Hvilke billeder kan ikke hænges hjemme?

Aura Doma.ru

Ved at hæve husets mure var vores forfædre sikre på, at de var ved at lægge en defensiv linje, gennem hvilken enhver urent kraft ikke ville tørre at krydse.

For en byboende skaber planter en særlig psykologisk atmosfære, ofte for mange er det den eneste mulighed for at komme tættere på naturen,

Ofte er vores hus fuld af alle mulige ting, som vi er så vant til at vi længe har holdt op med at bemærke dem. I mellemtiden hver

Nogle gange, især på dystre regnfulde dage, tårer den dårlige grinhed i omverdenen sjælen fra hinanden. En mand beder til Gud, så han vil give

Hvad er visualisering efter alt? Dette er det stærkeste værktøj til opnåelse af det ønskede resultat.

Hvilke billeder kan du hænge derhjemme?

I dag er det interessant at dekorere væggene i lejligheden er ikke svært. Til din tjeneste ikke kun kompetente designere, men også et stort udvalg af materialer og tilbehør. Nu er huset dekoreret med vaser, statuer, forskellige dekorationer og malerier.

Før du hænger et billede, er det tilrådeligt at bestemme, hvilke du ikke skal hænge. Hvis du ønsker at dekorere soveværelset, er det ikke helt passende sjovt billede af vilde dyr, er det ikke nødvendigt at vælge billedet og portræt format ensomme mænd eller kvinder, undgå indsendelse af enhver form for bevægelse - i soveværelset bevægelse ville forstyrre rekreation. Der er ikke plads i soveværelset til forskellige damme, seascapes og vandfald. Her er det hyggelige landskab og smukke blomster det bedste sted at skabe komfort og fred. Af stor betydning er det indtryk, som billedet, ikke bukke under for de bønner og råd for fremmede, til at stole udelukkende på deres egne følelser. Bemærk rammen på det valgte billede til soveværelset - det bør være lavet af træ nødvendig og dermed opretholde en god aura i dit soveværelse.

Når du først kommer til din lejlighed eller hus et maleri, derefter definere de primære farver i det indre af dit hjem, er det ønskeligt, at disse farver er til stede i filmen. Fra indretningens stil afhænger og arbejder, som du skal være opmærksom på. Hvis du har set minimalistisk atmosfære, udsmykningen af ​​værelser, tæt på stil med "high-tek9raquo, er det mest sandsynligt kunne have været stoppet deres opmærksomhed på en meget god sort-hvid fotografering, abstraktion og surrealisme.

Find et godt billede til stuen er svært, her er der i tillæg til deres egne fornemmelser det tilrådeligt, at arbejdet reagerer på stil og overordnet farve. Maleri er dyrt, så du kan først vælge en god kopi af det arbejde, du kan lide. Dette er ikke svært, især da en kopi kan gøres til ordre. Du er velkommen til at vælge et billede, der ikke forårsager negative følelser, det er sandsynligvis det, du leder efter. For stuen er værkets plot ikke ubetydelig, for det er det indvendige mål. Meget harmonisk passer ind i sådanne rum er billeder af stille vand med en sejlbåd (godt, hvis han ser ind i rummet med sin næse - det vil bringe held og lykke og penge). Sådanne billeder forårsager følelser af fred, friskhed. God til et fælles rum sommerlandskaber, en skovkirtlet, oplyst af solen, blomster stilleben, en stille gårdhave. Hvis rummet ikke er lyst, kedeligt, så vil arbejdet med lyse, mættede farver tiltrække og dekorere din stue.

Billedrammen skal nødvendigvis passe organisk ind i rummets overordnede stil og harmonere med møbler eller tilbehør.

Med hensyn til størrelsen på det valgte billede er det nødvendigt at tage hensyn til rummets dimensioner. I bymæssige typiske lejligheder ser værker af vandret format bedst ud. Hvis du vil arrangere et billede over sofaen, så skal bredden være halv bredden af ​​sofaens bagside. Hvis du vil placere to eller tre billeder, øges det besatte område, men 1/3 af væggen skal være fri, fordi hvis væggene er for fulde, ser rummet visuelt mindre ud. Helt små billeder tiltrækker ikke opmærksomhed, og deres rolle i design reduceres til nul.

05.05.2015 Husdekoration med blomster

Det har altid været sådan: hvor mange mennesker bor så meget og forsøger at dekorere dit hus med original dekoration, møbler, blomster. Dette ønske er særdeles forståeligt, fordi jeg ikke kun ønsker at glæde min krop i hvile, men også i min sjæl.

02.02.2015 Billeder til soveværelset

Når udsmykningen af ​​huset med malerier var et privilegium for de rige mennesker, kan den vellykkede person diversificere det indre af hans hus. For cirka 200 år siden blev maleri i huset understreget ejerens status, finansielle stilling, i dag takket være den kompetente brug af malerier, skabes individualiteten og unikheden af ​​situationen.

09/16/2014 Fur tæpper

Den længste vej i civilisationen gik gennem pelsen - fra enkle ufordelagtige skind til fashionable produkter så populære i dag. Flere neanderthaler havde pelsbeklædninger og skjulte sig med dyrehud, der flygtede fra sne og frost.

For at sikre fred i børnenes værelse bør den være placeret i nord; og i rummet til spil er det nødvendigt at opretholde en kreativ start,

Vores nyhedsbreve

© Kopiering af webstedsmaterialer er forbudt uden et hyperlink til kilden og forfatterens anvisninger.

Billeder i form af Feng Shui

Når der er alt, der er mest nødvendigt for livet, begynder en person at omslutte sig med luksus og smukke ting, for eksempel malerier.

Ifølge læren fra Feng Shui kan malerier påvirke forskellige områder af vores liv væsentligt, vi behøver kun at vide og overholde visse regler, når de vælges og placeres.

Prøv at overholde en række feng shui anbefalinger, når du vælger et billede til dit hjem.

Først og fremmest skal billedet lide og forårsage positive følelser. Hvis du kigger på hende, har du nogle forstyrrende, vage følelser, tænk over, hvad dette kan forårsages.

• Billedet skal ikke vise noget negativt, aggressivt, livløst, døende.

• Billederne med abstrakte billeder er ikke særlig gunstige, set fra feng shui, i et beboelseshus.

• Hæng ikke i stuen hvor du sover eller bruger meget tid, portrætter af afdøde slægtninge og flotte mennesker, billeder af berømte sangere og skuespillere. Disse billeder bærer dårlig energi. I ekstreme tilfælde kan du hænge portrætter af dine idoler på kontoret eller på kontoret.

• I soveværelset, især i sengens overflade, er det uønsket at hænge vandlandskaber.

• Det antages, at paneler med tørrede blomster og insekter spredes omkring sig selv død energi. Men dette gælder ikke for varer fremstillet af træ og halm. Disse materialer absorberer og springer sig selv om Yang-energien, solenergiens energi.

• Meget gode malerier fra sten, for eksempel fra ravfarvet. De bærer en meget stærk positiv, helbredende energi. Det er særligt fordelagtigt at placere disse billeder i sydvest, vest, nordvest, nordøst, i centrum af dit hus. Det er meget godt at hænge et sådant billede over middagsbordet.

• I nord må man ikke hænge billeder med billedet af solopgang, solnedgang, mættet rødt eller orange nuancer.

• Hæng ikke billeder med vand bag ryggen, især på din arbejdsplads derhjemme og især på kontoret. Bag din ryg på din arbejdsplads er det meget godt at hænge et billede af et bjerg eller et andet objekt, der giver en følelse af stabilitet og pålidelighed.

• Hvis du er fokuseret på dit forhold til din partner i et ægteskab eller en elsket en, i intet tilfælde ikke hænge i soveværelset med et billede af en ensom mand, uanset om dit soveværelse er i hvilken sektor af huset. Billedet med to piger, mænd mv er også uhensigtsmæssigt.

• I soveværelset kan du hænge billeder, der giver en følelse af stabilitet og ukrænkelighed. Hvis du har brug for en lille forfriskning af forholdet til din ægtefælle, kan du hænge her billeder af blomster, især pæoner.

• Meget vigtigt er, hvordan du fik billedet. Enhver gave fra hjertet eller givet af en person, der elsker dig, kan oplade en ting med meget positiv energi.

• Køb ikke et maleri specielt til indretningen, vælg farve på tapet eller møbler. Meget vigtigere er det, der er afbildet i billedet og overholdelse af feng shui anbefalingerne nævnt ovenfor.

Hvilke billeder kan ikke hænges hjemme?

Malerier og deres betydning i huset ved Feng Shui

Hvordan vælger du et billede? Billedet skal først og fremmest behage dig, forårsage kun behagelige fornemmelser og følelser. Hvis billedet forårsager intern lindring, tilfredshed og ro, så har du lavet det rigtige valg. Se på billedet, og hvis det gør dig noget negativt, spænding eller stress, angst, i dette tilfælde er det nødvendigt at opgive en sådan udsmykning af interiøret, fordi en god energi i huset maleriet ikke vil bringe.

Det er ikke nødvendigt at hænge i lejlighed eller hus malerier af ruiner, fattigdom, brudte retter, brudt tørt træ, obskure figurer eller tegn, især hvis du ikke kender deres betydning. Billeder skal bære energien af ​​aspiration, velstand og vækst. For eksempel modsat skrivebordet er det godt at hænge et billede af en vej, der går ind i afstanden eller horisonten, så du kan se udsigten til vækst, velstand. Billedet af bjerge og snedækkede bakker giver dig en følelse af sikkerhed og permanentitet. Men lad os analysere, hvilken slags billeder der passer til hver zone i lejligheden eller huset.

Gæster der kommer til dit hus i første omgang falder ind i gangen. Til dette formål er billeder af imponerende størrelser med et generelt indhold perfekte, det kan være landskaber og stilleben og billeder af dyr, billeder, der skildrer byens landskaber. Det er generelt antaget, at malerierne i gangen distraherer gæsterne fra andre lokaler i dit hjem og kan beskytte den indre verden af ​​lejere mod negativ indblanding. For at tiltrække rigdom til huset, hæng et billede af "pengetræet". Pengetræet er et uforanderligt symbol på rigdom og tiltrækning af penge. Det er meget vigtigt, at du ser et ulige antal frugter, bær, blomster, mønter på dit træ. Dette billede er bedst at placere hoveddøren, så ville den kontante gik til dit hus .. Og du kan dække en bred vifte af hånd - fra en ferie i anledning af femårsdagen for virksomheden - før annonceringen af ​​en lukrativ kontrakt med en ny postavschikom.No kommer, at med dette værktøj Du kan foretage et nyhedsbrev eller organisere på dit websted et katalog over artikler om ethvert emne. Hvis du vil, kan du også forbinde kommentarer til indlæg og deling i sociale netværk.

Dette værelse er vigtigst andet i soveværelset, og hvis dette værelse kombinerer både soveværelse og stue, er det værd at være særlig opmærksom på at dekorere det indre af dette værelse. Til stuen er billeder i bevægelse, for eksempel billeder med løbende heste eller flyvende fugle, egnede. Sådanne billeder på feng shui bærer strømme af positiv energi og opfrisker værelset. Det anbefales at hænge billeder, der passer til husets livsmål og ønsker. Malerier af landskaber og skibe tiltrække penge ind i huset magt, malerier af blomster og sommerfugle-overflod, og mountain og skov natur, ro og sikkerhed.

Køb et hus, en dacha, en lejlighed hjælper med at tegne et hus, det kan være af enhver størrelse, men nødvendigvis en, hvor jeg gerne vil bo. For nogle er det et lille hus i en landsby omgivet af blomster og træer, og for nogle er det en hyggelig lejlighed med havudsigt. Enhver bygning vil bidrage til at forbedre levevilkårene. Men det grundlæggende princip for Feng Shui er: alle tanker materialiserer, hvad du stræber efter, får du. Derfor ser du på dine drømmes hus hver gang du oplever positive følelser og nærmer dig det eftertragtede mål. Det er bedst at placere dette billede i stuen på et fremtrædende, godt oplyst sted.

At vælge et billede i soveværelset er vigtigt at overveje en vigtig regel - billedet bør ikke bære aggression. I soveværelset hviler en person og sjæl og krop. Hæng derfor ikke i soveværelset for dynamiske scener: vandfald, stormfulde vandstrømme eller vulkaner. Giv præference til rolige motiver og historier. For soveværelset, hvor ægtefællerne er bosiddende, vil billeder med billedet af peonies perfekt passe. Disse blomster symboliserer kærlighed, troskab og konstans. For mennesker, der bor alene, anbefales det at hænge et billede på sengen, der symboliserer de to enheders enhed. For eksempel et par duer eller et billede af to elskere. Sådanne billeder vil bidrage til at etablere et personligt liv og finde en sjælkammerat.

I soveværelset anbefales det ikke at hænge billeder, der skildrer vandfald og vand. Sådanne billeder vil påvirke søvn og dit velbefindende negativt.

Hvad angår de processer, der finder sted i køkkenet, kan de alle henføres til træets elementer. Derfor er køkkenpladsen meget nyttigt at dekorere ting, især malerier, i grønne toner. Det kan være forskellige landskaber, træmotiver, rolige billeder af vand, marker, skove og så videre. Ved hjælp af rigtigt udvalgte malerier i køkkenet kan du medbringe velstand til huset. Ifølge Feng Shui har stilleben en gavnlig indvirkning på materialets situation. Billeder af saftige frugter eller blomster er i stand til at aktivere pengestrømme af energi. Lyse farver, især rødt, er også et symbol på en stærk positiv energiladning. Det er trods alt det, der tilhører elementerne i ilden og støtter alt relateret til hjemmet, familiehjerte.

Når man vælger et billede i en børnehave, er det meget vigtigt at se på den meget småbarn, der ejer dette værelse. Se nærmere på, hvilke farver din baby foretrækker mest, og gennem hvilken han får de mest positive følelser. Hæng i rumbilledet, så fyldt som muligt med disse farver. Meget god til børns billede, der skildrer solsikker. Det er et symbol på solenergi, liv, sundhed og velstand. Det menes at han er i stand til at køre væk onde ånder. Hans billede er godt placeret i en studerendes eller elevers rum - det bliver lettere for ham at klare træningsbelastningen. Negativ energi kan ikke modstå tilstedeværelsen af ​​"Sun Flower", også dine solsikker kan placeres i den østlige eller sydøstlige del af husets rum.

Vi håber, at vores råd vil hjælpe dig, når du vælger et billede til at dekorere dit hjem!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

8 + 1 =