Sådan dekorere du en arbejdsplads på kontoret

Årsag: 20 stilfulde eksempler på arbejdspladsorganisation

Få en af ​​de mest læste artikler en gang om dagen. Bliv medlem på Facebook og VKontakte.

Ikke hvert hus kan tildele et separat rum til en undersøgelse, men organisere et "kontor" hjørne er ikke svært. Vores gennemgang indeholder lyse og originale ideer, som gør arbejdspladsen komfortabel og stilfuld.

Rationel brug af plads på skrivebordet og i nærheden af ​​det. Væggen over bordet kan bruges til at placere forskellige påmindelser og gemme små ting, der bruges under arbejdet.

Et kompakt bord i en vintage stil med komfortable hylder til opbevaring af forskellige bagværk og papirvarer.

Et stilfuldt arbejdsområde, dekoreret i sort og hvid farver.

Et stort bord med mange celler, hvor ejeren har skrevet dejlige små ting, samt ting der er nødvendige for arbejde.

En klassisk sort / hvid kombination er ideel til dekoration af et moderne skrivebord.

Lys kontor, dekoreret i skandinavisk stil, med et lille skrivebord og to rummelige kister af naturligt træ.

Et kompakt skrivebord, der er bemærkelsesværdigt for dets enkelhed og funktionalitet.

Lys og moderne arbejdsområde med en usædvanlig bogreol på væggen.

Ideelt udstyret værelse til håndarbejde med et behageligt øbord.

Inspirerende arbejdsplads med bord af naturligt træ, kurvstol og gylden lampe.

Den sort-hvide væg adskiller visuelt arbejdsområdet fra rummets hovedrum, og de lyse detaljer fremhæver ejerens individualitet.

Originale lagringssystemer hjælper med at dekorere selv den mest almindelige arbejdsplads.

En bred vindueskarm er et godt alternativ til skrivebordet.

Ikke-standard registrering af hjemmekontor.

Et hyggeligt arbejdssted, der ligger mellem to skabe og dekoreret med lysgardiner.

Usædvanligt arbejdsområde i en vintage stil med mange dekorative elementer, såsom: decoupage hylder, står for papirvarer, vaser, souvenirs og fotografier.

Meget stilfuld arbejdsplads, dekoreret, hovedsagelig i lyse farver.

Moderne arbejdsområde med metalbord og hylder.

En charmerende arbejdsplads dekoreret med levende og malet blomster.

Fastholdt indvendigt i arbejdsområdet kan dekoreres med lyse møbler og indretningsprodukter.

Kan du lide artiklen? Så støtte os, PUSH:

Hvordan til at dekorere skrivebordet og rummet omkring det?

Skrivebordet er et vigtigt sted i en persons liv, uanset om det er hjemme eller på kontoret. Fra dets placering og organisation afhænger produktiviteten og dermed indkomsten af ​​en person. Desuden er personen ved bordet det meste af sit liv, så dette sted skal arrangeres for ikke at trætte øjnene, ryggen eller bevidstheden. Medarbejderen vil føle sig godt tilpas, og hvis han er omgivet af en hjemlig atmosfære, vil det være meget lettere at arbejde.

For at arbejdet skal være frugtbart, skal du vide, hvordan du kan dekorere skrivebordet og gøre det behageligt. Jo mere plads og plads på skrivebordet, desto bedre vil det fungere, fordi en bunke affald nødvendigvis vil distrahere fra sagen.

Den ideelle løsning på arbejdspladsen er tilstedeværelsen af ​​et stort antal vinduer, gennem hvilke sollys vil strømme. Hvis du tænker på, hvordan du kan dekorere dit skrivebord i et rum, så er det bedst at flytte det nærmere vinduet. Sikkert du har bemærket, at i vinteren produktiviteten falder, jeg vil ligge i seng og ikke gøre noget. Alt dette skyldes det faktum, at den menneskelige krop modtager lidt sollys, som skal give os uerstattelig energi.

Hvis skrivebordet er på kontoret, kan du ikke flytte det til et mere bekvemt sted. Til dette er der fluorescerende lys. Det moderne marked er fyldt med forskellige varianter af bordlamper, så alle kan finde deres ideelle lampe. Det er bedst at sætte det på bordet, så lyset rammer arbejdsområdet for bedre læsning og skrivning.

Komfortable opbevaringsbokse

Tænk ikke lang tid på, hvordan du kan dekorere skrivebordet, fordi den mest praktiske og funktionelle ting til ham vil være en boks til opbevaring af forskellige nødvendige ting. Nøjagtighed og renlighed - dette er det vigtigste, der skal være på skrivebordet, så før du starter arbejde, skal du bringe arbejdspladsen i orden og sætte alle ting på deres pladser.

Der er 2 muligheder for opbevaring af alle ting:

Åbne hylder er ideelle til opbevaring af de genstande, der skal være i konstant synlighed. Derudover kan de bruges til at opbevare en række små prikker og ornamenter til skrivebordet.

Lukkede bokse fortæller dig ikke, hvordan du kan dekorere dit skrivebord. Disse er mere funktionelle elementer, der er egnede til opbevaring af genstande. Det er bedst at opdele kasser i zoner og tilføje ting i en bestemt rækkefølge.

Nogle tips om, hvordan du kan dekorere dit skrivebord med dine egne hænder

Selvfølgelig er komfort det vigtigste, du har brug for i arbejdet. Men for æstetik kan du tilføje et par detaljer, der gør skrivebordet særligt og skiller sig ud blandt de øvrige. For eksempel:

 • Ved siden af ​​skrivebordet kan du hænge en motiverende plakat eller et bord, hvor du selv kan skrive smarte tanker eller andre noter.
 • Ingen arbejdsplads vil blive afsluttet uden et familiefoto, som kan distrahere i en vanskelig periode.
 • På bordet kan du lægge en lille glasvace fyldt med tørre kronblade, som udsender en svag duft. I stedet for kronblade kan den vildeste lave akvariefisk, for eksempel en "cockerel9raquo;", som ikke kræver en luftpumpe og særlig pleje.

 • Forlad ikke bordet pynt eller små puslespil, fordi de er distraherende fra arbejde. Det er bedre at vælge et lyst flerfarvet kontor, som vil gøre det lyse op i det daglige arbejde og vil være en ægte udsmykning af bordet.
 • Det er også muligt at have et hus anlæg, der vil bringe hjemlig hygge til arbejdsstatistikken.

Arbejde derhjemme skal forblive arbejde!

Hvis du beslutter dig for at ikke sidde på kontoret og finde et passende arbejde derhjemme, så skal du være parat til at arbejde hjemme meget vanskeligt. For at være så effektiv som muligt, bør man kun tænke på opgaven og ikke blande den med personlige forhold. Derfor er det bedst at organisere arbejdspladsen, så den ikke længere bruges, bortset fra arbejde. Ideelt set kan du finde et separat værelse. Derefter vil du ikke tænke på, hvor smukt at dekorere skrivebordet, så det ser harmonisk ud med resten af ​​indretningen i huset.

At være i et separat rum, kan du glemme hjemlige anliggender og springe langsomt ind i, hvad du skal gøre for at opnå en fortjeneste.

Forvirringen i ledningerne kan i høj grad ødelægge billedet af et attraktivt sted at arbejde og irritere ikke alene udenforstående, men også dig selv. Derudover er det vigtigste at dekorere skrivebordet - det er at bringe ordre, især for at håndtere ledningerne. En enkel måde at løse problemet på er at binde ledningerne med tape eller ledning ved bordet. Du kan bruge andre originale ideer, for eksempel passere ledninger gennem huller i benders eller brug tøjspidser.

Ideel indendørs temperatur

Temperatur er af stor betydning, fordi når du er kold eller varm, er det svært at koncentrere dig om arbejdsmiljøet, arbejdskraftens produktivitet falder. Du kan bruge klimaanlæg og varmeapparater for at gøre temperaturen i værelset en, der vil være behagelig for dig. Selvfølgelig, at du er på kontoret, skal du også lytte til kollegaernes mening.

Arbejdsstolen og bordet spiller en vigtig rolle

Før du tænker på, hvordan du kan dekorere skrivebordet, er det værd at tage sig af skrivebordet og stolen. Stolen skal have:

 • Armlæn med en lille højde, hvormed hænderne bliver bøjet 90 grader;
 • en behagelig ryg, hvor holdningen ikke forringes og ryggen ikke gør ondt
 • sædehøjdejustering;
 • Justering af højde og ryglæn.

Skrivebordet skal være:

 • Med perfekt højde eller med justerbar. Tastaturet og musen skal være på samme niveau og så tæt som muligt på hinanden.
 • Skærmen skal placeres, så dine øjne hviler på midten. Den ideelle løsning er en speciel hylde til skærmen. Hvis du ikke har en, kan du bruge en stak bøger.

For bedst mulig ydeevne er det bedst at tage korte pauser. Du skal indstille en tidsplan for dig selv og klart planlægge, hvad du vil gøre ikke kun i løbet af hver arbejdstid, men også i løbet af de næste par dage.

30 måder at øjeblikkeligt omdanne din arbejdsplads til

Hvis du har et hjemmekontor, eller du skal sætte dine ting i en celle, vil du i denne artikel finde nyttige tips, der gør dette arbejde mindre vanskeligt.

1. Opbevar små genstande i stativet for krydderier.

Bare glem ikke at vaske dem grundigt, eller din viskelæder vil for lugt lugte som spidskommen.

2. Opbevar forbrugsstoffer i vinhyllen under hylden. Vin kan også opbevares her.

3. Hold papirer og kuglepenne i en pæn arrangør lavet af gamle rammer.

4. Vend rammen til en liste over ting at gøre.

5. Lav disse farverige arrangører fra dåser

6. Læg dem oven på hinanden for at spare plads.

7. Dæk dem med maling til skolebrætter for nem mærkning.

8. Var det heldig at have en ekstra forår Slinky? Brug den til at gemme skrivematerialer.

9. Hold kablerne i orden med denne arrangør, som er monteret på skrivebordet.

Det koster kun $ 9,99, og du vil ikke længere ydmyge krybe på gulvet for at finde et kabel.

10. Sæt en lille krog under bordet for at fjerne ledningerne under dine fødder.

11. Mærk kablerne med etiketter fra brødet. Men til at begynde med skal du spise en masse brød, men vi ofrer alt noget.

12. Ved hjælp af klip kan du lave en stor holder til ledningerne.

13. Dæk kortfilen med stykker af tapet. Klud eller papir til kreativitet vil også gøre.

14. Opret en hylde med et sted til at gemme papir fra kaffestativet.

15. Brug emballagen fra morgenkaffe for at forhindre, at hovedtelefonerne kommer i klemme. Og dine morgener bliver mere venlige.

16. Opbevar papirerne på væggen og fastgør dem til tabletterne med klemmer.

17. Brug en til opgavelisten. Denne person har selvfølgelig ingen forpligtelser.

18. Opgrader din stol. Nu, hvis nogen vil stjæle din stol, finder du ud af det.

19. Lav en kompakt ladestation fra en flaske lotion. Ingen vil vide, hvad det var før.

20. Spild aldrig væske med denne drikkeholder. Det er fastgjort til kanten af ​​bordet og forhindrer forfærdelige katastrofer, såsom møde-soja-latte-med-MacBook-Pro.

21. Dæk hyldernes indvendige paneler med kreativt papir for at give dem farver.

22. Opret din egen bogreol med skuffer. Du kan gøre det større eller mindre, afhængigt af hvor begrænset dit rum er.

23. Denne smukke bogreol er lavet af Ikea skuffer med klemmer. Du kan negle eller skrue den på væggen, hvis du er bekymret for stabiliteten.

24. Perforerede boards sparer meget plads. Hold vigtige påmindelser og fotos, som du kan lide på øjeniveau.

25. Sæt kurvene på det perforerede bord for at gemme papiret. De er nemme at flytte.

26. Dette notatpanel i nærheden af ​​tastaturet vil gøre processen med at tage noter (med penen! I dine hænder!) Nem og diskret.

27. Opbevar små genstande i isformer. Du kan erstatte papirclips og negle med tråde og perler, afhængigt af aktivitetens omfang. Forme til is fungerer også godt som adskillere i skuffer.

28. Brug tørredskaber som et færdigt filsystem.

29. Dekorer de kedelige mapper med termoklister. De vil endda gøre dine skatteopgørelser behagelige og rolige.

30. Kortfil på hjul giver dig mulighed for hurtigt og hurtigt at ændre din arbejdsplads. Flyt den til 2-4 centimeter hver dag, og kør gale din irritabel kollega. Eller bare flyt det til side, når du skal forlade rummet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

52 − = 48