Sådan sy en trøje til en dukke

Tøj til dukker

Tøj til dukker af enhver vækst med egne hænder

Navigation efter poster

Hej, kære gæst og elsker dukker. Jeg tilbyder dig at sy varm bluse til dukker Baby Born, svarende til hvad jeg syede til min Jeannock og Zhenechka.

Sy en varm bluse til en dukke det er nemt på mønstre af en bluse med lang ærme. Du finder mønstrene der, linket åbnes i en ny fane.

Den første bluse blev lavet af Jeannock, Baby Baby, fra et blødt, fleecy, lyst stof. Det er op til lårlinjen. Jakken har en lang ærmet, en lille lapel, en velcro fastgøring foran. En kasket fra samme stof fuldender tøjet.

Sådan syes en varm jakke til en dolly

 • Lav tegninger af mønsteret på bagsiden, hylder, ærmer. På dem for at underskrive navnene på detaljerne, angiver retningen af ​​deltrådene. I varm bluse modsætning bluse tilbage ét stykke foldet på midten, og 2 dele hylder, tværtimod, har en lynlås, så her obtachina enkelt efterfølgende 2 cm bredt og 1 cm bred strimmel af fastgørelseselementer.
 • Skær tegningerne ud for at få mønstrene.
 • Fold stoffet med forsiden nedad på akseltråden.
 • Skær mønstrene med kluden, idet man ser retningen af ​​mønstret og stoffets deltråd. Hvis stoffet har bunke, så skal napens retning være den samme overalt. Jeg har et stof med vandrette striber, så arrangementet af båndene skal være det samme på bagsiden og hylderne.
 • Mønstre trækkes rundt om konturen, og derefter med tillæg til behandling. Mit stof er meget blødt, så jeg savnede dette punkt.
 • Skær detaljerne ud. Tillæg til behandling af skiver jeg lavede 1 cm, så blusen var lidt bredere end blusen. Godtgørelse for bluser og nederste muffer bund 1,5 cm. Desuden har de udvidet ærmer, og på bagsiden af ​​hylder og indsnævret, så efter kantning sidekanter sammenfaldende.
 • Fjern stifterne fra mønstrene. Jeg har 5 grundlæggende lyse detaljer. De vandrette stænger er på samme niveau. Jeg skal klippe kraven efter måling af halsens længde.
 • Sweep, sy detaljer langs skulderlinjen, fej skiverne. Tryk søm tillæggene til ryglænet. Da stoffet er fleecy, trykker jeg det gennem en fugtig klud uden at røre stoffet.
 • Sweep, sy ærmerne i ærmegabet, fej skiverne. Tryk på sømafgiften. Her er sådan et blankt bluse for blusker viste sig for mig.
 • Den ene side sys sidesømmene og ærmernes sømme. Svæb skiverne.
 • Pak de lodrette sektioner af hylderne, hvis duken er i gang.
 • Fjern hele metalpladen 2 cm bred og sy på en bredde på 1 cm. Jeg gjorde det manuelt.
 • Mål længden af ​​nakken til sømme.
 • Klip kraven: En strimmel af stoflængde svarende til halsens længde plus 1,5 cm til forarbejdning af sømme og en bredde på 4 cm.
 • Fold strimlen med forsiden nedad på den lange side.
 • Sy på symaskinen eller hånden på den korte side. Sømmetilskud på begge sider 0,7 cm.
 • Skær hjørnerne.
 • Skru på forsiden, ret hjørnerne med en nål.
 • Tryk på den.
 • Sweep, sy sømmen i nakken (fra den ene hånd søm til den anden). Svæb skiverne.
 • Skru hele slibesten ud på forsiden.
 • Manuel syning af obtachinen.
 • Fold godtgørelserne til ærmet på ærmet og syet. Jeg gjorde det manuelt.
 • Sy nederst på blusen.
 • At feje og klæbe borrelås på begge hylder.
 • Sy en hat fra en strimmel af stof. Længden af ​​strimlen er lig med hovedets omkreds plus 1,5 cm til bearbejdning af leddene. Bredden af ​​strimlen er lig med målen fra bagsiden af ​​hovedet til panden.
 • Er klar igen.

Den anden bluse syes på samme mønster af blød jersey. Hun har en alt-i-en sort lynlås foran, manchetter på bunden af ​​blusen og bunden af ​​ærmer af flettet stof, en strikket kraveholder. Et flettet hovedbeklædning fra manchetvævet kompletterer outfit.

Sy en strikket sweater med en "bat" ærme og en fleece sweater med en stor krave dukke af enhver højde.

At sy en varm bluse til en dukke er det muligt fra et blødt stof. Blusen er foran blusen.

Kære gæst, Kan du lide de bluser jeg syede til mine babyer Baby Born? Del din mening i kommentarerne.

Vi syr tøj til dukker

Dukker vil altid forblive pigernes favoritlegetøj. De er til babyer - og trofaste veninder og døtre i spillet og fashionistas, som også skal håndteres og stilfuldt klædt.

For at få din prinsesse dukke til at ligne en ærepige fra hendes suite, kan du prøve at sy nogle moderne moderne tøj.

For at forstå, hvordan man sy klæder til din datters dukke, skal du huske nogle få enkle regler:

 1. Dukker er skabt i en menneskes krop, så alle tøjene syes i overensstemmelse med menneskets eksempel, kun i formindsket format flere gange.
 2. Som en person, for at bestemme den rigtige størrelse af tøj, måles dukkerne ved de mest fremtrædende dele af hendes krop. For eksempel skal du for en T-shirt måle bredden af ​​skuldrene, brystet og hofteomkredsen, længden af ​​det ønskede produkt, bredden af ​​ærmegabets ærmegab. Nogle gange er dukkens karapasser den bredeste del taljen - i dette tilfælde skal du måle dens omkreds.

Til skræddersy bukser og nederdele målt omkreds talje og hofter, ben på deres bredeste sted, længden af ​​det ønskede produkt. Og til sokker - dukkenes fod og længde og bredde.

For at sy dukke tøj, køb ikke en ny klud. Rummage i bakkerne: Sørg for at du har store flapper af lyst stof fra tidligere syning, gamle unødvendige ting. Og brug dem til at lave dukke tøj med dine egne hænder.

T-shirt er det mest komplicerede stykke tøj til syning. Men hvis du behersker en t-shirt til en dukke - vil du med lethed overvinde alle andre tøj.

Til syning af de krævede materialer:

Sørg for at fjerne de nødvendige målinger fra dukken før processen starter.

 • Tag 2 identiske kludflapper af den nødvendige størrelse til overførslen og indstil t-shirt. Til hver måling skal du tilføje op til 5 millimeter optagelse til sømområdet.
 • Hvis du har en figurdukke, skitserer du de buede linjer på kurven på stoffet langs kurven på torsoen og skærer den så den passer - t-shirten viser sig at være tæt. Hvis du vil have en lige snit T-shirt - spring over dette trin.
 • Saks til udformning af den nødvendige form og ærmegab til en C-formet ærme med tillæg for optagelsen. Patcherne skal skæres ud på begge sider, udskæringen - afhængigt af formen.

 • Behandl udskæringen med yderligere små aflange pletter, så det "rå" stof ikke er synligt.
 • Sy de 2 stykker i nærheden af ​​udskæringen sammen.
 • Mål ud 2 halvcirkelformede klapper til ærmerne, behandl deres kant efter udskæringseksemplet og sy til ærmegabene.
 • Det skal huskes, at de sidste to trin kun skal udføres på undersiden af ​​produktet, så der ikke er søm og dart på dets yderside.
 • Sy de resterende stykker - ærmerne og siderne af t-shirt.

Nu kan du sikkert prøve din dukke outfit.

Foruden T-shirts bør hver selvrespektive dukke have en hel flok fashionable tøj!

Hvis du vil have klassiske eller lyse bukser, skal du vælge strikkede stoffer af den rigtige farve, hvis jeans - du vil passe et tæt stof af mørkblå farve. Hvis bukserne er opfattet af et let stof, kan du sy dem til den samme top - du får en sommer-outfit.

Bukser er bedre at sy på et mønster ved at bruge de rigtige målinger til dukker og gafler. Ved hjælp af et mønster fra stoffet tages der mål og skæres ud stykker af den nødvendige størrelse, der er mærket til hinanden og syet sammen. Armhullernes masker behandles nødvendigvis.

Disse bukser antager et elastik i bæltet, for ikke at falde ud af dukkenes midje - glem ikke at lægge det i hullerne på bæltet på bukserne.

Til et nederdel kan du tage lysflyve eller bomuldsstof - de vil være gode til at holde den smukke klokkeform.

Fjern de nødvendige målinger - talens omkreds og længden af ​​produktet. Klip vævsflappen med en forskel til taljen ca. 1: 2 langs længden. Flapens bredde er længden af ​​produktet.

Den øverste del af nederdelen på en afstand af ca. en centimeter fra kanten sys med den bredeste manuelle søm, hvorefter tråden strammes og danner smukke folder.

For at behandle den øvre kant skal du tage et rektangel omkring 1 cm i bredden og ca. 2 centimeter lang i taljenomkredsen og sys til kanten og syet.

Derefter er der et sted, hvor kanten af ​​nederdelen syes sammen. Forlad ca. 2-3 centimeter til den øverste kant, og i øverste kant sy en knap og en løkkefastgørelse.

Nederdelen kan dekoreres ved at sy bundens kant eller tilføje et andet lag. Så bliver nederdel endnu mere storslået og elegant.

Hvilken slags tøj kan bæres uden strømper? Til sokker, tag et let tøj, der ikke kan opløse. Cirkle på tykt papir dukkebenet ca. til ankelen eller lidt højere. Skær skabelonen ud.

Bøj stoffet halvt og fastgør skabelonen ved at løfte foden til stoffets fold. Cirkel, skære og sy. Gentag trinene for at få 2 sokker.

Et par sokker kan gøres mere elegante, hvis du syr dem lidt længere og laver elegante lapels, som også kan syes med smuk blonder.

Sådan sy dukke tøj med dine egne hænder

Galleri: Sådan syes dukke tøj med dine egne hænder

Dukker er de foretrukne legetøj af tusindvis af piger. For at lege med glæde kan du sy mange tøj til dem. På grund vist nedenfor fotos og videoer uden for meget besvær at sy bukser, kjoler, nederdele, kjoler, bluser og andet tøj til Barbie, Baby Bon Lige den efter høj og Monster High. Her tilbydes de enkleste mønstre for nogle modeller af kjoler. Desuden kan nogle tøj laves uden et mønster. I nogle tilfælde er det nok at bruge en sok til at få originale og smukke tøj til dukker. Nedenstående video vil hjælpe sy originale ting.

Master klasse til at sy tøj til dukker

For at sy tøj til dukker, behøver du ikke have noget specielt talent. Opret ofte en original outfit til dine yndlingslegetøj, du kan fra en almindelig sok. Desuden indeholder nogle af nedenstående masterklasser med trinvise fotos ikke mønstre i taljen og hoftefladen, da der ikke er behov for dem elementære. Alt er ekstremt enkelt og nemt selv for begyndere i at sy tøj til dukker.

Tøj til Barbie dukke: Sy en kjole

Favoritten fra mange piger er Barbie dukken. Dette legetøj er normalt klædt i forskellige smukke tøj. Derfor søger mange Barbie-ejere måder at skabe enkle og stilfulde tøj på til denne dukke. Baseret på instruktionerne nedenfor er det ikke svært at sy en smuk og elegant kjole i taljen uden et kompliceret mønster. Det vigtigste er at kende legetøjets omkreds i taljen og linjen i hofterne.

At sy en kjole til en Barbie dukke, skal du forberede følgende værktøjer og materialer:

 • jern;
 • tråd;
 • stifter;
 • symaskine;
 • saks;
 • Velcro med en bredde på ½ cm og en længde på 10 cm;
 • 1 stykke klud på en nederdel til en kjole 12.5x30 cm;
 • 1 stykke materiale til bodice 15x6.5 cm.

Til noten! Hvis det er besluttet at sy denne kjole til Barbie med skulderstropper, så skal du forberede et bånd 13 cm langt, som vil blive delt i halvdelen.

At sy en kjole til Barbie, er ikke færdigt mønster nødvendigt. Det vigtigste er at stole på de foreslåede anbefalinger.

 1. Først skal du forberede stoffet. Kanten af ​​hvert emne skal behandles med en overlock. Derefter skal kanterne vikles med 0,5 cm og stryges med et jern.
 2. Så skal de forberedte parter syes på symaskinen. Samtidig skal hver kant trækkes tilbage med 3 mm.
 3. Nu er vi nødt til at tage den del af materialet, der går til toppen af ​​kjole og pakke kluden rundt om dukkenes buste. På bagsiden af ​​materialet skal du pinke. Stoffet skal være meget tæt omkring dukken, dens talje og hofter. Så skal du lave en dart foran, en smule stof.
 4. Langs grøfterne skal du sætte linjerne frem og tilbage. Men du bør ikke bringe dem til kanten.
 5. Så skal du prøve på toppen af ​​kjole. Dart bør være på plads.
 6. Nu skal du lave en søm ved at lægge en lige lang linje langs kanten på kanten. Derefter skal tråden trækkes, hvilket vil gøre samlingen.
 7. Den øverste kant af nederdelen og nederste kant af bodice skal forbindes med stifter.
 8. Næste skal du slå kjole på kjole til anden side. De opnåede fragmenter tværbindes. Fra kanten skal der gå til 1 cm. Sømmen skal være færdig. Delen behandles af overlocken.
 9. Så skifter sagen på forsiden. Produktet skal stryges. Fra den centrale søm er det nødvendigt at trække sig tilbage med 3 mm.
 10. På bagsiden skal du klare borrelåset.
 11. Det er alt! Kjolen til Barbie er klar. Om ønsket kan du sy stropper. Tilsyneladende syning af tøj til dukker Barbie er ikke svært.

Tøj til dukker Monster High: vi sy en bluse

Monster High dukker er meget populære. Men desværre er der i det komplette sæt med sådanne legetøj sjældent en stor mængde tøj. Men på disse "monstrous9raquo; dukker kan du sy bukser, kjoler, nederdele og andre tøj. Takket være denne mesterklasse med et mønster kan du sy en stilig bluse til en dukke. Optimal brug af tæt bomuld eller andet stof, som ikke vil hælde på kanterne. Du kan tage gamle bukser eller en skjorte.

 1. Først skal du oprette en mønsterbluse, som derefter kan kombineres med et nederdel eller bukser. For at gøre dette, er Monster High dukken lagt på et stykke papir og pakket rundt om bagsiden med en blyant.
 2. Det er hvad der sker som følge heraf.
 3. Nu er det nødvendigt at folde det resulterende emne langs en lodret linje. På den ene side skæres skissen med saks. Pladen skal udvides. Som følge heraf får du to symmetriske halvdele, som nøjagtigt reflekterer omkredsen omkring taljen. Parametre i hofterne tages ikke i betragtning her, da disse ikke er bukser.
 4. På basis af de opnåede fragmenter bør man klare detaljerne på tøj til dukken. Glem ikke om godtgørelserne, som skal være bred nok på den ene side, siden da vil der være fastgørelsesanordninger.
 5. Mønstre overføres til stoffet og skitseres.
 6. Detaljer om fremtidige tøj til dukker er skåret. I dette tilfælde skal du ikke glemme behovet for at forlade kvoter. I skuldrene skal du lave sømme, syning af bluserne.
 7. Derefter skal du sy ærmerne, som du først skal tråd med en nål manuelt. Dette vil give dem mulighed for at måle deres omkreds og justere om nødvendigt. Så på symaskinen skal du blinke elementerne. Mansjettene behandles straks.
 8. Alle håndsting skal sys på symaskinen.
 9. Sidesømme og konturer langs ærmerne syes sammen.
 10. Derefter skal de forreste kanter bearbejdes. Normalt er dette sted på tøjknapperne. I dette tilfælde anbefales det at passere vævet i en lille zigzag. Dette forhindrer ærmegabet i at kaste. Plus, du skal igen bøje materialet og sy det på skrivemaskinen.
 11. Dernæst skal du behandle halsbrønden. Det er også nødvendigt at passere samlingen i kraveområdet. Dette skal også gøres med en lille zigzag. Dele er manuelt forbundet. Alle kanter af stoffet er zigzagged.
 12. Nu kan du begynde at lave en indretning til tøj på dukken af ​​Monster High. Til dette anbefales det at bruge bagt plast af hvid og sort farve. En cirkel er lavet af let materiale. Det er lagt ud sort plast i form af en oval. Små dele er fastgjort med en nål.
 13. Det viser sig en slags broche. De samme elementer kan laves på nederdele, jakker, bukser og andre ting.
 14. Kanten af ​​den hvide nuance presses med en nål. Dette vil danne en lettelse. Derefter tilberedes klargøring af dukken til dukken i overensstemmelse med instruktionerne på plastemballagen. Fra det smalle bånd skal du lave en bue. En broche er fastgjort til den.
 15. Det er hvad der sker som følge af at arbejde på tøj til en dukke.

Tøj til dukker Ever Everter Høj fra sokken

Du kan også lave en stilfuld kjole med dine egne hænder til populære dukker Ever Everter High. For at sy tøj på denne dukke skal du bruge saks, en nål, en tråd og strømper. Gøre målinger og beregne omkredse vil ikke være påkrævet.

 1. Et mønster til at oprette et sådant kostume på en dukke er ikke nødvendigt. Først skal du afskære toppen af ​​tåen til hælen.
 2. Det resulterende snit bæres på Everther After High. Så det bliver lettere at skære emnet korrekt for den fremtidige dragt fra sokken.
 3. Du skal lave 3 nedskæringer til tarmens niveau. Til hænder skal dukkebåndene laves smalle.
 4. For legetøjets bagagerum er båndet bredere. Her er kuffertens omkreds større.

Vær opmærksom! Ærmer til en kjole fra en sok er det muligt at afskære helt på elastisk niveau eller til at lave ¾.

 1. Fra indersiden skal du sy alle konturerne langs ærmerne og hoveddelen manuelt med en tråd.
 2. Ærmer på ærmerne skal være let bøjede og syede.
 3. Skru ikke produktet på forsiden, det skal sættes på dukken.
 4. Normalt er outfit lidt løs for Ever After Hai, og det skal syes. For at gøre dette, på toppen af ​​det overskydende stof opsamles i en fold før taljen og fastgøres med en pin.
 5. Udklædet er fjernet fra dukken. Fra bluserne skæres overskydende stof og syet tråd.
 6. Dernæst er den nederste kant af tøjet til dukken Efer After Hai bøjet. Den er syet med små sting, som ærmer på en sweatshirt. Lav ikke en knude straks. Det materiale, hvorfra sokken er lavet, skal du trække lidt i forskellige retninger. Først da er tråden fikseret.
 7. Det er alt! Tøj til Ever After Hai er klar. Det er kun for at skrue tøjet og lægge det på dukken. Denne bluse kan kombineres med bukser, shorts, nederdele, jeans, overalls. Med sådant arbejde vil pigen klare sig uden sin mor og andre seniorassistenter selv.

Baby tøj til Baby Bean: hvordan man sy en kjole

Syning en kjole på en babydukke BabyBorn er let nok, hvis du benytter denne MK. Til arbejde er det nødvendigt at forberede:

 • tråd;
 • saks;
 • symaskine;
 • gamle nederdel eller kjole;
 • lynlåsen.
 1. For det første skal du lægge dukken på stoffet og måle den fornødne længde af nederdelen. Til sømmen tilsættes 1 cm. Da bunden af ​​produktet er kantet, er det ikke nødvendigt at behandle snittet. Snitets bredde afhænger af dukkenes parametre.

Til noten! For at få smukke folder skal du øge den ønskede bredde med halvdelen.

 1. Kjolen er foldet, som skal fastgøres med nåle eller stifter.
 2. Dernæst skal du oprette et mønster til toppen af ​​kjole. Den nemmeste måde at gøre dette på er at tage den bluse, hvor dukken blev solgt. Mønsteret er lavet på bagsiden med tillæg på sømmen. Derefter trækkes den forreste del.
 3. Kun nakken er trukket. Derefter foldes papiret i halvt til præcist og symmetrisk tegner den anden side.
 4. Skabelonen overføres til stoffet. Elementer af tøj er skåret ud. Skær forsigtigt til lynnedslag. I skuldrene sys fragmenterne sammen.
 5. Du skal skære ud af det samme stof som nederdelen, nogle strimler. Deres bredde er 3 cm. De går til armhullets kant. Sy dem på forsiden zigzag.
 6. Så kan kantene lukkes, vikles og syes.
 7. Behandles alle kanter, bortset fra et snit under lynnedslag.
 8. Lyn er syet.
 9. Den øverste side af kjole er lagt opad med forsiden opad. Nederdelen er indersiden. Detaljerne er syet med en zigzag eller standard søm.
 10. Det er alt! Kjole til Baby Bean dukken er klar! I stedet for et nederdel kan du lave bukser - du får et jumpsuit.

Video: Sådan syes tøj til dukker

Flere ideer til syning af dukke kan findes i videoen nedenfor.

© 2018 strana-sovetov.com "Landsrådet"

Artikler, oversættelser, billeder og varemærker tilhører deres forfattere og ejere. Ved en delvis genoptagelse af materialer er det obligatorisk at følge et hyperlink til webstedet "Sovjets land". Kopiering af webstedsmaterialerne Sovjets land fuldt ud er forbudt.

Overtrædelse af disse betingelser vil blive betragtet som en krænkelse af de intellektuelle ejendomsrettigheder, der er beskyttet ved lov og retten til information.

Webstedet bruger cookies. Ved at fortsætte med at gennemse webstedet accepterer du brugen af ​​cookies. Site map

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

44 − = 42