Kombineret loftsgipsplast og spænding med belysning

Sådan kombineres gipsokartonny og strakt loft

Kombineret lofter lavet af gipsplader eller stræklofter er blevet næsten et uundværligt element af indretning i moderne design af lokaler. Kombinationen af ​​sådanne konstruktioner plus den korrekte belysning giver en imponerende effekt, udvider rummet og fremhæver rummets individualitet.

Når du vil kombinere sådanne typer lofter, skal du vide, hvordan du gør det, under hensyntagen til alle nyanser af teknologien.

Samlet materialeindhold

For at kombinere stræklofter med gipsplader, skal du tage højde for nogle grundlæggende nuancer, ellers kan resultatet få et uventet resultat.

 1. Hoved- og grundregel for at starte installationen af ​​et strækloft er kun nødvendigt, efter at GCL-kassen er samlet, og den komplette finish (op til maleriet) udføres.
 2. Vær sikker på at beregne placeringen af ​​loftet på forhånd. Lofter af gipsplader omkring omkredsen af ​​rummet vil være lavere end spændinger. For eksempel er det planlagt at installere spotlights, for deres installation er det nødvendigt, at gipsplade er lavere end niveauet af lejet overlapper med 100 mm. Stretch, mens dette er anbragt i en afstand på mindst 30 mm fra hovedloftet. Som et resultat er gipspladen anbragt 130 mm fra loftet.
 3. Det er nødvendigt at tage højde for fastgørelsen af ​​den fremtidige baguette af strækloftet. Den fastgøres med skruer ind i boksen lodrette væg, og fastgørelsespunkterne i kropsprofilernes placeringer vil være mere pålidelige. For at tilvejebringe fremragende fastgørelsesanordninger er det muligt at lægge realkreditskalaer i et skelet. Med et stort område af spændingsfilmen skal dette gøres!
 4. I tilfælde af baggrundsbelysning fra skjulte LED-bånd er det nødvendigt at designe en gipspladeboks med nicher til deres installation. Et sådant belysningssystem installeres efter færdiggørelsen af ​​alle loftsværkerne, og derfor er det i færd med montage nødvendigt at foretage ledningsvinklerne under armaturernes kraft.
 5. Og det er også værd at overveje, at gipsokartonnye kasser, der kombineres med stræklofter, ikke skal have meget skarpe vinkler, de gør det svært at montere baguetterne og selve lærredet.

Ud over disse nuancer er det også værd at tænke på forhånd, hvordan belysningen i rummet vil blive tilvejebragt, og under ledningsføringen arbejde for ledningsføring, lav dens konklusioner under belysningsarmaturerne.

På grund af disse faktorer vil kombinationen af ​​spænding og gipspladeelementer i loftet ikke være vanskeligt.

Arbejdet med opførelse af kombinerede loftsstrukturer er opdelt i to faser: samlingen af ​​gipsplader og installation af et strækloft. Først og fremmest er GKL kassen på rammen monteret og dens finish er udført. Først derefter starter installationen af ​​spændingsbanen.

Listen over nødvendige materialer og værktøjer er det samme som ved arbejde med andre gipsvægsstrukturer. Rammen er samlet fra to typer styrings- og rackprofil (henholdsvis UD og CD-mærkning). Til krumme konturer af kassen i guiderne kan du simpelthen trimme hylderne og bøje dem ind i den ønskede konfiguration.

Fastgørelsesanordninger er ikke forskellige: Dail - neglene til fastgørelse af direkte suspensioner, selvdrejende skruer til GCR og fejl til at forbinde metalrammedele med hinanden.

Trinvise montageanvisninger:

 1. Indledningsvis laver de markeringer langs omkredsen af ​​væggene, hvor styringsbasisene under kassen fastgøres. Og det er også nødvendigt at lave mærker i loftet, som bestemmer den fremtidige konfiguration af gipspladerelementet i den kombinerede struktur.
 2. Ved at markere væggene med dowels - monterer negle styrende profiler. På loftet skal du om nødvendigt indstille de buede dele.
 3. Til pålidelig fastgørelse på steder, hvor langsgående stativer skal monteres, fastgøres direkte suspensioner til loftet.
 4. Basisskinnerne indsættes i styrene (med hvilke de er forbundet med fejl) og fastgøres på ophængsbeslag ved hjælp af små metalskruer.
 5. Til loftskinnerne fastgøres segmenter af stativprofilen. I fremtiden vil de blive fastgjort til spændingsstrømmen baguette, så skridtet mellem disse elementer kan reduceres til 150 mm. Du kan lave realkreditlån fra træplader, behandlet med beskyttelsesmaterialer.
 6. Alle disse lameller er forbundet i hjørnet med en anden guide, som om nødvendigt er bøjet ind i den krævede form.
 7. Når rammen er klar, lå ledningerne til fremtidig loftbelysning.

Hvis der er planlagt et skjult baggrundslys, er kassen lavet med nogle forskelle. For LED-båndet forberede en niche i rammen, som derefter plasteres med gipsplader.

Efter montering af bunden og lægning af ledningerne skal den være gipsplast og færdig med arbejdet med kitt. Hjørnes hjørner forstærker samtidig de perforerede hjørner, og samlingerne mellem de enkelte ark forstærkes med et slangebånd.

Loftet i køkkenet er bedst dækket med fugtresistent gipsplader, det samme gælder badeværelserne.

Jordoverfladen gnides, primeres og males.

Herefter kan du fortsætte med installationen af ​​spændekluden.

Generelt inviteres specialister til at montere spændingsfilmen. Teknologien er ikke let, og uden erfaring og specielt udstyr til at lave deres egen installation er ret svært.

Stræklofter er af to typer: film og stof. De mest almindelige er de første, som er monteret på tre måder: kamera, harpun eller kil.

Installation af strækloft

Algoritmen til montering af spændingsbanen er som følger:

 • På gipspladekassen er der monteret en baguette (plast eller aluminium) på sin lodrette overflade. Den er fastgjort ved hjælp af selvlukkende skruer, som er fastgjort til rammens metalrammer. Hvis du skal montere direkte på gipsvæggen, skal du bruge specielle dowels til dette materiale (paraplyer, sommerfugle og andre);

Hvis det hængende loft er monteret på gipspladerens vægafslutning udført på en rammeløs måde, skal materialarkene nødvendigvis yderligere fastgøres med dykker til understøtningsstrukturerne!

 • På en rektangulær boks er lærredet monteret i følgende rækkefølge. I første omgang er panelet fastgjort diagonalt i hjørnerne af rummet. Derefter fastgøres de modsatte vinkler i henhold til samme ordning. I baguetten, ved hjælp af en speciel spatel, skal du fylde en kant og opvarme luften fra varmepistolen, trække den modsatte side af panelet. Sådanne manipulationer udføres og med de to andre sider af loftet.

Når der er dannet fletninger, glattes de med en opvarmet hårtørrer.

 • Hængende overskydende kanter skæres med en kniv, og baguetten er lukket med et dekorativt cover.

Når stoffet er færdigt, skal du afslutte den færdige finish af den kombinerede struktur. Installer spotlights i en gipsplade, monter LED-strimler med skjult baggrundsbelysning, tilslut strøm.

Det kombinerede loft af gipsplade og stretchfilm med korrekt finish, balance i farver og tankevækkende baggrundsbelysning giver en fantastisk visuel effekt. Stretch stof behøver ingen efterbehandling, det skræmmer ikke fugtigheden, og al pleje reduceres til at tørre overfladen fra akkumuleret støv. Men der er nogle ulemper, du kan ikke bruge aggressive rengøringsmidler og skarpe genstande til at rengøre det dyre linned.

Levetiden for sådanne kombinerede strukturer vurderes i snesevis af år uden større reparationer.

Kombineret loft: Gipsplader og spændinger (foto). Hvordan man laver et kombineret loft

For få årtier siden skabte loftet ikke noget problem for ejerne af boliger: de var simpelthen hvidkalkede eller malet i lyse farver. I dag er der kommet en lang række moderne dekorationsmaterialer, så du kan skabe de mest utrolige loftsstrukturer, som vores bedstemødre ikke engang kunne drømme om.

Kombinerede stræklofter, som i stigende grad vises på siderne af publikationer om design, suppleres nu af strukturer lavet af gipsvæg. Denne kombination ser meget stilfuld og original ud. Denne designmetode giver dig mulighed for at skabe komplekse figurer med en interessant baggrund og originale fremhævninger, hvorved du fremhæver indretningen af ​​et hvilket som helst rum. I dag er dette en meget almindelig metode til afslutning af boligkvarterer - kombinerede lofter (gipspap og spænding), billeder af hvilke du kan se i vores artikel.

Fordele og ulemper ved konstruktion

Ifølge designere ser et så komplekst design godt ud i næsten ethvert interiør. Kombineret loft (gipsplader og stretchdug) har en række fordele, blandt hvilke det skal bemærkes:

På den måde kan du oprette ikke-standarddesign med gipspapirramme med strækbelægning inde, intrikate labyrinter fra GCR, komplekse figurer, der kan indrammes med glittende, blank, spejl eller matfilm.

Metoden tillader brug af forskellige typer belysning. Suspended lofter har næsten ingen begrænsninger i valget af belysningsenheder, i modsætning til spændinger. Derfor kan højpower lamper monteres i en kasse lavet af gipsplader.

Kombinerede lofter, hvis billeder allerede er anbragt i designmanualerne, er også gode i, at ved at bruge forskellige farver af materialer og teksturer samt punktbelysning kan du opdele rummet i funktionelle områder (rekreation, arbejde).

Dette design hjælper med til nemt at skjule rør, ledninger og ventilationskanaler.

Lang levetid

Med kompetent installation og vedligeholdelse varer det samlede loft meget lang tid: mindst 20 år. Du behøver ikke at opdatere finishen så ofte som i tilfælde af hvidkalket, malet eller tapet tapet. For at installere et sådant design behøver du ikke en ideel justering af basisfladen.

Er der nogen ulemper ved et sådant loft?

Utvivlsomt er der nogle ulemper for denne form for dækning. De er meget mindre end fordelene, men de skal tages i betragtning ved planlægningen af ​​en sådan genopbygning i huset. Ulemperne ved denne fremgangsmåde omfatter:

Næsten enhver konstruktion på to niveauer tager ca. 10 cm af højden af ​​rummet. Det kombinerede loft er ingen undtagelse. Desuden, hvis stedet belysning antages, selv for første niveau vil det tage mindst ti centimeter. Derfor kan der ikke være tale om at installere et sådant loft, for eksempel i Khrusjtjov.

Kvalitets stretch stof og gipsplader, profiler, vil koste meget mere end kun to niveau kompositlofter fra gipsplader (du kan se billedet i artiklen).

Temperatur og fugtighed

Stretch PVC og gipsplader betjenes ved en vis luftfugtighed og temperatur. Hvis disse værdier væsentligt overstiger normen, kan materialerne deformeres.

Varianter af kombinerede lofter

Kombinationen af ​​suspenderede strukturer fra gipsplader og strækstoffer på loftet med et kompetent valg vil hjælpe dig med at skabe storslåede optiske effekter. I dette tilfælde er der en række forskellige muligheder, både med skjult og åben belysning.

Så vi præsenterer dig de mest populære varianter af kombinerede lofter fra gipsplade og stretchstoffer.

 1. En kasse er bygget rundt om gipspladerummets omkreds. PVC linned er i dette tilfælde fastgjort inde i kassen, hvis dimensioner kan variere. Der er dog visse regler. Hvis du har brug for visuelt at hæve loftet, understreger skønheden i stoffet, gør panelerne fra GCR tynde. En fremragende visuel effekt opnås, når spotlights er monteret inde i kassen.
 2. Den ovale eller cirkel i midten af ​​loftet er et godt alternativ til det sædvanlige gipspladrektangel placeret på rummets omkreds. Inde er spændingsbanen monteret. Et sådant kombineret loft imiterer ofte en dag eller nathimmel. Et sådant loft er imidlertid ikke egnet til et lille rum: det vil virke endnu mindre, fordi alle hjørnerne er dækket af gipsplader.
 3. "Tabletter er 9raquo; - Dette er en interessant loftkonstruktion. I midten af ​​loftet er der bygget et gipsplader. Her er en lysekrone monteret. Hele resten af ​​rummet er optaget af spændingsbanen. En række af et sådant design kan betragtes som en "cirkel i en cirkel." I dette tilfælde installeres en ekstra kasse med gipsplader langs rummets omkreds.

Før du opretter et kombineret loft, skal du frigøre rummet fra møbler, fjerne gardiner og gardiner, belysningsarmaturer og billeder, isolere enderne af ledningerne, dække gulvet med en film.

Forberedelsen af ​​grundfladen udføres på samme måde som før du installerer en ophængs- eller spændingsstruktur:

 • fjern det gamle beklædningslag
 • med en spatel renset dårligt fast gips;
 • dække store revner med kitt på basis af cement;
 • primet med en belægning.

Nødvendige materialer og komponenter

For at installere en ramme fra gipsplade skal du bruge:

Kombinerede lofter i hallen (foto vi har indsendt i denne artikel), soveværelset eller en anden stue kan laves af almindelig gipsvæg. Hvis arbejdet er færdigt i køkkenet eller i badeværelset, så giv GKLV en præference. Disse ark har yderligere silikone granulater og antifungale additiver, som har en øget fugtresistens.

For at skabe en strækning af konstruktionen skal du:

 • aluminum baguette;
 • blad til at fylde kluden;
 • Fastgørelseselementer, der fastgør baguetten til gipspladen;
 • varmepistol (til engangsbrug er det mere hensigtsmæssigt at leje det).

Nu skal du beslutte dig for valget af stofmateriale - stof eller film. Den første er mere holdbar, ikke for bange for temperaturændringer. Filmen er attraktiv af et stort udvalg af farver, teksturer, øget fugtresistens.

Ja, inden du starter installationsarbejdet, er det nødvendigt at oprette en skitse af det ønskede design på papir. For at gøre dette skal du følge disse anbefalinger:

 • måle længden af ​​væggene, højden af ​​hjørnerne og midten af ​​rummet
 • noter på diagrammet højden på første niveau (gipspladkasse) og afstanden mellem spændingsbanen og basisfladen;
 • Tegn på tegningen en grænsekontur mellem to niveauer og en fastgørelseslinie af en ledende profil i trin på 60 cm (langs) og 40 cm (tværs);
 • Bemærk placeringen af ​​suspension og installation af kommunikation.

Derefter overføres alle linjer fra tegningen til væggenes loft. Husk at det videre forløb afhænger af, hvor præcist du bruger markeringen. Det er meget nemmere at installere et skelet på planlagte linjer. For at anvende ordningen til loftet brug en polstret ledning, vand eller laser niveau, målebånd.

Hvis gipsplankens og strækloftets grænse har form som en cirkel, kan den overføres til loftet ved hjælp af en skrue, der er skruet ind i midten, hvortil tråden i den ønskede radius er fastgjort med en blyant fastgjort i enden. For at anvende buede linjer er det nødvendigt at lave et emne fra en tæt pap og at cirkulere den på loftet.

Designet af kombinerede lofter kan være anderledes. Ofte afhænger valget af en passende mulighed af din fantasi og faglige færdigheder (hvis du planlægger at montere det selv).

Først og fremmest skal du sørge for, at huller til fastgørere er lavet i styringsprofilen. Deres trin skal være fra 0,3 til 0,4 meter. Hvis der ikke er nogen, skal du bruge en boremaskine og lave dem selv.

Vedhæft den nederste kant af startprofilen til den tidligere anvendte markeringslinje. Bor huller på de markerede steder for at fastgøre og fastgør støtteprofilen rundt om rummets omkreds ved hjælp af flared dowels.

På kontur af grænsen for spænding og nedhængt loft på basisfladen skal du indstille styringsprofilen. Hvis du vil bøje det, skal du lave udskæringer fra den modsatte side og bøje det i den rigtige retning. Hængende på de markerede steder.

Træk nu nylon-tråden til loftsprofilerne, og sæt dem i guiden. Løs suspensionerne. Ved enderne af bæreprofilerne skal der fastgøres en skåret skinne. Det skal gentage konturen af ​​UD profilen fastgjort i loftet i nøjagtighed. Forbered segmenter af loftprofilen. Deres længde skal svare til gipspladens højde. På den ene side afskæres sidedele.

Tilslut de nederste og øverste guideprofiler. For at gøre dette skal segmentet ovenfra indsættes i styrprofilen og skrues ned fra bunden af ​​et plan, der blev dannet efter at hopperne er fjernet.

Efter installation af gipspapirrammen skal du gøre installationen af ​​kommunikation. Ledningerne er anbragt i et korrugeret plastrør og fastgjort til basisfladen og efterlader stifter på de steder, hvor installationen af ​​armaturerne er planlagt. Disse værker udføres efter en strømafbrydelse i rummet.

Dette arbejde skal udføres med en assistent, da gipsvæggen er et ret tungt materiale, og det er meget svært at klare sin fastgørelse alene. Det første ark er fastgjort i hjørnet af rummet. Om nødvendigt påføres en kontur på pladen ved hjælp af skabelonen, og de nødvendige detaljer skæres ud. Skruer af selvdrejende skruer uddybes i materialet, men ikke for svært at ikke rive. Det andet ark er fastgjort til den resterende halvdel af profilen, til hvilken det første lærred blev fikset.

Mellem væggen og gipspladen er det nødvendigt at forlade et hul på ca. 0,5 cm. På samme måde er hele området beklædt. Nu kan du fastgøre gipsvæggen til den lodrette del af kassen. På krøllede sektioner er den bøjet, for hvilke der laves fladskæringer fra bagsiden.

Efter kropspletteringen er det nødvendigt at klæbe samlingerne mellem lagnerne og væggen med et bånd-serpyanka. I afklaringerne og fastgørelsespunkterne anbringes kittet med en lille spatel. Overlap de lodrette og vandrette dele af kassen med glasfiber. På steder af overlap skal du tage et indlæg med en brevpapirkniv og fjerne overskydende.

Det er på tide at lave huller til lamperne. For at gøre dette skal du bruge lidt med en smule. Shpaklyuem overflade af finishlaget, en tykkelse på ikke mere end en halv centimeter. Når forbindelsen er helt tør, skræl den med fintkornet sandpapir.

Fjern støv fra overfladen med en støvsuger eller en tør klud. Til sidst skal du påføre overfladebeklædningen. Som regel er det kombinerede loft dækket (gipspladedel) med akryl sammensætning.

Eksperter anbefaler at vælge en film med en harpunmontering: det betragtes som den mest pålidelige. Marker niveauet af nettet på den lodrette del af den konstruerede boks. Langs denne linje, vedhæfte en baguette med trin 7 Hvis du planlægger at se den buede design -. At foretage nedskæringer profil, strimmel sandpapir eller en fil og bøje i den ønskede retning.

Med en varmepistol varme rummet op til 40 ° C og udfolde lærredet. Hvis det er blankt, skal du bære handsker, så der ikke er spor tilbage. Tøj må ikke bringes tæt på varmepistolen - det kan forekomme mørke pletter. Når rummet opvarmer op til 60 ° C, er skålen af ​​basens vinkel på lærredet (som fabrikanten mærker) fyldt i en baguette. Desuden er den modsatte diagonale vinkel fast, og derefter de to resterende.

Derefter skal du begynde at stramme i harpunen baguette omkring niveauets omkreds. Varm derefter hele overfladen med en varmepistol. Må ikke modløses, hvis du efter færdiggørelsen har fundet rynker på overfladen - de er nemme at glatte ud ved at opvarme det substandard område igen.

Det er ikke let at lave en kombineret struktur fra gipsplader og strækstof. Denne proces er arbejdskrævende, hvilket ikke kun kræver teoretisk viden, men også praktiske færdigheder. Vi håber, at ovenstående anbefalinger og fotos vil hjælpe dig med at klare dette arbejde og opfylde det kvalitativt.

Kombineret loft: gipsplader og spændinger

 • Creme til eksotisk fodsvamp
 • Kapsler fra parasitter
 • Kompleks Sustalife til fælles restaurering

GCR og PVC linned til loftet er for nylig blevet brugt i stigende grad. Kombinationen af ​​gipsvæg og strækloft er en temmelig populær metode til dekoration, fordi det på denne måde er muligt at oprette originale design på flere niveauer og gennemføre interessante designideer.

Fordele og ulemper ved kombinerede lofter

Montering af en spændeklæde og en kasse fra GKL på loftet er ikke forgæves populær, fordi den har en række ubestridelige fordele, blandt hvilke:

 1. Forskellige former. På denne måde er det muligt at skabe ikke kun standardkonstruktioner med gipsplankontering og strækbelægning inde, men også maleriske labyrinter fra GKL, interessante figurer indrammet af blank, glittende spejlfilm.

Af ulemperne ved denne fremgangsmåde er loftets finish:

 1. Fald i højden. Som et to-plan design vil det kombinerede loft tage mindst 10 cm. Og hvis du har tænkt dig at installere spotlights, behøver du kun 10-15 cm for første niveau.

Hvis du stadig har besluttet at udstyre et to-niveau loft fra gipsplade og en bøjle, skal du nødvendigvis afveje alle fordele og ulemper.

Kombinerede loftsdesign muligheder

Kombinationen af ​​strækstoffer og ophængte gipsplankonstruktioner på loftet med en vellykket kombination kan skabe fantastiske optiske effekter. Tilgængelig til gennemførelse af fantastiske muligheder - både med skjult og åben baggrundsbelysning.

 • GCR boks rundt omkredsen af ​​rummet. I dette tilfælde er PVC-linnet fastgjort inde i kassen. Dimensionerne af sidstnævnte kan variere. Men der er visse regler. Så hvis du vil visuelt hæve loftet lidt og lægge vægt på skønhedens skønhed, så skal GKL's sidepaneler blive tynde. En god visuel effekt opnås, hvis spotlights er monteret inde i kassen.

Den enkleste løsning, som endog en nybegynder kan skabe, er et design med en gipspladekasse omkring rummets omkreds.

Forberedende arbejde inden installationen af ​​det kombinerede loft

I forvejen skal du frigøre rummet fra store møbler, fjerne gardiner, malerier og belysning, isolere enderne af ledninger, gulv gulvet med film eller aviser.

 1. Fjern det gamle modstående lag.

Stock af tilbehør til montering af nedhængte lofter. For at fastlægge en ramme for udformningen af ​​gipspladerne skal bruge: start profil (vejledning) - UD, transporterer profil (loft) - CD, stik søskende ( "krabbe"), skruer, dyvler blusset.

Sammensat loft tegning og overflademærkning

Før du fortsætter arbejdet, er det nødvendigt at oprette en konstruktion af konstruktionen på pladen, for hvilken vi overholder følgende instruktion:

 1. Vi måler længden af ​​alle væggene, højden af ​​alle hjørner og midten af ​​rummet.

Så overfører vi fra tegningen alle linjer til vægge og loft. Af mærkningens rigtighed afhænger hele det videre forløb af arbejdet. På de markerede sektioner er det meget nemmere at installere rammen, og dette vil i høj grad accelerere hele processen. For at gøre dette bruger vi et målebånd, en polstret mållinje og et laser- eller vandniveau.

 • Læs gennemgangen af ​​et omfattende middel til hæmorider Proctolol
 • Sådan taber du på 20 kg - rigtige anmeldelser af Guarchibao

Monteringsteknik til det kombinerede loft

Sørg for, at hullerne til fastgørelseselementerne er lavet i trin på 0,3-0,4 meter, inden du fastgør styringsprofilen. Hvis de ikke er det, så gør det selv med en boremaskine.

 • Anbring den nederste kant af startprofilen til markeringslinjen. Gennem hullerne til fastgørelsesanordninger på væggen skal du gøre blyantmærker.

Sådan trimmer du rammen af ​​et kompositloft med gipsplader

Inden plating af rammen med gipsplade, skal materialet have tid til at tilpasse sig temperatur og luftfugtighed i rummet, så du kan lade det være indendørs under installationen af ​​rammen. Hold arkene lodret, er strengt forbudt. Dette kan få dem til at deformere.

 1. Vi fastsætter det første ark i hjørnet af rummet med skruer. Hvis området af niveauet i hjørnet er mindre end arkets areal, skal vi først plotte konturen og skære delene ud af det. Vær opmærksom på, at selvskærende skruer skal uddybes i materialet, men overdrive det ikke for ikke at bryde det.

Sådan repareres PVC linned på det kombinerede loft

For at arbejde med dette materiale har du brug for en ventilator. Det anbefales at vælge en film med harpoon type fastgørelse, da den er anerkendt som den mest pålidelige. Desuden kan en sådan film om nødvendigt let demonteres og installeres igen.

 • Vi markerer niveauet af lærredplacering på den lodrette del af kassen fra GCR.

Specificiteten af ​​installationen af ​​stof klud på det kombinerede loft

For at fastsætte strækloftet fra stoffet kræves der ikke noget særligt udstyr, og arket er fastgjort i denne rækkefølge:

 1. Vi fastgør profilen til klæbningens klæbning på det markerede niveau til den vertikale del af gipspladekassen med selvlukkende skruer.

Hvordan man laver et kombineret loft - se videoen:

kombineret entreprenør udstyr fra gipspladelofter - processen tidskrævende, kompleks og kræver sikker viden og færdigheder. For at udføre det arbejde, du har brug for at finde materiale kvalitet, en nøjagtig diagram, anvende de korrekte markeringer, lave en pålidelig ramme korrekt fastgør plader af gipsplader, og i overensstemmelse med alle teknologiske nuancer stretch stof. Disse anbefalinger, instruktioner og fotos duplex gipsvæg og nedhængte lofter vil hjælpe dig ikke fare vild i processen og udføre installationen af ​​deres egne hænder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

8 + 1 =