Sådan vælges en støvsuger

Hvordan man vælger en god husholdnings støvsuger til hjemmet

Potentielle købere er meget nyttige tips om, hvordan man vælger en støvsuger, så den var multifunktionel, serveret længe og pålideligt. Denne husholdningsapparat er trods alt en uundværlig assistent i kampen mod støv og snavs. Mange virksomheder, der er kendt over hele verden for deres mærker, er involveret i udvikling og produktion af disse enheder ved hjælp af de mest avancerede teknologier.

Støvsugerens princip er som følger: Det suger i luften med støv- og støvpartikler og driver det gennem filteret. Så vender den rensede luft tilbage til rummet. En god støvsuger har et forbedret filtreringssystem. Afhængigt af støvdannelsesmetoden er der tre typer støvsugere, der hver især har sine egne designfunktioner:

Ved metoden til at etablere renhed er det muligt at skelne aggregater til tør, våd eller kombineret høst. Vaskemaskiner gennem rørene leverer vand fra reservoiret til overfladen, der skal rengøres. Straks suges det snavsede vand i den anden beholder gennem slangen. Men de kan ikke bruges til rengøring af tæpper og ikke-vandtætte gulve, polstret møbler.

Dette er ikke en nem opgave - som støvsuger at vælge imellem de forskellige varer. Moderne støvsugere er på grænsen til fantasi. For eksempel en robot støvsuger. Du kan styre det gennem applikationen til din smartphone. Dette mirakel af teknologi kan selv lægge ruten, undgå kollision med forhindringer, komme ind på vanskelige steder, virker, indtil der ikke er nogen renhed rundt. Den oplades automatisk og konfigureres til en bestemt type rengøring. Innovative udviklinger er vaskemaskiner, støvsugere og modeller til rengøringspuljer. Sig ikke engang, at en sådan fornøjelse vil koste flere titusindvis af rubler.

Til rengøring af små overflader, polstring i bilen, kommer en bærbar (eller manuel) støvsuger til undsætning. Nogle modeller kan opkræves selv fra bilens cigarettænder.

Du kan ikke ignorere støvsugeren, som er meget enkel i opbevaring, brug, arbejder stille. Du kan vælge en støvsuger til en lejlighed i enhver model med de nødvendige tekniske egenskaber og funktionelle evner.

For dem der har deres eget hus, kan du købe en indbygget støvsuger. Han er i kælderen i huset, og i værelserne er der pneumatiske stikkontakter, hvor slangestikket er indsat. Støv og snavs, der falder ind i enheden, tages til gaden. En sådan anordning bidrager til god ventilation, da forbrændingen af ​​luft inde i rummet hurtigt kompenseres af indkommende frisk luft udefra.

Det er meget nemt at gå vild i forskellige slags modeller af støvsugere, der tilbydes på husholdningsapparatmarkedet. At kende designfunktionerne i forskellige typer vil fortælle dig, hvordan du vælger den rigtige støvsuger.

Dette er de første støvsugere, som i Rusland optrådte for mere end et halvt århundrede siden, men deres popularitet har ikke gået tabt indtil nu. Deres hovedformål er rensning af alt, hvad der er i huset. De sælges i et stort sortiment, de købes ofte. Som enhver teknik har sådanne støvsugere fordele og ulemper. Fordele omfatter:

 1. Let at bruge, vedligeholde, vedligeholde. For at starte rengøring skal du blot forbinde slangen, sætte stikket i stikkontakten og trykke på "start" -knappen.
 2. Støvposer anvendes i udskifteligt papir, syntetisk (meget god mulighed) og tekstilgenbrug. Brug af engangsposer lette behovet for at ryste støv ud af kludposen.
 3. Bredt prisklasse.
 4. De har små dimensioner og vægt, en funktion til at trække tråden tilbage, de er nemme at opbevare.

 1. Da "skraldespanden" er fyldt, sænker sugekraften.
 2. Støvsugerens kvalitet afhænger af støvopsamleren. Hvis det er af ringe kvalitet, kan det danne fejl fra skarpe partikler af affald, hvilket forårsager yderligere støvudslip, udseendet af en ubehagelig lugt. Derfor skal vi være opmærksomme på kvaliteten ved at vælge en udskiftelig støvopsamler.
 3. Genanvendelig stofpose, korrugeret slange med rør skal rengøres regelmæssigt, hvilket ikke er meget hygiejnisk og behageligt.

Og hvilken slags støvsuger at vælge, hvis der ikke er lyst til konstant at ændre eller ryste ud støvopsamlere, bruge penge på deres erhvervelse? Så kommer cykloniske støvsugere til undsætning. Deres arbejde bruger centrifugalkraft, som samler og komprimerer støv med affald i en speciel beholder. Samtidig har luft, der passerer gennem flere filtre, en høj grad af oprensning. Selvfølgelig skal beholderen rengøres, men denne proces er mere hygiejnisk end ved at skifte posen, fordi der ikke er støvdannelse: det er nok at smide affaldet og skylle det. Hvis der er en vandtank, kan en cyklon støvsuger bruges til vådrensning.

I dyre modeller anvendes flere cyklonkamre, hvilket forbedrer effektiviteten af ​​luftrensning. Trådløs tilstand giver bevægelsesfrihed. I nogle modeller er der for nemheds skyld et teleskoprør; Et stort antal vedhæftede filer er vedlagt: til vådt rengøring, vaskevinduer, en børste til fjernelse af tøj fra husdyr af polstrede møbler og gulve mv.

Sugekraften falder ikke, da pæren er fyldt - det er den største fordel, hvilket gør enheden uerstattelig i rengøringsrum, hvor der opsamles meget sand.

Ulempen omfatter ulemperne under arbejdet på grund af besværlighed og øget støj. I nogle besmeshkovyh støvsugere filtre er ofte hamret, mislykkes. Rengøring af filtre efter rengøring er også en meget besværlig proces. Og sugekraften er ikke høj nok. Men hvis du omhyggeligt overvejer valget af støvsuger, kan du finde modeller med øget sugekraft, lavt strømforbrug, lav vægt og udstyret med allergivenlige filtre.

Absolut at sige, hvad der er bedre at vælge en støvsuger til huset, kan du ikke. Det hele afhænger af hvilke funktionelle opgaver det skal udføre. Salgskonsulenter fortæller altid køberen, hvordan man vælger et godt produkt. Forbrugeren foretrækker ofte klassiske versioner af støvsugere. Men aggregaterne med aquafilter har bedre egenskaber. De renser rent luften, som for støv og snavs, der ligger i vandtanken, er der ingen chance for at vende tilbage til værelset. Ingen andre typer støvsugere kan overgå dem med hensyn til effektiviteten af ​​forureningsbekæmpelsen.

Disse typer husholdnings rengøringsudstyr er bedst egnet til dem, der er allergiske overfor støv, der har børn, hvis lejligheden har et stort antal bløde overflader, tæpper.

Med deres hjælp kan du gøre våd rengøring, vaske vinduerne, udføre desinfektion og dampbehandling. En anden stor fordel: nogle modeller kan fugt og ionisere luft.

Selvfølgelig har sådanne anordninger deres ulemper, hvilket skal overvejes for at vælge den rigtige støvsuger til huset. Dette omfatter følgende:

 • Store dimensioner og vægt skaber nogle vanskeligheder for arbejde og opbevaring;
 • Efter arbejde er det nødvendigt at bruge meget tid på at vaske aquafilter med alle detaljer.

Men disse mangler kan ikke betegnes som betydningsfulde, fordi de ikke vedrører kvaliteten af ​​rengøringen.

Hvad skal man kigge efter, når man køber

Hvis problemet med valg af model er løst, er det på tide at henvende sig til de tekniske specifikationer, hvilket uden tvivl vil bede om, hvordan man vælger en støvsuger til huset.

Mærkaten angiver to mængder: Enhedseffekt og sugekraft. Den anden værdi er en indikator for enhedens effektivitet (til tider er denne værdi kun angivet i det tekniske pas). For husholdnings støvsugere starter strømforbruget fra 1,5 tusind kW.

Det er bedre at vælge en støvsuger med lavere strømforbrug, men med en højere sugekraft. Energiforbruget har sådanne værdier:

 • 250-350 W (undertiden målt i aerovrots) - til gulve uden tæppe og til korte belægninger;
 • 50-400 W - til mere grundig rengøring af lokaler, der ofte er forurenet, og hvis lejligheden har dyr;
 • op til 500 W - til lejligheder hvor der er mange polstret møbler og tæpper (det skal tages i betragtning, at hyppig rengøring med en sådan strøm slukker bløde overflader hurtigt).

Nå, hvis håndtaget har en omskifter for at justere sugekraften.

Hvis opgaven er at holde huset i perfekt orden, skal du være opmærksom på yderligere funktioner (hvilket vil medføre en stigning i prisen):

 • befugtning, ionisering, rensning, luftaromatisering;
 • slår ud bløde overflader;
 • dampning og desinfektion.

3. Anvendelsesegnetheden og kvaliteten af ​​rengøringen afhænger af udstyret: yderligere børster, dyser og en beholder til opbevaring af dem, et teleskoprør, en turbobørste til brug af husdyrs hår og hår.

4. Når du vælger typen støvsuger, er det nødvendigt at være opmærksom på sådanne "trivia" som dimensioner, vægt, støj under drift, opbevaringstype (lodret eller vandret), motorbeskyttelse mod overophedning, længde af ledningen, tilgængelighed af udskiftelige filtre.

5. Få ord om HEPA (HEPA) -filtrer, som oftest anvendes i støvopsamlingsapparater. Selvfølgelig kan de effektivt rense luften, men du skal vide nogle nuancer. I cyklon og aqua-støvsuger skal de rengøres regelmæssigt, de fejler hurtigt. Det er bedst, hvis dette filter fungerer i kombination med en støvsugerpose (ideelt - med en syntetisk) i den klassiske støvsuger.

Ikke det sidste ord bag prispolitikken. Hvad er forskellen mellem billige og dyre støvsugere? Blandt budgettet er pålidelighed og bekvemmelighed i arbejdet værdsat. Ved dyrt på første sted er der en kvalitet af rengøring og luftfiltrering. Først efter vejning af alle fordele og ulemper kan du lave et godt valg og købe en pålidelig assistent.

Den nuværende vurdering af de bedste støvsugere af 2017: Tekniske egenskaber, funktionelle funktioner, tør / våd rengøring og filtertype. Ti af de højeste kvalitetsmodeller af forskellige mærker med en beskrivelse af fordele og ulemper ved hver samt anbefalinger til valg af den mest egnede støvsuger til huset.

Sådan vælges en støvsuger til hjemmet

Hvad kan være mere vigtigt for en kvinde end renheden og friskheden i hendes families hjem? Uanset hvor meget tid der bruges på rengøring, vil støv stadig vises. Det er vidunderligt, at vi lever i en alder, når husholdningsapparater tjener en person. Hovedassistenten på tidspunktet for rengøring var og forbliver en støvsuger. Moderne enheder er meget forskellige fra deres støjende og ikke altid effektive forgængere. For at forstå, hvilken slags støvsuger der er bedre at købe til et hjem, skal du kende de tekniske egenskaber ved de modeller, der tilbydes i butikkerne. Lad os analysere flere typer støvsugere.

Hvad skal man se efter, når man vælger en støvsuger til dit hjem

Når du vælger en støvsuger til hjemmebrug, skal du beslutte, hvilken type støvpose og filtreringssystem der skal være, med størrelsen på enheden, om der er ledige forsyninger til den ligevægtede vakuummodel. Vær ikke bange for at tage tid til at søge og læse anmeldelser om en bestemt ændring. Nogle gange annonceret, eksternt attraktiv enhed er faktisk stor eller ubelejligt i drift.

Støvpose type: taske, beholder eller aqua filter

Den første ting du opmærksom på under købet er, hvor suget støv bliver samlet. Der er tre hovedtyper af støvopsamler. Lad os dvæle på hver lille smule mere.

 • Tasken. Kan genanvendes (tekstil) eller engangsbrug (papir). Den mest almindelige, budgetvenlige støvpose. Der er små ulemper for væv - det forsinker kun store partikler af affald, mindre støv passerer gennem fibrene. Rengøring og vedligeholdelse af en tekstilpose giver ikke nogen glæde. Med en papirstøvpose er enklere, skal du bare ændre den og kassere den, når du fylder den med snavs. Men ved salg af ekstra papirposer er det ikke altid, og ændres ikke efter hver høst - uhygiejnisk.
 • Container. Meget praktisk og pålidelig at bruge. For at opretholde renheden skal du skylle og tørre plastbeholderen efter rengøring, og den er klar til at tjene igen. Til mindre ulemper indgår et øget støjniveau, fordi beholderen under støvsugningssprocessen tjener som resonator. Modellen med en plast støvopsamler er dyrere end analoger med poser.
 • Aqua-maske med kombineret filter. Dem, der lider af allergiske sygdomme, der har små børn i familien - se nærmere på støvopsamlingssystemet gennem vandfilteret. Ren, frisk luft i rummet, hvor rengøring udføres med en sådan støvsuger, leveres. Indtagsluften renses med vand, og det gennemblødte støv opsamles i en separat beholder. Den høje rengøringseffektivitet mindsker manglen på høje omkostninger.

Nogle kan stille spørgsmålet - hvorfor har vi brug for yderligere filtrering, hvis skraldet, selv mikroskopisk, forbliver inden i støvopsamleren? Faktum er, at luften, der passerer gennem systemet, vender tilbage til rummet igen. Støv, der flyver ud med luften fra støvsugeren, er meget farligere end almindeligt affald på gulvet. For patogener, der sommetider lever i en støvsuger, er et sådant habitat meget gunstigt.

Til de usynlige støvpartikler, der irriterer åndedrætsslimhinden, må ikke forårsage allergi eller astmatisk angreb, må ikke komme ind i kroppen, luften skal være så ren som muligt. Moderne støvsugere har flere grader af rensning af udstødningsluften, og støv og skadelige urenheder forsinkes med 90%, for vandfilteret er denne indikator 99,97%.

At kende kunder, når de vælger en teknologi, vil nødvendigvis være opmærksomme på magten. Men ikke altid de store tal betyder den bedste kvalitet. Parametrene på huset indikerer strømforbruget. Jo større støvsugeren er i størrelse, desto højere er den, det er støjende. Det er bedre at se i manualen eller kontakte sælgeren om sugekraften.

Kraftig støvsuger til hjemmet, når værdien overstiger 300 watt, er nødvendig, hvis du har små børn, der klarer at skabe behov for rengøring, fluffy overflader eller hele tiden kvældende kæledyr. Med en effekt på 260-300 watt vil støvsugeren perfekt klare rengøring på overfladen af ​​gulvtæppet, laminatet, linoleumet. Du kan få tilbudt en forældet model til en lav pris med en effekt på mindre end 260 watt, men dette køb retfærdiggør ikke de brugte penge.

Rengørings type: våd, tør eller kombineret

Før du dvæler på en støvsugermodel, skal du bestemme, hvad du har brug for: Fjern en lille lejlighed, produktion eller kontorplads, og tag dækslets overflade i betragtning.

 • Renseri. Til hjemmebrug, hvor der ikke er små børn eller patienter med respiratoriske sygdomme, kan du komme med en støvsuger med en renseri, hvor støv og små snavs samler sig i støvposen. Det vil først være efter rengøring at rengøre beholderen eller posen. En sådan anordning er meget billigere end dens modparter, selvom den kan have flere nødvendige vedhæftninger af forskellige konfigurationer til forskellige overflader og vanskelige steder.
 • Våd rengøring. Fans af tæpper med en tyk lang bunke, især lys, bør sætte pris på vaske støvsugerens funktioner. Ingen dyse af det sædvanlige apparat, langt mindre en børste i hænderne, vil ikke kunne rydde op i belægningen, så meget som den vådrensende funktion gør. For en familie med et lille barn eller dyr vil en sådan enhed gøre mest. Men det er værd at overveje, at dette er en dyr teknik, der vil tage meget plads.
 • Kombineret rengøring. For specifikke lokaler er det værd at overveje køb af støvsuger med funktionerne i både våd og kemisk rengøring. Handelsmærket Kercher har i sit arsenal et stort antal modeller af denne retning. Teknologiens evne til at indsamle vand på det rigtige tidspunkt, ved at sprænge et svært tilgængeligt sted, fjerne støv på en glat eller fleecy overflade, øger omkostningerne ved købet. Hvis du har brug for alle disse funktioner til at rense rummet, skal selv højpris ikke stoppe dig. En sådan multifunktions støvsuger vil vare i mange år.

Støjniveauet er et vigtigt kendetegn ved teknikken til høst. Målt i dB. For støvsugere er standardlydniveauet 71 til 80 dB i en afstand på 50 centimeter. Jo mere forbrugt og absorberet strøm af enheden, jo mere støjende bliver din assistent. Funktionerne i designet af moderne teknologi sigter mod at reducere støjniveauet selv i kraftfulde støvsugere, hvilket reducerer vibrationerne i motorens arbejdsturbiner.

Yderligere funktioner og enheder

Til yderligere funktioner omfatter fremstillingsvirksomhederne:

 • Indikatorlampen tændt.
 • Signal om påfyldning af støvboksen eller maksimal vandforurening.
 • Automatisk stop af motoren i tilfælde af overophedning.
 • Beskyttelse mod strømforstyrrelser i netværket.
 • Bumpere, blødgør kontakten med møbler og beskytter den mod skader.
 • Ekstra lang ledning med automatisk skrabning.

For udstyr beregnet til rengøring er en vigtig faktor, at moderne enheder kan udføre yderligere funktioner. Med en vaske støvsuger kan du nemt rense vinduerne, vægfliserne, og dampen bliver uundværlig, hvis du skal rengøre overfladen af ​​polstrede møbler. En mop støvsuger vil hjælpe med at klare håndteringen af ​​renlighed på glatte overflader, såsom laminat, linoleum. En let håndholdt støvsuger er god til rengøring af lodrette overflader. En række dyser vil hjælpe med at fjerne støv i sprækkerne, samle væske, slippe af med pletter.

Vurdering af de bedste støvsugere til hjemmet i 2018

For at besvare spørgsmålet, hvilket mærke støvsuger er det bedste, er det svært, endnu mere umuligt. Hver af dem udfører sine funktioner, der er nødvendige på et eller andet tidspunkt på et bestemt område. Forbrugeranmodninger er også forskellige, men vi har i 2018 lavet en gennemgang af de mest interessante modeller af støvsugere til rengøring derhjemme.

 • Støvsugerrengøring Samsung SC4520. En kompakt Samsung støvsuger med en støvopsamlingsbeholder, komplet med et vaskbart luftfilter til genanvendelig luft. Den innovative metode til oprettelse af et to-kammerfiltreringssystem maksimerer luftrensningen selv uden et vandfilter og opretholder sugekraften gennem rengøringstiden.

 • Rengøring støvsuger Thomas TWIN XT. Avanceret model med en ny teknologi til vandfiltrering. Den multifunktionelle støvsuger renser, tørrer, renser, fugter og renser luften. Et sæt specielle dyser giver dig mulighed for grundigt at rengøre parket, rydde polstret møbler, tæppe.

 • Model med cyklonfilter LG V-K89382HU. Kompressorsystemet adskiller sig fra luften og komprimerer sugestøvet, så det kan opbevares op til tre gange mere i beholderen. De resulterende briketter fjernes let, med minimal kontakt med snavs. Et fire-lags filter sikrer levering af maksimal renset luft. Den konstante høj sugekraft tvinger ikke rengøringen til at stoppe med at rense beholderen.

 • Støvsuger-robot iClebo Arte. Den æra af robotter, der kom for at hjælpe en mand, det er kommet. En effektiv smart støvsuger fra koreanske producenter har et programmeringssystem, en indbygget rumkartograf. Den selvdrevne robot kan overvinde lave tærskler på op til 2 cm, arbejde som i tør tilstand, samle støv og små snavs og udføre vådrensning som poler. Automatisk genopladningssystem fjerner store rum. Lavt støj og smukt design vil helt sikkert tiltrække sine kunder.

 • Lodret støvsuger Electrolux ZB 2901. Model af ny generation støvsugere Electrolux er to enheder, hvoraf den ene nemt kan fjernes og kan bruges som en kompakt håndholdt bærbar støvsuger på batteristrøm. En praktisk og pålidelig assistent til rengøring af støv fra bogreoler, møbler.

Video: Hvordan vælger du en god og pålidelig støvsuger

Det er vigtigt at have en pålidelig assistent ved hånden under rengøring. Fra den detaljerede video kan du lære om forskellige modifikationer af moderne støvsugere. Forskelle i vægt, støjniveau, forbrug og absorberet effekt, antallet af dyser og støvopsamlerens struktur kan sætte dig i en blindgyde - hvilket støvsuger er bedre at vælge. Svar fra en professionel videokonsulent, som vil fortælle dig, hvilke værelser der er værd at købe en bestemt støvsuger med de krævede egenskaber.

Stanislav, 28 år gammel: Uheld med sin søn kom ind i poolen på høsttidspunktet. Jeg har ikke mistanke om, at der er støvsugere i stand til at rense væggene selv, bunden. Den trådløse robotdolfin vandrede trygt langs den givne rute langs alle overfladerne af poolen. Medarbejderen forklarede, at teknikken ikke blot renser pladen på væggene og gulvet i poolen, men filtrerer endda vandet uden de fysiske omkostninger for personen.

Anya, 32 år gammel: Manden begyndte at lide af allergier. Lægen efter undersøgelse og udledning af lægemidler, rådede til at købe en damprens, sagde, at selvom det er dyrt, men vil koste mindre end stoffer. Faktisk hjælper denne teknik ikke kun med at rydde op, men ødelægger også alle skadelige bakterier og støvmider, på grund af hvilken mandens sygdom begyndte. Efter en måned med at bruge Philips støvsugeren blev hendes mand afbrudt næsten halvdelen af ​​stofferne.

Sveta, 34: På arbejdspladsen opstod der en tvist om, hvilken fast støvsuger der skulle vælges bedre til hjemmet. Jeg vandt Min vaskeassistent Zelmer, efterlader ingen muligheder for støv. Besværligt, men jeg har det rent.

Vera Mikhailovna, 54 år: Døberen til en støvsuger, besluttede vi at give hende en robot. Hun er meget glad for, at når hun kommer hjem fra arbejde, behøver hun ikke at bruge tid på rengøring. Takket være skaberne af det tekniske mirakel.

Sådan vælges den rigtige støvsuger til en lejlighed - et overblik over populære modeller, deres fordele og ulemper

Det meste af husarbejdet er brugt til rengøring. Og ligegyldigt hvor hårdt den elskerinde forsøgte, at slippe af med støvet en gang for alle virker ikke. Det afholder sig konstant på tæpper og genstande, gulve og møbler. Og den største assistent i kampen mod støv er en støvsuger. Hvordan vælger du den rigtige og kraftfulde støvsuger til en lejlighed eller et hus, der bliver renset rent og ikke blæser det allestedsnærværende støv under høst?

Vær opmærksom på strømmen

Mange tror, ​​at jo større enheden er, jo mere effektiv er det at samle støv. Men det er ikke helt sandt. Først og fremmest skal det bemærkes, at sugekraften og forbruget er forskellige, hvis indikatorer angiver følgende:

forbrugsmateriale - i husholdningsapparater kan denne effekt variere mellem 1300-2000 W. Det angiver energiforbrug.

Den største belastning på netværket falder i de første sekunder efter tændingen, så strømforbruget er noget reduceret.

På effektiviteten af ​​rengøringen påvirker denne indikator ikke, og forskellige støvsugere med samme strømforbrug i arbejdet kan vise helt de modsatte resultater.

Sugekraft - i enheder til privat brug er det normalt 250-480 watt. Det er fra hende og vil afhænge af, hvor godt gulvbelægningen bliver rengjort af støv. Sugekraft kan også være anderledes: medium og maksimum.

Den første bestemmes fem minutter efter at apparatet er tændt, og da snavset ophobes i støvposen, falder det gradvist. Men samtidig vil enheden arbejde på sådan kraft i lang tid.

Den maksimale sugekraft er i gennemsnit 20-25% højere end gennemsnittet og er højest. Men ved denne magt er apparatet i stand til at samle støv i de første minutter efter tændingen.

Af det foregående følger det heraf til rengøring af en lejlighed er det værd at vælge en støvsuger med en gennemsnitlig sugekraftværdi, fordi ofte tager denne proces mere end fem minutter.

Nogle producenter kan kun angive apparatets strømforbrug og tavle om sugekraften, som det desværre ikke er muligt at beregne selvstændigt. Men nogle gange i instruktionerne kan du se begge indikatorer.

Desuden er det bedre at købe enheden med maksimal sugekraft og skifteknap end overbelastning enheden med en lille indikator.

Under rengøringsprocessen kommer sugestøvet ind i støvopsamleren. Og de mest almindelige i dag er deres tre typer:

tasker - de er udstyret med budgetmodeller Denne type støvopsamler er den mest primitive og mest tilgængelige. Skelne mellem poser af papir og stof. Papirposen kan kun bruges en gang.

De betragtes som mere effektive og hygiejniske, Men som de skal ændres, når de fylder, fører det til yderligere omkostninger. Tekstilposen kan vaskes og bruges gentagne gange, så det er økonomisk økonomisk.

Men i en sådan støvopsamler sætter kun stort støv sig, mens små partikler trænger gennem vævningen og brydes ud, som fremmes af den opvarmede luft. Hertil kommer, til væv klæber til bakterier, mikroskopiske kvaler og svampesporer, og hvis en sådan støvopsamler i tide ikke bliver renset, vil mikroorganismerne hurtigt udvikle sig og snart bliver anordningen stedet for deres "nesting".

beholdere - Denne type støvopsamler er udstyret med dyrere enheder. Deres ubestridelige fordel er muligheden for genanvendelig brug. Beholdere bærer ikke som stofposer, og Behøver ikke udskiftning, i modsætning til papirstøvsamlere.

Da beholderen er fyldt, bliver beholderen befriet fra støv og snavs og derefter vasket under rindende vand. Det rummer perfekt støv af enhver størrelse, og derfor er rummet så rent som muligt efter at have brugt det. Det eneste der ikke kan passe værtinden er et højt niveau af støj.

aquafiltering - Denne støvopsamler er et vandreservoir. Under absorptionen af ​​støv gennem den passerer den forurenede luft, mudderet bliver vådt, bliver tungt og viser sig at være i vandet.

Luften trænger ikke igennem selv de mindste støvpartikler og som følge heraf udføres ikke kun rengøring i rummet, men der er også befugtet luft. Imidlertid kan enheder med en aquafilter på grund af deres høje omkostninger ikke råd til hver.

Med deres hjælp kan du rense rummet så kvalitativt som muligt og rengør ikke kun gulvbelægningerne, men også luften. Og dette er meget vigtigt, når blandt lejere i lejligheden er der allergier.

Se en video om, hvordan man vælger en støvsuger til en lejlighed ved sugekraft og hvilke parametre der skal tages i betragtning ved valg af et hus, der er så nødvendigt for et hus:

Under drift genererer enheden støj. Men afhængigt af model og konfiguration kan denne indikator være anderledes. Nogle ejere tager ikke mærke til dette aspekt, men hvis de rengøres i huset ganske ofte, så for mange en høj støjniveauet medfører et særligt ubehag.

Måleenhed af støjniveau - decibel (dB). Den tilladte norm for denne indikator i husholdnings støvsugere, der kan fluktuere inden for rammerne af 71-80 dB. Til sammenligning er støjniveauet med en svag hvisken 40 dB.

Denne indikator måles i produktionsprocessen direkte fra fabrikken. Der er det som følger:

 1. Enheden er tilsluttet en strømkilde.
 2. En halv meter væk fra ham placeres en mikrofon.
 3. Ved siden af ​​mikrofonen er der installeret en enhed, der måler og registrerer lydniveauet samtidigt.
 4. Denne proces foregår over en vis tidsperiode og gentages to til tre gange - som følge heraf beregnes et konstant støjniveau.

Støjniveauet ordineres normalt i instruktionen. Vi anbefaler dig at være opmærksom på denne indikator og tage højde for det, når du vælger en enhed til huset.

Lad os overveje mulighederne for særlige puder til gravide kvinder. Efter alt, de tillader dig at få nok søvn om natten og hvile komfortabelt i løbet af dagen.

Om hvordan man tegner penge ind i huset og hvilke monetære tegn der findes, vil du lære her.

Hvad er det bedste husholdningsapparat til rengøring?

Før du køber det er værd at tænke på, hvad rengøring du planlægger at gøre, og hvor. For en lille lejlighed er det nok at købe den mest almindelige enhed, som vil blive designet til kemisk rensning.

Sådanne indretninger er konstrueret til at vakuum som tæppebelagte gulve og parketbræt samt linoleum og polstrede møbler. De er uerstattelige for disse tilfælde, når det er nødvendigt at rense genstande, der ikke tåler fugt. Der er tre hovedtyper af "tørre" støvsugere:

ballon - de er nemme at rengøre naturlige tæpper, tæpper, møbler og gulv. Kompakte modeller kan også bruges til indvendige overflader af natbord, skabe og opbevaringsrum. De er små i størrelse, nemme at flytte og er relativt billige.

Der er ballonger i fuld størrelse. Deres vægt er 1-2 kg mere end kompakt, men de ser mere solide ud og koster næsten dobbelt så meget. Den fulde størrelse i forhold til kompakt støvopsamler er mere dimensionel, og de er mere funktionelle.

Både den første og den anden model af ballong støvsugere kan være manuelle med et teleskopgreb og rensesystemet er ret anstændigt for dem. Deres fordele omfatter: let vægt, lille størrelse og nem transport.

lodret - De er nemme at rengøre store værelser. De fjerner effektivt snavs, et lag af støv og håndterer perfekt allergener. Men sådanne modeller anvendes sjældent i vores land, de er mere populære i vestlige lande.

Deres mangler er et højt niveau af støj og store dimensioner, så i en lille lejlighed for at finde et passende sted at opbevare sådan en enhed er meget problematisk.

indbyggede - kendetegnet ved, at enheden med motoren er bygget udenfor lokalerne. Under rengøringsprocessen forlader støv, allergener og ubehagelige lugte huset gennem de indbyggede luftkanaler.

I drift skaber sådanne enheder ikke støj, de er kendetegnet ved høj effekt, lavt strømforbrug og god rengøringseffektivitet. Men de er ret dyre på samme tid, og deres installation er meget besværlig. Som regel er de monteret under reparationen af ​​lejligheden.

Støvsugerrobot - En uafhængig enhed, der er i stand til at rydde op lokalerne alene. Den er kompakt, har en rund form, er uden slanger og ledninger, drives af en oplader.

Udstyret med et navigationssystem, der gør det muligt for ham at omgå objekter og personer i færd med at arbejde. Om nødvendigt går han selv tilbage til opladeren, "spiser" og går igen til forretning.

Takket være et specielt filtreringssystem efter rengøring lader ikke lugte i rummet. Dens ulemper omfatter: høj pris og lav effektivitet ved rengøring af belægninger med lang lur.

Fordelen ved sådanne anordninger er, at de kan udføre både våd og kemisk rensning.

De er utroligt bekvemme til generel rengøring, når du skal samle støv, fjern et lag snavs under møbler, vask lodrette overflader.

Vaskemaskinen er udstyret med to beholdere. I den ene er der vand med et opvaskemiddel opløst i det. Fra denne tank ledes opløsningen til slangen, hvorfra den sprøjtes på dysen. Skidt vand suges ind i den anden beholder, som trænger ind gennem de rensede overflader gennem sideluftene.

 • Muligheden for at vaske vinduer, overflader foret med sten og fliser;
 • parallel deodorisering af rummet
 • saml perfekt både små støvpartikler og stort affald;
 • tillade at rense de tilstoppede afløb: en vask og et bad;
 • i sammenligning med "tørre" vaskemodeller har en højere rengøringseffektivitet;
 • sparer tid - ved brug af en "tør" enhed skal rummet rengøres dagligt, så rengøringen på samme betingelser anvendes hver anden dag.
 • høj pris, hvilket er tre gange mere end for "tørre" enheder;
 • Det anbefales ikke at rengøre tæpper og andre naturlige servietter;
 • det er yderst uønsket at bruge dem til vask af parket og møbler, der ikke tåler fugtighed;
 • Sådanne indretninger er kendetegnet ved store dimensioner og stor vægt;
 • kræves omhyggelig pleje - efter hver brug skal de demonteres, vaskes forsigtigt og tørres
 • højt strømforbrug
 • Til driften er det nødvendigt med en særlig vaskevæske, hvoraf de fleste vil slå sig på gulvtæppet.

På baggrund af ovenstående kan det konkluderes, at Det er bedre at bruge en regelmæssig "tør" støvsuger til ugentlig rengøring af rummet.

Mange undrer sig over, hvordan og hvilken slags støvsuger skal en lejlighed vælge - med en taske eller beholder til rengøring eller vask? Se videoen, som har alle svarene på dine spørgsmål:

Planlægning og styring af familiebudgettet, for hvad det er nødvendigt, anbefalinger og råd om udarbejdelse af et bord i en måned. Detaljer - her.

Voksende bambus i hjemmet er ikke så svært. Fra en separat artikel lærer du alt om pleje, reproduktion og art af denne vidunderlige plante.

Hvis området i en lejlighed eller et hus er stort nok, er det ret ubelejligt at bære et tungt apparat bagved det. derfor Apparatets vægt er også af stor betydning. Lad os finde ud af det.

Standardmodeller, som omfatter konventionel ballon, vejer ikke mere end tre eller fire kilo.

Den samme masse vil også eksistere for vertikale aggregater, men kun i dette tilfælde er det nødvendigt at tage hensyn til, at Under hele høstprocessen skal denne model holdes i hænderne på.

Hvis vi taler om horisontale enheder i fuld størrelse, så er den optimale vægt ikke mere end 6 kg.

Deres dimensioner vil være noget større, men støvopsamlerens kapacitet vil også være tykkere. Støvsugere med en aquafilter er endnu tyngre - deres vægt når 8 kg. Og det sker på grund af tilstedeværelsen af ​​vand i tanken.

Til renholdelse af huset er praktisk at have to typer støvsuger: konventionel ballon eller lodret til daglig rengøring og rengøring, som vil være nødvendig i den generelle rengøring. Hvis huset er beboet af personer med allergi, så glem ikke at være opmærksom på yderligere indbyggede filtre, der ikke tillader spredning af små støvpartikler.

Vi tilbyder dig at se en video om, hvad du skal kigge efter, når du vælger en støvsuger til et hjem, lægehjælp:

Ligesom artiklen? Vurder og del med dine venner i sociale netværk!

Abonner på opdateringer via e-mail:

Fortæl dine venner! Fortæl om denne artikel til dine venner i dit yndlings sociale netværk ved hjælp af knapperne under artiklen. Tak!

Klik her for at annullere svar.

Den mest populære

Alle rettigheder forbeholdes. Alle materialer på webstedet er forfatterens intellektuelle egenskaber. Kopiering af webstedsmaterialer uden at angive en kilde med en aktiv, indekseret link er FORBUDDEN! 16+

Adresse: Rusland, Moskva, Gagarinsky pereulok, 22/8

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 1 = 2