Fællesbetalinger, som de omfatter

Fællesbetalinger

I Rusland giver loven en klar procedure for betaling for boliger og kommunale tjenester. For ikke at være i en vanskelig situation og ikke at være involveret i en retssag, bør man være opmærksom på alle nuancer af lovgivning på dette område.

Forpligtelse til at betale forsyningsregninger

Forpligtelsen til at betale for forbrugte forsyningsvirksomheder strækker sig til alle brugere. Disse omfatter borgere eller enkeltpersoner og virksomheder - juridiske enheder.

Samtidig betyder formålet med lokalerne ikke noget, ejerne og lejere i boliger og lokaler betaler for forbrugt service og energi.

I Den Russiske Føderation er proceduren for beregning af forsyningssikkerhed foreskrevet i boligkoden. De grundlæggende betalingsregler for kommunale borgere er formuleret i artikel 153 i LC RF.

Der er to hovedtyper af betalinger:

Afsnittet om brug af boliger omfatter en leje og afgifter for "større reparationer", som i 2015 afsættes i en separat position.

Endvidere i LCD ordineret betalingsbetingelser for brug af bolig lokaler (artikel 155, den 10. i hver måned), er udgifterne til forsyningsvirksomheder reguleret af artikel 156 og artikel 157 i LC RF.

Ifølge disse artikler kan alle bestemme, om parametrene til beregning af nyttebetalinger er opfyldt i kvitteringerne.

Hvor meget vil forsyningsbetalingerne stige på tidspunktet for registrering? Se her.

Fællesbetalinger omfatter alle tjenester, der ydes til borgerne for komfortabel levevis.

Alle nyttebetalinger er de tjenester, der leveres af energiforsyningsorganisationer og boliger og kommunale virksomheder.

Tjenesteydelserne leveres i henhold til kontrakter med forbrugerne, som angiver:

 • liste over tjenester
 • betalingsbetingelser
 • forbrugsgrænser
 • parternes rettigheder og forpligtelser
 • deres ansvar i tilfælde af overtrædelse af kontraktens bestemmelser.

Specielt forudsætter modelkontrakten, at forbrugeren betaler tjenesteydelser hver måned indtil den 10. dag, og levering af kvitteringer til betaling hver måned indtil den første dag.

Disse parametre kan ændres efter parternes skøn eller efter aftale mellem parterne.

Listen over værktøjer indeholder flere elementer:

 1. Forbrugte vandressourcer - varmt og koldt vand.
 2. Kloakering.
 3. Anvendelse af elektrisk energi.
 4. Brug af gas.
 5. Forbrugt varmeenergi - opvarmning.
 6. Bortskaffelse af affald

Grundlaget for beregningen af ​​nyttebetalinger er artikel 157 i LC. Det hedder, at det er nødvendigt at betale for forbrug af vand, elektricitet, gas i henhold til måleraflæsningerne.

For hver type tjeneste er der takster, baseret på hvilke det endelige beløb for forbrugt kubikmeter beregnes.

Hvis du ikke har meter installeret, afhænger betalingsmængden af ​​forbrugsfrekvensen pr. Person (vand, gas, der leveres til komfuret) eller pr. Kvadratmeter område (centralvarme, gas, der anvendes i pejse og andre varmeapparater).

Tariffer og standarder fastlægges af de lokale selvstyreorganer. De beregnes i overensstemmelse med føderale love, som fastlægger proceduren for deres beregning.

Hvis brugsbetalinger foretages med uregelmæssigheder, kan omkostningerne ved service udfordres ved at kræve, at du ændrer taksterne eller ansøger til retten. Den samme procedure til udfordring af betalingsbeløbet findes i tilfælde af dårlig kvalitet eller manglende levering af dem. For eksempel, sen opvarmning på og så videre.

Den sædvanlige og acceptabel for alle betalingsmåder til brugsregninger er kontante afregningscentre, banker, posthus.

Systemet er enkelt og klart, alle borgere sender kvittering til en af ​​disse organisationer, hun accepterer penge til tjenester. Du modtager bagsiden af ​​kvitteringskvitteringen med en check om betaling.

Disse dokumenter skal indsamles og opbevares, især for dem, der modtager tilskud til nyttebetalinger. De vil nødvendigvis blive påkrævet ved beregning af mængden af ​​bistand til at betale forsyningsregninger.

Der er en mere moderne måde at betale for brugsregninger - et personligt skab. Gennem denne service udføres betaling for forsyningsselskaber eksternt.

Muligheden for online bosættelser for forsyningsselskaber omfatter:

 • indhente oplysninger om din personlige konto, gæld, overbetaling, sanktioner mv.
 • visning af dokumenter til betaling
 • historien om dine betalinger;
 • indførelse af målinger af målere
 • online betaling for tjenester.

For at åbne en personlig konto skal du:

 • gå til ERCT-webstedet
 • send en elektronisk registrering med navn, fornavn, patronymic, nummer på den personlige konto, kvittering for SMS-koden og dens bekræftelse
 • registrer din konto og aktiver den.

Akkumuleringen af ​​gæld til forsyningsselskaber er fyldt med et svar under loven. Grundlaget herfor er manglende opfyldelse af kontraktlige opgaver.

Lovgivning indeholder bestemmelser om straffeforanstaltninger for dem, der ikke betaler for forsyningsselskaber:

 1. For lejere, der lejer sociale boliger, kan manglende betaling for kommunale tjenester inden for seks måneder føre til opsigelse af kontrakten og udvisning af lejeren sammen med familiemedlemmer til et andet boligtype, der opfylder kravene til bosættelse på et vandrerhjem.
 2. For manglende betaling forsyningsselskaber husejere kan ende med at standse levering, bøder og fravænning boliger på bekostning af tilbagebetaling af gæld, hvis du har andre boliger i ejendommen.
 3. I tilfælde af udlejning af boliger til gæld for skrupelløse arbejdsgivere på fælles ejendom, betaler ejeren.

Gælden kan inddrives på en af ​​følgende måder:

 • påregning af sanktioner
 • suspension af udbuddet af tjenesteydelser
 • overførsel af gæld til indsamlingsagenturer
 • Udvisning fra lejligheden, lejet under en ansættelseskontrakt, herunder socialt
 • indførelse af restriktioner for fast ejendomstransaktioner, for hvilke der er en imponerende (mere end 5% af markedsværdien af ​​boliger) pligt til brugsbetalinger (et initiativ, der gennemføres i mange regioner).

Interesseret i den retslige procedure for indsamling af gæld på forsyningsregninger? Læs her.

Hvad er betalingsbetingelserne for brugsbetalinger under boligloven? Se detaljerne i denne artikel.

For at undgå problemer kan du tilbagebetale gælden i rater eller arrangere tilskud til nyttebetalinger.

Tilskud udbetales til russiske borgere, der ikke har gæld eller har en procedure for tilbagebetaling af gæld.

Denne statsstøtteforanstaltning opsiges, hvis borgeren igen indrømmer gælden

Tilskud udbetales til borgere, hvis betaling for boliger overstiger den tilladte boligomkostninger. Denne indikator er unik i hver region.

Artikel 159 i RF LC regulerer de kategorier af borgere, der er berettiget til et tilskud:

 • ejere af ejendomme;
 • lejere af private boliger;
 • lejere af kommunale boliger
 • bestående af et boligkooperativ.

I 2015 omtales regionerne for tilskud i forbindelse med udseendet af en kolonne om betaling for kapitalreparationer.

Modtagelse af kvittering for betaling af nytteydelser kan en sjælden borger præcist sige for hvad og hvor meget han betaler. Derfor er der ofte utilfredshed blandt befolkningen om de oppustede satser for gas. For at forstå, hvornår og hvordan du kan blive bedraget, og når kvitterne i kvitteringen er fuldt berettiget, følger det.

Kvitteringen har to sider, som hver har visse oplysninger. På forsiden er dataene på forbrugerens lejlighed angivet: Antallet af personer, der bor i lejligheden (disse oplysninger er vigtige, hvis der ikke er installeret meter i lejligheden); området af lejligheden (det er nødvendigt ved beregning af vedligeholdelsesgebyret.

Betalingsbeløbet for brugsbetalinger er baseret på takster, som er opstillet af offentlige myndigheder og kommunale myndigheder. Beregningen udføres under hensyntagen til mængden af ​​forbrug af ressourcer, som bestemmes af målerne, og hvis de ikke er tilgængelige, i overensstemmelse med de etablerede forbrugsstandarder.

Du bør ikke stille og ubetinget betale servicetjenester, hvis du ikke boede i lejligheden i en vis periode, eller hvis administrationsselskabet overtrådte sine opgaver. Vi finder ud af, hvornår det er muligt at genberegne de beløb, der er blevet tilføjet, og hvad der er nødvendigt for dette. Betaling af forsyningstjenester For hvilke tjenester er boligforsyningsvirksomheder ejere af boliger påkrævet.

Brugeren har ret til at afbryde eller begrænse forbrugeren fra elektricitet, hvis gælden er mere end 3 samlede månedlige betalinger. Strømforbruget på grund af manglende betaling af nyttebetalinger er kun mulig efter forudgående varsel til forbrugeren 30 dage før implementeringen af ​​sådanne.

Tilbud til køb / salg af bolig skal være sikkert, så før du køber en lejlighed, skal du finde ud af, om de tidligere ejere af gæld til betalinger, herunder kommunale og realkreditlån, samt om arrestation eller begrænsning af gennemførelsen af ​​transaktioner for denne ejendom. Sådan kontrolleres tilgængelighed.

Den Russiske Føderations regering fra 2014 begrænser væksten i den samlede betaling for forsyningsselskaber ved at indføre maksimale vækstindekser, som igen skal tilpasses af guvernørerne i hver region. I praksis sparer dette ikke almindelige forbrugere fra de ekstra omkostninger ved at betale for boligtjenester. Fra 1,01. til 30.06.2015.

Internettet har længe været brugt som et finansielt instrument, især for alle former for betalinger. Køen nåede også offentlige værker, hvis leverandører i lang tid var trofaste til udelukkende konservative metoder til at acceptere betalinger. Arbejde med alle former for betalingssystemer eller endda.

I henhold til artikel 153 i boligloven for Rusland fastlægges proceduren for betaling af boligbyggeri eller -lejlighed samt beregning af nyttebetalinger fra det tidspunkt, hvor visse personer fremkommer. Ansvaret for beregning af brugsregninger i en boligbyggeri bæres af lejeren af ​​lokalerne.

Betaling af forsyningstjenester i et privat hjem er ansvarlig for ejeren eller anden person, der lovligt ejer ejendomme (på grundlag af artikel 153 i RF LC). Dens fiasko fører til dannelsen af ​​gæld og sanktioner. Fælles tjenester betales eller faktisk forbruges.

Få gratis juridisk rådgivning lige nu:

+7 (499) 703-43-52 Moskva og regionen

+7 (812) 309-57-61 Skt. Petersborg og regionen

8 (800) 333-45-16 ext. 530 regioner

 • juli til indrejse Realkreditlån 9 9
 • Sveta Katenok til posten Sådan køber du et websted fra administrationen af ​​IZHS?
 • trocuatrec338 til posten Hvordan man tager et realkreditlån, hvis den officielle løn er lille?
 • Valencia til posten Realkreditlån til indvandrere
 • Alexa til posten Mortgage co-låntager

Alle rettigheder forbeholdes 2017

Komplet eller delvis kopiering er lovpligtig!

Hvad er inkluderet i listen over offentlige tjenester i Rusland i 2017

Ikke alle borgere ved præcis, hvad der står på listen over offentlige tjenester. Vi finder ud af, hvilke faciliteter hver person i Den Russiske Føderation kan forvente i 2017.

Og vi vil bestemme, hvordan betalinger foretages af brugere af ressourcer leveret af administrationsselskaber eller HOA'er.

Takket være de offentlige tjenester kan borgerne regne med komfortabel levevis.

Og listen over sådanne tjenester er foreskrevet i aftalen, der blev udarbejdet mellem ejerne af lejligheder og boliger, forsyningsvirksomheder eller HOAs.

Men ikke alle prøvekontrakter er til stede, og derfor er der ofte et spørgsmål om, hvad nøjagtigt det ledende organ skal gøre, og for hvilket det er værd at betale et gebyr.

Når alt kommer til alt, ofte på grund af deres uvidenhed om lovlige normer, er borgerne ikke opmærksomme på deres rettigheder, tilgængelige fordele. Som følge heraf overbetaler de.

Hvis vi ved, hvad vi lige betaler for, kan vi retfærdiggøre omberegningen af ​​betaling for boliger og kommunale tjenester, udarbejde kompetent planer for et privat hus, når der udføres byggearbejde mv.

Bolig og kommunale tjenester yder tjenester af 2 typer - kommunale og boliger. Begge forbedrer levekomforten.

Sådanne virksomheder skal sikre en jævn levering af faciliteter. Borgerne skal igen betale for dem rettidigt.

Bolig og kommunale tjenester er tjenester, der er designet til at give borgerne basisprodukter.

Hvis din lejlighed ikke er forbundet med alle sådanne kommunikationssystemer, kan du erklære dine ønsker for at forbedre betingelserne for autoriserede personer fra de relevante myndigheder.

Og statsstrukturer kan ikke nægte sådanne anmodninger. Obligatoriske objekter i en bolig:

 • brusebad, bad, vask, som har en fungerende vandhane;
 • varmesystem, der fungerer uden afbrydelser (elektriske apparater tager ikke højde for)
 • strømforsyning og stik i den europæiske model
 • spildevandssystem.

Sådanne faciliteter bør ikke betragtes som forsyningsselskaber. Dette er et middel til at levere bestemte tjenester.

Hvem er den obligatoriske betaler

Forpligtelsen til at betale gebyrer for udbud af offentlige tjenester er foreskrevet i kunst. 153 i boligloven.

Det er angivet, når det forekommer i en bestemt kreds af personer. Betalingen skal:

Kun registrerede personer opkræves. Loven indeholder ikke bestemmelser om periodisering af personer, der rent faktisk bor i en lejlighed.

Undtagelsen er tilfælde, hvor forbrugerne frivilligt ønsker at betale for tjenesteydelser. Men i dette tilfælde er det ønskeligt at indgå en passende kontrakt mellem en sådan person og ejeren.

I overensstemmelse med del 11 i art. 155 LCD i Den Russiske Føderation, hvis ejendommen ikke anvendes af ejeren, arbejdsgiveren eller en anden person, er der ingen ret til at betale gebyr for udbud af offentlige tjenester.

Hvis borgerne midlertidigt er fraværende, udføres betaling for individuelle ydelser under hensyntagen til forbrugsstandarderne i de regionale retsakter.

Betalingerne genberegnes for det tidspunkt, hvor personen ikke boede i lejligheden. Samtidig er det nødvendigt at stole på omarbejdelsesproceduren, som er opstillet af de russiske myndigheder.

I del 3 i art. 30 LC siger, at ejerne af lejligheder skal indeholde lokalerne, medmindre det er en lejlighed eller en fælles ejendom, og medmindre andet er fastsat i aftalen eller føderal lovgivning.

Gebyret betales i henhold til den underskrevne kontrakt. Derfor, uanset om du bor i lokalerne, skal du opfylde din forpligtelse for betaleren af ​​offentlige tjenester.

Hvis en gæld opstår på en leje, vil en borger finde det svært at sælge en lejlighed. Ja, og du kan indgive et krav om manglende betaling af medarbejdere i virksomhedens servicehus.

Som betalere kan handle og en fysisk og juridisk person og en individuel iværksætter.

Hoveddokumentet, som fortæller nuancerne om at levere offentlige tjenester - den russiske regerings resolution nr. 354 af 6. maj 2011 med tilføjelser og ændringer.

Bestemmelserne i bekendtgørelse nr. 234, som blev vedtaget af Den Russiske Føderations regering den 26. juni 2013, er også relevante.

Det er værd at henvise til de normer, der afspejles i:

Hvad er inkluderet i listen over offentlige tjenester til enkeltpersoner (borgere)

Der er flere obligatoriske tjenester, der er foreskrevet i lovgivningen. Disse er:

Hvis dit hus ikke er forbundet med en af ​​disse tjenester, kan du kontakte en repræsentant for anklagemyndigheden. Hæv spørgsmålet om kompensation for alle skader.

Retten til at modtage en række tjenester kan gå tabt, hvis du ikke betaler for dem i lang tid. Seks måneder kan betragtes som lange. Efter udløbet af denne periode vil repræsentanter for boliger og kommunale tjenester slukke for ydelserne.

Siden 2012 er der foretaget ændringer til forsyning af el til huset. Nogle gange er de virksomheder, der leverer tjenesten, eksekutor for offentlige tjenester.

Hvad skal tilskrives sådanne tjenester? En virksomhed, der leverer en ressource, bør ikke engagere sig i vedligeholdelse af det elektriske system og overvåge kvaliteten af ​​tjenesten inde i huset.

Hvad er forskellen mellem LPH og IZHS land i 2017, læs her.

Leverandøren overvåger kun den rette levering af tjenester i det omfang, elementerne i systemet deles.

Forbrugeren tager månedlige aflæsninger i slutningen af ​​måneden og overleverer dem til energisalgsselskabet.

Hvis oplysningerne ikke fremlægges, vil virksomheden beregne forbrugervolumen i henhold til de etablerede normer.

Forbrugerne bør også gøre det muligt for Energosbyt's medarbejdere at kontrollere enhedens tilstand og pålideligheden af ​​de leverede oplysninger.

Spild ikke tætningen, fjern tælleren. I tilfælde af midlertidigt frafald betaler ejeren af ​​lejligheden det samlede hus elforbrug, hvilket bestemmes under hensyntagen til det område ejeren ejer.

Hvis der ikke er nogen måler, udføres beregningerne under hensyntagen til de normer, der er forskellige i hvert territoriale distrikt i Den Russiske Føderation.

Afbryd tjenesten, hvis der er gæld, som ikke tilbagebetales inden for 3 måneder. Beboere skal betale for elektricitet, der går til offentlige steder - et loft, en elevator, en korridor mv.

Regeringen fastsætter standarder. Leverandøren forpligter sig til at levere tjenesten uden afbrydelser og spændingsfald.

En sådan tjeneste forudsætter, at brugeren vil blive forsynet med vand, som er ryddet af patogene mikroorganismer.

I vand bør der også være en skadelig kemisk forbindelse - arsen, tungmetal og og så videre.

Tilførslen af ​​koldt vand kan afbrydes, men ikke længere end i 8 timer eller 24 timer (ved større uheld).

Lovgivning er tilladt at tage en pause i forsyningen med varmt vand (ifølge en lignende ordning). Kontrakten foreskriver en temperaturramme - ikke mindre end + 40 men ikke over 75 grader.

Betaling sker i overensstemmelse med normerne pr. Person, godkendt på regionalt plan.

Vil der tages højde for hvor mange beboere der bor i lokalet, og derefter beregnes beløbet for de anvendte ressourcer. I alle de territoriale distrikter er omkostningerne ved tjenesten anderledes.

Lovgivningen i Rusland etablerede normen - rummet bør ikke have en lufttemperatur på under 18 grader over nul. Lad os antage intervallet i leveringen af ​​tjenesten op til en dag pr. Måned generelt.

Engangspause kan være af en sådan varighed:

Afgiften beregnes under hensyntagen til det samlede areal og accepterede standarder. Omkostningerne inkluderer opvarmning og opvarmning til almindelig brug.

Det antages, at vandet er drænet. Spildevandssystem - er iboende fra vandforsyningssystemer. Med sin hjælp affald og husholdningsvand fjernes.

Hvis systemet er i orden, kan du tale om en sikker sanitær situation i huset.

Tjenesten betales i henhold til den etablerede regionale takst. Mængderne af bortskaffelse af vand betragtes som generelle indikatorer for vandforbrug.

Betalingen sker under hensyntagen til arealet af lejligheden. Af denne grund er der ofte kontroversielle situationer.

Tross alt tror mange forbrugere af tjenester, at det er nødvendigt at tage højde for antallet af borgere, der bor i lokalerne.

Video: Hvad er kvitteringen for boliger og kommunale tjenester

Pleje af containerpladsen bør udføres af ejerne, da et sådant område ikke altid anses for at være et generalhus, og det som kommunens repræsentanter skal følge.

Den største ulempe ved betaling for serviceydelser er betaling af gebyrer i henhold til normerne og ikke for de modtagne beløb.

Derfor træffes der foranstaltninger til at forsyne hver bolig med en meter, på grundlag af hvilken gebyrets størrelse vil blive fastsat i overensstemmelse med art. 157 LCD.

Hvis der ikke findes en sådan enhed, bestemmes mængden på grundlag af standarden for ressourceforbrug pr. En lejer (eller pr. Kvadratmeter).

Lov nr. 261 henviser til borgernes forpligtelse til at etablere almindelige regnskabsapparater (MDTU) i alle lejlighedsbygninger.

Så du kan bestemme den nøjagtige mængde ressourceforbrug i en bestemt lejlighed.

Ikke alle serviceydelser fra et administrationsselskab er obligatorisk. Der er valgfri, når personen kan vælge mellem 2 en efter eget skøn. Disse omfatter levering af varmt vand og gas.

Du kan også vælge begge tjenester. For yderligere tjenester, som borgerne har ret til selvstændigt at vælge, omfatter de:

 • kabel-tv;
 • radio (hvis den ikke bruges af lejere, skriver de en erklæring om frakobling);
 • samtaleanlæg.

Men for elevatoren og skraldespanden kan borgerne ikke andet end betale, da de er på fælleshusområdet. Det er en anden sag, hvis de er defekte.

Derefter indgives en klage eller klage til retten, og der gives passende beviser for levering af underordnede tjenester.

Overvej hvordan forsyningsselskaber betales af lejere og juridiske enheder.

Ved leje af en ejendom indgås en aftale mellem ejeren og lejeren. I et sådant dokument er det værd at skrive ned hvem der er ansvarlig for at betale for forsyningsselskaber.

Hvis en sådan vare ikke er i kontrakten, så kommer alle regninger for tjenesteydelser til navnet på lejerens ejer.

Derfor vil varen ved betaling i kontrakten gøre det muligt for udlejeren at beskytte sig mod uærlige lejere.

Der er 3 muligheder:

Hvad skal den juridiske enhed betale for?

Alle ejere, herunder juridiske enheder (restaurant, café, butik, som ligger på første sal) betaler for vedligeholdelse af ejendomsretten til boligen.

Hvordan man skriver en prøve ansøgning om skilsmisse gennem en domstol med børn i 2017, læs her.

Om opsigelsen af ​​kontrakten om salg af fast ejendom efter registrering af pantet, se her.

Udgifterne fordeles ligeligt mellem alle ejere af boliger og boliger (i forhold til deres aktier).

Det er ligegyldigt, om personen bruger trappen, taget og elevatoren (artikel 39, artikel 153, artikel 158 lc).

Yurlitsa betaler for boliger og forsyningsselskaber lidt anderledes end borgere. Virksomheder skal indgå en aftale om ressourceforsyning med eksekutorer - MC, HOA eller RSO.

Omkostningerne ved tjenester skal godkendes på et møde mellem ejere (ifølge del 7 i artikel 156 i LC).

Og beslutningen vil vedrøre alle uden undtagelse (del 5, artikel 46 LC). Nogle gange er priserne fastsat i kommunerne.

Hver lejlighed ejere, både bolig- og erhvervsejendomme (i forordningerne har ingen begrebet "ejer af bolig lokaler), bør opfylde sine forpligtelser betaleren for nemheds skyld. Men det er også meget vigtigt at forstå, hvad du skal betale for.

Det er jo kun i dette tilfælde muligt at afgøre, om de servicevirksomheder overtræder dine forbrugerrettigheder, eller ej. Og kun på denne måde kan du begynde at kæmpe for dine rettigheder i autoriserede institutioner.

Fællesbetalinger, hvad er det

"Offentlige forsyningsvirksomheder" - Offentlige tjenesteyderes aktiviteter for koldt vandforsyning, varmt vandforsyning, vandforsyning, el, gasforsyning og opvarmning, der giver komfortable levevilkår for borgerne i boligkvarteret. Nye regler for levering af offentlige tjenester til ejere og brugere af lokaler i flerlejligheder og boliger.

Bolig og kommunale tjenester betyder pålidelig og stabil levering af koldt og varmt vand, el, gas, opvarmning, bortskaffelse og bortskaffelse af spildevand, vedligeholdelse og reparation af boliger, husområder samt forbedring af afregningens område i overensstemmelse med etablerede standarder, normer og krav (MDK 2-04.2004).

1. For arbejdsgiveren af ​​lokaler benyttes af sociale arbejdskontrakt eller en arbejdskontrakt lokaler statslige eller kommunale boligmasse, bolig og forsyningsselskaber inkluderer: omkostninger (betalinger) til vedligeholdelse og reparation af boligen, der består af gebyrer for tjenesteydelser og arbejde forvaltning af en lejlighedsbygning, vedligeholdelse og vedligeholdelse af fælles ejendom i en lejlighedsbygning.

Hvad er inkluderet i listen over offentlige tjenester i Rusland i 2018

 1. varmesystem, der fungerer uden afbrydelser (elektriske apparater tager ikke højde for)
 2. spildevandssystem.
 3. brusebad, bad, vask, som har en fungerende vandhane;
 4. strømforsyning og stik i den europæiske model

Spild ikke tætningen, fjern tælleren. I tilfælde af midlertidigt frafald betaler ejeren af ​​lejligheden det samlede hus elforbrug, hvilket bestemmes under hensyntagen til det område ejeren ejer. Afbryd tjenesten, hvis der er gæld, som ikke tilbagebetales inden for 3 måneder.

Fællesbetalinger - hvordan man finder ud af gæld og betaler online eller via kreditkort online

En integreret del af livet for lejere af lejligheder eller ejere af huse og andre boliger er kommunale betalinger, som mange forstår som betaling af restancer ved leje. Dog kan betaling for en fælles lejlighed omfatte skjulte udgifter, der ikke er angivet af tjenesteudbyderens repræsentant, så du skal omhyggeligt studere dokumenterne for at vide, hvad de skal betale for.

Betaling for boliger er et meget bredt begreb.

Baseret på indholdet af del 2 i artikel 162 i Housing Code, efter instrukser fra ejerne af lokaler i et højhus, partnerskabet styrer husejere eller andelsbolig administration eller ledelsesorganer andre specialiserede forbruger kooperativ organisation i henhold til kontrakten ledelse inden for den aftalte betalingsfrist er forpligtet til at:

Hvad er inkluderet i forsyningsselskaber

Uanset hvor personen bor: i sin egen husbygning, i en lejlighedskompleks eller i et rum i et fælles rum, skal han betale regninger ikke kun for boligareal, men også for ydelser, der giver komfortabel levevis.

Utilities er et kompleks af værker, som vi modtager acceptable boligforhold. Det er værd at overveje mere detaljeret, hvad disse betalinger omfatter.

Hvad omfatter værktøjerne?

Utilities er repræsenteret af aktiviteter, takket være, at borgerne har behagelige levevilkår.

Listen over leverede forsyninger afspejles nødvendigvis i kontrakten mellem lejere og boliger og forsyningsvirksomheder, administrationsselskabet, HOA eller anden ansvarlig myndighed. Men ikke alle mennesker har sådan en kopi af huset, så mange bliver bedt om et helt logisk spørgsmål, hvad er lederens ansvar og hvad der skal betales for.

Hvad er forskellen mellem kommunale og boligtjenester?

Ruslands boliglove forpligter borgerne til at betale for boliger og kommunale tjenester.

Samtidig kan eksekutorer af offentlige tjenester være juridiske enheder eller individuelle iværksættere. De erhverver ressourcer, udfører arbejde og er ansvarlige for at servicere alle interne kommunikationer. Spildevand. Rensning af spildevand skal også være døgnet rundt - gennem centraliserede netværk og interne systemer.

Fællesbetalinger: Hvad omfatter den?

Ud over de offentlige tjenester er der boligtjenester på kvitteringen.

De kaldes udgiftspoints, der er relateret til fælles behov. Selvfølgelig betaler kun lejere af lejlighedshuse sig for husholdningsbehov, mens beboere i private huse ikke har en sådan udgiftspost. Belysning af boliger og boliger samt støtte til den nødvendige lufttemperatur i dem; Gennemførelse af aktioner rettet mod vedligeholdelse af sanitære normer i de generelle lokaler og på det lokale område Udledning og transport af fast og flydende affald.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 + 5 =