Den nichromic spiral er nøgleelementet i forstøveren, som tager væsken op ved hjælp af en væge.

Fordampere er opdelt i:

 • Uovervåget, som præsenteres i form af en ikke-adskillelig mekanisme. Hvis spiralen er brudt - er en sådan forstøver ikke længere egnet til videre drift;
 • Halvbetjent, som er udstyret med aftagelige hoveder. I tilfælde af en fejl under brug, er det muligt at udskifte dem;
 • betjenes, hvis mekanisme gør det muligt at erstatte nichrome-spiralen med egne hænder.

Vapers, der bruger ES for nylig, bør vælge fordamper med aftagelige hoveder. De er billige og præsenteres i en ret bred vifte.

Hvis du laver lange puster under svingning - dette er fyldt med forekomsten af ​​overophedning af fordamperen. Dampen skal indåndes langsomt. I mellem puffs skal du sætte pause, hvilket gør det muligt at afkøle forstøveren.

Patronen er en anden komponent af ES. Den er præsenteret i form af et mundstykke af plast, hvor der er en væske designet til fordampning og dannelse af damp. Fyldstoffet kan også være en sintepon, som er imprægneret med en væske.

Der er enheder, hvor patronen er kombineret med fordamperen. De kaldes cartomizers. Patronens kapacitet er sædvanligvis i intervallet 1 til 2 ml, hvilket svarer til 25-60 konventionelle cigaretter.

Brugeren genopfylder kapslen. Undtagelsen er startpakkerne. I sådanne modeller er der flere genopfyldte patroner.

Væske er den vigtigste komponent i en elektronisk cigaret, hvorigennem der produceres damp, som indåndes under rygning. Rygters indtryk under tilspændingsprocessen afhænger af kvaliteten og dens komponenter.

Væsken indeholder sådanne grundlæggende komponenter:

 • propylenglycol er en væske uden farve, som har en sødlig smag, som anvendes i fødevareindustrien, lægemidler og kosmetologi;
 • Glycerin er et viskøst stof, der hverken har farve eller lugt, som anvendes i fødevareindustrien og kosmetologien;
 • flydende nikotin, er en alkaloid, der findes i kulturer fra Solanaceae-ordren;
 • fødevaresmag, der indeholder stoffer af naturlig og kunstig oprindelse og bestemmer smag og lugt af mad;
 • destilleret vand.

Typer af væsker til e-cigs varierer ikke kun i deres bestanddele og lugt, men også i mængden af ​​nikotinstoffer, de indeholder. EF-væskens grad af styrke varierer fra 0 mg / ml til 24 mg / ml. Det kan være ikke-nikotin, lys, medium, stærk og meget stærk. Hver fordamper, der vælger en væske, skal stole på hans personlige erfaring, som akkumuleres gradvist. For dem der besluttede at købe denne enhed for første gang - behøver du ikke at vælge de dyreste modeller med en stor batterioplader og betjeningsinddamper.

Ikke at vide nuancerne ved at bruge sådanne enheder, vi kan simpelthen ikke finde en egnet cigaret af en eller anden grund. I første omgang anbefales det at købe et sædvanligt startpakke, der leveres med patroner, der er fyldt med væske. Hvis du er i færd med at ryge, vil fornemmelserne medføre fornøjelse - med tiden kan du vælge en model dyrere med et mere rummeligt batteri.

I vores video finder du nyttige tips til valg af en elektronisk cigaret til begyndere.

Sådan vælger du en e-cigaret til en nybegynder 10 tips

I begyndelsen af ​​deres dampdamp er alle spekulerer på, hvordan man vælger en elektronisk cigaret?

I dag besluttede vi os for at lave en lille instruktion til begyndere, hvis det ikke er klart, spørg dine spørgsmål nedenfor i kommentarerne, hvis der er nogen at dele, skriv denne mini-instruktion om sociale netværk.

10 tips til valg af en e-cigaret til en nybegynder? Video hvordan man vælger bunden.

Rådgivning 1. Det er ikke nødvendigt at bruge mange penge i starten på valget af en elektronisk cigaret.

For at forstå, om du kan skifte til damp, er det nok at købe en engangs elektronisk cigaret. På samme tid vil jeg advare, at mængden af ​​damp og smag vil afvige fra genbrugelige. Men for at forstå er egnet til dig par, eller ikke vil være nok.

Jeg vil også bemærke, at i starten af ​​at bruge elektroniske cigaretter kan du føle tørhed i munden. Derfor råder jeg dig til at begynde at svæve med et glas vand i nærheden.

Tip 2. Vælg en god Ego'shku.

Du har sikkert et spørgsmål, hvad er Ego'shka? Lad os finde ud af det. Elektronisk cigaret Ego-format er en kompakt, meget lignende i form og strammet med en cigaret, en enhed. I modsætning til one-time ES kan det ændre væsken og ødelagte fordamper, oplad batteriet og i nogle enheder ændre strømmen. Og prisen på sådanne enheder overstiger sjældent 2.500 rubler. Besparelser ved hjælp af denne type cigaretter vil være fra 50 til 70% pr. Måned.

Men denne type ES har en række ulemper. Den allerførste og sandsynligvis den vigtigste er den begrænsede funktionalitet. Disse enheder er begrænset i strømforsyning og har ikke en tilspænding. Det betyder, at du ikke vil være i stand til at lade en masse røg.

Tip 3. Hvordan man vælger en avanceret elektronisk cigaret.

Lad os nu overveje den anden type genanvendelige ES-tilstande. Og så er mod et batteri etui med en knap. Blandt dem er der mehmods og varivattas. Vi er interesserede i varivattas. Varivatts er enheder udstyret med et kort til justering og styring af strøm. Hvad du har brug for begyndere er dampere, der ikke har nok smag og et par på Ego'shkah. Varivattas er forskellige i vores formfaktor og funktionelle. For begyndere vil jeg anbefale varivatty pipe type, tk. de er lidt tykkere end Ego'shki, men det er langt mere kraftfuldt og funktionelt end deres "yngre brødre".

Tip 4. Vælg enheden efter funktion.

Og så har vi allerede lært, at varivattas er meget smarte enheder med forskellige funktioner. Lad os nu sortere det ud med hvilke. Og når de vælger EU, vil de blive taget i betragtning.

Hvad er altid det vigtigste for os? Selvfølgelig, SIKKERHED. For at gøre dette er alle varivattas udstyret med kort for at forhindre kortslutninger og overophedning af batteriet.

Den næste funktion, som de fleste varianter har, er strømjustering. Hver af os har vores egne præferencer i antallet og smagen af ​​parret. Det er til dette formål, at strømjusteringen i watt er oprettet.

En ny funktion af varivattas, til nybegyndere af dampkøler og dampskibe, der ofte møder brænding af bomuldsuld, er termisk kontrol. Denne funktion giver dig ikke mulighed for at forbrænde din bomuld ved at skære eller reducere spændingen på spiralen.

Tilstedeværelsen af ​​et display. Meget praktisk "lotion 9rdquo;. Vær altid opmærksom på den valgte kapacitet, batteriladning og dens svingningsstatistik.

Tip 5. Valg af klinik.

En cliromiser er et reservoir for en væske, der kommer ind i fordamperen og fordamper der. På dette tidspunkt i hver producents opstilling er der cliromizers for enhver smag og farve.

Lad os se på hvilke parametre du kan vælge en clinomizer.

Den første og vigtigste er forbindelsen. Der er kun to af dem, og de passer hver til deres type ES - eGo til eGo'sham og 510 til forskellige tilstande.

Den anden er typen af ​​fundament. De er af 3 slags. Til udskiftelige fordamper, til en repareret base eller til begge dele. Den servicerede base kræver visse færdigheder og tilbehør (bomuldsuld, metaltråd af det ønskede materiale, jigercoil, pincet, nippers, en stor mængde tålmodighed og stålnerves). Udskiftelige fordamper - engangsbrug. Bestem graden af ​​svigt, du kan ved den ubehagelige smag og lugt af damp. Den bedste mulighed er den tredje - der er noget, og så.

Hvis du vil have en spænding, kan du altid teste dine evner til at lave spiraler og lægge bomuldsuld, og hvis du ikke forstår at det ikke er din, behøver du ikke ændre den skæbne selv.

Næste er et spørgsmål om smag og præferencer. Vælg volumen, materiale, form og farve.

Dette afsnit supplerer

Tip 6. Valg af fordamperen.

Udskiftelige fordamper er patroner i vores klinikere. Det var forkælet, smidt ud, købt en ny, indsat og vi flyder på. Men fordamperne, som cliromizers, er også alle forskellige, selvom de har samme princip. Hver fabrikant gør fordampere unikke for deres klinikere. Men til tider er samme fordamper egnet til flere præstationer. Og hvad er endnu sjældnere, men det sker stadig, når det kommer fra forskellige producenter til hinanden.

Spiraler i fordamper kommer fra forskellige materialer. Dybest set er der 3 metaller - cantal, nikkel og titanium. Nikkel og titan tjener til termisk kontrol, fordi Disse metaller ændrer deres modstand under stærk opvarmning, og brættet kan spore dette og afbryde spændingsforsyningen. Fordampernes popularitet på rustfrit stål er også en ny type metal til termisk kontrol. På den kan spærringstiden tydeligere spores.

Tip 7. Vælg dypetype (mundstykke).

Drip-type - dette er den del af den elektroniske cigaret, som du oftest vil kontakte. Derfor bør man ikke glemme sådan en lille, men ekstremt vigtig detalje. I et sæt med alle cliromizers går dryp-typer. Grundlæggende metal, men nogle gange kommer på tværs af plastik. Nogle med radiatorer, og nogle med indskæringer inde for mere afkøling af din damp.

Dyptyper kommer i alle mulige former. Startende fra de sædvanlige korte rør til aflange og vinkelformede mundstykker. Så, at selv for de mest skovrige dampskibe er der en dryp-type "til smag".

Tip 8. For dem, der ønsker at starte med en professionel og fyldt enhed.

Først skal du vælge vores mod (enhedskrop). Hvis vi vil have det mest udstoppede, vil vi overveje muligheder med termisk kontrol, display, muligheden for at installere to eller tre batterier, et stort strømområde og et ikke-standard udseende. Vælg derefter en cliromiser. Da vi ønsker alt på én gang, kan vi vælge en cliromiser, som omfatter både en service base og en flytbar fordamper. For at beskytte vores cliromizer glas skal vi købe en kofanger (rund, tæt gummi). Det er værd at tage et par forskellige drop-typer (mundstykker) og finde ud af, hvilken en passer dig mere.

Tip 9. Vælg en udskiftningshane.

Det er sikkert blandt jer, der er folk, der er trætte af konstant engageret i at forberede en vandpibe. For det første indsamle, forbered derefter kulerne, slagt tobakken, læg dem korrekt og røg. Og i sidste ende er det bittert, det er svært at strække, og det er ikke klart hvem der vil vaske det bagefter. Og for sådanne mennesker har vi enheder i vores arsenal. Når du vælger en ES, skal du være opmærksom på tilstedeværelsen af ​​hookah-tæthed og strøm fra 40 til 60 watt. Du vil helt sikkert nærme sig varivattrørstypen med termisk kontrol. Bare hos firmaet Joyetech er der sådanne enheder. Det hedder Joyetech eGo One VT. Det koster lige så meget som en hookah, men der er ikke noget problem. Og med funktionen termisk kontrol vil du aldrig brænde noget.

Tip 10. Vælg batteri.

Jeg ville opdele batterierne i to kategorier, store og kraftige.

Kraftig mere egnet til mekaniske og mods med et batteri.

Mehmods har ikke et bord, så brug den faktiske spænding af batteriet. Derfor skal du kigge på spændingsindikatoren, når du vælger et batteri til mehmoda.

For større autonomi og modsatser på to batterier, vælg volumetriske.

For moderne højbyggere med tre batterier vælges 2 kraftfulde og en volumetrisk.

Nu er den mest almindelige type batterier 18650.

Hvis alle har læst og stadig spørgsmål, se videoen - hvilken skal man vælge en elektronisk cigaret til begyndere?

Hvis du stadig har spørgsmål eller gerne vil tilføje noget, skal du skrive i kommentarerne.

Er enig med forfatteren eller fortæl din personlige mening?

Vi fortæller om vores arbejde og

aktiviteter i vores blog.

Lør-søn fra kl. 11.00-16.00

Telefon +7 (495) 227-0193 email - [email protected]

Moskva, Rublyovskoye Highway 9

På detailforretninger afviger priserne fra dem på hjemmesiden

Vi sælger IKKE folk under 18 år! Dette er loven!

Hvordan vælger man en passende e-cigaret

En nybegynder, der ønsker at skifte til elektroniske cigaretter, kan blive forvirret ved at se en bred vifte af enhedsmodeller. Hvordan vælger man en elektronisk cigaret til at sætte pris på alle sine fordele? Årsagerne til, at rygere ønsker at skifte til elektroniske cigaretter, der er mange. Nogen ønsker at træde i takt med tiden og mestre innovative produkter.

Nogle forsøger at slippe af med nikotinafhængighed på denne måde. Nogle rygere skifter deres almindelige cigaretter til elektroniske cigaretter for at spare penge. Blandt fans af den elektroniske enhed vil mange mennesker få nye fornemmelser. Valget af model afhænger af årsagerne, der førte til at forlade de sædvanlige cigaretter.

Princippet om driften af ​​elektroniske cigaretter

Elektronisk cigaret er en dampinhalator, der ligner dem, der anvendes til medicinske formål. Der er ingen brændingsproces i det, når der ryger elektroniske enheder, kommer kræftfremkaldende stoffer ikke ind i kroppen, som indeholder røg. Under indånding inhalerer en person dampen, der frembringes ved fordampning af en særlig væske.

Den elektroniske cigaret består af tre komponenter: et batteri, en forstøver (fordamper) og en patron. Batteriet leverer energi, forstøveren frembringer damp, og patronen leverer væske til forstøveren.

I produktet er der en chip, der initierer væskens fordampningsproces, et mundstykke og en LED, der simulerer forbrænding. LED'en meddeler brugeren af ​​den elektroniske cigaret (dampkammer eller vapper) for at aktivere fordampningsprocessen.

Når man vælger et produkt, styres dampskibet ud fra produktets udseende og dets tekniske egenskaber.

Hvad er elektroniske cigaretter? De mindste produkter har en diameter på 9 mm. Udadtil ser de ud som en almindelig cigaret. Tynde anordninger er ofte engangsbrug. Derfor bør det ved køb af en tynd model afklares, om den er tilvejebragt til genopfyldning af patronen.

Et produkt med en diameter på 12 mm er sjældent.

Den mest populære er den standard elektroniske cigaret. Dens diameter varierer i området 14-16 mm. Denne formular er lavet af de fleste producenter, derfor er det lettere for dem at vælge tilbehør.

Vapers med erfaring, velbevandret i subtiliteterne af processen, foretrækker en mere dimensionel model med en diameter på 18-20 mm.

Elektroniske indretninger til indånding af damp fremstilles ikke kun i form af en traditionel cigaret. De kan ligne et røgrør, en kasse eller en pind. Sådanne produkter er beregnet til kendetegnende for udseendet af modellen, fans af kraftige batterier og omfangsrige patroner.

Strømkilder er automatiske eller mekaniske.

Det automatiske batteri er forsynet med en sensor, der svarer til trykændringer i enheden. Så snart brugeren begynder at indånde dampen, giver sensoren et signal til batteriet for at anvende spænding på forstøveren.

Den mekaniske mulighed indebærer at trykke på vapper knappen for at aktivere fordampningsprocessen. Damp går så meget som viper holder knappen trykket ned. Denne model anses for mere bekvem og pålidelig, den vil vare længere. Det er lettere for en damper at styre dampforsyningen ved at trykke på knappen efter behov. En manuelt betjent enhed er lettere at vedligeholde.

Batterier kan have forskellige volumener. Jo større strømforsyningen er, jo mindre hyppigt skal den oplades.

Et batteri med lav effekt forbliver 280 gange. Dette svarer til røget 12 eller 15 tobakscigaretter. Et kraftigt batteri kan give 1110 puffer. Med sin hjælp kan du ryge 2-3 genopladninger af almindelige cigaretter uden genopladning. Der er også mellemstore batterier. De er nok til 650 eller 900 puffer. Prisen på produktet afhænger af volumenet af batteriet.

Når du bruger en ny elektronisk cigaret, skal batteriet ikke oplades, før det er helt afladet. Oplad et nyt batteri i mindst 8 timer. Derefter tager det 2-3 timer at lade op.

Til salg kan du se udstyr udstyret med varivolt og varivattom. En batteripakke kaldes en varistol, som giver brugeren mulighed for uafhængigt at indstille spændingen på fordamperen. Varivatt understøtter strømmen givet af vapper. Disse funktioner udføres af elektronik. De giver dig mulighed for at opnå de ønskede egenskaber ved dampen, øge smagen og volumenet samt øge koncentrationen af ​​nikotin i den.

Enheder med varivolt og varivattom vil hjælpe dem, der har til hensigt at slippe af med nikotinafhængighed.

Fordamperen er hjertet af produktet. Det er han, der frembringer røgdampen med et varmeelement - en nichrom spiral. Væsken føres gennem en væge til spiralen. Den kan være lavet af bambus tråd, flettet reb eller rustfrit stål. Indflydelsen fra forskellige materialer, hvorfra wicket er lavet, kan kun bestemmes af ægte kendte vogter. For en nybegynder er denne indikator ikke noget derimod.

Fordamperens design er vedligeholdelsesfri, delvist betjent og fuldt serviceret. Vedligeholdelsesfrie strukturer kan ikke repareres. De bliver smidt ud efter at være ubrugelig.

Ved delvist serverede forstøvere ændres fordampningshovedet. Produkter sælges normalt komplet med udskiftelige hoveder. Dette er den mest egnede mulighed for en nybegynder.

Serviced evaporators købes af erfarne vapers. Produkterne kan demonteres og repareres helt hjemme. De kan vaskes og brændes. Ved selvstændig installation, rengøring og regulering af fordamperens elementer kan brugeren opnå de bedste egenskaber ved enheden.

For at forstøveren kan vare længe, ​​anbefales det ikke at lave lange puster.

Indånd dampen skal være rolig, uden overdreven indsats. Mellem puffer skal du tage pauser, så coilerne kan køle ned.

En patron er et mundstykke med en beholder indeholdende en væske til genopfyldning af elektroniske cigaretter. Patroner kan have en sintepon imprægneret med en væske. I nogle modeller kombineres forstøvere og patroner. Et sådant element kaldes en kartomizer.

Patronen indeholder fra 0,3 til 4,5 ml og mere væske, som er nok til flere konventionelle tobakscigaretter eller til flere af deres pakninger. De mest populære er 1-2 ml patroner. Patroner kan udskiftes eller genpåfyldes med væske, som det bruges. Syntese modeller kan ikke genpåfyldes mere end 4-5 gange. Synthepone brænder over tid og stopper absorberende væske. En ny elektronisk cigaret er normalt udstyret med flere genopfyldte patroner.

Hver damper vælger for sig selv en mere bekvem mulighed: køb nye patroner eller genfyld gamle. Begge muligheder har deres fordele og ulemper. Refill patronen vil være mere økonomisk. Men under et forretningsmøde eller ved et besøg på brændstofpatroner er det ikke særlig praktisk. Det er bedst at give begge muligheder og bruge hver især afhængigt af situationen.

Væsker til elektroniske cigaretter

Væsker til genpåfyldning af elektroniske cigaretter kan indeholde forskellige mængder af nikotin, svarende til tobaksprodukternes styrke. Der er også ikke-nikotinprodukter.

I modsætning til konventionelle cigaretter kan den indåndede damp af elektroniske enheder være forskellige i smag. Dette er højdepunktet, der opfordrer mange mennesker til at forsøge at ryge en elektronisk cigaret. Væsker har en bred vifte af smag fra traditionel tobak til eksotiske smag af barbær, Coca-Cola eller kirsebær.

Væsken kan fremstilles med tilsætning af naturlige eller syntetiske smagsstoffer.

Ud over smagene indeholder væsken til opladning af elektroniske cigaretter propylenglycol, glycerin og destilleret vand. Propylenglycol anvendes som smørdirigent. Glycerin gør dampen ligner røg.

Den "traditionelle" væske indeholder alle tre komponenter. Produktet "isblad" har ikke glycerin i sammensætningen, så "røg" kommer tørt ud og forårsager ofte hoste. Flydende "Velvet Cloud" indeholder ikke propylenglycol. Smagoplevelser ved indånding er svage. Nikotin tilsættes til propylenglycol eller glycerin.

Anbefalinger til valg af en enhed

Hvordan vælger du den rigtige e-cigaret? Hvis rygeren ryger under stemningen og foretrækker lette cigaretter, vil produktet med en lille patron og en lille batterikapacitet (op til 280 mAh) virke for ham.

Hvis en ryger om dagen ryger en pakke med mediumstyrke cigaretter, vil det være mere passende for ham at købe en enhed med stor batterikapacitet.

For dem, der ikke har en pakke stærke cigaretter om dagen, anbefales det at vælge en genopladelig model med en batterikapacitet på 1000 mAh.

De, der vælger et produkt for at skille sig ud, kan du råde dig til at købe Fresh. Fabrikanten fremstiller elektroniske cigaretter med lyse, mættede farver af god kvalitet. Patroner fremstilles, herunder ikke-nikotinpatroner.

Vælg det væske du har brug for, med fokus på dine smag præferencer. For at gøre dette er det ønskeligt at prøve forskellige smag af produkter fra flere producenter, da produkter af forskellige mærker er meget forskellige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 + 7 =