Hvad er de bedste lofter at lave i en lejlighed?

Hvad er det bedste loft i en lejlighed?

Hvilket loft at vælge: på jagt efter perfekt dækning

Først vil jeg fortælle dig om PVC film. Hvorfor om hende? Denne mulighed er mest populær, ikke kun i Rusland, men også i udlandet. Fordelene ved denne færdiggørelsesmetode er enkelhed, minimalt produktionsaffald, en lang række nyanser og teksturer (fra satin til glans), muligheden for en multi-level løsning.

- Vandtæt belægning - en god mulighed for badeværelser. Den belastning de kan modstå med en pludselig overraskelse fra naboerne fra toppen - op til 100 liter pr. 1 m².

- Meget populære ikke-standardiserede overflader - for eksempel loftet "stjerneklar himmel". Filamenterne i den optiske fiber, adskilt af en lyskilde, skaber effekten af ​​flimrende konstellationer. Du kan aktivere eller deaktivere "himmel" med fjernbetjeningen.

- Modtagelighed for mekaniske påvirkninger - At gennembore eller beskadige et sådant lærred er nemt, fordi det bare er en film, der er bange for skarpe hjørner.

- Tilstedeværelsen af ​​sting er ikke så æstetisk tiltalende som vi gerne vil. De fremtrædende bands kan blive, hvis installationen er dårlig.

- Efter installation i rummet i flere dage vil der være en ubehagelig lugt - det er trods alt en PVC belægning, der bringer en karakteristisk "duft" til rummet. Hvis det ikke forsvandt efter et stykke tid, solgte du et maleri af dårlig kvalitet, og du skal finde ud af forholdet til producenten. Jeg råder dig til straks at kræve alle certifikater, der bekræfter købsikkerheden - både miljø og brand.

Klassikere af genren: Gipslofter

Dette er en traditionel løsning - oftest findes denne metode til efterbehandling i gamle bygninger. I fremtiden kan de på denne måde forberedte belægninger enten være dækket af et lag maling (du vælger farven efter eget valg), eller det kan klistres.

Derefter skal du gipsere den forberedte overflade for at fjerne uregelmæssigheder, fylde små revner og fordybninger. Fra resultaterne af denne fase afhænger ikke kun af typen af ​​loft, men også på dens drift.

Dernæst følger maleriet - foretrukket for lyse farver.

Ulemper - en masse omhyggeligt arbejde, mange fejl, hvis aftalen er udført af amatører, umuligheden af ​​at installere lysdioder og spotlights.

På spørgsmålet om hvordan man laver lofter, bliver du straks besvaret - pudset! Argumenter for tilhængere af denne metode foretrækker det for billighed. Og jeg kan ikke være enig i, at denne mulighed er ideel.

Hvilke lofter gør i lejligheden nu: gipsvæg

De kaldes også multi-level. De er lavet af et kompositmateriale, lavet i form af stærke papplade med et gipslag og additiver til en højere densitet - specielle tilsætningsstoffer. Med gipsplader er overfladen nivelleret, og kommunikationen er skjult.

Kontor klassikere: Armstrong loft

Dette er en anden type lofter, der hovedsagelig er installeret i kommercielle og offentlige bygninger. Kernen i dette belægningssystem er fastgjort på basisfladen og dekorative paneler, der fylder de dannede celler. Fordele ved en sådan løsning er den oprindelige tekstur, evnen til simpelthen og æstetisk at skjule ledninger og rør, overkommelig pris, nem installation. Men fugt er den største fjende af sådanne belægninger, og jeg kan ikke kalde dem universelle igen.

Om en ideel variant til et sådant designprojekt vil jeg næsten ikke fortælle om det, og samtidig - en deltager i vores liste.

Plastlofter - Fremtidens æstetik

Efter at have skrevet en sådan undertekst tænkte jeg: har vi brug for en sådan fremtid? Men plastik er ikke noget, jeg gerne vil se i et hyggeligt og beboet rum. Alt på grund af manglerne i dette materiale - kunstighed, skrøbelighed, overdreven enkelhed. Systemet til fastsættelse af sådanne overflader er som følger: Paneler og hjælpedele installeres på kassen fra bjælkerne.

Hvad et loft at lave i stuen: Adel af et træ

Så vi kom til den mulighed, som jeg synes er optimal. Træet har længe været synonymt med god kvalitet og respektabilitet og eksklusive projekter fra eg, bøg, fyr - et tegn på god smag. Denne løsning er ude af konkurrencen, da hverken strækbeklædning, plastplader eller gipsplader kan sammenlignes med træ i styrke, æstetik, holdbarhed.

Til at begynde med er dette materiale et af de mest almindelige. Dens fordele:

2. Komfort i rummet - varme farver i bøg, eg, pære eller kirsebær - det er det der skaber og sætter atmosfæren og med det humør.

3. Muligheden for at vælge en stilfuld version af finishen - efterligning af strålen, falske bjælker, selv det originale tapet - nedenfor vil jeg tale om de eksisterende måder at omdanne interiøret lidt mere.

4. Alsidighed - brugen af ​​trælofter blev mulig ikke kun i "tørre" rum, men også hvor der er høj luftfugtighed. Selvfølgelig, efter behandling med særlige imprægneringer.

Hvordan vælger du det rigtige materiale?

Det er nødvendigt at finde ud af, hvilken del af bagagerumerne der blev lavet. Kernen er mest modtagelig for forekomsten af ​​revner. Så fastsættelse af en sådan detaljer på et søm er en risikofyldt forretning. Men hvis hovedvalgskriteriet for dig er vandbestandighed, er den bedste løsning ikke fundet.

Ved udvælgelse af elementer fra træ til afslapningslokaler med høj luftfugtighed er det især vigtigt ikke at glemme den omfattende behandling med imprægneringer, voks osv.

Og nu overveje de vigtigste materialer til lofter, finde ud af deres fordele og ulemper.

Især populær på grund af dets tilgængelighed, bred rækkevidde og nem installation. Den største efterspørgsel er for produkter fremstillet af fyrretræer, plader, plader mv. På siden af ​​dette materiale er fremragende kvalitet og æstetisk udseende.

massivitet og bredde. Glem ikke denne funktion, når du opretter et designprojekt.

Hvilket loft at lave i rummet, hvad ser bedre ud, og om det er muligt at eksperimentere med detaljer fra træ? Ovenfor forsøgte jeg at bevise - der er mange muligheder for at færdiggøre elementer fra det ædle materiale, og det er op til dig at bestemme hvilken man skal vælge. Fra mig selv vil jeg tilføje, at enhver ide - en fyrkasse eller coffered varianter fra FOREST GROUP - passer perfekt ind i det klassiske interiør, hvor træets varme energi dominerer.

Hvad er det bedste loft i en lejlighed?

Hej alle sammen! Nu havde jeg et spørgsmål om loftet i lejligheden. Hvor bedst kan man lave et loft: maleri eller stræklofter. Først i køkkenet? For det andet, i soveværelset og generelt, i den tredje på badeværelset? Om fordele og ulemper, læser jeg, men tror du, at du vil rådgive fra personlig erfaring? Med taknemmelighed.

Det bedste svar

Andre spørgsmål om dette emne

En væg i køkkenet vil blive lagt ud mursten. Skirt lim på tre vægge, og mursten går til loftet? Eller hvordan? Fortæl mig, tak.

i venstre hjørne af støtte er der næsten ingen. Jeg vil gerne have arbejderne at ombygge rådgive hvordan? Væggen over for at adskille?

God eftermiddag. Vi skal installere stræklofter i lejligheden. Rådgive installatørfirmaet eller koordinaterne for teamet af specialister. Vi bor i Moskva. Tak på forhånd.

Hej Hjælp rådgivning. Jeg har en indgang til omklædningsrummet (se billede). På grund af den lille størrelse af korridoren, vil jeg gøre denne væg fra et spejl. Jeg planlægger at lave et dørrum med et spejl. Men jeg ved ikke, hvordan man laver et spejl på resten af ​​væggen. Hvis du gør det.

Professionelle, fortæl mig venligst, med dette spørgsmål. Jeg ved ikke, hvem jeg skal spørge om. De kom til lejligheden i dag, før de accepterede det, og fandt et billede i hjørnerummet i hjørnet under og over. Og under loftet over vinduet. Se fotoopvarmning.

 • Sekundære boliger. Området er 82 kvm.

  En anden balkon. Denne type hus er udbredt, det er murstenmonolitisk.

  Dette projekt er lavet i en stil, der ikke så ofte ses i interiører.

  Her er, hvordan interessant er nogle gange kæden af ​​begivenheder: Du køber et hus i Moskva.

  Hilsner, kære læsere! I dag vil jeg fortælle dig om vores nye implementeret.

  udstillinger

  • Vores land "ecolift" på 9 pladser48
  • Forår skala1
  • Folk uden fantasi har brug for rådgivning)))7
  • To forskellige historier: en dreng og en pige43
  • Er der nogen mening i ombygning?21
  • Et skraldespand til en familie på tre.2
  • Stil: den gamle mand. Del 4.81
  • 87 pladser pr. Familie 6 personer1
  • Regelmæssige ændringer eller møbler til vores retro dacha27
  • Er det lovligt at skifte badeværelse og toilet på steder?5

  Administrationen af ​​webstedet er ikke ansvarlig for udsagn og handlinger fra brugere af webstedet på alle sider på webstedet, samt for rigtigheden af ​​de oplysninger, de angiver.

  Hvad er de bedste lofter at lave i en lejlighed - råd fra erfarne bygherrer

  Kapitalreparationer rejser altid spørgsmålet om, hvilke lofter der er bedre i en lejlighed. Lad os kort gennemgå hovedtyperne af loftsbeklædning, bestemme deres mangler og fordele. Vælg hvad der passer bedst til pris, kvalitet og udseende.

  Fordele og ulemper ved forskellige lofter

  Det er en klud, der er fastgjort på en profil af plast eller aluminium og ligger under hovedloftet. Hvis der ikke er noget ønske om at niveauere, prime og male loftet, skal du skjule fejlene under PVC-folien eller under kluden. Samtidig betragtes et sømløst stofbelægning mere holdbart end et PVC-ark. Før installationen skal alle revner forsegles. En prototype af moderne spændingsstrukturer kan betragtes som et draperedrabbet loft i det antikke Grækenland.

  • Det overlever nemt oversvømmelser fra naboer ovenfra, hvilket betyder at du ikke kan bekymre dig om, at tapet, møbler og loftet vil blive forringet.
  • Det er brandsikkert, miljøvenligt, falder ikke fra sollys.
  • Modstår en belastning på 100 kg / m2. Kan skjule ledninger, rør, bjælker.
  • Et rigt udvalg af farver og teksturer (ruskind, glans, satin, kompis). På PVC film kan du anvende et hvilket som helst billede (fotoudskrivning). Hvis det ønskes, kan et sådant loft laves på flere niveauer (for eksempel i form af en buevalv).
  • Stofudgave kræver ikke individuel justering, ingen søm, rullebredde op til 5 m, længde - alt efter dit ønske. Det tager kun 2 cm af højden af ​​rummet. Effektivt ser "flydende" loft, som har baggrundsbelysning omkring omkredsen.
  • Hurtig installation. Du kan sætte loftet på medium kompleksitet om en halv dag. Tøj strækkes før reparation af væggene, men efter alle de hårde støvede operationer og efter ledninger.
  • Garanti - 10 år.

  • Når der svejses band af PVC på dem, forbliver en søm, der kan ses på spejletaskerne med et stort område.
  • Må ikke modstå negative temperaturer.
  • Lamperne i spændingsloftet har en effektgrænse. Glødelamper - 50 W, halogen - 35 W. Ellers vil loftet overophedes, strækkes og sænkes.
  • Høj pris (fra 35 $ 1 m2) og muligheden for skade med et skarpt skæreobjekt.

  Stretchloft kan have en anden tekstur. Glansoverfladen er interessant for sin spejl effekt, hvilket gør loftet "højere". Matte tekstur giver ikke glans, har en dyb farvemætning, er en universel mulighed for et værelse af enhver stil. Og satinloftet ser pearly hvid ud på grund af dets glatte terræn og gode reflekterende egenskaber.

  Byggematerialet af to lag karton med en gipstest inde i dette kaldes gipspap. På træ- eller metalprofiler, der skaber en rammestruktur, læg og fastgør pladerne på gipsvæggen. Glasulden, som er anbragt indeni, virker som en lydisolerende enhed. Et sådant loft er en slags hængende.

  • Giver mulighed for at realisere enhver designidee og skabe et loft for enhver konfiguration og størrelse, herunder en multi-level relief.
  • Evne til at installere halogenlamper.
  • Holdbarhed og pålidelighed. Robust, men let konstruktion.
  • Om ønsket kan dette loft males.
  • Udsæt ikke skadelige kemikalier.
  • Det har brandsikre egenskaber på grund af et lag af luft og specielle fyldstoffer.

  • Hvis bygningen er monteret i køkkenet, skal du købe en elskabe. Ellers vil damp og sod forurene overfladen, og loftet skal males hvert år.
  • Det er umuligt at vaske belægningen fra GCR, såvel som at bruge den i vådrum, det vil sige for et badeværelse fungerer denne indstilling ikke.
  • Vandholdningen er 50 l / m2 (mindre end spændingen). Efter oversvømmelse mister gipspladen sit udseende og kræver udskiftning (rammen forbliver den samme).
  • Det anbefales at bruge i en rumhøjde på 3 m. Strukturen "spiser" plads i 5-20 cm, afhængigt af dens form.
  • Kvalitativt udfører installationen selv, det er problematisk, du bliver nødt til at ringe til mastrene, hvilket øger omkostningsdelen af ​​reparationen.

  Dette er et moderne efterbehandling materiale, der er blank eller tekstureret, med en bredde på 25 til 40 cm og en række farver (herunder dem med tegninger).

  Ved køb vælges paneler med mange ribben - de er stærkere og stærkere. Kontrollér panelerne for fleksibilitet og find ud af om de er let forbundet sammen (leddene skal være pæne). Ved let kompression bør der ikke forekomme revner på overfladen af ​​materialet. Hvis dit ægte loft er fladt, kan panelerne limes med flydende negle, men oftest lægges de på en ramme lavet af metal eller træ.

  Siding er en slags PVC eller træ trim. Det var oprindeligt beregnet til ydre overflader, derfor har den højere styrkeegenskaber.

  • Loftmaterialet er ikke antændt, påvirkes ikke af svampen, frigiver ikke toksiner. Derfor kan denne type dekoration bruges i badeværelser og i badeværelser.
  • Brænd ikke under påvirkning af sollys og kunstigt lys, belægningen kan vaskes med rengøringsmidler.
  • Hvis du har brug for at indstille rummet (for eksempel køkken), vil sidesporet hjælpe med at skelne arbejdsområdet fra spisestuen.
  • Over kassen kan du udføre ledninger, ventilation og kloakrør. Og adgang til kommunikation vil være tilgængelig, fordi flisen nemt kan demonteres.
  • Relativt lav materialeomkostning (ca. 2-6 $ pr. 1 m 2).
  • Let installation, hvilket betyder, at et sådant loft kan lægges på egen hånd og redde på mesterens arbejde.

  Ulempen ved PVC-paneler:

  • Skrøbelighed. Kræv omhyggelig håndtering, når du arbejder. En lejlighedsvis mindre påvirkning med instrumentet kan efterlade et mærke.

  Øko-venligt og "åndbart" loft. Hvis teknologien overholdes, kan du opnå en glat, pæn, hvid overflade. Ingen særlige færdigheder er påkrævet. Inden hvidvaskning foretages vask, udjævning og priming. Maling med vandbaseret maling er en god, lav budget måde at opdatere loftet på.

  • Ideelt set, inden arbejdet påbegyndes, oprettes et designprojekt af rummet. I dette tilfælde kan du sikre, at loftet er i harmoni med væggene, gulvet, møblerne. På internettet kan du downloade en færdig tegning af et falsk loft.
  • Bestem for hvilket rum du vælger efterbehandling materiale. For stuer er den vigtigste betingelse miljøvenlighed (kræver kvalitetscertifikater fra sælgeren). Til loftet på badeværelset og køkkenet er der yderligere krav: fugtmodstand, god præstation.
  • Uanset hvad du vil lave loftet i lejligheden, skal du tænke på belysning. Lys er vigtigt ikke kun fra et funktionelt synspunkt, det er et vigtigt element i indretning, skaber den rigtige atmosfære, fokuserer på bestemte områder af rummet. For at specificere, hvor lamperne skal placeres, er det nødvendigt inden installation af loftdækslet.

  Vi konkluderer med, at den ideelle mulighed for stuen eller soveværelset - strække loft eller gipsplader. PVC paneler vil være passende i korridoren, bad og toilet. Siding er tilrådeligt at anvende på balkonen. Et maleri eller hvidvaskning er populært som billige måder at efterbehandling på.

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  9 + 1 =