Comyn

"SdelaiKamin.ru": Alt om den uafhængige fremstilling af en pejs og en komfur

Gennem menneskehedens eksistens, fra oldtiden til nutiden, er familien og hjemmet det vigtigste for alle, som bor på jorden. Det er umuligt at forestille sig selv det mest ultramoderne hus eller lejlighed uden et sted, hvor folk laver mad, får varme i den kolde årstid og bare slapper af.

Hvem har i det mindste en gang i sit liv ikke set ilden i en levende ild i stop eller på en picnic på landet? Sandt fascinerende skuespil?

Hvorfor er det sådan, hvorfor ser vi gerne på ilden? Tilsyneladende er dette iboende i hver af os på det genetiske niveau og eret arvet, begyndende med de første mennesker, der tømmer ilden i uendelig tid.

Hvilken slags komfurer, pejse og skorstene eksisterer?

 • Ovne, mursten
 • Varmeovne - madlavning
 • Ovne og pejse til brænde, gas, fast og flydende brændsel, elektrisk
 • Ovne til bad, køkken
 • Langbrændingsovne, pyrolyse
 • Metal, mursten og kombineret
 • Industriel og hjemmelavet produktion
 • Bio Pejs
 • Falsh - pejse
 • Pejse parietal, vinkel
 • Skorstensrør
 • modulær
 • sandwich
 • Horisontal, lodret, koaksial

Hvad vil du finde på vores ressource?

På siderne i vores ressource indsamles tips og anbefalinger til installation af pejse og komfurer, både alene og med hjælp fra specialister.

Her finder du opskrifter til løsninger til murværk, indretning af komfurer og pejse, opskrifter til madlavning og brug af maling til ovne. Du vil finde ud af, hvilken mursten der kan bruges til opførelse af komfurer og pejse, og hvad er det bedre at nægte.

At vide om rigdom af det moderne marked for varmeudstyr, forsøgte vi at sikre, at ethvert spørgsmål om valg, enhed og drift ikke satte dig i en blindgyde. Selv en begynder, der først møder behovet for en komfur, vil med hell klare denne opgave ved at besøge vores sider.

Held og lykke til din familiehjerte!

 • Alle spørgsmål og forslag, du kan sende til vores kontakter

  Comyn

  Etymologisk ordbog af det russiske sprog. - M.: Fremskridt. M. R. Fasmer. 1964-1973.

  Se hvad der kommer "i andre ordbøger:

  Comyn - (Gaelic Comyn) er en skotsk ædel familie (se Clan Comin). Nogle repræsentanter: Robert de Comin (? 106) den første Norman Earl of Northumbria (1068 106 gg.), grundlæggeren af ​​slægten Comins, det mest indflydelsesrige hus i Skotland i ... ... Wikipedia

  Comyn - (Commynes, Comines) Philippe de [1447, Renescure (?), 18.10.1511, Argenton], fransk statsmand, forfatter. Fra den flanniske ædle familie. Siden 1464 var til tjeneste for de burgundiske hertugere, var en af ​​de omtrentlige Karl ... ... Great Sovjet Encyclopedia

  Comino - (Commynes, Comines), Philippe de (1447 18.X.1511) Fransk. tilstand. en skuespiller og historiker. En indfødt af Flandres patricianske familie, som modtog adelen i det 14. århundrede. Ungdommen kom til retten til den burgundiske hertug Philip den Gode, hvor han blev associeret med grev Charolais ... Sovjetiske Historiske Encyklopædi

  Comyn - A, ч. 1) Den forreste del (bunden) af delen er lavet af en varig ovn. 2) Kanalen til det volumetriske materiale til output er dimu pechy, uhøfligt i vejret; dimohіd. 3) Bjerget af dimoen over dacha er som resten af ​​verden; Dimar ... ukrainsk tlumachny ordbog

  Comyn - [co-mien] on, m. (On) n, mn. nej /, n / a / to co-mienie ... Orphoepinary Ordbog af ukrainske monumenter

  Comyn - ex. baja jun. hulrum, embrasure, mozgal, douche ... Български Synonym af floden

  Comyn - іменник чоловічого роду ... Orthografisk ordbog af ukrainske monumenter

  Comin F. - COMIN (Commynes) Philippe de (1447 ?? 1511), den nærmeste rådgiver for den burgundiske hertuger Charles den fede, franske. Kong Louis XI. Memoirer af K. er værdifulde for egenskaberne ved regeringen af ​​Louis XI ... Biografisk ordbog

  COMIN Philippe - (Philippe de Comin, Comines, Commynes) (1447, Renescuir, Flandern 18. oktober 1511, Slot Argenton, Frankrig), fransk statsmand, forfatter. Forfatteren af ​​memoarer, den vigtigste kilde til Bourgogne-krigshistorien (se BURGUND WARS) og ... ... Encyclopedic Dictionary

  • Квітка на комині. Nastіnnі rozpisi Uman pershoї halvdel af det tyvende stolіttya Alexander Fundet Irina Hodak. På bekostning af efterspørgslen efter en ny måde at osmose og proanalizuvati på, er indskrifterne af landlige hytter af Umanshchyna fra 1900'erne og 50'erne. Ornamental utovorennya, motiv elementi vzglyagnuti i et kompleks af semantiske, ... Læs mereBuy for 374 UAH (kun Ukraine)

  Andre bøger på anmodning "comin" >>

  Del et link til den valgte

  Wir verwende Cookies for den bedste Præsentation unserer Website. Wenn Sie diese Website weiterhin nutzen, stimmen Sie dem zu. OK

  Pejse i det indre af en lejlighed eller et hus: design og design ideer

  Pejse i det indre betragtes ofte udelukkende som en luksusvare. Men glem ikke at dette også er en god måde at gøre huset varmt og behageligt. Pejsen tiltrækker uundgåeligt opmærksomhed og tjener som et centralt element i indretning. Der er flere typer pejse, og denne klassificering er normalt baseret på deres design og på de materialer, hvorfra pejse er lavet.

  Lav din pejs en sten, og lad det skynde sig til loftet selv, for at understrege (eller visuelt øge) højden af ​​rummet. Lav en pejs i midten af ​​interiøret, hvis du vil understrege attraktiviteten i dit værelse. Stenen kan også bruges til at skabe kontraster, det passer perfekt sammen med træet og tilføjer endnu mere harmoni til rumdesignet.

  Pejsen skal ikke gøres helt af sten.

  På grund af at sten er et naturmateriale, ser det godt ud på baggrund af andre indvendige elementer af naturlige brune nuancer.

  Pejsen kan tilføje et strejf af rustik stil til det moderne interiør.

  Møblerne i dette værelse blev valgt for at matche de sten, som pejsen er færdig med.

  Intet andet end en pejs kan gøre et værelse så hyggeligt, især når det er koldt udenfor.

  Sten pejse kan se godt ud i moderne interiør.

  Kombinationen af ​​en pejs og et træloft ser godt ud her.

  Ovnens størrelse og form er dikteret af rummets layout og design.

  Farvepaletten i dette værelse er i harmoni med pejsen.

  Kombinationen af ​​træ og sten er altid fint, især i den rustikke stil.

  Belysning i dette tilfælde er den detalje, der gør det muligt for pejsen at skille sig ud.

  Brændeovne har en vis charme, som deres moderne brødre mangler.

  Pejsen kan fungere som det vigtigste forbindelseselement i det indre af stuen, uanset design eller stil.

  Ved design af mantelpiece blev behovet for at matche de omgivende møbler taget i betragtning, således at der kan spores en sømløs forbindelse mellem alle elementer i interiøret.

  I nogle tilfælde kan pejsen tjene som en slags skillevæg, selv om dette ikke er det bedste eksempel.

  Helt interessant eksempel på design af pejse.

  Hvis du har en pejs i dit hus, bliver det uundgåeligt en værdi af interiøret.

  Traditionel stue med pejs, hvis design gentager udformningen af ​​den tilstødende veranda.

  Værelset med en pejs har som regel en noget rustik udseende, hvilket gør det mere hyggeligt. Det naturlige materiale gør det muligt for pejsen at skille sig ud, hvilket gør det attraktivt. Sten pejse svarer som regel ikke til moderne interiør - de er mere egnede til "rustikke" landehuse. Men man kan lave en kunstig pejs, der fra dette synspunkt er mere universel.

  Moderne pejse giver dig mulighed for at bruge dem som en accent af rummet. I dag kan du finde pejse af forskellige, usædvanlige og spændende former og design, og de er let integreret i næsten ethvert interiør. Dette gør dem virkelig alsidige, men det betyder også, at du skal gøre en indsats for at finde den pejs, der passer til dit design.

  Badeværelse med pejs ... Selvfølgelig kan kun nogle få huse prale af sådan luksus.

  Moderne pejse er ikke så store og majestætiske som traditionelle pejse, og derfor er de ikke længere en slags center for rummet.

  Ud over at moderne pejse er mindre i størrelse, er de også mere praktiske og nemme at vedligeholde.

  Moderne pejs alsidighed gør det muligt at "passe" dem ind i ethvert interiør.

  Meget enkel pejs med et minimalistisk moderne design.

  Det er meget nemt at medtage en moderne pejs i det indre af din lejlighed.

  Moderne pejs, hvis design ligner den traditionelle.

  Da moderne pejse tager plads nok, har du mere plads til andre dekorative elementer.

  Vinklede pejse er meget populære i moderne hjem.

  Meget populært for nylig var ideen om at placere et tv over pejsen.

  Moderne stue med moderne pejs.

  For at give denne pejs en charme, der er forbundet med sine traditionelle "brødre", blev væggen omkring og over pejsen trimmet med sten.

  De fleste af de moderne pejse af praktiske årsager ligger højt over gulvet.

  Denne pejs skiller sig ud mod den hvide væg.

  Når pejsen er det eneste dekorative element på væggen, bliver det centrum for opmærksomhed.

  Foto På væggen, hvor pejsen er placeret, er der forskellige materialer af forskellige teksturer, men de passer perfekt sammen med hinanden.

  Pejsen er en god tilføjelse til spisestuen interiør, hvilket gør atmosfæren i rummet mere hyggeligt.

  Den overordnede varme farvepalet i dette værelse passer perfekt til pejsen.

  Pejsen tilføjer denne moderne soveværelse charme til den rustikke stil.

  Der er mange måder at integrere pejsen i den moderne stil af interiøret.

  Nogle moderne pejse har usædvanlige design og former, som gør det muligt for dem at skille sig ud.

  Moderne pejse har ringe til fælles med traditionelle pejse, men de tilføjer også varme til værelset (selvom det nogle gange er rent symbolsk). Men stadig i moderne huse pejse er mere end blot en højdepunkt i indretningen eller arkitektoniske element. De kan også bruges i nogle mindre traditionelle værelser, f.eks. Et badeværelse.

  Vælg en hængende pejs, hvis du vil have mere fleksibilitet. I modsætning til traditionelle sorter er disse pejse mindre massive, hvilket gør dem til en god mulighed for små værelser. Pejsen, der hænger fra loftet, kan helt ændre rummet, men det kan gå ubemærket.

  Det er meget lettere at organisere og dekorere rummet, når du kan placere en pejs, hvor du vil.

  Suspenderede ildsteder har som regel simple design, men de kan se godt ud i ethvert interiør.

  En hængende pejs supplerer pænt landsstilen.

  Den største fordel ved en ophængt pejs er, at du ikke er afhængig af væggene for at installere den.

  Meget komfortabel stue med pejs i midten.

  Hovedattraktionen af ​​denne stue i et landsted er en pejs, der er suspenderet fra loftet.

  Selvom pejse indbygget i væggen er den mest almindelige og populære, er dette ikke deres eneste sortiment. Meget interessante og "skyhøje" pejse. Dette er en fremragende mulighed for værelser med højt til loftet eller til dobbeltlysværelser. Fordelen ved denne pejs er, at du kan placere den overalt, selv i midten af ​​rummet.

  Integrere i rummet metal pejs er ret svært, hvis interiøret mangler andre metal accenter. På den anden side er en metal pejs præcis hvad der er nødvendigt for interiører i en industriel stil, så rummet ser ud.

  Kobber pejs med en meget interessant patina i forskellige nuancer.

  En høj kobber pejs, der helt sikkert skiller sig ud i rummet, men dominerer det ikke.

  Da vinduerne er placeret på begge sider af pejsen, integreres det godt ind i interiøret.

  Takket være det naturlige raid på metalmet supplerer denne pejs perfekt rummets rustikke stil.

  En interessant kombination af materialer og teksturer i den moderne stue.

  Stue i en industriel stil. Harmonisk kombination af en metal pejs og møbler.

  Metal pejse kan ikke kaldes udbredt eller populært. De har ikke den samme varme (i direkte og figurative sanser), som f.eks. Sten ildsteder, men de har andre dyder. For eksempel integrerer en metal pejs godt ind i et interiør designet i en industriel industriel stil. Med en rigtigt udvalgt tekstur af metallet kan den også se godt ud i et landhus.

  Den træ-overdækkede pejs ser lidt ironisk ud. I tilfælde af moderne pejse, der ikke længere bruger træ som brændstof, er det et forsøg på at genoprette varmen i traditionelle designs. Det er også en mulighed for at kombinere kontrastmaterialer, såsom træ og mursten.

  Den træpanelerede pejs i det indre af den moderne stue giver rummet et strejf af rustik stil.

  Selv om pejsen står i kontrast til resten af ​​rummet, ser interiøret generelt harmonisk ud.

  Træpaneler i pejse er en god mulighed for traditionelle interiører.

  Pejsen er indbygget i en skillevæg af træ.

  Denne pejs skiller sig ud takket være det gamle træs tekstur, med hvilket det er trimmet.

  Pejse færdig med træpaneler er ganske interessante, fordi de er dækket af det materiale, der bruges til deres funktion. Selvfølgelig er det ikke tilfældet med moderne pejse, som ikke længere opvarmes af brænde, men det er et interessant begreb. "Wooden" pejse har et elegant udseende, og de kan passe ind i alle stilarter af indretning, afhængigt af farve, form, tilstedeværelse af tid på dem og andre detaljer.

  Pejsen, der er indbygget i skillevæggen, kombinerer kun to elementer i ét design. Foretrække denne mulighed, hvis du har en åben plan og ønsker et lille privatliv i stuen, eller hvis du tror at pejsen vil se fantastisk ud i både stuen og spisestuen.

  Skillevæggen med den indbyggede pejs er et ret fælles design.

  Denne mulighed er især velegnet til moderne pejse.

  Normalt adskiller skillevæggen køkkenet eller spisestuen fra stuen.

  Den vigtigste fordel ved sådanne konstruktioner er, at pejsen kan ses fra begge sider.

  Skillevæggen med den indbyggede pejs kan dækkes med en sten.

  Uventet kombination af materialer i et moderne hus, indrettet i minimalistisk stil.

  Skillevæggen er en glimrende mulighed for et stort soveværelse.

  Pejsen giver dig mulighed for at tilføje varme til dit hjem og effektivt bruge alle væggene.

  En sådan pejs er hovedsagelig egnet til moderne lokaler.

  Dobbelt pejs eksotisk.

  Pejsen kan integreres perfekt i skillevæggen, der deler rummet i to dele. Denne mulighed giver dig mulighed for at få ved pejsen i hver af de resulterende rum, hvis du kun har en pejs. Normalt bruges dette design til at opdele køkken og stue.

  I hjørnet kan du placere forskellige typer pejse, herunder traditionelle. Nogle ildsteder er nemme at tilpasse sig til et sådant rum, mens installationen af ​​andre vil kræve mere omhyggelig planlægning og indsats.

  Vinklede pejse er en interessant måde at effektivt bruge plads på.

  Hjørne pejsen optager mindre plads end normalt, fordi hjørnerne af rummet normalt ikke bruges.

  Ved at placere en pejs i hjørnet, kan du give rummet en mere interessant form.

  Vinklede pejse kan være en god mulighed for små værelser.

  Vinklede pejse er populære i traditionelle interiører, men de kan sikkert kaldes universelle.

  Begyndende med et hjørne pejs, kunne du omdanne hele rummet.

  Her passer hjørne pejs perfekt mellem vinduerne.

  Du kunne give dit hjørne pejs et skulpturelt udseende, vælge et imponerende design.

  Da rummets hjørner normalt er tomme, er de et egnet sted til at placere pejsen. Således kan du bruge dette ubesatte område til noget praktisk og smukt. Desuden tager rummet en interessant form og bliver mindre monotont.

  På trods af at de skandinaviske pejse kan være af forskellige design og former, kan de let skelnes fra andre typer pejse. Deres vigtigste træk er enkelhed. En sådan pejs, uanset design, giver interiøret et meget specielt udseende.

  Hvid er en meget populær farve til skandinaviske pejse.

  Designet og formen på disse pejse gør dem mest egnede til placering i hjørnerne af værelser.

  De designmuligheder og materialer, hvorfra pejsen er lavet, kan være anderledes.

  Skønt design af skandinaviske pejse kan være anderledes, er de alle ens i deres enkelhed.

  Dette er en mere moderne version af en typisk skandinavisk pejs.

  Traditionelle pejse er som regel rigt dekoreret, men samtidig forbliver de enkle.

  Et eksempel på et hjørne pejs med strenge linjer karakteristisk for den skandinaviske stil.

  Skandinaviske ildsteder er meget forskellige fra alle deres "brødre". De har et meget usædvanligt design, og det giver dem mulighed for at skille sig ud i interiøret. Et af de mest almindelige designs er cylindrisk, selvom konisk er også populær. Skandinaviske ildsteder er ideelle til placering i et hjørne af rummet.

  Lav pejsens hovedattraktion. Opret omkring et behageligt hvilested, så alle kan se pejsen og nyde sin varme. Resultatet af din indsats vil være et ideelt sted for aftenmøder.

  Den udendørs pejs er bygget ved siden af ​​?? huset.

  Hvis du har en pejs, ville det være rart at have et sted til opbevaring af brænde.

  Der er også moderne design designet til placering under åben himmel, og ofte er de meget imponerende.

  Omkring pejsen er der en gård i rustik stil. Værter og gæster, der sidder ved ilden, kan nyde det usædvanlige panorama, der åbner op til deres blik.

  En lille veranda og en stor sten pejs støder op til den er det vigtigste arkitektoniske element.

  Åben pejs er som regel omgivet af komfortable sæder.

  For at gøre pejsen i harmoni med huset, kan du male det i samme farve.

  På den traditionelle gårdhave er der en pejs, hvor man kan nyde udsigten til haven.

  Selv om størrelsen af ​​denne pejs ikke er imponerende, står den stadig ud fra det omgivende miljø.

  Meget interessant veranda med pejs indbygget i muren af ​​huset.

  En luksuriøs middelhavsveranda med en simpel traditionel pejs.

  Skorstenen er placeret over verandaens tag, derfor er de, som hviler ved ilden, ikke lugtende med røg.

  En "forsænket" udendørs siddeområde med en fantastisk sten pejs.

  Pejsen er imponerende i størrelse og med et imponerende design.

  Moderne pejs i fri luft med et design, stiliseret til den traditionelle.

  Pejsen er hjertet af designet af dette rum.

  Udendørs pejse er meget forskellige fra dem, der er designet til interiøret. Først og fremmest kan de være meget mere, da rummet her er praktisk talt ubegrænset. Desuden har udformningen af ​​udendørs pejse særlige karakteristika. For at forstå dette er det bedre at blot analysere et par eksempler ovenfor.

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  + 11 = 17