Kombiner tapet i hallen muligheder foto

Kombinerer tapetet i stuen - ideen om at kombinere forskellige typer tapet

Stue - værelse til hvile og modtagelse. Dens design afhænger i høj grad af udsmykningen af ​​væggene. En moderne mode designer er kombinationen af ​​tapeter. Denne originale bevægelse vil medvirke til at gøre stuen plads usædvanligt og understrege temaet for hele indretningen af ​​rummet.

Når du vælger tapet, skal du tage højde for de grundlæggende regler for at kombinere forskellige strukturer og farver, inkludere din fantasi og smagsoplevelse eller kigge på færdige løsninger på internettet.

Funktioner af at kombinere wallpapers

Det er ikke så nemt at skabe forskellige materialer med hensyn til tekstur og farve. Før du køber dem, skal du vurdere dit værelse og dets størrelse, tage højde for det, du skal skjule det, udvide det og måske lave loftet herover.

Det er værd at overveje, at inden du vælger en kombination af tapet, skal du først bestemme farveområdet af møbler og forskellige dekorative elementer, som formodentlig er placeret i rummet.

Dette er en af ​​de vigtige regler, resten er som følger:

 • farvespektret. Overdreven entusiasme for innovative kombinationer af lyse farver, vil ikke medvirke til at skabe en hygge. Mættede nuancer vil henlede opmærksomheden fra andre omkring dem og "slå" dem i øjnene.

 • Køb wallpapers. Hvis det er besluttet at vælge dem uafhængigt uden kataloger og hjælp fra designere, skal du købe de valgte ruller, vedhæfte dem til hinanden og se om de passer sammen. Det er bedst, hvis prøverne falder sammen i tekstur og pris, ideelt, hvis de fremstilles af en producent. Det er nødvendigt at spare antallet af nuancer og masser af tapet for at kunne købe den samme farve, hvis det er nødvendigt.

 • Spillet af kontraster.Ualmindeligt ser solid tapet sammen med deres modstykker med et stort mønster. Farvelayouter i dette tilfælde spiller en sekundær rolle, en farvefarveversion kan være en pastellfarvning, og blomstermotiver eller andre variationer af tegningerne vil gå lysere farver. Tekstureret tapeter ser harmonisk ud med glatte muligheder.

 • Visuel snyd. Med tapet kan du udvide rummet eller gøre det højere. Lyse farver i fint mønster og vandrette striber adskilt af lister eller lameller gør rummet mere rummeligt, og tapetet der fortsætter i loftet vil visuelt løfte det.

  Overholdelse af disse enkle nuancer kan du vælge interessant tapet, og skabe et behageligt miljø vil hjælpe det korrekte layout.

  Der er fem testet ordninger til udsmykning af stuen med flere typer tapet:

  1. Lodret arrangement.
  2. Horisontal kombination.
  3. Foto vægpapir.
  4. En lappekombination.
  5. Indsætter.

  Overvej nuancerne for at kombinere hver af dem.

  Normalt vælger de kontrasterende tapet af to farver, men disse er stort set brede bands, og hvis du beslutter dig for at bruge tre nuancer, så skal de være smalle. For en mere afslappet slags er det umagen værd at dvæle på tilstødende farver. Alternerende strimler kan du opnå en interessant slags rum, hvis deres farver er kontrast, så skal du vælge tapet af samme bredde.

  De kan have forskellige mønstre eller være monofoniske. Sådanne strimler forbindes på den sædvanlige måde "ved krydset", men du kan udføre en zigzag-overgang fra en rulle til en anden.

  Båndets rækkefølge kan være anderledes, når to farver anvendes, anses det for optimalt at kombinere to strimler af en tone og hinanden. Hvis du vælger et blomstermotiv eller indviklede mønstre, kan du dække dem med en del af væggen bag sofaen for at fremhæve resten. Ved krydsene i det flerfarvede tapet kan du indsætte plankochki eller lister og duplikere dem på loftet.

  Denne kombination kræver særlig pleje. Oftest bruges den til absolut flade vægge, ellers vil alle fejl i overfladen være synlige. I tilfælde af horisontal kombination af tapet ser man organisk ud med træpaneler. De vil give rummet et respektabelt udseende.

  Rådet: Kombinationen af ​​forskellige tekstur af tapet kan hjælpe med at ordne de rigtige accenter.

  Lys tapet er limet på toppen af ​​væggen, og deres mørke modstykker øverst, mellem dem er limet kantsten i form af lister og trælader, lakeret og papiranaloger, men de skal være tættere end tapetet. En vandret kombination af vægbeklædning anvendes til store rum. Hvis rummet er bredt, men lavt, skal tapetet ikke være mere end et meter bredt.

  Når du limer rummet, skal du tydeligt måle og designe hver samling mellem tapetet, da det er svært at klæbe rullens store længde. Niveauet af tapet er målt af niveauet af gulvet, og ikke loftet, fordi visuelt tapet linjen skal matche niveauet af møbler.

  De er normalt placeret bag sofaen eller foran den. De går af et stort lærred, der viser en slags plot eller blomstermotiv. De er placeret på en væg, limes den helt eller delvis, og resten af ​​rummet er normalt dekoreret med monofonisk tapet. På grund af fotobaggrunde kan du visuelt dele rummet og markere bestemte zoner.

  Fotovægge er blevet brugt i mere end 40 år, men har stadig ikke mistet deres relevans, og endda bliver de mere populære, især deres 3D-modparter og varianter med perspektiv. Sidstnævnte kan i høj grad øge rummet, hvilket er vigtigt for små stuer.

  Foto wallpapers, indesluttet i lister, kan være interessant at dekorere rummets rum og hjælpe med at skabe en af ​​de klassiske stilarter.

  Til deres oprettelse anvendes ikke kun forskellige baggrunde, men også klip af stof, digitale vægmalerier.

  Når du bruger dem, skal du først lave en baggrund med et mere monofonisk tapet, og derefter på toppen af ​​de indrettede vægge er indsatsen monteret og er begrænset til dekorative lameller eller lister. Når du vælger materialeindsatserne, skal du tage højde for, at de skal være tættere end væggenes hovedbakgrund.

  Rådet: Vægge kan ikke kun indsættes med tapet, men også malet med lys eller pastelfarve.

  Store indsatser bruges til zonering en rummelig stue, hvis rummet er smalt og højt, så vælger korrekt indsatte sænker højden og gør den visuelt bredere.

  De er sjældent vant til at dekorere en hall, de foretrækkes af kreative mennesker, der gerne omgiver sig med usædvanlige ting. For denne slags kombination af tapet skal du have flere stykker eller ruller af forskellige variationer. Farver og teksturer påvirker slet ikke, jo mere kontrast de er, desto bedre.

  Ved hjælp af klapper, der kan skæres i enhver form: kvadratisk, rektangulær, rhomboid, kan du oprette paneler eller dekorere dør- og vinduesåbninger.

  Når du legemliggør din ide i livet, er det værd at lægge de udskårne stykker først og se, hvordan de ser sammen, og fastgør dem til det valgte sted, men det vigtigste er ikke at overdrive det, ellers vil ideen blive en dårlig tegneserie. En væg eller et lille stykke plaster vil se smukke ud, men hele rummet, der er dækket af dem, er latterligt. Resten af ​​stuen baggrund skal matches med en af ​​de farveskalaer, der findes på de fleste af klapperne.

  Før du udfører et sådant kreativt arbejde, er det værd at studere de varianter, der tilbydes af designerne, og derefter vælge den mest egnede.

  En kombineret metode til limning af tapet i stuen kan give den en særlig charme. Det er kun nødvendigt at overholde alle regler og smag, og rummet vil spille med usædvanlige kombinationer. Men enhver virksomhed kræver en grundig tilgang. Enhver af de foreslåede kombinationer skal først tænkes igennem til mindste detalje, så det harmonisk kombineres med møblerne og ser godt ud i lokalet.

  Ingen kommentarer endnu, men du kan skrive din mening eller stille et spørgsmål.

  Vi vælger det kombinerede tapet i hallen 2017: 35 billeder og design

  Opret originalt og mindeværdig interiør er ikke svært - bare vælge den rette kombination af tapet i hjemmet alt skal være smukt - det er ikke en regel, og ønsket af interiør mode 2017. Det handler ikke om, hvad du skal gemme, indsamle smukke og dyre ting, tværtimod . Alt det, der ikke er særligt nødvendigt, skal du ikke forlade i lejligheden. Men et udvalg af de rigtige ting vil gøre dit liv varmt og hyggeligt. Og ikke det sidste skridt her er tapetdesign. Hvis du vil have stilfulde, originale og smagfulde til at dække væggene, har du brug for en kombination af tapet.

  Baggrund i hallen i lejligheden kombineret: muligheder 2017

  I år er accentet i stuen placeret på væggen - du kan have lidt møbler, og det behøver ikke at være elite, moderne, men baggrunden bør ikke fejle. Vægindretning er også en visuel teknik, der hjælper med at ændre rumforholdene. Og du kan kombinere tapetet, så denne kombination giver den ønskede visuelle effekt.

  I år kan tapet indsættes på tre måder:

  • Horisontalt design;
  • Lodret design;
  • Patchwork design.

  Kombinationen af ​​tapet med lodrette striber kan ikke være bedre egnet til et værelse med lavt loft

  Hvis de lodrette striber kombineres korrekt, øger de ikke kun visuelt rummet, men også "strækker" det. Hvad der ikke kan gøres er at kombinere striber med store og lyse mønstre, udskrifter.

  Kombinationen af ​​tapet i hallen: lappekombination

  Faktisk er lappekombinationen en efterligning af et quilt på væggen. Hvis du vælger den rigtige tapet, "gør de venner" med hinanden og skaber en hel sammensætning på væggen.

  Sådan patchwork er en vanskelig opgave, og før du tager det, skal du se på mere end et eksempel, forstå kerneenheden af ​​kombinationen. Hvis du er bange for at du ikke kan klare, skal du ikke tage mere end tre typer tapet i et farveområde.

  • Varme-violet;
  • Vivid-lilla;
  • Forsigtigt pink.

  Patchwork combining giver en grundig tanke over tapets farve, design og tekstur

  Hvis dette puslespil er opdelt i samme stykker, vil den ønskede effekt ikke fungere. Stykker efter størrelse skal være forskellige. Du kan gemme en bredde, hvilket vil forenkle arbejdet, men længden af ​​fragmenterne skal ikke være det samme.

  Baggrunde skal nødvendigvis harmonisere - kombineres efter mønster, tekstur, kontrast af nuancer og tema. Nå, må du ikke blande budget tapet med elite muligheder.

  Varianter af kombinerede wallpapers i hallen: reglerne for kombination

  Du kan vælge otte enkle regler for at kombinere wallpapers, som vil hjælpe dig med at interagere og kompetent omdanne interiøret.

  Reglerne for at kombinere wallpapers:

  • Ideelt set, hvis du får tapetet ikke kun på ét sted, men fra en producent, vil det være lettere at lim tapetet og kombinere;
  • For et harmonisk design er det mere hensigtsmæssigt at vælge et tapet af samme tykkelse, en kvalitet og endda et prissegment;
  • Valg til kombination skal finde en rulle eller andet sted i det indre, hvis for eksempel en væg med grøn, lad den samme grønne mødes i mønstret for puder;
  • Hvis du bruger tapet med en rig, saftige ornamenter, er du nødt til at tage en anden type tapet, som vil være neutral, ensformigt;
  • Hvis teknikken til limning af tapetet fortsætter selv i loftet, vil du visuelt gøre rummet mere rummeligt og højere;
  • For at placere accenter i hallen er baggrundsbaggrunde af en sådan farve nødvendige, så møbler, tekstiler, tilbehør på denne baggrund vil se bedre ud;
  • Hvis der ikke er mange møbler i rummet, er det interessant at fylde pladsen med tapet med store, lyse, teksturerede mønstre - og tomheden vil gå væk;
  • Den hyppigste indstilling er en accentvæg, en væg er dækket af lys tapet, og resten er dækket af neutrale nuancer.

  Det er vigtigt ikke kun kombinationen af ​​farve og mønster af tapet, men også deres tykkelse, og også - tekstur

  Når du vælger tapet til kombination, skal du bede sælgeren om at rulle rollen. Og hvis du valgte et tapet på ét sted, skal du binde rullerne til hinanden, så prøv at se om der er den rigtige kombination.

  Et udvalg af tapet til publikum: kombineret i en moderne stil

  Hvis hallen er stor og rummelig, så har du flere muligheder. Du kan tage lyse farver og meget saftigt, lige for aktivt. Du kan spille med et stort print.

  Hvis stuen er lille, skal du ved at vælge tapetet være mere forsigtig - oftest udvalgt er pastelfarver kombineret med abstraktion og geometriske mønstre.

  Hvis rummet går til nordsiden, så skal tapetet kun vælges varme farver, ellers vil rummet ikke være hyggeligt. For henholdsvis sydlige værelser er det fornuftigt at tage tapetens kolde toner.

  Hvis stuen er ret rummelig - du kan eksperimentere med lyse farver, hvis tværtimod - små, så de bedste lysfarver

  Hvis stuen for dig er først og fremmest et smart sted, et feststed, sjov, spænding, dristigt tage pære eller gylden tapet.

  Sådan kombineres tapet i hallen: billeder og tips

  Det er den største vanskelighed ved denne proces at vælge de rigtige materialer. Baggrunde skal nødvendigvis have samme struktur. Hvis denne regel overtrædes, kan det være svært at patchere, for eksempel vil sømme blive synlige. Klæder af forskellig tykkelse vil i nogen grad være uoverensstemmende.

  En anden "umulig" er brugen af ​​flere typer tapet med lyse dekorative effekter. Dette refererer til tapet med fængende mønstre, med effekten af ​​overløb, med et stort reliefmønster.

  Ofte tages der fejl i valget af basistonen. Det kan enten være lysere end møbler, tilbehør eller kombineres med dem.

  Hovedreglen for at kombinere - du skal først bestemme tonen i hovedbaggrunden, og vælg derefter tapetindsatser og møbler

  Hvis vi taler om udviklingen i 2017, kan vi skelne mellem følgende punkter:

  • Disse er lyse, bizarre mønstre på tapetet;
  • Broderi og relief på tapetoverfladen;
  • Østlige motiver;
  • Yderst saftige farver;
  • Strimler af alle slags og dragter;
  • monogram;
  • Varianter af grøn-blå skala.

  Selv den sædvanlige Khrushchev kan transformeres af en kombination af tapet. Dette gør interiøret mere livligt, dynamisk, ikke så kedeligt.

  Interiørindsatser i det indre af rummet

  Dette er en måde at dekorere væggene på, hvilket giver rummet et rigtigt designerudseende.

  For disse indsatser kan du bruge:

  • Vægpapir på den centrale væg;
  • 3D-tapet, hvilket usandsynligt visuelt udvider rummet;
  • Mønstrede indlæg, der er begrænset til lister eller rammer på hovedklædet;
  • Pasta med kontrasterende tapet af et bestemt arkitektonisk element - cornice, niche eller protrusion.

  Husk at mønstrene på tapetet ikke skal skjule hinanden. fantastisk oplevelse kan opnås ved en kompetent kombination af tapet - en lys og iørefaldende indsatser gøre plads syntes at ændre deres størrelse. Det samme rum ser anderledes ud, om der er forskellige baggrunde.

  Foto vægpapir passer perfekt som et indlæg og perfekt opfrisker ethvert interiør

  Hvis de i det første tilfælde er alene, rolige pasteller - rummet opfattes på en måde. Hvis der er en dynamisk indsats på centralvæggen, kan det virke som om det er et helt andet rum i en lejlighed med et andet layout.

  Fuldkornsprodukter indsatser godt tegne anden betydning på den ene plads, der visuelt adskille dem fra hinanden. For eksempel, hvis det er et værelse, som også udfører funktionen af ​​soveværelset, den del af rummet i nærheden af ​​sengen Tapeter blide, varme toner, og i nærheden af ​​skrivebord eller spiseplads er en overgang til en mere spændende farve.

  Kombineret tapet til hallen (video)

  Kombination af tapet - processen er ikke kun kompleks, men også fascinerende. Med et bredt udvalg af tapet er der mange muligheder for de mest interessante transformationer. Det vigtigste er at forberede dem, gennemgang af mere end en billedmulighed.

  Design af kombineret tapet i hallen (foto)

  © 2017, homeli.ru. Kopiering er kun tilladt med en henvisning til kilden

  Kopiering er kun tilladt med en henvisning til kilden

  Kombineret tapet i Hall 2018: fotos, design og sorter

  Kombinerede tapeter bruges meget i dag, hvilket skaber et meget effektivt og fashionabelt interiør. Kombinering af baggrunde på værelset er et alvorligt nok spørgsmål, som bør kontaktes med særlig opmærksomhed. Værelset er designet til gæster. I denne henseende bør atmosfæren regere specielt. Derfor skal du tænke omhyggeligt og vælge en farvepalet af tapet, der vil dekorere væggene. Reparation eller renovering af værelset - proceduren er ret dyr. Ved hjælp af enkle kombinationer af tapet kan du ikke kun spare penge, for eksempel købe dyrt til prisen på malerier, men også skabe et smukt stop i hallen.

  Takket være de visuelle effekter kan værelserne blive større. Hvis du indsætter et tapet af lys nuancer på et langt rektangulært rum på lange vægge og mørkere nuancer på 2-3 nuancer, så vil rummet se bredere ud.

  Kombineret tapet til publikum: Fashion 2018

  I udformningen af ​​stuen spiller en vigtig rolle af væggene. Den kombinerede tapet i rummet vil fremhæve interiøret, gøre designet moderne og stilfuldt. Korrektheden af ​​designet afhænger af kombinationen af ​​farver-ledsagere og forskellige typer af teksturer på væggene. Korrekt kombination vil hjælpe visuelt at udvide rummets grænser, understrege emnet og retningen.

  Kombinationen indebærer ikke brug af kun 2-3 nuancer. Du kan kombinere flere typer tapet, mens de kun kan variere 1-2 toner

  Der er sådanne kombinationer af tapet til hallen i 2018:

  • Lodret design;
  • Horisontalt design;
  • Patchwork design.

  Korrekt kombineret forskellige lodrette strimler øger visuelt rummet og udvider rummets højde. Forresten - du kan ikke kombinere bånd med lyse, store mønstre eller tegninger. Det vil ikke se meget ekstravagant ud.

  Horisontale striber er ikke kombineret med alle tegningerne. Men træpaneler - perfekt til denne geometri og vil skabe et fremragende design.

  I 2018 omfattede modeen lappekombination. Ved hjælp af separate stykker tapet eller stof kan du kombinere indvendige paneler, nicher tildeles, vinduer og døre er indrammet. Det vigtigste er ikke at overdrive det, så værelset ikke ligner en zigeunerhus

  Teknikker til at kombinere wallpapers er uundværlige i et rum, der har en uregelmæssig form, eller der er en niche eller en hylde i den. For at gøre nichen visuelt dybere er det nødvendigt at indsætte tapet af mørke nuancer på dette område.

  Også fashionable er i 2018 tapet. Vandfald, abstraktion, fotos af nattens storbyer forlader ikke den fashionable piedestal i mere end 50 år og forbedrer hvert år. Sort / hvide fotos af natten Manhattan kan perfekt suppleres med almindelig beige eller fersken tapet.

  En af de mest interessante modtagelser til den klassiske stil er et lille firkant eller et rektangulært snit af tapet med ornament, indrammet i en rammeramme, som et billede. Kombinationen med vandret tapet i den nederste del af væggen gør hallen virkelig aristokratisk.

  Vælg malerierne skal være baseret på temaet for interiøret

  Og endelig er trenden i 2018 et 3D tapet. Med deres hjælp kan du betydeligt øge selv et lille rum i området. Du kan indsætte 3 D tegninger, der viser spektakulære naturskønne pletter og kombinerer dem med monofonæsker. I dette tilfælde vil nogen af ​​de besøgende i stuen notere smagen af ​​ejeren af ​​lejligheden og originaliteten.

  Hvor smukt at kombinere tapetet i hallen: kreativt interiør

  En vigtig faktor, når man kombinerer og vælger baggrunde til hallen, er miljøvenlighed. Stuen er et samlingssted for mennesker, så det skal være så mættet som muligt med ilt. I stuen skal du vælge sengetøj, som ikke indeholder aggressive kemiske elementer. Det er også vigtigt, at tapetet skal være lufttæt og fri for skadelige urenheder.

  Papir tapet til en lav pris og helt miljøvenlig. Men denne slags klud har en ulempe - kortlivet og ustabil til ultraviolette stråler.

  Vinyl tapet er mere praktisk. De er holdbare og hjælper med at skjule ujævne zoner på væggene. Farve skalaen er ret bred, men der er også en ulempe - tapet tillader ikke luft at passere igennem.

  Flizeline tapet - tæt og holdbart. De brænder ikke ud i solen, de er ikke bange for fugt, og de kan også males

  Folie tapeter er gode til klassiske, moderne interiørløsninger. Forbedre lydisoleringen og beskyt væggene mod skadelig stråling. Hold dig kølig om sommeren og varm om vinteren.

  Tekstil tapet hjælper med at skabe en luksuriøs og hyggelig atmosfære i hallen. Derudover ser de smukke ud, disse tapeter er modstandsdygtige overfor forurening og udbrændthed. Alle ovenstående typer af tapet kan kombineres.

  Nogle regler, for en smuk kombination i 2018:

  1. For en stor og rummelig hall kan du vælge rige og lyse farver;
  2. I en lille stue er det bedre at indsætte tapet af pastelltoner i kombination med japansk abstraktion eller geometriske store figurer;
  3. I hallen, som er på nordsiden, er varmere nuancer mere velegnede, i de sydlige værelser - kolde farver;
  4. Hvis du ønsker at skabe en permanent atmosfære af ferien, er det bedre at bruge gylden, pearly tapet.

  Sådan indsætter du tapet af to farver i hallen (video)

  Et udvalg af tapet til hallen: kombinerede variationer

  Den mest succesfulde og alsidige design til hallen - kombinationen af ​​beige og brun, oliven og orange, rødt og pink, grøn og gul, blå og hvid, lilla og grå, lilla og sølv nuancer.

  Derudover ser det i nogle tilfælde ideelt ud, monofonisk tapet, der adskiller sig i en tone. Valg til at kombinere kan komme op selv, eller se de billeder, der allerede er oprettet af designere.

  For at opnå lysstyrke og individualitet i det indre af rummet skal du være opmærksom på forskellige farvekategorier

  Hovedregelen her er, at du ikke behøver at anvende mere end 3 mættede, lyse farver på samme tid. Og hvis de 2 farver - lyse, så skal den tredje nødvendigvis være neutral.

  Smukt se kombinationer af blank tapet med matt, groft og glat.

  Trend af 2018 - tegninger og fotografier. De mest fashionable trends i 2018 er en abstraktion med geometriske figurer, mønstre og striber. Når væggene er vandret adskilt, skal det øverste område indsættes med striber og den nederste med monofonisk tapet.

  Design i dette tilfælde kan understreges af smukke paneler.

  Meget ofte, for at skabe moderne interiører, bruges den såkaldte accentvægsteknik, som forresten også vil være relevant i 2018. Ved hjælp af denne teknik er der skabt fokus i hallen på en bestemt zone. For at bestemme accentvæggen i rummet er det nok at se på hvilken væg de står overfor mest med deres øjne.

  Vælg tapet til accentvæggen, du har brug for kontrasterende, lyse, helst med mønstre eller tapet. I så fald er alle andre vægge dækket med en maksimal neutral, monofonfarve

  Denne metode til dekoration kan anvendes ikke kun til hallen, men også i ethvert rum. Det er accentueringen af ​​en væg, der giver dig mulighed for at spare penge betydeligt, fordi dyre og opmærksomhedsdækkende lærred er placeret kun på en af ​​væggene eller på små dele af den.

  Sådan indsættes hallen med forskellige tapet: ideer og metoder til deres gennemførelse

  Det vigtigste ved kombinering af wallpapers er det rigtige udvalg af materialer. Kombinationens specificitet er forskellig fra standardlimmen.

  Tapetet skal være den samme struktur. Dette forhindrer vanskeligheder ved limning og maskering af synlige sømme på grund af den forskellige tykkelse og struktur af lærredet.

  Det er uacceptabelt at bruge flere typer malerier med dekorative effekter - fængende mønstre, suppleret med overløbseffekt, tapet med et stort reliefmønster

  Ved hjælp af kombineret tapet kan du oprette et eksklusivt interiør.

  Uanset hvor forudsat at skabe sammensatte design - i en fem-etagers lejlighed, studio lejlighed eller et hus på landet. Med korrekt udvalgt kombination af tapet i rummet, kan du udvide rummet, opdele arbejdsområdet og rekreativt område, for at skabe fokus på styling, ændre den mængde plads til at skjule uregelmæssigheder af væggene, fremhæve fordelene ved rummet. Desuden hjælper det kombinerede interiør med at spare betydeligt. Ved rabatter kan du købe resterne af egnede nuancer af dyre malerier og gøre værelset smukt.

  Hvordan man korrekt kombinerer tapet (video)

  Den oprindelige kombination af tapet i hallen

  Det skal huskes, at den korrekte kombination og valg af tapet i hallen kræver oprettelse af et foreløbigt projekt. For at skabe et design skal du først bestemme vægtenes hovedtone i rummet og kun derefter vælge andre nuancer.

  Hovedtonen kan kombineres eller være lettere end indvendige emner - møbler, puder, lysekroner, lamper, gardiner

  Det vil være bedre at udvikle et kombineret design efter, hvornår møbler og interiørgenstande er valgt, fordi hovedopgaven i dette tilfælde er at fremhæve originaliteten af ​​situationen.

  Kombineret tapet i hallen: modetrends 2018

  Trends i 2018 - en række mønstre på tapet, broderi og præget overflade. Sådanne kombinationer passer perfekt i både moderne og klassisk interiør.

  Designet giver udsmykning af vægge i blide pastellfarver eller lyse. Forlad ikke den fashionable piedestal i 2018 kinesiske / japanske tegn

  Meget populær i 2018 udskriver med vegetation. En obligatorisk tilstand er en kombination af mat eller relief malerier.

  Kombineret tapet til publikum: 39 muligheder (video)

  Blandt sådan sort er det vigtigste ikke at begå en fejl i valget. Tænk på design af rummet og implementer det!

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  − 5 = 3