Fællesbetalinger via internettet

Sådan betaler du brugsregninger i Sberbank online uden provision - en algoritme for handlinger trin for trin

De fleste borgere i et land skal betale en masse regninger hver måned, for eksempel leje. For at gøre dette går folk til banken, betaler deres gæld, får kvitteringer og fortsætter med at gøre deres egen virksomhed. Betaling af boliger og kommunale tjenester via Sberbank online uden provision er en bekvem service, der hjælper med at betale fra et bankkort til brugsbetalinger.

Kan jeg betale for hjælpeprogrammer via internettet

Selvom mange foretrækker at bruge kassens bank, foretrækker alle dem, der ikke har overskydende fritid at bruge internettet til at betale deres regninger. Betalere gør størstedelen af ​​bankvirksomheden gennem særlige tjenester. Betaling af serviceydelser via Sberbank online giver mulighed for ikke at stå i timevis i køer. Ved hjælp af denne service kan du afregne gæld til en fælles lejlighed til enhver tid på dagen, og det tager kun et par minutter.

Betaling for disse eller andre udgifter via internettet er mere praktisk. Desuden lever vi i XXI århundrede, når computerteknologier udvikler sig. Hvorfor online transaktioner er bedre end at bruge bankkonti? Fordele ved online betaling:

 • Hurtigt. Betalinger foretages i realtid.
 • Lønsom. Kommissionen opkrævet af internettet er mindre end i bankens pengeskab.
 • Praktisk. Evnen til at foretage overførsler i ethvert land til enhver tid. Skabeloner til betalinger hjælper med hurtigt at overføre penge.
 • Det er sikkert. Du styrer bevægelsen af ​​penge ved hjælp af SMS via en mobil applikation.

Sådan betaler du brugsregninger via Sberbank online

Ejere af plastkort skal oprette et personlig kabinet på bankens hjemmeside for at kunne betale deres boligregninger og andre månedlige betalinger simpelthen hurtigt og uden provisioner. Hvordan betaler man for bolig gennem Sberbank til almindelige borgere? Denne service kan tilsluttes på Savings Bankens officielle hjemmeside, i bankens terminal eller gren. Efter at logge ind på din personlige konto, skal du huske afsnittet "Betaling for køb og service" og vælg "Bolig", hvor disse operationer udføres.

Log ind på din konto for at betale for forsyningsselskaber

I selvbetjeningsterminalerne vælges "Connect Online Savings Bank", og klik derefter på knappen "Print Password and ID". Hvis du ikke allerede har tilsluttet mobilbanken, skal du vælge indstillingen "Udskrivning af enkelte adgangskoder". Send sms til nummer 900 for at få id og en permanent adgangskode, hvorefter betaleren skal ringe til det telefonnummer, der er angivet i meddelelsen, og sige kontrolordet på bankkortet. Fremover vil betaling af boliger og kommunale tjenester via Sberbank online uden provision være mere praktisk for dig.

Vælg emnet "Betalinger og overførsler", og klik derefter på "Hjælpeprogrammer og hjemme telefon". I underkategori "Elektricitet" eller "Kvartalsvis" udbetales betaling af nytteydelser via Sberbank uden provision. For at der skal modtages midler om en bestemt modtager, skal du vælge den rigtige tjenesteudbyder. Hvis du ikke fandt den ønskede modtager i listen, skal du bruge søgningen (ved navn, TIN, afregningskonto eller til en bestemt tjeneste).

Obligatoriske krav til betaling af boliger og kommunale tjenester

Nærmere oplysninger om leverandøren af ​​boliger og kommunale tjenester er vigtige at udfylde uden fejl. At bruge Sberbank online er svært at blive forvirret og overføre penge til en konto af den forkerte organisation. Følgende trin vil hjælpe med at betale forsyningsregninger via en mobilapplikation eller terminal:

 1. Vælg den service, du vil bruge, for eksempel betale for elektricitet.
 2. Angiv fra hvilken konto midler skal overføres.
 3. Skriv et enkelt nummer fra kvitteringen. Derefter udsættes leverandørens krav automatisk.
 4. Tjek det beløb, der skal indtastes, kontroller dataene med kvitteringen, indtast måleraflæsningen.

Gennemgå og verificer nøjagtigheden af ​​de indtastede oplysninger og andre data. Hvis du bemærker, at du skal rette noget, skal du redigere oplysningerne. Tryk derefter på knappen "Bekræft via SMS", telefonen modtager en besked med den kode, du skal indtaste for at bekræfte betalingen. Hvis du bruger engangskoder, der er trykt på en check, så kan du ikke betale mere end 3000 rubler ad gangen. Til højre, i nederste hjørne af siden, skal et frimærke med indskriften "Executed" vises. Udskriv en check og gem betalingen som en skabelon til den næste betaling for det fælles.

Betaling af forsyningsvirksomheder via Sberbank online i en mobil applikation

Kunder fra banken, der sætter pris på deres tid og har en smartphone med internetforbindelse, kan til enhver tid og på ethvert sted betale for HCS 'tjenester. Installer kun fra tillidskilder, f.eks. Google Play. Glem ikke at bekymre dig om, at din elektroniske enhed er beskyttet af et antivirusprogram. Efter at du har registreret og installeret adgangskoden, begynder vi at bruge programmet. I hvordan man betaler kommunalt via Sberbank online, hjælper man følgende vejledning:

 1. På siden "Betalinger" vælges kategorien "Bolig og hjemme telefon".
 2. Find typen af ​​betaling, for eksempel et bestemt boligkontor i Moskva.
 3. Vælg den rigtige organisation.
 4. Scan stregkoden fra kvitteringen.
 5. Vælg kortet og bekræft betalingsmåden.
 6. Kontrollér de automatisk leverede detaljer.
 7. Bekræft operationen.

Sberbank service auto betaling boliger og kommunale tjenester

At udføre operationer i automatisk tilstand er enkel og praktisk. Hvordan betaler man regningsregninger via Sberbank online uden at besøge banken? I systemets personlige område skal du vælge menupunktet Mine autoplayments, Opret autopayment. Da midlerne vil blive afskrevet fra dit kort et bestemt antal, behøver du ikke konstant at huske, hvornår du skal betale denne eller den pågældende gæld. Dagen før den indstillede dato sender systemet en besked til din telefon om den kommende operation. Du har ret til midlertidigt at nægte betaling.

Kontroller, hvor mange penge der er på dit kort og påfyld det om nødvendigt, fordi pengene ikke bliver debiteret, hvis kontoen ikke har det fulde beløb til at betale gælden. Hver tredje dag vil balancen blive kontrolleret. Når pengene er modtaget på kortet, vil du blive tilbudt at betale forsyningsregninger via Sberbank online uden provision. Operationen bekræftes via SMS, kvitteringen kan udskrives ved hjælp af pengeautomat eller via ansøgningen.

Skabelonen til oprettelse af skabeloner passer til terminaler, pengeautomater og telefoner. Hvis skabelonen efter et stykke tid bliver unødvendigt, kan det deaktiveres. Den vejledning, du skal bruge trin for trin for korrekt at udfylde autopaymentgraferne:

 1. Vælg type og formål med betaling (gas, leje, vand, varme, el og så videre).
 2. Angiv navnet på den organisation, der leverer tjenesterne.
 3. Vælg det kort, som du skal betale for kommunale.
 4. Indtast beløbet.
 5. Angiv regelmæssigheden af ​​betalinger (hver måned, kvart).
 6. Angiv den dato, hvor banken skal anmode om oplysninger om gælden på servicefirmaets personlige konto.
 7. Angiv en grænse ud over hvilke finansielle transaktioner fra dit kort ikke skal foretages automatisk.
 8. Bekræft operationen med koden sendt til sms'en.
 9. Gem oplysningerne i afsnittet Min autoplatiges, tildel hvert navn til hver sammensat skabelon for at skelne mellem automatiske betalinger.

Kommissionen Sberbank ved betaling af kvitteringsværktøjer

Provisionsbeløbet afhænger af modtageren af ​​midler og regionen. I hvert enkelt tilfælde kan taksterne ses i biblioteket på pengeoverførsler på bankens hjemmeside. Størstedelen af ​​betalingen af ​​servicetjenester via Sberbank online sker uden en bankprovision, forudsat at forsyningsselskabet samarbejder med det. I andre tilfælde opkræves en procent af beløbet.

Utility betalinger via internettet. Sådan betaler du brugsregninger via internettet

Månedligt på samme tid skal folk betale: for vand, til varme, til gas, til elektricitet, til internettet, til kabel-tv. Og det er på ingen måde hele listen over de betalinger, der skal gennemføres hver måned. Og i det øjeblik, hvor det er tid til at gå et sted til dette formål, begynder folk at besøge ubehagelige tanker. Sikkert husker de allerede de kedelige kampagner, for eksempel i "Sberbank". Fællesbetalinger via internettet er imidlertid blevet meget mere bekvemme.

Er det værd at tabe din tid på linjen?

Folk behøver simpelthen ikke at gøre fritid til at besøge et pengeinstitut og foretage betalinger for de leverede ydelser. Det er godt, hvis der er tid nok. Nå, hvad hvis du arbejder for meget? I sådanne situationer vil vandreture konstant udskydes til fremtiden. Og i det øjeblik, hvor alle betingelser begynder at klemme, samler en person al sin vilje i en knytnæve og går til at betale. Og der forkæler han sit humør helt, står ud af lange køer og betaler ikke meget små beløb.

Med hjælp fra World Wide Web er alt blevet meget nemmere

Men i dag er der mulighed for at udbetale nyttebetalinger via internettet. Det er nok ikke nødvendigt at tale om, hvor meget lettere det blev at leve i forbindelse med udseendet af en sådan service. World Wide Web er stadig en stor kraft. Med hendes hjælp kan du betale for de leverede ydelser uden at bruge din fritid. Og omkostningerne ved denne procedure vil være billigere. Og om hvor meget nerverne vil blive frelst, og det er ikke nødvendigt at tale.

Hvad skal jeg bruge muligheden for at betale via netværket?

Det er nødvendigt at tale mere detaljeret om, hvordan man foretager betalinger via internettet. Så hvad vil det tage for at gøre betaling via World Wide Web?

 1. Plast bankkort. I dette tilfælde spiller formen af ​​betalingssystemet ikke nogen rolle, såvel som typen af ​​kort. Det kan udstedes af absolut enhver kommerciel institution af kommerciel type.
 2. For at gøre brug af betalinger via internettet har du brug for adgang til det samme netværk, samt den mest minimale videnbeholdning vedrørende brugen af ​​passende ressourcer.
 3. Det vil være nødvendigt at finde ud af, hvilke behov der er for disse kommunale organisationer, hvis betaling er nødvendig. I dette tilfælde kræves normalt firmaets navn, afregningskonto mv. Det vil være nødvendigt at angive dine data, nemlig fuldt navn, boligadresse, deponeret fra tællerne, telefonnummer og bankkortnummer.

Afhængigt af, hvilke forsyningsvirksomheder betalinger via internettet skal udføres, kan ovennævnte detaljer ændres lidt. Den fulde liste findes nemt direkte på hjemmesiden for det firma, der leverer ydelserne.

Hvad er bekvemmeligheden ved at bruge internetressourcer?

Det er praktisk at betale forsyningsregninger via internettet, da informationsindtastningen kun er nødvendig en gang. I mange situationer vil brugeren mødes med skabelonfyldning af ansøgninger til betaling af de relevante tjenester. Følgelig vil hele proceduren tage ham ikke mere end to minutter.

Hvilke tjenester kan jeg betale?

Populariteten af ​​denne slags tjenester har forårsaget en lang række betalingsmetoder. Der er flere grundlæggende ressourcer, der giver brugerne mulighed for at foretage brugsbetalinger.

 1. Internet banking. Næsten alle pengeinstitutter, der er store nok, giver deres kunder mulighed for at betale forsyningsregninger via internettet. Det er nødvendigt at have et bankkort udstedt af en bestemt institution. Brugeren skal registrere sig i virksomhedens netværksressource og vedhæfte kortnummeret til sin konto. Derefter kan du betale for tjenester, overføre penge overalt, genopbygge din mobiltelefonkonto, modtage overførsler fra andre brugere på dit kort. For at bekræfte betalingen behøver du kun at udskrive den tilsvarende kvittering og forsikre den i enhver gren af ​​banken.
 2. Netværkstjenester. Disse er enkle formidlingswebsteder, der giver brugeren mulighed for at betale forsyningsregninger. Der er endda officielle ressourcer, der beskæftiger sig med sådanne tilfælde. Sådanne steder er ganske bekvemme, for med nogle af dem kan du endda beholde abonnementsbogen i elektronisk form. Med andre ord, i brugerens personlige konto registreres alle regninger og datoer for udførelse af sådanne procedurer.
 3. Betalingshjælpemidler via internettet kan bruge elektroniske punge, såsom WebMoney osv. Sådanne ressourcer giver dig mulighed for at overføre penge fra dine konti til fordel for nytteorganisationer, som de har indgået visse aftaler med. Du kan genopbygge din elektroniske tegnebog med et bankkort.

Hvis du forstår dette spørgsmål helt, vil du forstå, hvor hurtigt, bekvemt og økonomisk det er. Det er kun nok en gang at teste dette system i aktion, og efterfølgende vil brugeren ikke længere tænke på at gå til banken og bruge sin fritid i endeløse køer.

Overgangen til betalinger for tjenester via internettet er en naturlig proces, som let kan forudsiges. Desuden er netværksteknologier i øjeblikket aktivt ved at udvikle sig. Derfor bør du ikke undgå en sådan mulighed, som følge heraf vil du betydeligt spare din personlige tid og nerver. Når alt kommer til alt kan du gøre noget mere nyttigt og behageligt for dig selv. Hvis du er træt af konstante ture til banken, hvis du er træt af de endeløse køer foran kassaapparatet, bør du tænke på spørgsmålet, er det ikke nemmere at gå online og betale alt uden at bruge meget tid. Held og lykke med at betale for hjælpeprogrammer med hjælp fra World Wide Web!

forsyningsselskaber

Fandt du ikke din virksomhed? Betal for detaljerne gennem GIS Boliger eller send en anmodning om tilslutning

Også betaling er mulig fra Savings Bankens Maestro-kort.

For betaling fra Maestro Sberbank-kortet skal du have en engangsadgangskode.

Du kan modtage det hos Sberbank-pengeautomater eller via SMS til din mobiltelefon, hvis der er en mobilbankservice til rådighed.

I overensstemmelse med punkt 14. Art. 155 i boligkoden, fra den anden måned af restancer for forsyningsvirksomheder, opkræves gebyr for hver forsinket betalingsdag. Renten afhænger af længden af ​​forsinkelse af betalingen: 1/300 CBR refinansiering sats - startende fra 2 måneder til 3 måneder (31 th til 90 th dag) 1/130 af den refinansiering satsen for Central Bank of Den Russiske Føderation siden 4 måneder (fra 91 th dag).

• Afbrydelse fra brugen af ​​offentlige tjenester

I overensstemmelse med artikel 118 i regeringsdekret RF № 354 af 6. maj, 2011 Performer (straffeloven, HOA, HBC, og så videre.) Har ret til at begrænse eller suspendere levering af den kommunale service i tilfælde af gæld til at betale for et kommunale ydelser på over på $ 3 hver måned Betalingsbeløbet for det. Det er forbudt at slukke for koldt vand og opvarmning.

• Indsamling af gæld til kommunale tjenester gennem domstol

Repræsentanter for den kommunale tjeneste (ressourceforsyningsorganisation) har ret til at ansøge om retten med krav om inddrivelse af gæld. Dette er en ekstrem og sjælden foranstaltning, forud for tidspunktet for indgivelse af en retssag med debitorerne, skal det foreløbige forklarende arbejde udføres uden fejl.

 • oplysninger
 • samarbejde
 • dokumenter
 • tilbagemeldinger
 • Kontakt os

støtte

Sikkerheden ved driften bekræftes af certifikatet for overholdelse af den internationale standard PCI DSS. PJSC "Promsvyazbank", licens fra Bank of Russia 3251 yder pengeoverførselstjenester ved brug af "A 3" Payment Service.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

54 + = 58