Sådan reducerer du højden af ​​døråbningen

Sådan reduceres det interne mellemrum i bredde og højde med dine egne hænder

Ombygningen af ​​det indre rum, reparationsarbejde kræver ikke ofte en mindre døråbning. Vær ikke bange for omfanget af kapitalværkerne, fordi selve processen er ret simpel. Gør en åbning mindre med dine egne hænder acceptabelt, men først skal du beslutte dig for en metode, som ændrer åbningernes størrelse. Der er trods alt flere.

Måder at reducere indvendige åbninger

Reducer størrelsen af ​​indvendige døre til standard dørstørrelser kan kræves under forskellige omstændigheder.

Skitse af ombygning med reduceret døråbning

Doorway brugerdefineret størrelse i boligblokke findes i stort set alle hjem - en højtidelig passage i stuen (i hjemmet kendt som hallen). Så de mest almindelige grunde, der burde flytte husstanden for at reducere åbningen:

 • betydelig ombygning af lokalerne
 • en designløsning til indretning, hvor et frit vægområde er mere nyttigt end en bred åbning;
 • en stigning i det nyttige rum til at arrangere yderligere møbler;
 • opvarmning af rummet ved at reducere passagen
 • Standardhøjden på døråbningen i forhold til højdeaflæsningerne i Den Russiske Føderations område er 2 meter. Derfor er årsagen til at reducere åbningsstørrelsen i nærværelse af ikke-standardspændinger i boliger eller andre lokaler åbenlyst.

Der er flere muligheder for at besvare spørgsmålet om, hvordan man reducerer døråbningen. Hver af dem indebærer konstruktion, i større eller mindre grad. I dette tilfælde kan de skelnes med hensyn til det dekorative kompositmateriale.

Udformning af åbninger med ændrede parametre

Så reducerer vi åbningernes størrelse som følger:

Fra synspunktet om grundlæggende ændringer i opførelsen af ​​passagen mellem de tilstødende rum er der praktisk taget ingen. Du skal blot ændre åbningens dimensioner til størrelsen af ​​dørstrukturen. Omkredsen selv forbliver uberørt, med bevarelse af rektangulære konturer. I dette tilfælde forbliver den indre visuelle åbning den samme, men det ekstra område af væggen og selve rummet tilføjes.

Buen er en konstruktion, der gør det muligt ikke kun at reducere døråbningsbredden, men også at undervurdere det. Denne mulighed gør det muligt for dig at gøre åbningen ikke kun mere funktionel, men også den vigtigste indretning af rummet. Samtidig kan det kaldes vellykket, hvis der er en hensigt at genskabe pladsen i tilstødende rum, da den buede bue ikke forudser installationen af ​​dørproduktet.

Standard åbning, understated transom

Den grundlæggende funktionalitet i passagen i denne variant for at reducere passagen kan bevares, hvis du indsætter en dørblok med de relevante dimensioner og skaber en transom over rammen. Dørens åbning fra den ene eller begge sider er syet med udvalgt materiale, og ovenover er et dekorativt element, der vil dekorere rummet og lette en yderligere kilde til lysindtrængning.

Kernen er dette design et buet hvælving, der giver dig mulighed for at fylde døren halvvejs eller tegne den i krøllet form. En af siderne kan ikke reduceres, men blot at udstyre hylder eller et smalt skab under dekorativt farvet glas.

En matchet plan for den fremtidige dekoration eller den sædvanlige indsnævring af åbningen indebærer anvendelse af en særlig type teknologi, som vil blive brugt i arbejdet. Før arbejdet, og sandsynligvis stadig i planlægningsfasen, anbefaler vi at lave en plan, hvor vil være:

 • Et fremtidigt syn på åbningen er trukket;
 • Nøjagtige dimensioner fjernes;
 • og visualisere hele denne struktur i sin naturlige form.

Skitse af den fremtidige åbning under hensyntagen til alle anvendte materialer

Beregning af den nødvendige mængde materiale afhænger af den anvendte type materiale. Det er således muligt at reducere åbningsstørrelsen ved hjælp af sådanne materialer:

Mursten murværk vil være nyttigt, hvis du vil skabe en solid monumental passage af en smalere størrelse. Teglsten er en ret arbejdskrævende byggeproces for at reducere døråbningen. Derudover skal en mursten fjerne et bestemt område af gulvbelægningen for at forbinde murværket til pladen, hvis handlingerne finder sted i lejligheden.

Samannye blokke, i sammenligning med murværk, vil spare tid på lægning på grund af den øgede størrelse. I sådanne tilfælde anbefales sådanne blokke at benytte i bygninger, hvor vægtykkelsen er lig med bygningselementets tykkelse.

Sibit til indvendig og udvendig arbejde

Gasblokke er nemme at anvende i byggearbejde, og især for at reducere passagen som murværk. Årsagen til dette primært i lethed af produkter, samt en blok af sibit kan erstatte omkring 15 stykker af keramiske klodser. Sibit kræver ikke ekstra opmærksomhed på den hårde finish, som en mursten. Selve materialet er udstyret med varme- og støjisoleringsegenskaber samt dampgennemtrængningsniveau, der overstiger murstensværdien.

Samt alle fordele ved et moderne byggeprodukt er tilføjet og enkelhed i lægning: Blokken kan saves, bygges eller skæres om nødvendigt.

Om nødvendigt indsnævre indvendige døråbninger kun få centimeter, er det acceptabelt at anvende en enkel metode til at pladse overfladen af ​​passagens endevægge. En sådan korrektion af de overordnede dimensioner kan være ret tilstrækkelig til at passe til den overtagne blok af dørstrukturen.

Med gipsplader er det tilladt ikke kun at reducere passagen, men også at skabe en dekorativ variation. Materialet er tilgængeligt i detailhandelen, nem at bruge og egnet til efterbehandling af enhver form for overflade.

Det er ret nemt at indsnævre passagens lodret ved hjælp af en bar og brædder, men moderne mestere, på trods af simpelthen af ​​teknologien, brugte sjældent træ til sådanne formål. Årsagen til dette ligger i materialets fysiske ustansighed, det vil sige et naturligt træ har egenskaben at "gå" under indflydelse af fugt eller et temperaturfald i rummet. Så den dekorative finish af vægoverfladen kan ophøre med at behage alt efter en kort periode.

Indstillinger for at reducere døråbningen

Udvælgelsen af ​​en bestemt type materiale til arbejde for at reducere størrelsen af ​​de indre krydsninger afhænger af de fastsatte mål. Det vil sige, om du vil have et dekorativt element med ekstra hylder i åbningen, eller bare indsnævre overgangen for at indstille standarddørstørrelserne der.

Hvis du er i tvivl, skal du ikke tøve med at tage med dig, og i byggeriet butikken udarbejdet en skitse af den fremtidige åbning, tjekke med sælgeren og træffe det rigtige valg af denne eller hin type materiale og mængde.

Nedenfor vil vi overveje de vigtigste punkter i arbejdet med murværk og gipsplader, som med de mest almindelige byggematerialer, der anvendes i private strukturer. Selvfølgelig anbefales det at forberede døråbningen på en særlig måde: Demonter den gamle enhed og reparér den beskadigede væg på væggen.

Begrænsning af blænde med murværk

Til installationsarbejde på støbning af mursten er det nødvendigt at tage sig af tilgængeligheden af ​​hjælpeværktøjer:

Værktøj til arbejde med murværk

Murværk til indsnævring af døråbningen

Murværket falder på en cementmørtel med følgende sammensætning: vand, 3/4 tør cement og 1/4 sigtet sand. Opløsningen blandes med en konsistens af medium densitet. Lægematerialet er lavet på en flad overflade, og for styrken af ​​vægdelen er armeringen lagt: 3 stykker kan bruges over enden og 2 langs væggen.

Den øverste del er bygget ved hjælp af forstærkning, mursten og bar. Først til endekanterne af væggene faste stænger, som passer fittings (2 afsnit af stangen), hvortil æglæggende mursten eller Cbit yderligere gjort. Overflader i det efterfølgende gips og vent på fuldstændig tørring af væggen. Efter alt er strålen fjernet fra spændingen, og dørrammen er installeret på det rette sted og bladet er hængt.

Reduktion af spændvidden af ​​gipsplader

Gipsvæg er fantastisk til enhver form for interiørarbejde, det er nemt og nemt at bruge. Materialet kræver ikke specielle færdigheder i byggebranchen, men der er brug for nogle værktøjer:

Værktøj til arbejde med GCR

For det første trækkes omridset af det fremtidige design på loftet og gulvet med en blyant, et niveau og en roulette. På tegningens højder skruer vi profilen. Herefter er væggen opbygget med skårne plader af gipsplader. Til vægoverfladen er arkene fastgjort ved hjælp af bygningslim og til profilen - selvskærende skruer. Endvidere er overfladerne formalet og pudset efterfulgt af dekorative vægdekorationer.

Hvordan reducerer du bredden og højden af ​​en stor døråbning selv?

Når reparationer udføres i en lejlighed, viser det sig, at åbningerne mellem tilstødende værelser er lavet for store, de er ikke egnede til installation af standarddøre.

Spørgsmålet opstår, hvordan man reducerer døråbningen, hvordan man gør dette arbejde med minimale omkostninger og høj kvalitet? For at besvare dette spørgsmål skal du overveje flere faktorer:

Begræns døråbningen er nødvendig under forskellige omstændigheder. For eksempel et redesign af værelset. At reducere den brede åbning gør det muligt at frigøre maksimalt ledig plads.

For at indsnævre eksisterende pass kan du bruge flere muligheder.

Idéer til løsning af problemet

Der vil ikke være store ændringer. Kun størrelsen af ​​åbningen ændres. Omkredsens form vil have den originale formular. Med andre ord bliver vægområdet større.

Nogle gange skal du reducere døråbningen og højden. I dette tilfælde er konstruktionen af ​​buen den mest egnede mulighed. Samtidig kan du spare ledig plads. Den øvre del af buen bliver smalere og en oval hvælving er bygget.

Det er planlagt at lukke åbningen delvist og udføre en figurramme. Dette arbejde er lettere at gøre ved hjælp af gips. I stedet for væggen kan du oprette en lodret partition og fylde det ledige rum med hylder. Dette layout betragtes som relevant, når rummet er omdannet til et studie og når zoneinddeling er færdig.

Reducer højden af ​​døråbningen, ændre bredden kan bruge en række forskellige materialer. Ifølge fagfolk er flere af dem egnede.

 • Mursten eller autoklav gasblokke (sybite). Dette materiale bruges i rum, hvor væggene er meget tykke. Bredden af ​​skillevæggen svarer til bredden af ​​byggedele. Mursten betragtes som et slidstærkt materiale, så det bruges i tilfælde, hvor det er nødvendigt at indsnævre døråbninger med ikke-standardmæssige dimensioner. Denne teknik er besværlig. For at installere blokke skal du fjerne gulvbelægningen i åbningsområdet for at forbinde murværket med de installerede gulvplader.
 • Gipsplader. Dette materiale er billigt, og let vægt gør det nemt at lave en skillevæg i rummet uanset væggenes materiale. Med gipspap kan du ændre højden på passagen, selvom væggene er lavet af beton.
 • Træbjælker. I dag bruges denne teknologi sjældent, selv når du skal bygge et lille område. Dette skyldes træets egenskaber. Hun kan ikke lide høj luftfugtighed og ændrer størrelsen ved temperaturspring.

Efter at have lavet et valg af et materiale, udfør skitsen af ​​den fremtidige blænde. Lav de nødvendige mål, beregne området og beregne mængden af ​​materiale, der kræves.

Blanking the Blocks

Materialet er meget stærkere end gipsplader. Mursten er vant til at arbejde med tykke vægge, når bredden af ​​skillevæggen er lig med murens dimensioner. For at udføre dette arbejde skal du have:

 • roulette,
 • niveau,
 • kapacitet
 • bygning mixer,
 • murske,
 • spatel
 • gummi hammer,
 • anker
 • sakse til skæring af metal,
 • træbjælke til at lægge åbningens overdel;
 • gips.

For at forstå, hvordan man reducerer åbningen til en dør i bredden, er det nødvendigt at kende sig til teknologien til at udføre sådan arbejde. Til fastgørelse af mursten laves en blanding, som omfatter:

Den resulterende masse skal have en medium konsistens. Du kan bruge den færdige tørblanding, der sælges i butikken. Det vil kun tilsættes vand og omrøres til en homogen masse uden klumper.

Hvad skal være konsistensen af ​​løsningen

Murstenlægning sker kun på en forplanet overflade. For at øge styrken af ​​forstærkningen er monteret. Det bliver en slags net. To stænger lægges langs væggen, to på tværs. For at skære stængerne skal du bruge en hacksav eller metal saks. Derefter lukkes den forberedte del af døråbningen med mursten.

Hvis det er planlagt at lægge sibil over indgangen, skal du først fastgøre træstrålen langs åbningens kanter. For at styrke armaturen, og så bliver mursten sat. Uden en spænder vil murværk ikke holde.

Sømmene er lukket med en trowel, og så er væggen dækket af gips. Når alt er tørt, fjernes bjælken, en kasse og dørblad sættes.

Når der arbejdes med en mursten, er der meget støv og snavs. Meget renere arbejde på at indsnævre åbningen med gipspap. Dette materiale er egnet til ethvert arbejde med døråbninger. Fra det kan du nemt skabe den ønskede form.

For at fastgøre GCR'en er aluminiumprofiler forudinstalleret. Det vil sige, at der bygges en ramme, der fastgør profilerne på gulvet og loftet. I de ekstreme profiler er en lodret kasse monteret for at sikre gipspladerne.

For at sikre at strukturen er stiv og stærk, er tværprofiler installeret. Fastgørelsesark er lavet med selvdrejende skruer. De dannede led og mulige uregelmæssigheder er grundigt shpaklyuyutsya. På toppen er pladerne dækket af et lag af gips.

Hvis du vil reducere døråbningen i et rum med høj luftfugtighed, skal du installere et fugtighedsbestandigt gipsplader.

Tilsætning af en mur af gipsplader

Hvad er formålet med træbjælken?

Disse stænger bruges om nødvendigt for at lukke mellemrummet mellem den nye åbning og den gamle passage. Til dette købes tørret træ. Så skal det forblive i rummet i et par dage. I løbet af denne tid vil træet blive vant til rummets fugtighed og deformere ikke efter installation.

For at ændre døråbningens dimensioner justeres længden af ​​stangen og tykkelsen, for hvilken flyet bruges. Ideelt set skal den færdige bjælke have jorden efter justering af flyet. Det er let at passe på det, der bliver ikke splinter.

For at krybe mere tæt ind i sædet, er det hamret med en hammer. Niveauet vil bidrage til at opretholde den ønskede fladhed. Fastgørelse af træindsatsen udføres med skruer eller negle. Og hatterne skal gemme sig i træet.

Hvis du vælger den rigtige stråle, kan du nemt ændre passagens højde. Tværbjælkens tværsnit skal være to centimeter mindre end passagens bredde.

Spacer lining fanen

Træet er dækket af plader af spånplader eller gipsplader med selvdrejende skruer. Stingene er dækket med kitt. Derefter bliver overfladen primet og efter tørring indsæt tapetet.

Efter at have studeret teknologien til at arbejde med en døråbning, kan du oprette et originalt design. Tænd din fantasi, og du genkender ikke rummet. Det bliver meget mere hyggeligt og attraktivt.

Om hvordan man kan øge længden af ​​væggen med gipsplader, kan du lære af videoen.

Gør det indre af boligen, de kommer til en beslutning om at fjerne dørbladene. .

Huset skal altid være hyggeligt inde og ude. Sådan gør du det.

Hvis du ønsker at organisere en god ventilation af lokalerne og på.

Nytårsferien er glade minder fra barndommen af ​​alle.

Ingen kommentarer eller anmeldelser endnu, men du kan forlade din.

Sådan reduceres døråbningen

Foto fra webstedet vsesdelaem.com

At forbedre det sted, hvor en person bor, er et af hans grundlæggende behov. Vores hjem er trods alt et familiehus, hvor hver ting har sin egen betydning. Selv døråbningen. Det kan dårligt forkæle stemningen ved ombygning eller reparation, især når det viser sig, at det er for stort.

I denne artikel finder vi ud af, hvordan man reducerer den store åbning, og hvilke metoder til dette vil være det rigtige valg. Så lad os komme i gang.

Før du ændrer størrelsen på døråbningen, skal du demontere den tidligere klud og derefter fjerne døren fra hængslerne og alt, hvad den holder.

Derefter skal du rengøre støv og snavs på den side, du skal reducere eller øge. Efter at have fjernet døren, skal du se mursten eller beton murværk.

Tag derefter en etiket eller blyant og start markeringen. Først skal du købe en aluminiumregel. Hvis du allerede har den, så skal den sættes på gulvet, så den hviler mod hver side af vores døråbning. Herefter markerer et af de improviserede midler flere segmenter, hvilket vil betyde, at det er her, at væggen vil fortsætte.

Foto fra webstedet dvervdome.ru

For at lære at reducere døråbningen med 10 cm skal du først tage en blyant og tegne en linje til åbningens fulde højde, den afstand, der var angivet ovenfor. Hvordan gør man det nøjagtigt? Først og fremmest kan bygningsniveauet komme til hjælp. Sammen med den trækkes hovedlinjen langs den vertikale linje, og efter det er det nødvendige segment taget for indrykning.

For eksempel, hvis hovedlinien mellem dette niveau og den planlagte åbning på 15 cm, derefter trække sig tilbage henholdsvis regler 10 cm. Tegning mærket tilbage på det højeste punkt i åbningen og bunden, næsten på gulvet. Så tage en ret på gården værktøj som firkantede og tilbringe en vinkelret linje.

Måder at reducere åbningen i væggen

Eksperter anbefaler at følge de følgende metoder, så du kan reducere størrelsen på døråbningen i væggen:

 • Problemet med at reducere døråbningen kan opstå, når du beslutter dig for at gøre en komplet ombygning af dit hus. Det er også muligt, at du flyttede til et nyt hjem. Problemet i dette tilfælde kan reduceres til en ret simpel løsning: det er nødvendigt at købe pile-and-groove plader. Med deres hjælp er det ikke så svært at reducere åbningen, som det syntes i starten.

Billede fra mainavi.ru

 • Plader og mørtel kan bygge en solid væg. Ved hjælp af specielle fastgørelsesanordninger kan du bogstaveligt talt inden for et par minutter klare reduktionen af ​​døråbningen.
 • Træstænger er egnede, hvis der ikke er planlagt nogen drastiske ændringer, men kun der er behov for at rydde revner eller huller. På grund af dette materiales lethed er det desuden meget lettere at bruge for at reducere åbningens højde.
 • Hvis afstanden skal fjernes stort, skal du bruge skumblokke. Før du bruger dem, skal du fjerne en del af gulvbelægningen. Det er takket være denne handling, at en stærk fastgørelse er mulig.

Foto fra webstedet www.betiz74.ru

Sådan reducerer du højden af ​​døråbningen

Antag at døren vi har brug for at reducere højden med 10 cm. Mange eksperter hævder, at hvis du sænker åbningen meget mere, skal du bruge en anden metode, nemlig profilrammen.

Den metode, vi tilbyder til dig, er ekstremt enkel. Alt du skal gøre er at tage gipsplader og lim. Ved metoden med enkle manipulationer sættes vores struktur i åbningen. Til at begynde med et specialværktøj skar vi det materiale, vi har brug for til bredde. Efter dette skal først og fremmest den udskårne gipsvæg være primet og skal tørres på en plan overflade. Så de bliver bestemt ikke buet efter tørring.

Billeder fra stroisovety.org

Sørg for at arbejde før arbejdet og selve åbningen, dvs. den øvre hældning. Når alt er tørt, fortsæt til næste trin i vores instruktioner.

Hvordan man reducerer døråbens gipsvæg? Ekstremt let. Nu smeder vi med lim, som ikke blev pålagt meget (det vil ikke være særligt nødvendigt), ikke kun et ark med gipsvæg, men den øverste skråning selv. Så det vil sidde fast bedre.

Bemærk venligst at du kan lime arkene ovenpå hinanden først efter at limen er helt tørret ud!

For at gøre vores gipsplades struktur stærkere, er det nødvendigt at skrue nogle skruer. Betydningen af ​​handlingen er som følger: Først lim flere ark af gipsplader. Så tag boret og lav et par huller. Efter indføring af dykkerne skruer vi et par skruer.

Denne konstruktion vil ikke være så stærk, hvis efterfølgende, efter limning af alle pladerne af gipsvæg, ikke skrue nogle få skruer. Og først efter denne manipulation bliver døråbningen meget vedholdende. Den resterende gips vil også gå en god sag - gips resten af ​​væggen.

For bedre at forstå, hvordan du reducerer døråbens gipsvæg, skal du se og bedømme videoen:

Sådan reduceres døråbningen i bredden

Nu vil vi fortælle dig, hvad du skal gøre, hvis døråbningen er for bred. Hvordan kan jeg indsnævre det?

Vi starter som sædvanligt med mærkning af segmenter. Vi tager aluminiumsreglen og sætter den på gulvet, så den ligger bag åbningen. Tag nu en blyant eller markør og træk en linje fra den ene væg til den anden.

For korrekt mærkning er det nødvendigt at tegne sådanne linjer på begge sider af åbningen, som vi ændrer. Når du kigger forsigtigt på den fremtidige dør, skal du vælge, hvor meget du vil reducere åbningens bredde. Antag at i vores tilfælde er det 15 cm. Vi markerer det på gulvet.

Nu skal vi markere denne linje på den øverste skråning, så den er strengt parallel med den, vi tidligere har noteret. Du kan gøre det ved hjælp af et bygningsniveau.

Billeder fra front-remonta.ru

Så har vi brug for de markerede linjer for fremtidige rammer. Vi tager et plader af gipsvæg og anbringer det på indersiden af ​​den linje, der trækkes af os på gulvet. Vi markerer med den samme blyant.

Hvordan reducerer du portens størrelse efter de beskrevne handlinger? Det er meget enkelt. På linjens omkreds sætter vi guiderne både på gulvet og på den øverste skråning. Vi løser vores design. Derefter indsættes stativprofilerne.

Før arbejdet jordede vi væggene, glem ikke det. Mens de tørrer, er det muligt at skære de nødvendige gipspladeplader. Oftest bruger bygherrer speciel lim i sådanne situationer. Hvis det ikke var ved hånden, vil det sædvanlige gipspleje hjælpe.

For at klemme ud over lim og luft er det nødvendigt at tage reglen og udføre den på det indsatte ark af gipsplader. Hvis alt er gjort korrekt, så kan du gå til andre dele, fastgør dem med skruer.

Hvordan man korrekt reducerer døråbningen, regnede vi ud. Hvis noget forbliver uforståeligt for dig, så tilbyder vi en videooversigt om, hvordan du reducerer døråbningen i bredden.

Sådan reduceres døråbningen med betonvægge

I øjeblikket er der ingen specifikke funktioner til at indsnævre eller reducere døråbningen er ikke tilvejebragt. Du kan tage det materiale, du kan lide mest. Det kan være som plader af gipsvæg (den mest populære mulighed, som vi har beskrevet ovenfor), såvel som mursten, gips eller i princippet en bar af træmateriale.

Sådan reduceres døråbningen over bjælkens bredde

Antag at du skal indsnævre døren en kort afstand. Hvilket materiale vil være bedst egnet i dette tilfælde? Bygherrer bruger stangen til at sy små sprækker mellem den nye og den gamle åbning. Så det er nødvendigt at handle, og det har startet reparation af huset hænderne.

Det er vigtigt at bemærke, at før du arbejder på at indsnævre åbningen med en bar, er det købte træ tilbage i rummet - at tørre og vænne sig til betingelserne. Dette er gjort så, at materialet ikke er deformeret efter installation i døråbningen.

For at justere den købte stråle til den ønskede højde og størrelse, skal du bruge et sådant vigtigt værktøj i konstruktion som et fly. I stedet for plantning, som vi forberedte på forhånd, køres en træblok i. Denne indsats vil være stærkere, hvis du bruger skruer.

Og for at vide, hvordan man reducerer dørlyset, skal man huske om sit rigtige valg. Tværsnittet af vores bar bør være a priori mindre end bredden af ​​vores markeringer.

Ved brug af skruer på toppen af ​​en træblok efter installationen er det almindeligt at henvise til gipsplader, der dækker overfladen af ​​den lukkede døråbning. Sømme maskerer med kitt og efter tørring maling med maling.

Og hvordan man reducerer døråbningen til barens højde, kan du lære af denne video.

Sådan reduceres døråbningen med mursten

Mursten i byggeri er et af hovedmaterialerne. Det vil hjælpe os med at reducere døråbningen til den ønskede højde og / eller bredde. Vi skal bruge nogle flere ting: Først og fremmest er det mørtel til murværk og derefter et par værktøjer.

For at mursten skal kunne kommuniseres mest med væggen, er det nødvendigt at smøre det med en særlig løsning. Hvis du planlægger alvorlige ændringer i døråbningen, anbefaler bygherrer brugen af ​​specielle metalfastgørere, som gør det muligt for mursten at passe tæt på betongvæggen.

Foto fra almstroy.ru

Teglsten kan også passe til at reducere højden af ​​døråbningen, men det er bedre at vende sig til lettere materialer. For eksempel er det værd at læse eksemplet ovenfor med, hvordan man reducerer døråbningens højde med gipsplader.

Sådan reduceres døråbningen af ​​skumblokke: video

Hvis uvasker fra reparationen er skumblokke, kan de også bruges til at reducere eller reducere døråbningen, som ikke er egnet til størrelse.

Professionelle bygherrer anbefaler at plante skumblokke på flislimen, og derefter reparere alle negle eller ankerbolte.

Selvfølgelig kan denne mulighed spare dig for mange penge. Kvaliteten af ​​ydeevne afhænger dog kun af dig. Nøjagtigt arbejde udføres normalt, hvis der anvendes en metalramme, der er dækket med gipsplader. En god mulighed hvis du vælger et materiale inde i mursten eller træbjælker.

Sådan reduceres døråbningen, fortælle og vis i følgende video:

Sådan reduceres gipsdørens døråbning: Instruktion

Din opmærksomhed er præsenteret med en trin-for-trin instruktion, som for alle ovennævnte er en kort vejledning til handling. Det vil sige, dette er skelettet af værker, uanset hvilket materiale du skal reducere din døråbning.

 • Vi fjerner døren fra hængslerne, fjern alle skruerne.
 • Vi rydder åbningen mod snavs og støv, hvorefter vi laver skrabning af væggene op til murværket. Først efter disse værker kan vi gå videre til næste trin.
 • Derefter tager vi op på markeringen. Tegn størrelsen af ​​vores fremtidige dør ved hjælp af specialværktøjer med blyant eller spidspen.
 • Vi forsegler døren med dette eller det pågældende materiale.
 • Vi malet væggen, lad den tørre.
 • Vi klæber gipsvæg med det sædvanlige byggemateriale.
 • Installer de bærende profiler.
 • Vi fylder kløften, et nyt lag af gips på væggen.

Husk, alt det materiale du tager for at reducere åbningen i væggen er valgt, er det vigtigt at arbejde omhyggeligt efter instruktioner og detaljeret video. Derudover for at vide, at denne type arbejde udført af sig selv, er det meget mere behageligt end at søge hjælp fra specialister.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

69 − 66 =