Hvilken befugter at vælge

Vi vælger et luftfugter til børn: hvilket er bedre?

At skabe en behagelig atmosfære for et barn, der tager sig af hans helbred er hovedformålet med enhver forælder. En vigtig faktor i denne bekymring er opretholdelsen af ​​et optimalt mikroklima i børnenes værelse. I bymæssige lejlighedsforhold, især om vinteren, kan luftfugtigheden falde kraftigt, og lufting her vil ikke hjælpe. I dette tilfælde er det simpelthen nødvendigt at installere en befugter i barnets rum.

Barnets helbred afhænger direkte af at opretholde det nødvendige klima i lejligheden. Jo højere temperaturen i rummet er, desto højere er fugtigheden. Men om vinteren uden luftning kan det ikke gøres, har barnet frisk luft. Men kommer ind i lokalet, det opvarmer hurtigt og absorberer fugtigheden i huset, hvilket fører til et kraftigt fald i niveauet.

Tegn på, at barnet har brug for en stigning i fugtighed:

 • Krummen falder i søvn og sover ikke godt;
 • barnet er tilbøjeligt til hyppige forkølelser og infektioner;
 • Af indlysende årsager kan allergiske reaktioner forekomme;
 • barnets appetit og immunitet falder;
 • huden bliver rød og flaky;
 • hoste og nøjagtighed i næsen kan forekomme.

I den tørre atmosfære i en bylejlighed vokser bakterier, støvmider godt, forskellige allergener og vira har det godt. Opholder sig under sådanne forhold kan provokere udseende af astma, allergi og bronkitis. Det er meget svært for en baby at trække vejret på et tørt sted. Dette fører ofte til svimmelhed, kvalme og hovedpine.

Ikke så længe siden eksisterede der ikke instrumenter til befugtning af luften. For at opretholde et behageligt klima blev våde bleer og klude hængt i børnenes værelse, vandbeholdere blev installeret. lige nu Der var et stort udvalg af forskellige fugtighedscreme og rengøringsmidler. Sådan navigerer du i denne mangfoldighed og vælger den ideelle mulighed for børnenes værelse?

Typer af enheder, deres fordele og ulemper

Der er flere typer apparater til at øge fugtighedsniveauet:

 • damp;
 • ultralyd;
 • traditionel;
 • med luftrensning.

Hvordan arbejder alle disse luftfugtighedsindretninger og luftrensere, og hvad er bedst for børn, finder vi det videre.

Dampenhed arbejder på princippet om en el-kedel. Vandet i det koger og de udadvendte stråler af varmt damp fugtes og steriliserer den tørre luft i rummet. Når den ønskede luftfugtighed er nået, slukker denne enhed sig selv.

Fordelene ved at bruge det er:

 • justering af graden af ​​hydrering
 • der er ikke behov for at købe og ændre filtre;
 • kan bruges som en inhalator;
 • fugter rummet på kort tid.

Fra minuserne kan man notere:

 • dannelsen af ​​skalaen;
 • højt strømforbrug
 • højt støjniveau
 • traumatisk fare.

Den ultralyd luftfugter, måske, er bedst egnet til børns brug. Højfrekvente oscillationer af ultralyd "break" vand i mikroskopiske partikler, som hurtigt eliminerer tørhed i rummet.

Fordelene ved en sådan indretning omfatter:

 • sikkerhed;
 • stille;
 • effektivitet;
 • justering af det krævede fugtighedsniveau.

Minusser af brug vil være:

 • behovet for hyppig udskiftning af patroner;
 • høje omkostninger ved enheden og forbrugsstoffer.

Ofte ultralyd enheder kan suppleres med antimikrobielle filtre.

En blanding af ingefær, citron og honning er perfekt til immunitet. Brug denne opskrift til at forblive sund.

Hvis i den nærmeste fremtid vil du blive inviteret til brylluppet, så er denne artikel vil hjælpe dig med at vælge http://beautyladi.ru/originalnyj-i-nedorogoj-podarok-na-svadbu/ at original gave til brylluppet de nygifte.

Traditionelt apparatur til fugtning opstod blandt de første. PDe bruger en ventilator til at drive luft gennem et vådt filter. Ud af enheden kommer ud såkaldt. kold damp, forfriskende og fugtgivende rum.

 • absolut sikkerhed
 • stille arbejde;
 • lave omkostninger;
 • lavt forbrug af elektricitet
 • umulighed af overmåling.
 • et lille fald i temperaturen i rummet;
 • der er ingen luftrensningsfunktion;
 • der er ingen mulighed for at kontrollere fugtighedsniveauet;
 • behovet for hyppige filterændringer.

Hvad angår befugtningsmidler med luftrensning, er valget her simpelthen stort. Der er luftbefugtere til børn med ioniserende, klimatiske komplekser og såkaldte. vaske luften.

Ionizers renser ikke blot rummets atmosfære, men mætter også pladsen med negative ioner. Luften er mættet med ozon, som efter regnen, som bidrager til en sund sund søvn, forhindrer udviklingen af ​​forkølelse og allergiske sygdomme, styrker immunsystemet. Ofte er ioniserere installeret i simple traditionelle damp dampbefugtere.

Vidste du at hårvask kan gøres hjemme? Læs mere om dette her.

Hvordan man bruger en concealer til at forbedre formen af ​​et ansigt? Find ud herfra: http://beautyladi.ru/primenenie-konsilera-dlya-lica/

"Air Wash" foruden ionisering omfatter arbejde med rengøring og fugtning. Sådanne indretninger renser luften fra støv, tobaksrøg og forskellige ubehagelige lugte, ødelægger bakterier og allergener.

temmelig ofte i disse armaturer installere ultraviolette lamper, som tjener til yderligere desinfektion af lokalerne og dræber et stort antal mikrober og vira. Husk dog ikke, at denne rengøring udføres kun i mangel af personer i rummet.

Fordelene ved disse enheder er:

 • høj effektivitet i sammenligning med konventionelle befugtere
 • multifunktionalitet;
 • sikkerhed;
 • høj grad af oprensning.
 • høj pris;
 • behovet for ofte at udskifte patronerne;
 • Det er nødvendigt at fylde en masse vand regelmæssigt.

Klimakomplekset er en meget multifunktionel enhed. Det kan bruges ikke kun til fugtning, men også som ozonizer, smag, varmeapparat og blæser.

I storbyen ved at lufte rummet ofte får "frisk" luft med en masse udstødningsgasser, smog, røg, og så videre. D. For at beskytte barnet mod disse uønskede urenheder Et sådant kompleks er simpelthen ideelt.

 • Flertrinsrensning af atmosfæren fra alle mulige forurenende stoffer;
 • sikkerhed og effektivitet
 • let vedligeholdelse;
 • lydløs drift.

Af minuserne kan vi kun bemærke en - utrolig høj pris.

Hvilken slags befugter at vælge et barn? Når du vælger den rigtige enhed det er nødvendigt at fokusere på nogle vigtige punkter:

 • Enheden skal være sikker for børn og ikke være placeret inden for rækkevidde. Til dette kan du bruge vægmonteringer.
 • Det er ønskeligt at vælge modeller, der arbejder stille eller med minimal støj.
 • Det er nødvendigt at tage højde for forholdet mellem enhedens produktivitet og størrelsen af ​​det befugtede rum.
 • Volumenreservoiret skal være ikke mindre end 5 liter.
 • Det ville være rart at finde ud af, hvor ofte det er nødvendigt at skifte eller rense patroner.
 • For at få det er nødvendigt Kun dokumenterede enheder af kendte europæiske producenter.

Ideel mulighed for en by lejlighed vil være indkvartering i et børns klimakompleks. Det er garanteret at beskytte børn mod vira og mikrober og effektivt forbedre mikroklimaet i rummet.

Velprøvede og ultralyd enheder, udstyret med et antimikrobielt filter.

At forbedre luftkvaliteten Du kan desuden bruge specielle ionisatorer og ozonisatorer.

Hver forælder vælger en befugter, baseret på deres præferencer eller orienteret om tilgængeligheden og nem vedligeholdelse. Alle sådanne enheder har deres fordele og ulemper. Det vigtigste er, at enheden er pålidelig, effektiv og sikker. Og hvilken der skal præference er et spørgsmål om personlig valg.

Mere om emnet, se videoen:

Ligesom artiklen? Vurder og del med dine venner i sociale netværk!

Abonner på opdateringer via e-mail:

Fortæl dine venner! Fortæl om denne artikel til dine venner i dit yndlings sociale netværk ved hjælp af knapperne under artiklen. Tak!

Klik her for at annullere svar.

Den mest populære

Alle rettigheder forbeholdes. Alle materialer på webstedet er forfatterens intellektuelle egenskaber. Kopiering af webstedsmaterialer uden at angive en kilde med en aktiv, indekseret link er FORBUDDEN! 16+

Adresse: Rusland, Moskva, Gagarinsky pereulok, 22/8

Hvilken luftbefugter er bedst - typer, udvælgelseskriterier og populære modeller

Sandsynligvis så alle i en detailhandel eller online butik sådan en slags husholdningsapparat som en luftfugter. Deres sortiment er bredt nok og priserne er forskellige. Enheden er populær og utvivlsomt meget nyttig. Det er bare ikke alle, der virkelig forstår - for hvad det faktisk, og hvilken slags befugter er bedst at vælge?

Hvad er denne enhed, og hvorfor har jeg brug for en luftbefugter i lejligheden? Og alt er ret simpelt. Formålet med disse enheder er at skabe et luftfugtighedsniveau, der er behageligt for sund vejrtrækning i en boligbygning. Det er nødvendigt at vide, at varmeanlæg om vinteren og klimaanlæg om sommeren stærkt "overdry" luften. Og dette forårsager ofte forskellige lidelser og fremkalder udseende af åndedrætssygdomme, og ikke de berygtede forkølelser og vira, der har trængt ind udefra.

Fugtighedsstandarderne og faren for tør luft

Komfortabel fugtighed i en boligbygning kan betegnes på denne måde:

 • For mennesker og kæledyr er normen fra 40 til 60%.
 • Indendørs planter føler sig godt, når luftfugtigheden er mellem 50 og 70%.
 • Til møbler, bøger og udstyr er der brug for fugtighed fra 40 til 60%.

Det er vigtigt at forstå, at i den kolde årstid og aircondition, kan denne indikator reduceres til under 30 pct mark, og denne luft er for tør, kan det medføre visse sundhedsmæssige problemer.

Overdried luft - årsagen til lidelser, svaghed, reducerer den samlede immunitet. Og det fører til en svækkelse af kroppens forsvar mod alle former for virale og respiratoriske sygdomme. Den mest forfærdelige ting er, at de yngste børn er mest modtagelige for sådanne sygdomme. Mange kvinder, der omhyggeligt overvåger deres hud, ved godt, at det består af 60-70% vand og har behov for fugtgivende. For dem og mange andre er der ingen tvivl om, hvorfor en luftbefugter er nødvendig.

Typer af befugtningsmidler til lejligheden

Ifølge driftsprincippet og fugtighedsmetoden er disse enheder opdelt i flere typer. For at forstå, hvordan man vælger befugteren til en lejlighed korrekt, bør du vide om deres egenskaber, fordele og ulemper.

Ved sådanne modifikationer påføres fremgangsmåden til "kold" fordampning af fugt. Under fanens indflydelse kommer luft ind i enheden, er mættet med fugt fra fordamperne og ledes tilbage til rummet.

Traditionel luftbefugter med Air-O-Swiss Ionizer

Fordele af traditionelle fugtighedscreme:

 • Lav pris.
 • Lavt strømforbrug.
 • Sikkerhed.
 • Uforskammet til vand (kan hældes og rengøres og røres).
 • Aromatiske additiver kan tilsættes til vandet.
 • Det er umuligt at øge luftens luftfugtighed til mere end 60%. Men har du brug for en luftfugter med andre parametre?

Disse enheder, som det fremgår af navnet, øger fugtigheden i stuen ved fordampning af vand ved opvarmning til en bestemt temperatur ved hjælp af elektroder, der er placeret inde i tanken med vand.

Dampfugter med aromatiserende funktion

Fordele ved dampapparater:

 • Hvilken luftbefugter er bedre og hurtigere i stand til at øge fugtigheden til den maksimale værdi? Damp!
 • Det er ikke nødvendigt at bruge filtreret vand.
 • Kan bruges som inhalator. Visse modeller er endda udstyret med specielle dyser.

Luftfugtigheden til huset har følgende ulemper:

 • Højt strømforbrug (300-700 W).
 • Sandsynlighed for vandudtørring. En hygrostat er nødvendig for korrekt drift.
 • Støj. Natbrug kan være ubehageligt.
 • Mindre sikker, hvilket begrænser deres brug, hvor der er børn.

I sådanne modeller dannes den mindste vandsuspension under påvirkning af ultralydsmembranets højfrekvente vibrationer. Takket være denne teknologi øger enheden rent faktisk fugtigheden til en behagelig værdi og er samtidig næsten lydløs. Selvfølgelig, hvilket er bedre end luftfugter, ultralyd eller damp, bestemmer alle for sig selv. Men vi skal sammenligne deres egenskaber.

Ultrasoniske befugtere

 • Roligt arbejde.
 • God præstation.
 • Sikkerhed.
 • Det er muligt at regulere fugtighedsniveauet.
 • Afhængigt af modellen kan instrumenterne have ekstra muligheder (ionisering af luft, timer, fjernbetjening, patron til vandblødgøring).
 • Til modeller uden patronblødgørere kræves renset vand. Ellers vil møbler og vægge være hvidlige.
 • Patroner kræver regelmæssig udskiftning (ca. en gang hver tredje måned).

Hvilket er det bedste for dig en luftfugter, ultralyd eller damp - sammenlign og bestem!

Selvfølgelig er der stadig "luftvasker", der kombinerer funktionerne til fugtning og rensning af denne luft. Og endda højklassekomplekser til huset. Men i øjeblikket er det de befugtere, der overvejes, som de mest populære apparater i hverdagen.

Hvordan vælger man den bedste model

Luftfugter ultralyd eller damp, og måske med den traditionelle "kolde" fordampning, er det nogle gange ret svært at vælge.

 • Størrelsen af ​​det rum, luftfugteren er designet til. Og endnu bedre er mængden af ​​luft, som han kan behandle.
 • Varighed af løbende arbejde. Denne indikator afhænger direkte af vandforbruget af en bestemt model og på tankens størrelse.
 • For hvad i virkeligheden har du brug for en luftfugter derhjemme. For eksempel, hvis i huset er noget som et lille drivhus og apparatet er nødvendigt for planter, vil dampmodellen være uerstattelig. Og hvis alt er gjort for mennesker, og der er børn og kæledyr, vil ultralyd modifikationer være mere effektive og sikrere.
 • Strømforbrug og støjniveau. Den første indikator afspejles i tasken, den anden påvirker den behagelige natbrug. Mindst økonomiske dampbefugtere, de er de mest støjende.
 • Tilstedeværelse af en hygrostat og kontrol over vedligeholdelse af den indstillede luftfugtighed. Til dampapparater er dette simpelthen nødvendigt. Ellers kan du opnå absolut luftfugtighed. Og så uden muldvarp og forkælet møbler eller udstyr vil det ikke gøre.

Når man besvarer spørgsmålet om, hvordan og hvad man skal vælge en luftfugtighedsanordning til en lejlighed - anmeldelser er normalt mere positive om ultralyd.

Ved at vælge de bedste befugtere til hjemmet ser popularitetsbedømmelsen blandt brugerne sådan ud.

Luftfugter med ultralyd fordampning, som refererer til præmie niveau enheder. Enheden kombinerer upåklagelig funktionalitet, som er resultatet af den seneste udvikling i skabelsen af ​​et behageligt klima, en storslået moderne design (og populære farver), og er meget praktisk touch-kontrol med den mest informative display.

Funktioner Boneco U650:

 • Indbygget hygrostat og temperatursensor, som giver dig mulighed for at bestemme den korrekte luftfugtighed afhængigt af omgivelsestemperaturen. Og videre, for at opretholde denne værdi i automatisk tilstand med kontinuerlig drift eller i det indstillede tidsrum (op til 8 timer). På grund af forekomsten af ​​den proprietære funktion Intelligent Temperaturkompensation opretholdes det optimale mikroklima med 100 procent nøjagtighed.
 • Elektronisk modul med i-touch touch control system. For at opnå større komfort, skal du trykke på panelerne ledsaget af et diskret lydsignal.
 • Sleep timer (op til 8 timer). Indikation af resterende vand, lysstyrke på displayet, skal rengøres. Automatisk og nattilstand. Justering af befugtningstilstanden.
 • To forskellige metoder til befugtning af luft - "kold" og "varm damp". Den sidste tilstand betragtes som et "telefonkort" Boneco U650. Denne funktion sikrer, at vandet desinficeres, inden den trænger ind i den vibrerende membran ved hjælp af foreløbig sterilisering af vand (dens lange opvarmning op til 80 ° C), hvilket også øger luftfugtigheden produktiviteten væsentligt.
 • Membranen med en speciel coating titanium nitrid, som giver det modstand mod forskellige kemiske eller mekaniske virkninger.
 • Gennemsigtig og rummelig beholder til vand. Højkvalitets plastik, tofarve versioner af frontpanelet - hvid eller sort.
 • Støjniveauet er ret lavt - kun 25 dB.

Grundlæggende tekniske data:

 • Størrelsen på rummet er 60 m² / 150 m³.
 • Beholderens størrelse er 5,5 liter.
 • Forbrug - 400/550 g / time.
 • Strømforbrug - 29-110 W.

Modellen af ​​den populære ultralyd luftbefugter til en meget overkommelig pris. Ifølge dens ydre design og formens form ligner denne enhed et natlys. Faktisk, og i den henseende kan den bruges, men med en langt mere seriøs tilsætning - en blød fugtning af luften og skabelsen af ​​et gunstigt mikroklima i en beboelsesbygning. En særprægende detaljer i designet - udformningen af ​​kroppen i to farver "under træet". En slags symbiose af højteknologi og naturlig stil.

 • Enkel og klar mekanisk kontrol.
 • At arbejde virkelig brug vandhaner. Forudsat i filterpatronens design at neutralisere salthaverne.
 • Mulighed for luftaromatisering.
 • Blød belysning af tanken giver dig mulighed for at kombinere luftfugterens funktioner og natlampen under søvn.
 • Indikation af vandstanden.
 • Anstændig ydeevne og lav støj.
 • Sprøjtning 360 °.

Vigtigste tekniske egenskaber:

 • Størrelsen på rummet er 40 m² / 100 m³.
 • Tankens størrelse er 2,8 liter.
 • Forbrug - 300 g / time.
 • Strømforbrug er 28W.

Efterspurgt version af et budget ultralyd luftfugter. På trods af den lave pris, håndterer denne model tilstrækkeligt sine opgaver. Designet er ret originalt, god ydeevne og evnen til at arbejde lange timer. Men når man vælger det, skal man huske på, at rummets plads til effektiv brug af enheden ikke er mere end 25 m².

 • Nem mekanisk kontrol. Separat ventilatorstyring og befugtningsintensitet.
 • Beskyttelse mod mangel på vand.
 • Areal - 25 m².
 • Tankens størrelse er 4 liter.
 • Forbrug - 300 g / time.
 • Strømforbrug - 38 watt.

"Vi købte en tysk dampbefugter fra Beurer, model LB50 i en hvid sag. Valgt på grund af budgetprisen. Fra starten er det forstyrrende at støjende værker. Om natten skal du slukke den. Efter 2 måneder optrådte en hvidlig belægning på møblerne. Af plusserne er, at det fugtiger luften godt faktisk. Vi tog et værelse på 30 kvadratmeter. Vores næser følte kun forskellen med ham og uden. Vand tilsættes en gang om dagen. Nogle gange tilføjer vi olie af eukalyptus eller mynte, vi arrangerer aromaterapi. Interiøret ser godt ud, ødelægger ikke udsigten. Generelt er enheden til en sådan pris fremragende. "

Alexandra, Rostov-regionen

"Jeg købte en luftfugtiger Philips HU4801 / 01 i lejligheden, og jeg kan sige, at han som enhver anden model har sine fordele og ulemper. Blandt fordelene ved det er: økonomisk elforbrug, overkommelig pris, ekstra filter til vandblødgøring.

Nu om ulemperne: I denne model har jeg ikke en kapsel til aromatisering (det var i en anden luftfugter, jeg brugte det regelmæssigt), behovet for at ændre filteret ofte - en gang hver anden måned. Men stort set er det enkelt og pålideligt. "

"Jeg købte en klassisk luftbefugter til mit hjem, specielt Gorenje model H17G. Til hjemmebrug passer han mig personligt i alle henseender. Af fordelene vil jeg notere dens relativt lille vægt (kun et og et halvt kilo) og det faktum, at det kan fugtigt op til 30 kvadratmeter. Men der er en minus i det - manglen på fjernbetjening, undertiden er dovenskab inkluderet manuelt)). Selv om dette ikke påvirker funktionaliteten, gør det sit job. "

12 bedste ultralyd luftbefugtere

Ren, fugtig luft er god til helbred. Det er næppe muligt at argumentere med denne erklæring. Imidlertid er dagens virkeligheder sådan, at ikke alle har råd til en sådan luksus. I moderne hjem, kontorer og endnu flere produktionsfaciliteter er luft meget langt fra ideel. Luftfugter hjælper med at rette op på den skabte situation. Desværre er et sådant instrument ikke kendt for enhver moderne mand. For at overbevise læseren om behovet for at købe et sådant aggregat og dets positive virkning på kroppen analyserede vi de 12 bedste ultralyd luftbefugtere i 2017. I dette blev vi hjulpet af udtalelser fra dem, der allerede værdsat et sådant erhvervelse. Jeg vil gerne tro, at vores vurdering vil hjælpe dig, og den bedste luftbefugter vil tage et værdigt sted i dit hjem.

Princippet om drift af en ultralydsindretning til befugtningsluft

Der er forskellige designs af fugtighedscreme. Men vi stopper med ultralyd. Sådanne befugtere anses for at være de mest moderne og mest populære blandt forbrugerne. Lad os se nærmere på deres design og finde ud af de bedste kvaliteter af sådanne enheder.

Princippet om ultralydsluftrenseren er baseret på brugen af ​​en højfrekvent generator. Som et resultat af dets handling med vand danner kold damp. Mikropartiklerne af væsken kommer ind i forstøveren. Dette er en speciel membran, som har en meget høj frekvens af svingning. Nu kommer ventilatoren i drift. Han driver luftmasserne gennem en sky vanddamp og derved fugtiger og renser det. Desuden giver designet et filter, som renser vand, hvilket forhindrer spredning af snavs og støv.

De bedste modeller er desuden udstyret med et hygrometer. Denne enhed kan bestemme luftfugtighedsniveauet i rummet, og automatikken slukker for enheden for ikke at overskride de indstillede værdier.

Se også - 12 bedste luftbefugtere ved tilbagemeldinger fra kunder

Selvfølgelig forsøgte vi at inkludere de mest populære modeller i vores rating, men selv har de nogle ulemper. Som du ved, er der ingen ideelle ting. Derfor er det bedre at straks identificere fordele og ulemper ved ultralydteknologi til luftfugtning.

 • meget stille næsten lydløs operation;
 • muligheden for automatisk justering af fugtighedsniveauet i lokalet
 • bred vifte af indstillingsværdier;
 • Automatisk afbrydelse i fravær af væske;
 • absolut sikkerhed for alle levende ting
 • rensning af vand fra mulige urenheder
 • når den anvendes korrekt, efterlader ikke en hvid belægning på væggene og møblerne;
 • fugtintensitet
 • økonomi.
 • Lidt mere omhyggelig pleje er påkrævet end andre lignende enheder;
 • behovet for periodisk udskiftning af filterpatroner eller anvendelse af yderligere renset vand;
 • lidt højere omkostninger;
 • muligheden for at dække et relativt lille område af rummet.

Se også - Vurdering af husholdningsluftrensere-befugtningsmidler 2017

Hvad skal man kigge efter, når man køber

Da valget af klimateknologi på butikshyllerne er meget stort, er det nødvendigt at straks bestemme de parametre, der skal orienteres ved køb:

 • Rummets rumfang, der skal befugtes. At beregne det er ret simpelt. Du skal formere gulvområdet ved lofternes højde.
 • Enhedens produktivitet. For at opnå den ønskede effekt er det værd at vælge et sådant aggregat, som kan passere gennem det nødvendige luftmængde mindst to gange om ugen.
 • Vandreservoir. Køb ikke en enhed, der har en tankkapacitet på mindre end fire liter. I dette tilfælde skal du ofte tilføje vand, hvilket er ret ubelejligt.
 • Automation. Ubetinget plus vil være muligheden for programmering af luftfugtigheden, fjernbefugtning, et automatisk aflukningssystem i mangel af vand.
 • Støjniveau. Det er usandsynligt, at du vil lide enheden, som med sin summende og hissende forhindrer dig i at sove. Denne genstand er især vigtig, hvis du vælger en luftbefugter til et planteskole.
 • Filtreringssystemet. Før du køber en enhed, er det bedre at angive, hvilke filtre der er installeret i det, hvor ofte de skal ændres, og hvor meget de koster. Ellers kan disse oplysninger blive en reel overraskelse for dig.

Der er også behagelige, men ikke nødvendigvis komplementære:

 • Ionisering. Det antages generelt, at en sådan funktion bidrager til bedre hydratisering.
 • Aromatisering af luft. Tilstedeværelsen af ​​en sådan funktion vil give dig mulighed for at bruge befugteren som en slags aroma lampe. Dette kan være nyttigt i efteråret-vinterperioden, når risikoen for katarralsygdomme stiger.
 • Belysning af vand. En sådan luftfugter bruges godt i børns soveværelser som en natlampe. Det vigtigste er, at lyset ikke er meget lyst, eller det kan slukkes, hvis det er nødvendigt.

Vurdering af de bedste modeller ved tilbagemeldinger fra kunder

Så vi fik en specifik diskussion af denne eller den model. Vi har udarbejdet de bedste 12 ultralydsbestanddele til dig i henhold til forbrugerens version 2016-2017.

Denne kraftige luftfugtighed kan ikke kun installere i rummet et fint mikroklima, men det vil også være en fremragende indretning af interiøret. "Jack" kan arbejde i form af både kold og varm luft. En "varm" variant er mere foretrukket, når det er nødvendigt at rense luften af ​​patogener yderligere. Desuden har Jack J-020 et to-trins filtreringssystem:

Anticalc - er beregnet til demineralisering af væske;

IonicSilverCube - "sølv" vand, det vil sige, mætter det med ioner af sølv, som giver dig mulighed for yderligere at dekontaminere rummet.

 • næsten lydløs operation
 • En bekvem tank er udstyret med et håndtag til transport;
 • interessant design.
 • hyppig udskiftning af ikke-dyre filtre er påkrævet;
 • omkostningerne er omkring 320 amerikanske dollars.

En værdig position i placeringen af ​​"Best Humidifiers" er en interessant model fra firmaets Home-Element. Et dejligt apparat fugtiger luften perfekt og kan blive en ægte udsmykning af ethvert interiør i stil med "Provence". Den volumetriske tank er nok til 12 timers kontinuerlig drift, hvilket gør det muligt at være opmærksom på enheden kun en eller to gange om dagen.

 • muligheden for jævnt at justere fugtighedsgraden
 • mekanisk kontrol;
 • Overkommelig pris, ca. 55-60 $;
 • stille arbejde;
 • komfort design.
 • ingen indbygget hygrometer;
 • Det er umuligt at indstille dampens retning alene.

Royal Clima Sanremo (Ruh-S380 / 3.0m)

Den næste model, der er inkluderet i vores rating, er ret overkommelig selv for et beskedent budget. I forskellige afsætningsmuligheder kan prisen variere fra 20 til 30 konventionelle enheder. Denne tilgængelighed skyldes manglen på forskellige "klokker og fløjter", enheden har en simpel og forståelig mekanisk kontrol.

 • fremragende værdi;
 • enkelhed i ledelse og vedligeholdelse
 • har ikke dyre udskiftningsfiltre;
 • har en ionizer med mulighed for nedlukning;
 • behagelig belysning "ikke" skærer øjnene;
 • der er en indbygget smag.
 • For at forlænge sit liv er det værd at bruge renset vand;
 • Under drift ved fuld effekt kan overfladen, som apparatet står på, lidt befugtes;
 • aromafunktionen er ikke stærk nok.

En anden model, med rette indgår i vores bedømmelse. Blandt de billige muligheder kan denne luftfugter dække det største område. Hans magt er nok til at arbejde i et rum på ca. 40 m2.

 • Enheden er udstyret med en speciel patron til demineralisering af vand;
 • er i stand til at regulere dampens retning
 • stille;
 • lys, vægt lidt mere end 1 kg;
 • tilstedeværelsen af ​​aromocapsules;
 • effektivitet;
 • der er et indbygget lys;
 • lav væskeniveau indikator;
 • forlader ikke et hvidt mærke på indersiden;
 • prisen er omkring 40 dollars.
 • ret svag aromatisering
 • En utilstrækkelig lang ledning kan skabe ulejlighed under installationen.
 • At fylde vandet i tanken er ikke for bekvemt.

Denne model fra den tyske producent har et meget interessant design og kan blive en ægte udsmykning til værelser op til 30 kvadratmeter.

 • meget stille arbejde
 • luftaromatisering;
 • det er muligt at justere sprøjtens retning
 • indbygget væskeniveauindikator.
 • krævende for vandets kvalitet;
 • ikke særlig praktisk at hælde vand.

En anden temmelig populær model, der giver god luftbefugtning i rummet.

 • 3-niveau damp justering system;
 • en sovetimer
 • mulighed for at slukke indikatorlyset;
 • tilgængelighed af kulfilter for vand
 • automatisk afbrydelse ved tømning af tanken
 • LED-display;
 • effektiv hydrering
 • attraktivt design;
 • der er en indbygget ionizer.
 • prisen er omkring $ 100 på grund af tilstedeværelsen af ​​en ionizer, men det er ikke nødvendigt af alle.

Denne befugter er designet specielt til brug i børnenes værelse. Derfor er hans krop lavet i form af en homoseksuel pingvin, som er sikker på at behage dit barn. Derudover er "pingvinen" lavet af slidstærk plastik og kendetegnes af samlingens kvalitet. Hvis du drejer fuglens hoved i forskellige retninger, kan du justere dampstråleens retning, og der er også en regulator af dens intensitet.

 • glat intensitet controller;
 • en rummelig vandtank;
 • økonomisk.
 • fungerer godt på et areal på højst 20 m2 (erklæret ca. 30 m2);
 • Sommetider med et langt arbejde omkring luftfugteren kondenserer noget vand.

En af de mest teknologisk avancerede modeller i vores rating. Til en pris på omkring 100-110 US $ er denne befugter udstyret med et sæt funktioner, der er tilgængelige i dyre modeller.

 • filter CRYSTAL CLEAR til vandrensning;
 • lavt vandforbrug
 • stilfuldt design;
 • Har en indbygget hygrostat, tændes automatisk, når luftfugtigheden falder under en bestemt parameter;
 • er udstyret med en luft ionizer;
 • styret af fjernbetjeningen
 • udstyret med en stor tank til vand.
 • ikke alt for holdbart filter
 • Det er umuligt at deaktivere alarmlyden;
 • når de afbrydes fra netværket, nulstiller alle indstillinger;
 • der er ikke noget hul til at fylde vandet ovenfra;
 • reagerer ikke på fugtighed under 40%.

Denne model er temmelig hyppig deltager i anmeldelserne "De bedste luftbefugtere til kontor og hjem". På trods af den relativt høje pris (ca. $ 170) foretrækker mange forbrugere det til ham. Og af hvilken grund.

 • kompakthed;
 • høj styrke;
 • lydløs drift
 • Der er en indbygget UV lampe, som giver dig mulighed for at dekontaminere luften maksimalt
 • udstyret med en dråbestørrelsesregulator;
 • installeret et "sølv" filter (kræver udskiftning mindst en gang hver 6. måned);
 • har et hygrometer og automatisk slukkefunktion
 • en kondensvandstank.
 • pebret;
 • at fylde vandet skal du skrue filteret ud;
 • indstillingerne gemmes ikke
 • der er ingen fjernbetjening.

Det schweiziske firma Boneco er en af ​​de anerkendte ledere inden for produktion af klimaanlæg. Og modellen Air-O-Swiss U7135 er et eksempel.

 • kondenserende tank;
 • høj luftfugtighed
 • næsten lydløs operation
 • har funktionen til at opvarme luften.
 • det er ikke særlig bekvemt at hælde vand, det skal gøres fra bunden;
 • udskiftningsfiltre er ikke billige og sælges sjældent;
 • ret en høj pris, mere end $ 100.

Ifølge feedback fra brugere er denne model den perfekte kombination af kvalitet og pris.

 • ved tilstrækkelig befugtning bruger solenergi økonomisk energi
 • ret kompakt;
 • der er mulighed for at justere i manuel tilstand for at tvinge til at indstille de nødvendige parametre;
 • ikke for højt;
 • der er en funktion af "varm damp";
 • auto sluk når tanken tømmes
 • roterende (360) dyse giver dig mulighed for at indstille retningen for udstødning af damp;
 • kondenserende tank;
 • pris fra 90 $.
 • Det anbefales at anvende destilleret eller yderligere renset vand;
 • den fulde tank har en temmelig stor vægt;
 • I tilfælde af sammenbrud er det ikke altid muligt at finde et specialiseret servicecenter.

Denne billige og bekvemme model har også både fordele og ulemper. For det første er det naturligvis uoverkommeligt mere. Det er derfor Bort Blf-824 og kom ind i vores rating.

 • kompakt, letvægts, pæn
 • fremragende værdi, omkring $ 35;
 • bred vifte af driftstilstande
 • virker ret stille
 • der er en funktion af "varm damp";
 • retningen af ​​dampstrålen ændres ved blot at dreje topdækslet;
 • Der er en berøringskontrol - en garanti for, at intet oversvømmes med vand;
 • økonomisk energiforbrug.
 • Det kræver imidlertid vandkvalitet som mange andre modeller;
 • ikke særlig praktisk at tilføje vand
 • en temmelig klar baggrundsbelysning kan være lidt irriterende;
 • vandtanken er ikke for stor, kun 2,4 liter;
 • der er ingen indbygget fugtighed sensor;
 • undertiden kondenseres lidt vand i stedet for installationen af ​​enheden.

Som du kan se, har denne enhed meget flere fordele end ulemper. Især til den pris. Derfor tager han sit velfortjente sted på listen over de 12 bedste ultralyd luftbefugtere i 2017.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

40 + = 42