Hvilken farve der skal vælges til køkkenet

Hvilken farve skal køkkenet vælge?

Nu i salonerne af møbler sælges en række køkken sæt. Dette vedrører farve skalaen, stil og materialer af produkterne. Generelt kan alle vælge møbler til smag og pris, men inden vi køber møbler, skal vi snakke om, hvilken farve køkkenet skal vælge.

Farven skal vælges ud fra rummets lys og størrelse samt den foretrukne stil. Farven på facaderne af køkkenmøbler vælges ud fra deres præferencer. For at gøre værelset hyggeligt og varmt, skal du vælge nuancer tæt på rødt. Hvis du vil have renlighed i køkkenet, skal du være opmærksom på de blå nuancer.

Mange af os spørger spørgsmålet om hvilken farve køkkenet skal vælge for at forsøge at kombinere det med to andre farver. Smukt og interessant kombinerer rødt, orange og grønt. Køkkenet, som kombinerer rødt, blåt og gult, vil se originalt ud. Hvis du vil, skal du bruge monokrom nuancer, når du designer indretningen af ​​rummet. Hvis du tvivler på valg af farve i køkkenet, så skal du finde ud af, hvad hver enkelt betyder og hvordan det påvirker personen.

Hvis du kan lide køkken møbler med en facade til træ, så kombiner det med kaffe, creme og brune nuancer. Ikke dårlige træfacader kombineres med grønne.

For små værelser anbefaler designere at bruge hvid farve, så det øger visuelt rummet. Men der er undtagelser, for eksempel et køkken sæt hvid barok i et lille køkken vil se meget mærkeligt ud.

Hvordan vælger du køkkenets farve til visuelt at forstørre rummet, ved hjælp af flere farver? For at gøre dette kan du bruge en kombination af hvid med blå eller lysegrøn. Det vil være usædvanligt at se ud som en blanding af salat, blå og hvid. Den klassiske mulighed er en kombination af hvid og sort. Dette design vil se godt ud i et lille, lille køkken. For at gøre lokalet mere attraktivt, tilføj lidt orange eller rød.

Smukt se små køkkener i det indre, hvor der er en lys gul og grøn. Værelset bliver afbalanceret og roligt. Hvis du vil, giv rummet et rustikt udseende. For at gøre dette skal du blande den beige farve med gul.

Hvis du har et lille køkken, skal du ikke bruge mørke farver i indretningen i store mængder, så de visuelt gør rummet endnu mindre. Brug lyse farver til vægge og gulve. Vælg et køkken sæt med en glat facade, glasdøre, der afspejler lyset som et spejl.

Og nogle få nuancer, du skal vide:

1. Retning af lys. Hvis vinduerne i dit køkken er på solsiden, så er det bedst at bruge lyse farver i enhver farve, du kan lide. Hvis vinduerne på den skyggefulde side vælger dristige og lyse farver, så at de i dårligt lys dekorerer dit værelse.

2. renlighed. Denne vare er kun til dem, der ikke meget ofte renser køkkenet. Husk, at snavsede pletter er meget tydelige på lette overflader, så hvis du har små børn eller kæledyr, er denne farve ikke til dig. På de mørke overflader er der meget synlige spor af fede hænder og fingre.

3. stil. Vælg moderne, "country style" land, klassisk eller køkken i stil med high-tech, det er op til dig.

4. Personlige præferencer. Hver person har sine egne personlige præferencer med hensyn til farveskemaet, så før du forsøger at købe, prøv at diskutere dette med hele familien, så senere vil der ikke være voldelige uenigheder.

Nu ved du hvordan man vælger køkkenets farve for at gøre lokalet hyggeligt og praktisk. Behagelig shopping.

Hvilken farve der skal vælges til køkkenet: Farvelighedens psykologi i det indre

Hvilken farve i køkkenet at vælge, så det var smukt, hyggeligt og appetitvækkende? Stil og funktionalitet af køkkenet, naturligvis vigtigt, men ifølge psykologer, er farven på interiøret spiller en central rolle i at skabe en psykologisk comfort zone, hvilket svarer til, hvad en fornøjelse at arbejde og hvile. Det er ingen hemmelighed, at i de fleste familier er det køkkenet, der er centrum af huset - et varmt knust hjerte, udelukket af universel opmærksomhed. Her tilberede vi mad, spise, "chase te" med intime samtaler, vi laver planer, udveksle ideer, finde ud af forholdet, idet der lægges vægt klangfuld beat af retter ... Og Agatha Christie i køkkenet, mens vask retter skaber nye kriminalromaner!

Farveskemaet i køkkenet bestemmer stemningen hos dem der er på den

I den travle tidsplan kan være svært at skabe sig en halv time til den dovne filtning på sofaen se tv, men et minut til at køre efter noget velsmagende til køleskabet eller sætte te, er der altid! Alle veje i huset fører til køkkenet! Derfor er det så vigtigt at skabe et harmonisk mikroklima i dette rum, der stort set afhænger af det vellykkede udvalgte farveskema.

Når du vælger en farvepalet, skal du altid tage hensyn til køkkenets dimensioner. Dette skyldes den unikke evne af forskellige farver til at skabe illusionen om at udvide eller indsnævre rummet. I et lille køkken vil det være uhensigtsmæssigt at reducere mørke farver i rummet, samt en overflod af hurtigt trættende øjne og psyke med lyse farver. Den optimale løsning til et lille køkken - visuelt skubber grænser diskret lys nuancer og pastelfarver. For at skabe en mere venlig og hyggelig atmosfære i et stort og rummeligt køkken, tværtimod har du brug for en rig mørk skala. Misbrug af kolde nuancer og toner ser i denne sag ansigtsløs og øde.

Ved hjælp af nogle farver kan du visuelt udvide køkkenpladsen

Hvordan man vælger facader, vægge og gulve til køkkenet ↑

Stemningen i køkkenets indretning er hovedsageligt bestemt af farveskemaet af facader, vægge og gulv. Resten er detaljer, der kun kan accentuere, forstærke eller reducere effekten af ​​dominerende farver. Farvekøkkener bærer ikke blot en æstetisk, men også en psykologisk belastning, som direkte påvirker vores humør og sundhed. Hvor behageligt og behageligt vi vil føle i køkkenet, afhænger ikke kun af den specifikke farve, men også af dets mætning og lysstyrke. Valget af farvepalet skal baseres på køkkenets størrelse, belysningsniveauet, familiens art og sammensætning samt deres livsstil.

Hvis solen sjældent peeps ind i dit køkken, hjælper et varmt udvalg af gule, fersken, beige, rødt, terracotta og okkertoner at fylde det med lys og varme. Og i køkkenet, hvor vinduerne ser ud på solsiden, vil det kølige område i blå, blå, lilla og grønne toner se harmonisk og meget forfriskende. Den kolde palette kan også niveauere effekten af ​​"hot shop", hvilket især gælder for husmødre, der tilbringer det meste af deres tid i køkkenet.

Sollyset køkken, dekoreret i lyse farver, skaber et godt humør og opkræver levetid

Unge, aktive, dynamiske mennesker, der madlavning tilbringe et minimum af tid, som regel den mest komfortable føler med lyse moderne interiør med en kontrastfarve kombination af farver, blanke fronter og krom, som det er helt i harmoni med deres indre ånd, puster nyt liv, giver vitalitet , mens de ikke har tid til at kede sig, fordi de på fem minutter vil være på et helt andet sted.

Ifølge psykologer er køkkenets farve i stand til at ophøje eller reducere appetitten, hvilket i lyset af bekymring for mange mennesker med problemet med overskydende vægt er mere end relevant. Hvilken farve skal køkkenet vælge, hvis moderen ønsker at miste et par hadede kilo, og børn skal fodre næsten fra en ske? Dilemmaet! Det er klart, at nogen bliver nødt til at gøre ofre. Under alle omstændigheder vil det være overflødigt at vide, at alle varme nuancer øger appetitten, og de kolde reducerer. For at reducere efterspørgslen efter ekstra-timers snacks er der også en kombination af grå og lyserøde blomster.

Et af de vigtigste forhold i et attraktivt interiør er en vellykket kombination af farver

Hvilken farve at vælge køkken: lyse udsigter ↑

Farveopløsningen i køkkenindretningen kan øge tonen, indstille det aktive humør, eller tværtimod forårsage ønsket om at slappe af og slappe af. Når man vælger farver, er det vigtigt at fokusere ikke kun på designprojektets æstetiske appel, men også på den indre følelse af komfort, som skal tjene som hovedkriterium for valg. Lys farver genoplive situationen, og de mørke farver bringer fred og tilbageholdenhed. For aktive mættede toner træt hurtigt og forårsager irritation, nervøsitet og angst. Varme toner ophidser, aktiverer, energiserer og koldt - indstillet til hvile, balance, roen.

Rolige, bløde farver bruges ofte til at dekorere køkkener i moderne stil

Rød er farven på kærlighed, lidenskab, blod, liv, ild. Den røde farve i det indre af køkkenet dominerer som regel, aktive mennesker med en livlig fantasi og en stærk energi, der er altid fuld af nye ideer og anliggender, blodet koger og i hænderne på "alle lysene." Det er lettere for dem at tage "tyren ved hornene" end at vente på "verden at bøje under dem." Det er den røde farve, der er helt i overensstemmelse med deres verdenssyn og holdning. Han fylder dem med livsenergi, stimulerer, aktiverer, tilskynder til nye præstationer. Ikke for ingenting racerbiler maler hovedsageligt i rødt. Undgå overeksponering og hyperaktivitet vil hjælpe den klassiske kombination af rød og sort, som i køkkenets indre ser meget moderne og spektakulært ud. Mættet rødt er valget af fysisk og energisk stærke personligheder. For naturer med en rolig disposition, kan han være for stærkt irriterende, så selv med stor kærlighed til rød, så folk bedre at give fortrinsret til sin blødere nuancer - koral, bordeaux, pink. Det bør heller ikke glemmes, at køkkenet, der opretholdes i det røde farveskema, øger appetitten og fremskynder processen med at absorbere mad.

Mættet rødt - valget af fysisk og energisk stærke personligheder

Orange køkken til appelsinstemning ↑

Den solorange farve forbedrer appetit og humør, nærer med positiv energi, holder altid en tone. Det er den orange farve, der dominerer det indre af de fleste restauranter og fastfood forretninger. Som rødt virker appelsin æskeligt, men det er mindre radikalt og påtrængende, meget varmt og livbevidst. Orange farve vælges af optimister og munter mennesker. I det orange køkken er det altid glædeligt, lyst og varmt. Det vigtigste er at vælge den rigtige skygge: øjnene bliver trætte af oransfarven, og den mørkeorange indsnævrer rummet. Orange farve harmonisk kombineres med hvid, sort og grå.

I det orange køkken er det altid glædeligt, lyst og varmt

Gul - Solens farve, glæde, guddommelig energi. Hvis du ønsker at gøre dit køkken selv i kedelig og trist dag, solen skinnede, plukke et interiør i nuancer af gul. Lav køkken design raffinement og effektivitet til at hjælpe sorte og hvide tilbehør, samt oplysninger om wenge farve. Hvis sjælen spørger om en ferie, sjov og positiv, supplerer vi det gule interiør med røde og orange imprægneringer. Da gul farve stimulerer kreativitet, er den ideel til kreative kulinariske eksperimenter.

Hvis du vil have dit køkken selv på den mest dystre og kedelige dag solen skinnede, skal du vælge et interiør i gule toner

Anti-stress køkken i grønne toner ↑

Grøn er farven på naturen, foråret, håbet. Det er et symbol på velstand, velstand, vækst, liv, lang levetid og evig ungdom. Og vigtigst af alt - det er behageligt for det menneskelige øje, og har også en gavnlig effekt på psyken: beroliger, balancer, giver en følelse af sikkerhed. Grøn køkken vil hjælpe med at klare stress, genskabe balance og harmoni med mennesker, der skal opleve betydelige fysiske og nervøse stress. Idealister, som trofast tror på det gode, lyset og det evige, føler sig mest komfortable i indretningen, dekoreret i en blågrøn marinemængde.

Grøn køkken vil hjælpe med at klare stress, genskabe balance og harmoni

Roligt køkkenindretning i blåt ↑

"Lad os male køleskabet i blåt - det var gul og rød, men blå er det ikke!" Og hvorfor ikke? Blå - farven på himlen, vand, konstans, troskab. Det indre af køkkenet, han bringer til organisationen og ordentlighed, beroliger, giver en rolig rolig, men alt for dybe og intense nuancer af blå, især når køkkenet mod nord, kan have en dæmpende effekt, hvilket medfører en følelse af årsagsløse angst, sorg og endda depression. Det bør tage hensyn til den stærke indflydelse blå på den fysiske tilstand: det reducerer appetitten, tryk, forsinker puls, sænker temperaturen, hvilket skaber en følelse af konstant kulde. Indigo - valg af intellektuelle og kreative sind, der nu og da er der et ønske om at "male et køleskab i blå", købe en elefant eller bryde plænen direkte på spisebordet. Mest fordelagtige indigo vil se så lyse mættet accent.

I indretningen af ​​køkkenet indfører blå farve organisationen og ordenen, beroliger, giver fredelig fred

Forfriskende interiør i blå toner ↑

Den blå farve er uundgåeligt forbundet med en klar himmel, der ubevidst skaber en følelse af fred og ro. Psykologer bruger aktivt blå farve i terapeutisk praksis til at fremkalde en følelse af tillid og sikkerhed samt for komfort og afslapning. De bemærkede, at det er den blå farve, den trofaste og hengivne natur foretrækker. Hertil kommer, at den himmelblå farve justerer til kontemplation og drømmelighed. Efterbehandling køkkenet i lyseblå toner udvider visuelt rummet og fylder rummet med forfriskende afkøling.

Blåfarverne udvider visuelt rummet og fylder rummet med en forfriskende afkøling

Traditionelt er lilla associeret med magt, magt, rigdom og mystik. Dette er farven på filosoffer og esoterikere. Det beroliger, slapper af, fremmer selvbetragtning og selvkendelse. For at misbruge violet farve er det ikke nødvendigt, da det reducerer arbejdskapacitet og fysisk aktivitet. Overflod af for stærk lilla farve kan føre til kronisk træthed og depression, så det er ønskeligt at fortynde det med gule, gyldne, oliven og okkuperede nuancer. Til køkkeninteriør er det bedre at vælge en lilla eller lilla farve og intensive mørke lilla toner til at efterlade for lyse imprægneringer.

For det indre af køkkenet er bedre at vælge en lilla eller lilla farve - en overflod af meget intens lilla farve kan føre til kronisk træthed og depression

Dramatisk køkken i sort ↑

I sig selv undertrykker sort farve, alarmer, sætter sig ind i en dumhed og drev ind i depression, men med den rigtige ramme bliver det til et rigtigt fund for designere! I et godt oplyst rummeligt køkken med lyse vægge vil suiten med sorte facader være meget solid og udsøgt. Ikke underligt, at det sorte og hvide køkken er blevet en rigtig klassiker! Og hvordan spektakulært ser skak sort og hvid fliser på køkkenet gulvet i kombination med røde møbler! Sort farve er perfekt kombineret med lyse køkken tilbehør, samt med metal og blanke detaljer.

I et godt oplyst rummeligt køkken med lyse vægge vil suiten med sorte facader være meget solid og udsøgt

Hyggeligt brunt køkken ↑

Brun farve repræsenterer stabilitet, sikkerhed, hengivenhed. Fra det brune køkken blæser altid hjemmenhed og komfort. For indretningen af ​​køkkenet er brun den mest neutrale og diskret farve, der er indrettet til at åbne uformel kommunikation. Det er universelt og perfekt kombineret med næsten alle farver.

For det indre af køkkenet er den brune den mest neutrale og diskret farve, som har en åben uformel samtale

Helt hvidt køkken - er langt fra den mest praktiske mulighed, som desuden er forbundet med overdreven sterilitet og "laboratorium". Hvid er farven af ​​ren jomfruelighed og spiritualitet, men dens overflod hurtigt dæk, især i kombination med glatte overflader. I dårligt oplyste rum kan hvid farve blive grå. Samtidig tjener hvid som en smuk baggrund for lys indretning, og neutraliserer også kontrasterende toner. En af de mest succesfulde muligheder er et klassisk sort og hvidt køkken.

Klassisk sort og hvidt køkken - en af ​​de mest spektakulære muligheder!

Hvis du ejer et lille hyggeligt træhus, skal køkkenets design i det være særligt. Selvfølgelig er du fri til at holde dig fri fra.

Hvordan man vælger et design til et køkken i et træhus: fordelene ved naturlige materialer i det indre

Væggene skaber en baggrund for indretningen, indstiller tonen og stemningen. Hvis du vælger farve på tapet til køkkenet, bør du overveje flere nøglepunkter: størrelsen af ​​rummet.

I forfølgelse af regnbue: hvilken farve på tapet at vælge til køkkenet

Hver dag drømmer du om en rolig hvile på havkysten, og længes ser ud af vinduet på den ubehagelige gråhimmel? Måske lyse op den kedelige morgen.

Fra himlen azure til indigo: hvordan man bruger blå i køkkenets indre

Jeg kan godt lide rolige farver i interiører, derfor valgte jeg et lyst køkken. Jeg bestilte Beaver på fabrikken, Victoria-modellen hedder. Jeg vil fortælle dig det, selvfølgelig ser det luksuriøst ud. Og så heldig, fra Beaverfabrikken, kan designere komme lige hjem, alt er designet til mit layout. Jeg var meget tilfreds. Tak, Lenochka, min designer.

Tak, Lenochka! Og tak til min russiske lærer!

Hvordan vælger man en farve til køkkenet?

I interiøret er alt vigtigt - proportionalitet og harmoni af former, teksturer af materialer og korrekt valgte nuancer. Det er farve, som kan ændre rummet og påvirke stemningen, skabe en særlig atmosfære og energi. Hvad er gamma egnet til et bestemt rum, og du? Top eksperter tæt på - designere-designere "god husholdning" saloner vil hjælpe dig med at vælge farven på headsettet, baseret på planlægning, layout, finish og personlige præferencer, fordi i køkkenet hele familien.

Sådan vælges en køkken farve: grundlæggende regler

Afgørelsen om valg af farveinterval af køkkenmøbler er principperne om farve, fotos i modetid og trends? Eller udførelsen af ​​facader - et spørgsmål om udelukkende smag, anvendelighed og funktionalitet? Vores designere ved, at "virker 9raquo; og hvad gør det ikke og tager højde for alle nuancer.

Startpunkter for udvælgelse af nuancer og deres kombinationer:

 • Stilistisk retning Alle detaljerne i et gennemtænkt interiør er indbyrdes forbundne. Køkken møbler, belysning, dekoration blander perfekt med hinanden, uanset hvad stil kan være dekoreret rum - klassisk, moderne, land, Provence eller high-tech.
 • Placering. Solsiden og det maksimale naturlige lys gør det muligt at appellere til kølige og varme farver - både dæmpet og mættet. Køkken med vinduer mod nord har brug for kontrasterende og lyse farver.
 • Dimensioner af rummet. Rummelige køkkener giver mere valgfrihed, mens en lille optagelse antyder brugen af ​​en lysskala, der "spredes ud" 9raquo; væg.
 • Særegenheder af opfattelse. Farvekombinationer påvirker de menneskelige følelser og forårsager forskellige reaktioner. Skygger skal skabe den rigtige atmosfære og være intuitivt tilfredsstillende.

Vælg farve til tapet, væg og gulv

Der er ingen grund til at falde ind i paletten. Se effektivt sammen som kontrasterende og tæt tilstødende farver - for eksempel blå og gul eller rød og rød-violet. I det første tilfælde styrker de hinanden, i det andet - de giver dig mulighed for at lave kompositioner med jævnt flydende toner.

Ved hjælp af forskellige kombinationer kan du indstille rytmen og tilføje dynamik, fremhæve fordelene og placere accenterne. Derfor vælger du ikke farven til køkkenet, overser gulvets og væggens finish.

Nyttige råd til dem, der er klar til uafhængige forsøg:

 • Vælg omhyggeligt kunstig belysning til et monokromt interiør for at gøre det mere interessant. Naturlig solskinsdag for overgange i lys og skygge forsvinde i aften, og udformningen af ​​køkkenet kan blive sløve, når det jævnt fordelt øverste lamper.
 • Kombiner alle mulige nuancer til en problemfri opfattelse. Vælg for eksempel et grønt tapet af lyse farver mættede gulgrønne eller blågrønne facader, der ikke smelter sammen med væggene, men omvendt "udfold" 9raquo;
 • Brug et specielt farvehjul, der bruges i farve, til at spille på kontrasterne. En upåklagelig ledsager af "kold 9raquo; Det grå gulv bliver et køkken med bordplade i en tone, alsidig hvid og sort eller "varm 9raquo; gule og orange facader.

Hvad mere at kigge efter, når du vælger et farvehovedtelefon

Ingen lysekroner, vægmonterede eller indbyggede lofter eller inventar kan erstatte naturlig retningsbelysning fra sollys. Nøglesproblemet på den nordlige side er imidlertid ikke mørke. Blødt diffust dagslys gør farverne falmede, og objekter er sløret, hvilket komplicerer opgaven med at vælge farver.

Køkken på solsiden? Du er velkommen til at designe den som i koldblå, blå, violet og varm farver - rød, orange, gul og nuancer af naturligt træ.

Vender vinduerne mod nord? For køkkenmøbler er det bedre at bruge kontrasterende løsninger og at vælge saftige farver - dyb brun og chokolade, rig rød, orange og gul.

Hvilken farve er bedst at vælge til et lille køkken

Rummelige værelser har private hjem. Typiske bylejligheder er oftest til rådighed for ejeren af ​​små køkkener, hvor du kun kan justere rummet kun visuelt.

Du kan distrahere opmærksomheden fra manglerne i planlægningen ved hjælp af kompleks belysning og et lyst farveskema, der afspejler lys godt. Det vigtigste er at med succes kombinere nuancer af gulvbelægninger, vægbeklædninger, tilbehør og møbler.

Bestemt med farve? Bestil derefter et gratis designprojekt til dit fremtidige køkken

Vælge farven for at øge køkkenet

Visuelt udvide rummet og undgå kedeligt monokrom interiør - virkelig.

Vælg som en universel hvid farve, pastelfarver eller et hvilket som helst lysområde. De opdaterer, løfter loftet visuelt, udvider og udvider rummet. Bare husk, at en kold palette ikke er ønskelig for mørke køkkener på nordsiden.

Brug en varm og solrig gul skala. Dette er et godt træk, der gør det muligt at gøre rummet lettere, skabe et hyggeligt interiør og en positiv hjem atmosfære.

Vælg blanke facader. Sådanne overflader afviser og omfordeler naturligt og sollys, hvilket giver plads til rummet.

Kombinationer af farver i et køkken sæt

En harmonisk kombination af nuancer betyder ikke nødvendigvis traditionelle muligheder. Selv usædvanlige farvepar kan være effektive. Og der er flere af dem end du er vant til at tænke.

Komplementære og kontrastkombinationer:

 • Grå - blå, sort, hvid, gul, orange, oliven, lime, rød, pink.
 • Violet - hvide, sølvfarvede, træagtige nuancer, lysegrøn, blå, gul, rød.
 • Grøn - brun, beige, lyseblå, lilla, gul-orange, hvid, beige, sort.
 • Gul - hvid, grå, lyseblå, sort, blå, bourgogne, smaragd, lilla.
 • Rød - grøn, hvid, sort, beige, blå, grå.
 • Orange - lys og mørk brun, hvid, sort, turkis, blå, grå.
 • Blå - blå, gul, hvid, lyserød.
 • Brun - orange, oliven, pistacienød, gul, grå, hvid, beige.
 • Lyserød - grå, hvid, blå, lysegrøn, lysegrøn.
 • Turkis - hvid, blå, brun, grøn, beige, sølv.
 • Burgund - hvid, sort, beige, sandy, oliven.

Hvilken farve der skal vælges til køkkenet: eksempler

Til gengæld kan hele paletten af ​​nuancer inddeles i tre grupper - kolde, varme og universelle farver. Gamma-udvælgelsen bør ikke kun baseres på ens egne præferencer, rummets egenskaber, kombinationens harmoni og mulige visuelle effekter, men også psykologiens opfattelse. Dette gør det muligt at skabe en behagelig atmosfære i køkkenet og at modtage positive følelser dag for dag.

Den blå farve repræsenterer fred og selvkontrol. Den er velegnet til kreative og phlegmatiske naturer, kræver omhyggeligt arbejde og giver dig mulighed for at få et spektakulært interiør.

 • Justerer stemningen og slukker negative følelser.
 • Ideel til køkken med vinduer mod syd.
 • Giver et respektfuldt udseende.
 • Har mange nuancer.
 • Når overdreven brug fremkalder depression.
 • Undertrykker appetitten.
 • Ikke brugt i små mørke rum.

Den blå farve symboliserer lyshed, uforsigtighed og velvære. Køkkener i dette område er spart af ekstra pretentiøsitet og giver trøst.

 • Det kombineres med næsten enhver tone.
 • Hjælper med at gøre plads bredere og lettere.
 • Fremmer afslapning.
 • Forårsager despondency og apati i overskud.
 • Betød behovet for grundig pleje af overfladerne.

Violet farve bærer en hemmelighed, har en stærk energi og stort potentiale. Han vælges ofte af magtfulde eller kærlige mennesker til at eksperimentere.

 • Giver dig mulighed for at skabe et stilfuldt design.
 • Beroliger og hjælper med at slippe af med negative følelser.
 • Tilføjer kulde og friskhed.
 • Ikke egnet til dem, der er tilbøjelige til depression.
 • Det ser aggressivt ud i store doser og for lyse nuancer.

Turkis farve taler om harmoni, raffinement og rigdom. Det er positivt og universelt, egnet til mennesker med forskellige psykotyper og har brede dekorative muligheder.

 • Opdaterer og passer godt med lyse farver.
 • Det har mange variationer.
 • Bruges i både stille og ekspressive interiører.
 • Kalmer og hjælper med at klare stress.
 • Det kan se dyster i mørke rum på nordsiden.

Grøn farve refererer til farvning til neutrale toner og betragtes som den mest behagelige af paletten. Køkkener i denne præstation er ideelle til at skabe et pacifierende interiør.

 • Har anti-stress effekt.
 • Byder på snesevis af lyse og mørke nuancer.
 • Perfekt supplerer alle farver.
 • Bruges i værelser indrettet i forskellige stilarter.
 • Afhængigt af tonen kan både undertrykke og stimulere appetitten.

Den gule farve er munter og lys, der er forbundet med solen og skaber en atmosfære af varme. Det er godt modtaget og egnet til hyggeligt hjeminteriør.

 • Nem kombineret med andre paletter.
 • Har en positiv indvirkning.
 • Forbedrer appetitten.
 • Tillader dig at finde dynamiske og interessante løsninger.
 • Hård i sin rene form og ikke egnet til monokrom interiør.

Rød farve har en stærk effekt og symboliserer livets fylde. Indretningsdesign og køkkendesign med brug er bedst betroet en professionel designer.

 • Det vækker energi og styrke.
 • Perfekt til accenter.
 • Effektivt kombineret med forskellige farver i luksuriøse interiører.
 • Med overskud forårsager det en følelse af angst og irritation.
 • Ikke egnet til dem, der ofte mister deres indre balance.

Den orange farve er kraftig og giver positive følelser. Køkkener, dekoreret med brug af sine nuancer, bliver en slags glædekilde.

 • Stimulerer og hjælper med at korrigere humør.
 • Forbedrer appetit og kroppsfunktion.
 • Meget god til at arrangere accenter, korrigere rummets mangler og utilstrækkelig belysning.
 • Dæk med langvarig opfattelse.
 • Fortrænger de resterende nuancer og kræver en doseret applikation.

Brun farve fremmer stabilitet og selvtillid. Det er valgt, når man udvikler køkkenet af dem, der værdsætter funktionalitet, hjemme komfort og foretrækker konservative løsninger.

 • Demonstrerer stort designpotentiale.
 • Tillader at eksperimentere på grund af vægten af ​​nuancer.
 • Soothes og slapper af.
 • Har en række tungt for opfattelse nuancer.
 • Mørke farver er ikke egnet til små værelser.

Den lyserøde farve er sentimental, forbundet med ømhed og følsomhed. Det foretrækkes af sociale og positive mennesker, der elsker originalitet i alt.

 • Forbedrer humør.
 • Nå "reveals9raquo; i det indre.
 • Passer til accenter og giver køkkenet et luksuriøst udseende.
 • Det kræver forsigtighed i brug, for ikke at få dårlig smag.
 • Det er romantisk og usandsynligt at blive værdsat af den mandlige halvdel af familien.

Bourgognefarven er ædel og aristokratisk. Køkkener med facader af en skygge af vin og modenhed tiltrækker voksne moders opmærksomhed med et særligt temperament og fastholden strenghed.

 • Bringer i indretningen en højdepunkt, elegance og chik.
 • Tillader dig at finde dristige designløsninger.
 • Animerer og er egnet til forskellige stilarter - fra klassikere til gotiske.
 • Anvendes kun i rummelige værelser, hvor du kan understrege omfanget.
 • Når overskud er undertrykt og skaber en følelse af dysterhed.

Hvid farve svarer til renlighed, laconisme og positiv. Stilfulde snehvide køkkener er udsøgte, luksuriøst enkle, understreger familie lykke, fred og velstand.

 • Tilsæt friskhed og lys.
 • Korrigerer rummets mangler, visuelt øger det.
 • Det giver en følelse af fred og understreger indretningens stil.
 • Kræver konstant opmærksomhed og omhyggelig rengøring.
 • Minder om steriliteten af ​​sygehusværelser.

Sort farve tilføjer dybden til stilen, understreger elegance og skaber en speciel atmosfære. Med korrekt brug giver det dig mulighed for at få et elegant interiør.

 • Det er godt kombineret med næsten alle nuancer.
 • Forbedrer effekten af ​​tilstødende farver.
 • Luksuriøst ser og kombinerer med glatte og spejlflader.
 • I mangel af de "gyldne middel" undertrykker.
 • Anvendes kun i store rum.
 • Upraktisk.

Grå farve er konservativ og modstridende. Det forårsager ikke voldelige følelser og barske psykologiske reaktioner, er funktionel og værdsættes af moderne designere.

 • Visuelt øger rummet.
 • Velegnet til brug som basis eller base til kombination med forskellige toner.
 • Opretter en atmosfære af ro.
 • Gør interiøret usædvanligt.
 • Det kan være forbundet med fattigdom og ansigtsløshed.
 • Den bruges ikke i mørke nuancer på grund af overdreven dysterhed.

Hvordan man undgår at lave fejl ved valg

Hvis du vælger en farvepalet til køkkenmøbler, skal du huske, at den både kan forvandle rummet - visuelt udvide, tilføje lys og hjælpe med at opnå harmoni og ændre det til værre.

De største fejl ved valg af nuancer er ignorering af rummets planlægningsbeslutninger, niveauet af dets naturlige belysning og designanbefalingerne for kombinationen af ​​toner. Start ikke med personlige præferencer og fotos af moderne interiør. I det første tilfælde glemmer du, at køkkenet er brugt af hele familien og skal være behageligt for alle, i den anden - om den hurtige udvikling i tendenser.

Faktisk er begrebet "den rigtige farvekombination" - nej. Der er kompetent udvalgte og vellykkede kombinationer, der er perfekte til et bestemt hus og kun til din familie. Vær ikke bange for eksperimenter og selvudtryk - Stem dine ønsker til vores designere, og de vil designe et unikt køkken, der giver glæde hver dag.

De grundlæggende principper for organiseringen af ​​køkkenøen

690002, Ocean Ave, 133

690002, Prospektet for 100-årsdagen, 57G (TC "Maksim9quot;)

© 2003 - 2018 Saloner af køkkener "Domashniy Ochag"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

78 + = 86