Sådan fjerner du en ubehagelig lugt fra en vaskemaskine

Contents

Sådan fjerner du en ubehagelig lugt fra en vaskemaskine

Ferskvasket undertøj, hvorfra der kommer en muggen ånd, selv en buddhistisk lama kan trække sig tilbage fra staten Nirvana. Test ikke dit eget nervesystem, hvis du har et sådant problem. Du skal bare fjerne den ubehagelige lugt fra vaskemaskinen. Hvordan gør man det? Læs de værdifulde anbefalinger og tag de mest hensigtsmæssige råd til din sag.

Lugt fra vaskemaskinen: typer og årsager

 1. Hvis en lugt af smeltet plast stammer fra en ny vaskemaskine, er det en produktionsfejl.
 2. Afløbsluften fra vaskemaskinen kan indikere, at vanddrænet fra apparatet ikke er installeret korrekt.
 3. Nogle typer vaskepulver, når de opvarmes, har det formål at udstråle en ubehagelig lugt.
 4. En stædig formstank skyldes ukorrekt vedligeholdelse af udstyret. Måske permanent lukket fra lugen døren til vaskemaskinen eller vaske tøj i lang tid ikke kan fjernes fra mekanismen, eller snavsede ting er ikke gemt i de dedikerede kurv og trommemaskiner.

 1. Ring til mesteren eller returner vaskemaskinen til sælgeren, hvis du lige har købt den.
 2. Rørlæggeren, der indkaldes til huset, vil let fjerne årsagen til stanken.
 3. Skift vaskemiddelpulveret efter høring af sælgeren.
 4. Luk ikke døren efter vask, lad fugtresterne fordampe naturligt. Ting bør ikke være i vaskemaskinen, mens man venter på en anden vask.

 • Når du skifter vaskepulver, hæld et halvt glas nyt rengøringsmiddel i tromlen, luk luken og tænd vaskemaskinen til den højest mulige temperatur. Spin og skylle systemer ud. Lad maskinen køre tomgang.
 • Den ubehagelige lugt fra vaskemaskinen kan forsvinde, når filteret skiftes.
 • For at fjerne støbeformen skal du svampe svampen med en tyk opløsning af almindelig drikkevand og omhyggeligt fjerne uønskede formuleringer. Derefter tørre det behandlede område eddike fortyndet med vand 1: 1. I tilfælde af at formen vises igen på gummidele vaskemaskine, erstatte dem med nye.
 • Hæld 100 g citronsyre i tromlen og kør maskinen tomgangsløsning ved den højest mulige temperatur. Snavs, der er ophobet over tid på teng, vil forsvinde.
 • Væskeblegemiddel fjerner dårlige lugte godt. Hæld 2 kopper i vaskemaskinen uden tøj og tænd 90-95 graders driftstilstand uden skylning og klemning.
 • Det sker, at duften fra vaskemaskinen fremkommer som følge af rengøringen. Fetidpartikler falder fra deres vedhæftningspunkter og udstråler tilsvarende "aroma9raquo; I dette tilfælde kræves der en ekstra tomgang af vaskemaskinen.

Ved rengøring af vaskemaskinen kan du have brug for:

 • citronsyre;
 • bordseddike;
 • nyt vaskepulver;
 • drikke sodavand;
 • blegemiddel;
 • en unødvendig tandbørste;
 • skum gummi svamp;
 • blød klud.

Hvordan slippe af med ubehagelige lugt i en vaskemaskine

Desværre, selv i en ny vaskemaskine, kan der opstå en ubehagelig muggen lugt. Hvordan fjerner du lugten fra det og undgår dets genopståelse? Årsagerne til udseendet af mug og mustiness kan være mange, men det hele koger ned til en faktor: mikroorganismer formere sig inden for aggregatet. Disse kan være svampe eller bakterier, men det er deres kolonier, der bliver kilden til stinke. For at slippe af med problemet, skal du vide, hvor sådanne skadedyr forekommer oftest.

Hvor bakterier oftest afregnes i den automatiske maskine

Kolonien kan formes hvor som helst, men oftest multiplicerer mikroorganismer nogle steder, hvor de føler sig særdeles fri. Her er en liste over disse steder:

 • en beholder til hældning i pulver eller væske til vask og omgivende vægge;
 • Slangen fører fra pulverbeholderen til tanken;
 • tætning af gummiringen rundt om låsen;
 • filterafløbsslangen og selve slangen, der forbinder tanken med kloaksystemet;
 • bunden af ​​tanken, hvor der altid er lidt vand tilbage efter vask;
 • Varmeelementer, hvis de har dannet et lag af skala.

Kontroller hvert af disse steder og skyll dem godt med klorholdige stoffer for at fjerne en dårligt ildelugtende bakteriel plak. En ubehagelig lugt vil forsvinde, hvis du kan slippe af med årsagen til dens dannelse.

Hvilke årsager skal løses: bord

Hvorfor lugter det som skimmel, fugtigt, muggen

Ofte sker dette med maskiner, hvis ejere foretrækker at vaske i økonomi, ved lav vandtemperatur og kort skylning. Ved lave temperaturer dør bakterier, som lever på overfladen af ​​beskidte ting, ikke. De holder sig på tankens vægge, hviler på klumper af små snavs fra deres lommer og andet skraldespand.

Hvis der efter vask er blevet tørret som det burde være, åbner bakterierne en grøn gade: fuld af næringsstoffer, hvor meget fugt, mørke og varme. Som et resultat, finder du efter en stund ud manifestationerne af deres livsaktivitet, det vil sige, hvad fra din bil lugter, som om fra et spildevandssystem.

Til dannelse af bakterielle eller svampeaflejringer på vaskemaskinens vægge fører to yderligere faktorer til: overdreven brug af skyllemiddel og anvendelse af lavkvalitetspulver.

En rådne lugt kan også forekomme, hvis du vasker ting med krummer, kager, slik eller endda bare et papirserviet glemt i lommerne. Det gennemblødte papir samles i en løs klump, som bliver et glimrende substrat for en koloni af mug eller bakterier. En uge senere kan du føle en ubehagelig lugt, og du bliver nødt til at tænke på at fjerne den.

Scum er en anden grund til lugtens støv. Maskinen blev fx rengjort med et afkalkningsmiddel, og stykker af kalkholdig plaque faldt til bunden fra TEN. Hvis de forbliver i bunden af ​​tanken, vil de have et bakterielt eller svampeangreb med en tilsvarende lugt, hvilket ikke altid er muligt at slippe af med hurtigt.

Den sidste årsag, på grund af hvilken maskinen kan stinke - forkert forbindelse til afløbssystemet af afløbsslangen. Nogle gange er ufuldstændige og uerfarne teknikere vedhæftet slangen, så alle lugt fra kloakrøret går ind i maskinen. Kontroller slangeforbindelsen, hvis maskinen lugter dårligt. Nogle gange er det nok at genskabe forbindelsen for at få dette ambre.

Hvordan slippe af med en ubehagelig lugt i en vaskemaskine

Hele indretningen af ​​maskinen skal skylles grundigt med et desinfektionsmiddel. Du kan købe specielle løsninger til dette, hvis formål kun er at fjerne den ubehagelige lugt og dens kilder. Men du behøver ikke at købe særlige midler: Du kan gøre behandlingen med en almindelig klorblegemiddel. Et godt resultat er brugen af ​​specielle vaskemidler til opvaskemaskiner.

Hvis du finder en sort råt belægning på væggene på maskindele, skal du skylle dem godt og tørre dem.

Den gamle gummiringe i mandehulsforseglingen kan også udskiftes, hvis den er stærkt beskadiget af forme. Det samme skal ske med en afløbsslange, hvis den ikke kan rengøres.

For at slippe af med den ubehagelige lugt fra vaskemaskinen, skal du køre et tomt tøj uden at vaske, ved en maksimal temperatur, tilføje blegemiddel eller opvaskemiddel til opvaskemaskiner. Efter afslutningen af ​​den fulde cyklus skal du køre en anden kort skylning for at rense alle indersiden af ​​din bilrensning. Mest sandsynligt, efter en sådan behandling vil din maskine ikke længere være kilden til lugten af ​​mug og rot.

Sådan rengør du styralkaen og fjerner stank fra den: video

Rengøring med opvaskemaskine tabletter (video)

Brugsanvisningen, som leveres til enhver automatisk maskine, indeholder en detaljeret liste over alle nødvendige handlinger. Men mange mennesker læser utilsigtet eller har længe siden mistet denne vejledning. Lad os huske de vigtigste punkter, der gør det muligt for dig at undgå udseende af en ubehagelig lugt af mug og mustiness i din bil.

 1. Efter hver vask skal du tørre indersiden af ​​maskinen, fjerne og skylle pulverbakken, skyll hulrummet, som den er indsat i. Vær særlig opmærksom på renheden af ​​tætningsringen lavet af gummi rundt om luksdøren.
 2. Fra tid til anden skal du rengøre og skylle afløbsslangen. Det lugter ofte som skimmelsvamp fra de organiske rester, der er akkumuleret der.
 3. Rengør opvarmningskomponenterne en gang om 1-2 måneder. For at gøre dette kan du bruge et glas eddike eller 100 g citronsyre. Syren skal placeres inde i tromlen, og derefter køre vaskecyklussen ved den maksimale temperatur.
 4. Mindst en gang om måneden skal du tænde maskinen for en lang cyklus med kogning, helst ved brug af blegemidler baseret på klor.
 5. Brug ikke for meget skyllemiddel eller balsam. Resterne af det sætter sig på tankens vægge og bliver et substrat til udvikling af skimmel.
 6. Undgå brugen af ​​billige pulvere af dårlig kvalitet.

Måder at slippe af med "duftene i Frankrig" sæt, men ikke forsømme de ovennævnte tip. Forebyggelse er det bedste forsvar.

Materialet er opdateret den 07/10/2017

Sådan fjerner du en dårlig duft fra en vaskemaskine - automatisk: budgetmåder og hvorfor du ikke kan glemme tøjet i tromlen

Den første vaskemaskine blev opfundet ikke så længe siden - i 1908. I nogle 100 år har enheden været så tæt ind i vores liv, at vi i dag ikke kan forestille os, hvordan folk plejede at vaske hænder.

Men ulejlighed er: stokken er begyndt at lugte sig selv og i øvrigt har tingene også en ubehagelig ambre. Hvorfor stinker det så meget fra vaskemaskinen? Det ser ud til at være det samme: Regimerne er ikke ændret, og pulveret til vask er det samme, og maskinen er endnu ikke gammel. Vi vil forstå årsagerne og klarlægge situationen, hvordan man fjerner problemet og forhindrer dets forekomst i fremtiden.

Hvad vi gør er forkert: 13 fejl i omsorg for styalke

Hovedårsagen er mikroorganismer: stafylokokker, E. coli, skimmelsvampe og anden muck. Udseendet af en rådnet lugt fra vaskemaskinen indikerer, at der er dannet et sted inden for enhedens kolonier af skadelige bakterier. Deres reproduktion kræver varme og fugt, og en vaskemaskine i denne henseende er et ideelt sted. Hvad gør vi forkert? Årsagerne er som følger.

 1. Vi lukker døren. Hvis du ikke efterlader bagagelugen åben efter vaskens afslutning, skaber fugtigheden indenfor gunstige betingelser for udviklingen af ​​bakterier.
 2. Vi sparer el. Vask ved lave temperaturer ødelægger ikke mikroorganismer - det kræver opvarmning af vandet til et minimum på 90 ° C. Vores "favorit" tilstande med en temperatur på 30-40 ° C skaber det mest behagelige miljø for vækst af kolonier.
 3. Vi bruger et lavkvalitets pulver. Det samme gælder for skyllemiddel. Lavkvalitetsmidlet opløses ikke fuldstændigt i vandet, og partiklerne sætter sig på arbejdselementerne, tromlen, maskinfiltre. Denne belægning er en yngleplads for bakterier.
 4. Følg ikke doseringen. Producenterne peger bevidst på emballeringsdosisregimerne. Mere er ikke bedre. Overflader sætter sig på alt, hvad de berører - på slanger, en tromle, en bakke til opbevaring af vaskevæsker, filtre. Og de bliver ikke skyllet helt ud af linned, hvilket gør det gråt og hårdt.
 5. Undersøg ikke lommerne. Tilfældigt fanget madrester, slik, krummer, skrot og lignende affald under vaskningsprocessen, soaks og sedimenterer i filtre, slanger og gummikuffer af lasteklappen.
 6. Stiv vand. Forskellige salte indeholdt i vandhanen aflejres på varmeelementet - TENe. Og ikke kun salte, men også organiske partikler. Over tid er depositumet brudt og akkumuleret nederst på enheden, hvor det skaber gode betingelser for væksten af ​​kolonier af mikroorganismer.
 7. Ujævnt installeret en skrivemaskine. Hvis enheden er vippet, kan noget af vandet ikke fysisk smelte ind i spildevandet og forbliver i bunden, hvor forfald forekommer.
 8. Rengør ikke filteret. Ved afløb af vand fra maskinen bevares store affald og hår af filteret. Resterne nedbrydes og kan være årsagen til stanken.
 9. Vask ikke mit bad for at indlæse vaskemidler. Og vi ønsker ikke engang at gå der. Men i den slimede regndråbe gengives skimmel og anden vederstyggelighed.
 10. Tør ikke tromlen efter vask. Og indeni er der vand. Som så går ud og stinker.
 11. Vask ikke min gummibånd på lastluken. Og der - et sted for ophobning af alle slags skrald. Inden i manchetten er den svarte formen oftest udbredt.
 12. Vi holder snavsede ting i tromlen. Og bakterierne på linnedet melder i mellemtiden og udstråler stanken.
 13. Ignorer installationen af ​​en kvalificeret mester. Der er mulighed for, at afløbsslangen ikke er korrekt forbundet med kloakken. Kontroller: Drænhullet må ikke være højere end 50 cm fra gulvet, og selve slangen skal fastgøres i form af et bogstav U, som en sifon under vasken. Ellers er duften af ​​vaskemaskinens tromle forsynet.

Ud fra de ovennævnte driftsfejl er det muligt at identificere de vigtigste steder i maskinmaskinen, hvor henfald forekommer:

 • en bakke til påfyldning af vaskemidler;
 • den kanal gennem hvilken pulveret eller klimaanlægget passerer
 • bunden af ​​tromlen, dens vægge;
 • gummi manchet omkring lasteklappen;
 • bund og indre vægge;
 • afløbspumpefilter;
 • vandforsyning filter;
 • afløbsslange;
 • varmeelement.

Først og fremmest skal du rydde de områder, du kan få fat i, og de dele, der skrues af. Vær opmærksom på følgende steder.

 • En bakke til indlæsning af et pulver. Der er en ventil inde i bakken, som regel en blå eller blå. Skub det, og tag den del ud uden at give slip. Nu skal du fjerne slim fra væggene. For at gøre dette skal du skylle bakken under rindende vand, anvende en klorholdig sammensætning af Domestos typen. Efter en time eller to skylles der igen med rindende vand.
 • Manchetklæbebag. Træk manchet forsigtigt. Du vil se, hvor meget snavs og skimmelsvamp der går i hendes folder. Med en blød klud fjerner du alt indhold. Nu skal du desinficere delen: rigeligt suge en klud i hvid eller eddike og tørre på alle sider og indeni.
 • Filteret i afløbspumpen. Normalt er filteret placeret på maskinens side eller bagvæg. For at løsne det skal du gøre en indsats, især hvis den ikke er åbnet i lang tid. Du skal bruge et lap eller et håndklæde og en beholder med lave kanter. Kan hælde ud til en halv liter vand. Tøm alt snavs fra filteret under rindende vand og skru tilbage.
 • Vandforsyningsfilter. Placeret i indgangen til vandforsyningsslangen. Glem ikke at blokere koldt vand! Skru forsyningsslangen af ​​og se straks den ønskede del. Skyl filteret, skru det ind igen, tilslut slangen og åbn vandforsyningsventilen.
 • Tromlen. Tromlens indre vægge kan behandles med klorholdig VVS eller en hvilken som helst af formuleringerne beskrevet nedenfor.

5 måder at slippe af lugt fra en vaskemaskine

Hvordan slippe af med duften af ​​fugt fra vaskemaskinen? De annoncerede krukker til rengøring af stilalk på hylderne er overflod. En "men": prismærker bider ofte. Samtidig indeholder butikens rengøringsmidler som en del af syren, som er i hvert køkken. Så hvorfor betale mere, hvis du selv kan gøre en lugt til en vaskemaskine? Både eksterne og interne dele af maskinen kan rengøres ved hjælp af folkemekanismer.

Egenskaber. Fjern duften fra vaskemaskinen er i stand til almindelig eddike. Det vil opløse de kalkholdige forekomster på TEN og vil i sammenhæng med varmt vand ødelægge bakterier og skimmel. Udfør ikke eddike rengøring mere end en gang hvert halve år. Eksponering for syrer kan beskadige maskinens gummidele.

 1. Et glas syre hældes i bakken i stedet for pulver.
 2. Vi indstiller kogepunktet, det vil sige temperaturen skal være 90 ° C og højere.
 3. Vi venter på "vaske" scenen for at afslutte.
 4. Vi trykker på knappen "Pause".
 5. Vi lader maskinen "bage" i en eller to timer.
 6. Igen starter vi maskinen, processen skal fortsætte fra scenen "Skyl".
 7. Vi venter på slutningen af ​​programmet.
 8. Vi skruer af afløbspumpefilteret og skylder, der kan sidde fast stykker af afbrudt kulstof.
 9. Vi starter den længste form for ekstra skylning.

Egenskaber. Eliminer den ubehagelige lugt i vaskemaskinen under kraften og citronsyre, som også sandsynligvis vil blive fundet i køkkenet. Sådan rengøring kan ikke gøres mere end en gang hver fjerde måned.

 1. 100 g citronsyre falder i søvn i bakken i stedet for pulver.
 2. Vi starter programmet "kogende" eller et andet med den maksimale opvarmning af vand.
 3. Vi venter på slutningen af ​​"vaskefasen".
 4. Vi tænder for ekstra skylning.
 5. Tør tromlen og manchetten af ​​med en tør klud.
 6. Luk ikke døren.

Egenskaber. Metoden hjælper med at fjerne støbeformen selv inde i enheden. Soda klarer godt med svampeangreb. Hvis problemet i tilstedeværelsen af ​​sort skimmel på detaljerne, så er dette en passende opskrift.

 1. Bland i et glas natriumbicarbonat og varmt vand.
 2. Vi behandler de berørte dele: manchet, bakke.
 3. Hæld et glas sodavand i stedet for et pulver i bakken.
 4. Vi starter kogepunktet.
 5. Vi starter også skyllemodus.

Egenskaber. Klorholdige forbindelser kan bedst fjerne lugten fra vaskemaskinen takket være desinfektionsegenskaberne. Brug ethvert middel til VVS baseret på stoffet, for eksempel hvidhed.

 1. Hæld 100 ml af lægemidlet ind i pulverrummet.
 2. Vi starter programmet "kogende".
 3. Vi venter på slutningen af ​​vask.
 4. Kør skyllet.
 5. Tør manchetten og tromlen af ​​med en tør klud.
 6. Lad døren stå åben.

Egenskaber. Tabletter til opvaskemaskiner - en anden effektiv måde. Moderne betyder, at du nemt kan rense fadene fedt og plaque, desinficere, fjerne lugt. Så de vil klare de samme problemer i den "dumme".

 1. Vi sætter fem eller seks tabletter i tromlen.
 2. Vi starter høj temperatur mode.
 3. Næste - skyl.
 4. Vi tørrer tørre de tilgængelige dele.

Lettere at forhindre: forebyggende foranstaltninger

Udseendet af en fjollet ambret er lettere at forhindre end at slippe af med det. Desuden er alle anbefalinger let udført:

 • skyl pulverbakken en gang om ugen;
 • Luk ikke lastdøren;
 • må ikke overstige doseringen af ​​pulver og balsam
 • Skim ikke på kvalitetspulver;
 • skyl lugen tyggegummi ugentligt;
 • Tør tromlen af ​​med en tør klud efter hver brug af maskinen;
 • Skyl afløbs pumpefilteret månedligt;
 • start vaskecyklussen ved en temperatur over 0 ° C;
 • Gem ikke snavsede ting i den "dumme";
 • fjern alt fra dine lommer.

Hvis der efter al manipulationer spørgsmålet om, hvordan man fjerner lugten af ​​vaskemaskinen stadig relevant, en vej ud - en kvalificeret mester i huset eller gå til et servicecenter. En erfaren tekniker kan pålideligt bestemme hvorfra stanken og om nødvendigt udskifte delene med nye.

Anmeldelser: "Hvis du følger maskinen, vil der ikke være noget at lugte"

Jeg lejede en lejlighed, hvor jeg også fik en "duftende" styralka.

Gemt et par gange for at køre maskinen på "kogende" med citronsyre.

Jeg blev hjulpet af duften af ​​Calgon, stod huset, tilføjes jævnligt til forebyggelse af kalk, og derefter læse, at han stadig renser beskidt og sæbe plak, eliminerer lugt, etc. Et par gange med ham prostirnula og lugten er væk.

Jeg har en vaskemaskine i mere end 10 år - ikke en enkelt brud i løbet af denne tid. Jeg løber til det blanke (uden ting) med eddike hvert halve år. Guiden rådede dig om at installere den. Og i øjeblikket - maskinen som en ny. En kolgon er virkelig mere skilsmisse.

Hvis du følger maskinen og tørrer tyggegummi, rens det resterende vand og snavs, filtrer filteret regelmæssigt, så er der intet at lugte. Og også bakken, hvor pulveret og kondensatoren hældes, er det nødvendigt at vaske, og så samler hele mucken op og svampen vokser. Og for at forebygge en gang om måneden i en bil spinner jeg 90 grader, jeg vasker.

Og vi har på en eller anden måde begyndt at lugte fra røret, hvor afløbsslangen passerer, selv om alt var hermetisk forseglet, og så stoppede maskinen helt med vandet. Det viste sig, at den brændte pumpe blomme mester alle gjort mere lugt var ikke!

På hvilken afstand fra gulvet til at hænge et plasma-tv: vi styres af husholdningernes vækst og skærmens diagonale

Hydrolyse rensning af ovnen: Fabriksfunktion, og hvordan man udfører dampbehandling i gamle modeller

Sådan rengøres jernsålen med jern fra kulstof derhjemme: Stryg saltet og "hold" lyset

Salat "Vinaigrette": Nye billeder af "den mest nyttige skål"

Symptomer på vulvovaginitis: hvordan man genkender og helbreder betændelse i det intime område

Behandling af vulvovaginitis hos kvinder: hvorfor er en integreret tilgang nødvendig. Hvordan man identificerer patogenet. Hvilke faktorer påvirker sygdomsbegyndelsen. Valget af lægemidler afhængigt af årsagen.

Vasilina Smotrina: "Mine seks sønner er mine hjælpere"

Mamma Vasilinas seks sønner Smotina er sikker: Selv i en stor familie bør en kvinde finde tid til selvudvikling, være smuk og fysisk aktiv. Om hvordan hun styrer alt og hvad livhakas hun bruger - i et interview med portalen Woman365.ru.

Stegte ægplanter: som koteletter, som svampe, på asiatisk måde og andre reinkarnationer af blå grøntsag

Tegn på gonoré hos kvinder: Hvad angiver infektionen, og hvordan man bekræfter det

Symptomer på gonoré hos kvinder, og hvorfor sygdommen er svært at genkende. Funktioner af patogenens mikrobiologi. Hvilke dele af reproduktionssystemet påvirkes oftere. Hvordan infektionen opstår. Metoder til diagnose og behandlingsregimer.

Aubergineopskrifter i ovnen: Et udvalg af diæt, festlige, kød og ost sorter

Vulvit hos kvinder og piger: hvorfor er der inflammation og måder at hoppe tilbage

Symptomer og behandling af vulvitis hos kvinder og piger. De vigtigste faktorer, der prædisponerer for sygdommen. Ved hvilke tegn er det muligt at genkende en patologi. Metoder til behandling afhængig af symptomerne. Forebyggende foranstaltninger.

"Mastodinon": Hvornår skal man vente på et resultat af et homøopatisk præparat

Instruktioner til brug af "Mastodinone", sammensætning og princip af lægemidlet. Ordninger for lægemiddeladministration i dråber og tabletter. Indikationer og kontraindikationer. Bivirkninger. Særlige instruktioner og analoger.

Terapeutisk tabel nummer 7: egenskaber og sorter af den "renale" diæt

Terapeutisk kost nummer 7: hvorfor det hedder "renal". Sådan styrer du mængden af ​​salt og proteinfødevarer. Tabel over tilladte produkter og tallerkener. Funktioner underarter "Seven". Eksempelmenu og tilbagemelding.

Hvad skal peck den Pink Chicken i 2017?

Opskrift courgette med hakket kød i ovnen: ost, grøntsager, champignon og kødvariationer

Gardnerella vaginalis: dysbiose med karakteristisk "aroma"

Symptomer og behandling af gardnerella hos kvinder. Hvorfor udvikler dysbiosen i vagina, og hvordan man genopretter mikrofloraen. Komplikationer af gardnerellez. Generelle terapimetoder, og hvilke lægemidler er acceptable i graviditeten.

© 2013-2018 Kvinders magasin "Woman365.ru". Kopiering af materialer er kun tilladt med angivelse af den aktive hyperlink til kilden. Projektet af internetforlag "Webopolis".

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

9 + 1 =