Værelse 9 kvm designfoto

Soveværelse design 9 kvm. (70 billeder)

 • Det rigtige soveværelse design på 9 kvm. vil hjælpe dig med at skabe et behageligt hvilested selv i et lille område. Det vigtigste du har brug for er en seng, en garderobe og natborde eller deres analoger, det vil sige de mest funktionelle møbler. Resten kan sikkert afstå. I denne artikel vil vi se på, hvordan du kan dekorere et værelse, så det er behageligt, smukt og hyggeligt, og samtidig kan det rumme alt hvad du behøver for livet.

  I designet bliver tendensen til at bruge elementer af forskellige stilarter i et interiør mere og mere populært. Det betyder, at du kan oprette en rigtig blanding af dine favorittricks. Det vigtigste er, at de kombinerer med hinanden. Takket være dette får du dit unikke, unikke design.

  Her beskriver vi nogle af de mest populære stilarter, der passer til et lille soveværelse på 9 kvm. Du kan kun bestemme, hvilke af dem du vil realisere i dit hjem. Bare husk, at uanset stil du vælger, skal du vælge møbler uden unødvendige detaljer.

  Soveværelse design 9 kvm. i moderne stil

  Moderne stil - det er kvalitetsmateriale, enkelhed og bekvemmelighed af møbler, såvel som den originale form. Som dekoration bruges billeder eller fotografier ofte. Særligt populært er pop art-stilen.

  Dette design er perfekt til et lille soveværelse. For at slå rummet, skal du vælge et usædvanligt senghoved eller hente billeder, der afspejler din smag.

  Det vigtigste plus i moderne stil er, at det er let at ændre. Tilføj lyse puder til neutralrummet, skift sløret, et par andre detaljer, og det vil se helt nyt ud.

  Soveværelse design 9 kvm. i stil med minimalisme

  Denne stil, som navnet antyder, indebærer et minimum af møbler og indretning. Hvert objekt skal have en vis funktion, ellers er det simpelthen ikke nødvendigt i rummet. Alle former er strenge og koncise, produkterne er enkle og diskrete. En mere behagelig atmosfære kan skabes ved hjælp af tekstiler: tæpper, puder og lignende. Men mængden skal være moderat. I stedet for gardiner anvendes rullet persienner eller persienner ofte.

  Soveværelset er 9 kvm. oftest vælge faste vægge i kombination med små lyse interspersed i interiøret. Også populært er spillet af kontraster, for eksempel sort / hvid.

  Soveværelse design 9 kvm. i klassisk stil

  Klassisk stil stræber efter at skabe en hyggelig atmosfære på grund af en blød og harmonisk kombination af hele situationen i soveværelset. Møbler vælges ofte i lyse eller brune toner. Til efterbehandling skal du bruge en neutral farve - ikke hvid, men ikke for mættet. Desuden kan væggene være dekoreret med dekorative planker, stukkegods.

  I klassikerne bruges de bedste materialer altid. Møbler er normalt træ. Tekstiler er valgt fra standard til klassisk stof - jacquard, boucle, plys. Som udsmykning ser du fine lysekroner og natlys, malerier på væggene og spejle i smukke rammer.

  Soveværelse design 9 kvm. i øko-stil

  Øko-stil indebærer brugen af ​​naturlige materialer i det indre. Dette gælder dekoration, møbler, tekstiler og indretning. For at opnå den ønskede effekt kan du bruge træ og sten i udsmykningen af ​​vægge eller gulve, vælge møbler med konserveret tekstur, give præference for naturlige stoffer.

  For eksempel er den oprindelige løsning til et soveværelse på 9 kvm. Sengens hoved skal være lavet af træ eller bambus. Det bliver straks det centrale element i rummet og giver rummet det nødvendige humør.

  Soveværelse design 9 kvm. i skandinavisk stil

  Soveværelset i skandinavisk stil er en af ​​de mest optimale løsninger til at arrangere et 9-meters rum. Alle møbler er som regel meget funktionelle. Style pålægger ikke en stiv ramme, så sengen og det omkringliggende rum kan dekoreres med en række genstande. For eksempel kan du vælge et toiletbord, eller du kan tage en trækasse eller en skammel til samme formål.

  Afslut er normalt lys. Også i denne stil bruger ofte en kombineret version: en væg er dækket af farvet tapet, og resten er lavet monofonisk. Til pasta skal du vælge en væg med et vindue eller den, hvorpå sengens hoved hviler.

  I store mængder kan du bruge puds, puder, tæpper. Kort sagt, hvilket tekstil der gør værelset varmere og hyggeligt.

  Farvepalette til soveværelse 9 kvm.

  Farveskemaet i det lille soveværelse er 9 kvm. spiller en af ​​hovedrollerne. Vær sikker på at bemærke på hvilken side vinduerne i rummet går. Hvis de går mod syd, holder man sig til en neutral hvid farve eller kolde nuancer (blå, lysegrøn). Hvis i nord er varme nuancer og pastellfarver bedre. Brug i dette tilfælde ikke mere end 2 primære farver i designet.

  Hvid er den bedste farve til efterbehandling af et lille soveværelse, da det perfekt udvider rummet. Dens ekstra fordel er, at du kan vælge møbler af enhver farve, du kan lide.

  Nogle mennesker kan lide næsten hvide værelser. Nogen fortynder hvidhed med nuancer af træ og gør værelset varmere. Og nogen foretrækker at tilføje lyse farver og skabe en ægte sommerstemning i den.

  De mørke vægge udvider ikke rummet, men de har en anden stor fordel - de stjæler hjørnerne af rummet, så du ikke føler grænserne. Du er i et kammerrum, som beroliger og slapper af ikke værre end de sædvanlige pastellfarver.

  Til soveværelse design 9 kvm. Brun, blå og mørkegrå toner virker godt. Brug lette sengetøj og indretning for at opretholde en saturationsbalance.

  Soveværelse 9 kvm. i kontrasterende toner

  Opret kontrastvægge i dit soveværelse! Denne teknik ser stilfuld og hjælper med at visuelt ændre rummet. For eksempel vil en fremragende løsning til langstrakte værelser male den fjerne mur i en mørk farve. Takket være dette vil det på en generel neutral baggrund virke tættere.

  Også en interessant effekt kan opnås ved hjælp af fotobaggrunde. De bliver kontrastcentret på 9 meter soveværelset og giver hende det rette humør. Hvis du vælger billedet af en by, natur eller enhver anden, der har et perspektiv i afstanden, vil det visuelt slette grænserne for rummet i denne retning.

  Neutral grå er fantastisk til et 9 kvm soveværelse, da det er en meget rolig og ædel tone. I interiøret kan du bruge en af ​​sine nuancer og spille på grund af forskellen i mætning eller bruge andre teknikker.

  Ofte fortyndes den grå dekoration med de populære gule eller turkise farver i dag. Normalt bliver der lavet lyse puder, billeder og andre elementer, som om ønsket let kan ændres til andre, i et andet farveskema.

  Soveværelse 9 kvm. i pastelfarver

  Pastellfarver - dette er den mest populære farve skala til indretningslokaler 9 kvm. Disse nuancer er meget lettere at kombinere med hinanden end lyse og mættede. Desuden lugter de rigtig godt, hvilket er meget vigtigt for et hvilested. Oftest bruges de i designet af den klassiske stil.

  Pastellfarver kan både være varme og kolde. Dette er værd at huske på, hvis du vælger designens farve afhængigt af om vinduerne går syd eller nord.

  Afhængigt af stilen er det bedre at vælge et laminat, en parket eller et træbræt. Dækningen kan lægges ud diagonalt - dette vil udvide rummet. Denne metode er især relevant i de udvidede rum. Til et lille soveværelse på 9 kvm. Det er også vigtigt at tage højde for, at gulvet skal være et par toner mørkere end loftet, ellers bliver rummet som en lukket boks.

  Som alternativ belægning kan du vælge gulvet fra korken. Populariteten af ​​dette materiale er bundet til tendensen til at bruge naturlige materialer i huset. På grund af sin struktur fjerner korken belastningen fra trætte ben, lad kulden ikke passere, og selv er den varm nok til at røre ved. Et ekstra plus er lydisolering. Hvis nogen går rundt i lokalet, hører du ikke noget, og du vil sikkert sove på. Det er med andre ord det perfekte materiale til gulvet, hvilket virkelig hjælper med at slappe af.

  Den mest almindelige metode til færdiggørelse af væggene i soveværelset er 9 kvm. Er et maleri. Ofte er de lavet i et farveskema, og loftet er dækket med hvid maling. Det sker også, at væggene med loftet er malet i en farve. Takket være denne teknik er grænserne mellem disse overflader sløret.

  Også i 9-meter soveværelser bruger ofte tapet. For mange synes denne overflade særligt hyggeligt. Når du vælger et billede, skal du overveje stilen på rummet! Så for et minimalistisk design er geometriske udskrifter bedre, og for klassikere - blomster. Desuden bør du ikke vælge en belægning med et stort mønster for et lille soveværelse, da det iøjnefaldende spiser plads.

  Den bedste mulighed for et 9 meter soveværelse er et klassisk hvidt loft. I nogle tilfælde kan du vælge ikke hvid belægning, men for eksempel elfenben eller anden nuance, som er bedre egnet til designet.

  Med hensyn til konstruktionerne er det i små værelser absolut ikke værd at bruge komplekse lofter på flere niveauer - de ser for lave og tunge ud. Den eneste løsning, som du kan oprette et lille indryk på, er placeringen af ​​højdepunktet i nichen. Tværtimod vil dette give et rum af lethed.

  Indretning og tekstil til et soveværelse på 9 kvm.

  Soveværelset har et areal på 9 kvm. Det er bedre at give præference kun til de emner, der vil have både en funktionel og dekorativ rolle. Det kan være en stilfuld sengetæppe til en seng eller en pude i en tone med det overordnede design. De mest fashionable stoffer i det seneste er fløjl, velour og plys.

  Tekstiler kan bruges som et element, der giver rummet den grundlæggende stilistiske retning. Så en interessant løsning vil være en seng med et baldakin. I 9 meter soveværelset bliver det det vigtigste stilbygningselement.

  Gardiner skal kun hænge, ​​hvis det dikteres af stil. I et andet tilfælde er det bedre at nægte eller udskifte dem med rullegardiner eller fastholdte gardiner.

  I skandinavisk stil forbliver vinduer ofte helt uden tekstilindretning. I stedet er de dekoreret og sætter på vindueskarmen smukke blomster. Receptionen er også populær, når væggen, hvor vinduet er placeret, er dekoreret med tapet.

  På et areal på 9 kvm. Billeder eller billeder bliver en glimrende indretning. De besætter ikke ledig plads og sætter samtidig det nødvendige humør på rummet. Hvis du vil have billedet til at være centrum for opmærksomheden, skal du vælge et lyst billede og hænge det over hovedgavlen.

  Hvordan man arrangerer møblerne korrekt?

  Når man arrangerer møbler i et soveværelse på 9 kvm. bygge på rummets arkitektur. Hvis den har en rektangulær form, er det ønskeligt at bringe det tættere på en mere firkantet. Ud over de visuelle måder, vi diskuterede i efterbehandlingstemaet, kan det gøres med møbler.

  For et kompetent layout af soveværelset er det meget vigtigt at tænke over opbevaringsområder. Der skal lægges særlig vægt på de indbyggede skabe. Inde i dem er det muligt at distribuere sektioner til opbevaring af de mest forskellige ting: tøj, fodtøj eller stadig noget. Uanset hvilken garderobe du vælger, er det ønskeligt, at det har spejlet døre.

  Hvis du vil sætte et separat spejl i 9 meter soveværelset, skal det placeres korrekt. Den bedste mulighed er, at den afspejler det lys, der rammer det. For eksempel modsat vinduet. Led ikke det mod sengen, da ikke alle kan lide at konstant se deres refleksion.

  I midten af ​​ethvert soveværelse er en seng. For at undgå at oplade et lille rum, undgå store møbler. Så vil en høj seng se unødigt omfangsrig ud, og en bredere, der er mere end 2 meter, vil "spise" for meget af området.

  Det er ønskeligt ikke at skubbe sengen til væggen. Det er bedre at gøre en tilgang til det fra begge sider. Hvis der ikke er plads nok til at placere natbordene der, gør dem til ordre.

  Nogle gange er det muligt at arrangere sengen med et hjørne. Denne løsning vil tage meget plads, især i rektangulære rum, men det indre af soveværelset vil se lidt usædvanligt ud.

  Belysningen i soveværelset er 9 kvm. Det skal være blødt, men det skal være nok til alle opgaver. Denne effekt er givet af lamper med nuancer eller specielle lamper. I et lille rum kan du bruge både punkt og central fordeling af lys. Skønheden i sidstnævnte er, at det på grund af den usædvanlige lysekrone kan også blive et interessant stilistisk træk.

  Da der er få pladser i soveværelset, og jeg ikke ønsker at besætte lamperne i sengebordet eller gulvet, er det bedre at lave hængende ekstra lamper.

  Belysning på forskellige niveauer vil gøre det 9 meter store soveværelse mere rummeligt. Hvis formen på rummet forlænges, skal du lede lysstrålerne til kortere vægge. De vil skelne fra de længere. I dette tilfælde vil sidstnævnte virke længere end de virkelig er, og rummet vil have tendens til kvadratets form.

  Reparation i et lille soveværelse på 9 kvm. kræver virkelig en mere forsigtig tilgang. Hele situationen skal planlægges, så den ikke tager onnodig plads og er maksimalt funktionel. Vi har samlet dette fotogalleri for dig, så du kan se så mange originale teknikker som muligt og anvende dem i dit design. Vi håber at denne samling vil komme til nytte!

  ABC af reparation

  Vi vil bygge huset uafhængigt af fundamentet til taget

  Nyt design soveværelse 9 kvadrat. m. Foto af tre projekter

  Soveværelse design 9 kvm. Moderne stil med elementer af klassisk stil er en god løsning for lille plads.

  I udsmykningen af ​​rummet blev der brugt lyse farver, naturlige materialer, maksimal luft og lys. Soveværelset takket være denne reception, visuelt ser rummeligt ud.

  Foto soveværelse 9 kvadrat. m

  Et minimum af møbler overbelaster ikke pladsen. Møblerne er indrettet i samme farver som indretningen af ​​rummet: fløde, lys beige.

  TV på væggen i soveværelset. foto

  Nyheder i soveværelset design 9 kvm. foto

  Indretningens elementer matcher designen af ​​soveværelset: et minimum af tekstiler i rummet med vægt på sengens puder. Det originale indvendige mønster i form af vinger passer godt ind i soveværelseets koncept. Der lægges vægt på blomsten i gulvgryden og den sorte skærm på den frie væg.

  Idé til et moderne soveværelse 9 kvm. m. Foto

  Et lille hvidt soveværelse - en løsning til et lille værelse

  Takket være det kloge design af soveværelset ser rummet lidt rummeligt ud og er ikke overbelastet med detaljer.

  Hvid farve i finish er valgt til visuelt at forøge pladsen. Nyhed 2016 soveværelse design 9 kvm. m. er manglen på en lysekrone og en fed løsning på problemet med belysning.

  Billede af et hvidt soveværelse

  Taklysekronen i et så smalt rum ville kun understrege manglen på plads, så det blev erstattet af LED-belysning ved kanten af ​​det nedhængte loft. Spotlys fra lamperne over sengen belyser individuelle dele af rummet, hvilket gør soveværelset til at udforme 9 kvm. m. Meget hyggeligt.

  Billede af et lille hvidt soveværelse uden en lysekrone

  Møblerne i værelset er meget enkle. For ikke at fokusere på dig selv, er kabinettet indbygget i væggen og trimmet med hvide paneler. Skuffer under sengen sparer plads og opfylder funktionalitetsprincippet. Soveværelse design 9 kvm. meter i dette tilfælde ser ikke overbelastet ud.

  Ideen om et moderne soveværelse. foto

  Soveværelse design 9 kvm. m. i en moderne stil er designet på grund af hvid i indretningen og indretningen af ​​rummet samt et minimum af detaljer og accenter.

  Stilfuldt lille soveværelse i hvide og gule farver

  Hvis du lægger en lille fantasi, soveværelse design 9 kvm. m. kan være meget interessant.

  Nyhed 2016 soveværelse design 9 kvm. meter - en blanding af stilarter. I vores tilfælde bruger indretningen elementer i stilen på 60'erne mod baggrunden af ​​en generel minimalisme i soveværelset.

  Billeder af soveværelset med lyse accenter

  Udsmykningen bruger lyse farver i overensstemmelse med reglen: Jo mindre pladsen, desto lettere er finishen. Den hårde hvidvaskning af væggen kombineres meget vellykket med den kappede modstående væg, hvor skab og skærm er bygget. Den sædvanlige dør erstattes med en gennemskinnelig skydedør, som også forstørrer soveværelset visuelt.

  Soveværelse design 9 kvm. m ser stilfuld og frisk på grund af usædvanlige accenter. Den gule farve på væggen, i lampens elementer og suspenderede retrolys over sengen, animerer rummet og giver det et humør.

  Bløde lænestole i stil med 60'erne og sort / hvidt tæppe passer godt ind i det overordnede design af soveværelset 9 m². m.

  Den originale lysekrone i form af Ilyich pærer er placeret over stolene, som lovede at opdele soveværelset i to zoner med minimal plads. En stilfuld hylde over sengen erstatter manglen på vægindretning i rummet. Takket være dette design soveværelse 9 kvadrat. m. i den moderne stil er perfekt vedligeholdt og ikke satiated med detaljer.

  Eklektisk i udformningen af ​​et lille soveværelse på 9 kvm. Soveværelse grå

  Takket være et tankevækkende design, og en kombination af grå, beige og dæmpet gul, viste designet af et lille soveværelse på 9 m² sig at være roligt og hyggeligt. Den indeholdt alt hvad du behøver: en seng, natborde, en osmannisk og endda et påklædningsværelse.

  Udformningen af ​​et lille soveværelse er grå og gul. foto

  Ifølge ideen om designeren i slutningen af ​​soveværelset er der klassikere og modernitet. Alle elementer i interiøret er harmonisk kombineret og supplerer hinanden.

  Ved første øjekast kan man hævde, at soveværelset er 9 kvm i en moderne stil, men hvis man ser tæt på, kan man tydeligt se de klassiske motiver.

  Så stilfuld moderne seng har et hovedgærde med klassiske elementer iboende rococo stil. På tæppet kan du se nøjagtigt det samme mønster som på sengens hoved. De klassiske portaler og sengeborde er lavet i lignende stilarter. Puffen er lavet i henhold til tegningerne af designeren og svarer fuldt ud til hele stilistikken i soveværelset.

  På anmodning af værtinde i rummet var det nødvendigt at rumme et stort nok skab. Men som det fremgår af billedet, har soveværelset design 9 kvm. m., kunne forstyrre installationen af ​​skabet, så de besluttede at lave et garderobeskab i hjørnet. Takket være pastellfarver i væggenes udsmykning er dette værelse ikke iøjnefaldende og stjæler visuelt ikke stedet.

  Belysning understreger tvetydigheden af ​​den valgte stil. Lysekrone og sengelamper er lavet i et klassisk design. Takket være stoffet nuancer, kommer blødt spredt lys ud af dem. Steder, der er placeret på siderne af sengen ved første øjekast synes at være helt ude af sted, men hvis du tænker over en puf seng og andre moderne elementer, så alt bliver klar. Dette er eklekticisme - sammenslutningen af ​​stilarter. Hertil kommer, at lamper og projektører har forskellige funktioner: pletterne giver retningsbestemt lys, hvor den let at læse og kommer fra lamperne er blødt, dæmpet lys, som med succes skaber en romantisk atmosfære.

  Falshkin i et lille soveværelse. foto

  Værterne sætter designeren en vanskelig opgave - at fokusere på deres åndelighed og kærlighed til kunst. Derfor var de vigtigste elementer i soveværelsesindretningen hylder med malerier og ikoner. Pudebetræk og sengetæpper er specialfremstillet i tone med baguetter og symboliserer foreningen af ​​alle elementer i soveværelsesdesignet.

  Designere formåede at realisere det udtænkte design af et soveværelse på 9 kvadratmeter. m., foto dette bevis.

  Moderne design af et lille soveværelse på 9 kvm i Moskva

  Soveværelset besluttede at dekorere i grå og beige toner med elementer af guld. Over sengen blev der i stedet for tapet brugt vandret strækbånd af beige klud, mellem hvilke der blev anbragt LED-striber. Denne løsning i designet af soveværelset 9 kvadrat. m. skabte effekten af ​​stigende plads og visuelt udvidede rummet, det er tydeligt synligt i billedet.

  I soveværelset, ud over sengen, var det nødvendigt at placere natborde og natstand til opbevaring af ting, samtidig med at man ikke reducerede rummet. Da der ikke var nogen egnede modeller til massesalg, bestilte designerne produktionen af ​​møbler i henhold til de udviklede tegninger. Alle kantstenene er ikke mere end 30 cm dybe, så de kan indeholde de nødvendige ting, men de tager ikke op for meget plads.

  Brunt soveværelse. foto

  Soveværelse design 9 kvm. m., viser fotoet, at sofistikation og kompaktitet - er blevet de vigtigste komponenter til succes.

  Belysning tager et ledende sted i soveværelset. På siderne af sengen er væglamper med draperede brune nuancer.

  TV på væggen af ​​et lille soveværelse. foto

  På den modsatte væg er tre lamper af samme samling med en lysekrone, de er lavet af guld blade, sammenflettet, og hvis lyset forsøger at bryde igennem denne plexus.

  På kanten af ​​loftet på begge sider monteret LED strip. Takket være sådan baggrundslys synes loftet at være højere. Den samme type ekstra belysning bruges over sengen.

  På trods af det store antal lyskilder beholder soveværelset en intim atmosfære, og den kan kun brydes af lyset fra vinduet, som optager næsten hele væggen og når gulvet.

  Hovedindretningen i soveværelset er belysning, især den massive guldlysekrone og væglamper fra samme samling. Men hvis man ser tæt på, kan man se kunstige lotusblomster i nærheden af ​​fjernsynet og på en af ​​sengeborde. Endnu ved første øjekast, tilsyneladende almindeligt udseende runde sølvelementer, der ligger over sengeborde. De synes at spille rollen som indehavere af lampe nuancer, men i virkeligheden er accenter, der forener hele soveværelset design på 9 kvm. i en moderne stil.

  Bright 9-meter soveværelse i en moderne stil. Den moderne ide

  Soveværelset design bruger fire primære farver: hvid, sort, lilla og gul. Soveværelse design 9 kvm. m., gør det muligt for fotoet at forstå, at selv om det ser ud til at disse farver er helt forskellige og ikke kan harmonisk kombineres, har designere fundet en måde at anvende dem på, så de skaber den rigtige effekt.

  Hvide vægge symboliserer frihed, gule og lilla nuancer - glæde og vitalitet og sort - disse er de ansvar, der er tildelt hver person.

  Lilla tegninger på tapetet i et lille soveværelse. foto

  Da soveværelset er lavet i ungdomsstil, er der praktisk taget ingen møbler. Soveværelse design 9 kvm. m., Fotoet gør det klart, at værtens hovedkrav var placeringen af ​​en stor, behagelig seng og toiletbord. Også på sengens sider er sengeborde med kontrasterende hvide og sorte farver.

  Spejlet er placeret på en sort suspenderet konsol, og under er der to kufferter, der tjener som sengeborde med det nødvendige tilbehør. En lys accent i møblerne er en gul stol på sorte ben.

  Ved første øjekast er det umærkeligt, at der er en indbygget garderobe på væggen, hvor døren er placeret. Soveværelse design 9 kvm. m. med en garderobe i moderne stil er præget af velovervejede systemer i installationen. Således er der ingen grund til at bruge tunge svingdøre, i stedet for dem kan du installere skydedøre og de bliver helt usynlige.

  Den gule lænestol i soveværelset er 9 kvm. foto

  Til belysning i soveværelset anvendes to typer lamper. Tre sorte lamper af forskellige geometriske former er placeret i nærheden af ​​sengen i forskellige højder, og flere punktlamper er monteret i loftet over toiletbordet og i nærheden af ​​døren.

  Soveværelset design på 9 kvm i en moderne stil omfatter også dekorative loftbelysning langs sengen og lodret belysning overfor døren.

  Lilla gardiner i soveværelset. foto

  De lyseste elementer i indretningen i soveværelset er de store lilla mælkebøtter på en hvid baggrund. Du kan også se et abstrakt billede og en figur på sengeborde. Og på bordet er der en vase med grønne kviste.

  Et stort vindue, mælkebøtter og kviste lægger vægt på, at elskerinden ønsker at være så meget som muligt i naturen og nyde sine lyse farver.

  Lille soveværelse 9 kvm. m. i en moderne stil. Blå og gule farver

  Soveværelset er indrettet i lyse naturlige farver. Soveværelse design 9 kvm. i en moderne stil kombinerer velvalgte farver. Hovedskyggen er hvid, den spiller rollen som en slags polonaise, hvorpå de andre farver afsløres. I udsmykningen af ​​væggene er plantens ornamenter synlige - det er grene af træer med fugle på dem.

  Hovedelementet i møblerne er en stor seng. På siderne er der ophængt natborde. På den modsatte væg nær vinduet er der et spejl fastgjort til den suspenderede konsol med sort farve. Under spejlet på hinanden er sorte og hvide tilfælde, som fungerer som sengeborde med toiletartikler. Nær spejlet er en lys gul stol, lavet til bestilling i en farve med pudebetræk.

  Et blåt tæppe i soveværelset. foto

  I væggen, som huser dørene, er der et rummeligt skab. Udvikling af et soveværelse design 9 kvm. m. med en garderobe i moderne stil kunne designere ikke bestemme vægternes farve i lang tid, fordi kundens hovedkrav var et skab, der ikke ville være synligt. Og i en anden farve ville et sådant design helt sikkert være mærkbart, men i hvidt er alle detaljer skjult, endda et massivt skab.

  Selvfølgelig er hovedlyskilden et stort vindue, men om aftenen, når det er nødvendigt at tænde lamperne, har ejerne et valg.

  Soveværelse design 9 kvm. m., illustrerer billedet at soveværelset bruger flere lyskilder. Belysning over ombordbordet giver punktlys, som er monteret i loftet. På siderne af sengen er tre sorte lamper af usædvanlig geometrisk form. På loftet langs væggen over sengens hoved er monteret LED-strimmel. Den samme belysning er placeret overfor indgangsdøren, den eneste forskel er, at den installeres lodret.

  Kombinationen af ​​lyse farver og uventede nuancer indtager et førende sted i design af soveværelset. Sengelinned og gardiner er lavet på bestilling. Usædvanlige stol og sorte lamper blev også lavet efter specielt designede tegninger af designere.

  Soveværelse design 9 kvm. m., viser fotoet, at alle møblerne og hvert element i indretningen taler om individualiteten hos de mennesker, der bor i den.

  Smukt design af et lille soveværelse 9 kvm. m: foto og 5 højdepunkter

  Lille soveværelse med velvalgte farver, kan møbler og indretning elementer være en meget hyggelig og original i mange hjem under soveværelset er givet en lille størrelse værelse, men med det rigtige valg af farver og dekorative elementer, kan det være en smuk, original, komfortable. Når du planlægger interiøret til et lille soveværelse, du har brug for at gøre en stor indsats, fordi det kræver den kompetente placering af møbler og valg af efterbehandling materialer, der vil hjælpe med at gøre udstyre rummet visuelt mere rummelig og lysere. At stilfuldt og smukt arrangere en lille størrelse soveværelse, du har brug for at slippe af med alle de overskydende og massiv møbler erstattet af lettere og mere funktionelle varianter. Hertil kommer, er du nødt til at planlægge placeringen af ​​møbler, så du kan henvende sig til sengen på begge sider.

  Original soveværelse design 9 kvm. m

  Rummets design på 9 kvadratmeter skal være så komfortabelt og funktionelt som muligt, og du kan visuelt udvide rummets rum visuelt.

  For at gøre et smukt og originalt soveværelse design, før du laver reparationer, skal du overveje faktorer som:

  • Rummets form
  • Dimensioner af dør og vinduesåbninger;
  • Placering af lokalet;
  • Antal senge;
  • Stylistiske præferencer.

  Til det indre af soveværelset så 9 kvm, der var originalt, holde sig til det faktum at rummet skulle være et minimum af møbler, og sengen er valgt ikke kun praktisk, men også funktionel

  Soveværelse 9 m 2 kræver tilstedeværelsen af ​​en klassisk minimalisme, fordi den har små dimensioner, og det er simpelthen umuligt at arrangere mange møbler på værelset. Når du anbringer et soveværelse med en lille størrelse, bør du foretrække smalle og høje skabe, i døren hvor et spejl skal bygges ind, hvilket vil bidrage til visuelt at øge indretningen visuelt.

  Når du vælger en seng, bør du foretrække komfortable og funktionelle modeller med skuffer designet til at opbevare det nødvendige sengetøj. I stedet for klodsede sengeborde er det bedst at bruge hylderne, der kan placeres på begge sider af sengens overflade. Soveværelset design skal udvikles ud fra dets konfiguration, så hvis det er rektangulært, så kan du øge rummet lidt ved hjælp af spejle eller efterbehandling i en lys farve. Derudover kan du, når du udfører dekorationen, indsætte tapet på en væg med billedet af en gade eller et bylandskab. Dette vil skabe en vis følelse af fortsættelsen af ​​rummet.

  Sådan udstyre et lille soveværelse 9 kvm. m: funktion design

  Det moderne interiør i smukke og stilfulde soveværelser indebærer et valg af de mest funktionelle elementer og kvalitetsprodukter. Alle indvendige emner skal vælges på en sådan måde, at resten i soveværelset var så fuld som muligt.

  Ved efterbehandling er det bedst at bruge naturlige elementer, især som:

  Det særegne ved udformningen af ​​et lille soveværelse er, at det i efterbehandling er bedst at bruge naturlige materialer

  Indret et soveværelse den bedste møbler lavet af naturtræ, det har en positiv effekt på den generelle tilstand på den person, som er meget vigtigt for en god nattesøvn. Meget interessant er den klassiske stil, der anvendes i det indre af den lille størrelse af soveværelset, fordi møbler lavet af massivt træ, ikke kun visuelt udvide det indre af et soveværelse, men også skabe et særligt indtryk af luksus og raffinement.

  Der skal lægges særlig vægt på tilbehør, så i soveværelset kan du lægge smukke planter, takket være, at lokalet bliver meget hyggeligt. Meget omhyggeligt skal du tage højde for valget af tekstiler, fordi det skal være designet i et valgt farveskema. Det er bedst, hvis nuancerne er ret lette, fordi mørke farver kan reducere rummets rum og fratage lysstyrken.

  Stilfuldt soveværelse design 9 kvm. m i Khrusjtjov

  Mange ved, at lejlighederne i Khrusjtjov ikke har en stor størrelse, så valget af indretning og arrangementet af værelset bør nærmer sig meget omhyggeligt, for ellers vil rummet i rummet virke endnu mindre, og det vil ikke være hyggeligt.

  Soveværelset i Khrusjtjov er anderledes, fordi det har:

  • Lille størrelse;
  • Ubelejligt rektangulær form
  • Lofter.

  Det temmelig ubehagelige layout af soveværelset, der ligger i Khrusjtjov, kræver en særlig litterær tilgang. Hvis rummet er indrettet i lyse farver, kan du visuelt øge det ledige rum, så det er bedst at bruge maling eller tapet af beige, hvide, gule toner. Hvis tapet med et billede, skal det ikke være stort.

  I betragtning af at soveværelset i Khrusjtjov-området er lille og med lave lofter, er det nødvendigt at dekorere rummet i lyse farver for at visuelt øge rummet

  For at tilføje plads til et lille rum er det bedst at installere skydedøre, der ser meget stilfulde ud.

  Meget ofte kan soveværelset i en Khrusjtjov være ret mørkt, fordi vinduerne i dette rum er små, og der er ikke nok naturligt lys. Derfor er det nødvendigt at udføre kunstig belysning meget kompetent. For at udstyre et lille soveværelse som lysarmaturer, er det bedst at vælge små lofter lavet af frostet glas, diod tape og spotlights.

  Da der ikke er høj i Khrusjtjov-loftet, er spændings- og hæmmede lofter absolut ikke egnede til arrangementet af rummet. Det er bedst at blot hvidtvaske dem eller male dem med let maling.

  Vigtigt! Når man arrangerer et lille soveværelse, er det bedst at lave et indledende layout af rummet.

  Moderne soveværelse interiør 9 kvm. m: foto

  Et soveværelse er et værelse ikke kun til at sove, men også for en god hvile. I dette rum bruger en person meget fritid, så arrangerer det på en sådan måde, at det var meget behageligt og afslappende.

  Når man arrangerer et 9 meter soveværelse, er det værd at vælge sådanne stilarter som:

  Alle disse stilarter af rummets design er ret lakoniske, men de adskiller sig i særlig bekvemmelighed, funktionalitet og er i stand til at bringe interiøret en følelse af hygge, fred og harmoni. Meget interessant er soveværelset, lavet i stil med minimalisme, fordi der absolut ikke er unødvendige detaljer i det, og i dette rum kan du helt slappe af og have en god hvile.

  Ved at arrangere et lille soveværelse skal du være opmærksom på stilene af moderne, højteknologiske, etno, minimalisme og japansk stil

  For et lille soveværelse er landestilen perfekt, fordi den er kendetegnet ved sin særlige romantik, komfort og komfort. Som dekoration er det bedst at vælge et naturligt træ eller materialer, der efterligner træets farve og tekstur. Gardiner og tekstiler skal være lette og lavet af naturlige stoffer. Tilføj farve i det indrettede interiør vil hjælpe kurvemøbler.

  Et lille soveværelse skal være udstyret med et podium, indbygget klædeskab. I stedet for et påklædningsbord er det bedst at lave en hylde, hvor man kan placere en osmannisk. Det vil således være muligt at spare ledig plads.

  Sådan udstyre et lille soveværelse på 9 meter: indretning, foto

  Et lille soveværelse kan være ganske stilfuldt og smukt, det vigtigste er at rette ind på designet af dette værelse. Med arrangementet af et lille soveværelse er det meget vigtigt at sætte fokus på valg af farvekombinationer, der harmonisk ser ud i designrummet.

  Når du indretter et soveværelse, kan du vælge farver som:

  Et soveværelse af en lille størrelse kan være ganske stilfuldt, hvis du vælger det rigtige farveskema

  Da soveværelset skal placeres i seng og hvile, er det bedst at dekorere dette værelse i lyse farver. Når du vælger farven til design af soveværelset, skal du overveje, hvilken side rummet går til. Hvis soveværelset går nordpå, er det bedst at vælge varme og lyse nuancer. Hvis soveværelset er på sydsiden, så kan du bruge kolde farver, når du er færdig med soveværelset.

  Hyggeligt design af et lille soveværelse 9 kvm. m (video)

  For at gøre soveværelset mere stilfuldt, kan du kombinere mørkt tapet med lyse farver, fordi dette vil give interiøret en speciel luksus. Efter at have set på billedet af, hvordan virkelige små soveværelser er udstyret, kan du være sikker på at med en kompetent tilgang er det muligt at gøre interiøret unikt. Et lille soveværelse kan være meget stilfuldt og hyggeligt. Det vigtigste er at kompetent henvende sig til arrangementet af dette værelse.

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  − 2 = 2